Отговори
# 30
hello!!!
Как сте, девойки-французойки?! Гледам наистина много ваканционно го раздавате - само така! Ивелинче - страхотно изглеждаш. Много ти отива да се излежаваш в джакузи  Wink Пожелавам ти голяма част от живота си да изкараш все така - слънце, плажове и глезотии   bouquet
Върджин /страшно е порастнала малката  Shocked/, Доника, честита баня и на вас!  Hug
Зия, винаги се радвам страшно много, когато се разпишеш. Честито първо политане на Софи. Браво на смелото и супер красиво момиче. Пожелавам ви страхотно лято!!!  Heart Eyes
Щастливке, с тез идве фурии в къщи, представите ти за екстремно е нормално да са попроменени  Wink За забравянето - няма шанс да те забравим,а ти д ане забравиш да се върнеш  Tired
Фибичка, готови сме да ви кавалерстваме на 100% - и Спаси тества биричка и си поиска още даже, но викам за сега да я консумира само през кърмата. Много арт е вашето семейство. Страшно се радвам на хора, които от рано приобщават децата си към хобитата си - било то спорт, изкуство или пътешествия  Peace
Кузманка, съжалявам за проблемите, които имаш. Надявам се да са наистина безобидни и бързо решими  Hug Моят цикъл дойде благополучно за втори път - 45 дни след първия. До днес беше доста обилен  Tired, но пък аз м усе радвам, защото това е сигнал за нареждане на хормонки, а оттам и за сваляне на килца.
Риба - давала съм на Спаси. Тогава все още имаше апетит и си я хапна макар и без въодушевление.

При нас новото е, че фризирахме отново Спаси - вчера и днес ходи като истински пънкал - с огромен стилизиран с бейби гел гребен. За съжаление обаче без гел тази "подстрижка" стои доста...хм... нестандартно, да не кажа по-силна дума, с която да обидя стилистите и днес хванах машинката и го... дооформих  Laughing Сега чакам таткото да се прибере и да види какво сътворих, а детето - дано не ми се сърди много като порастне...хихихи Всъщност мн ми харесва сега - като американски пехотинец е - супер късичко - отстрани първи номер, отгоре 3ти.
Аз освен ежедневните ангажименти тези дни пийвам и по някое и друго мохито в приятна компания на дружките ми. Вчера изкарахме лежерен ден с булката и едната шаферка, а днес - с друга приятелка- шопинг, италиански обяд, мохито... Спаси не се държи особено прилично, но няма избор мечока - трябва да свиква отрано и с женските ни програми и удоволствия - иначе след време ще му тежи повече...  Laughing
Утре съм на работа  Rolling Eyes

още нещо исках да ви кажа, но... май коктейлите ми дойдоха в повече  Wink

# 31
Здравейте и от нас  Hug

Ирини, благодаря за пожеланията  Crazy   Flutter Heart Eyes

Момичета ето сайта в който продават обувчиците за които Ирини писа - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/119_120_121_127
Цените им са високи ( за мен поне  Confused Embarassed ) , но ако това е най-доброто, който може да си го позволи да не се замисля много много  Peace Аз ще го обсъдя с нашият татко и ще видим как са ни финансите към края на месеца, ако имаме възможност ще си купим такива  Praynig Само ме притеснява дали ще уцелим номерчето  Rolling Eyes

# 32
  • Пловдив
Добра ви вечер!

ive1ina - благодаря за инфото! Peace
irinii , поне така няма да му е топло на Спаси! Лято е ....коктейлите са на почит....особено в приятна компания!
Щастливка , аз не съм много много по тези екстремни спортове, но от твоите разкази звучи много забавно!
Кузманка - не си мисли толкова лоши неща!

Аз не си падам по биричката, а и на Стенли още не съм давала.....но още му е рано за такива екстри!
Аз днес нямам въобще настроение........но и утре е ден, а утрото е по-мъдро от вечерта!

Спокойна нощ на всички!

# 33

Хайде да изпием по кафе,има ли някой за компания? Hug

Марианка сигурно пак е на някоя готина тераска,ама няма нет да ни поздрави от там Mr. Green
Добро утро и хубав ден!

# 34
Добро утро.

bouquet за кафенцето!

Доника , много яко сте си прекарали ми се струва. Искам и аз. Алексче го сложихме в лодчица онзи ден, обаче го заля една вълна и ... се изплаши. Но така като гледам скоро май в морето няма да се къпем...

Кузманка , една шегичка, ама може и цикъла на свекървата да се дължи  Laughing

fibi4ka , кога ще се видим с малкото Йоанче. Вчера се видяхме с Venush и Иглика за кратко, но ми беше много приятно. Надявам се и на нея да и е било приятно. Исками се да се съберем с всички, които са в Бургас.

Щастливка, хареса ми това  "6 гребла със собственно мнение"  Joy

irinii , аз исках същата прическа за Алекс, но нещо фризьорите ми отказаха, понеже не им се беше налагало да подстригват бебе. И го минаваме само първи номер. Но като порасне ... ще има интересни прически.

steli-ssd , днес е вече новия ден, дано да ти е по-ведро!

Днес имаме ли си месечинковчета??? Да са ни честити!!!

# 35
Хайде,добро утро и от мен! Hug
yoana77,мерси за кафенцето,ще ми е нужно след тази нощ Crazy

Ей,всички много отпускарски го раздавате,браво!Нашата почивка ще е края на лятото,а дотогава има толкова много време ooooh!Ние сме добре,растем и дебелеем,направо се чудя как да му намаля малко храната,голям лакомник е! Wink
ivelina,страхотни снимки,направо супер сте си изкарали,завиждам благородно!
Щастливка,как ще те забравим,ти оставяш незабравими спомени след себе си! Hug
Доста е пусто тук,доста мами не пишат,хайде отчитайте се да не изброявам поименно Laughing
Весел и усмихнат ден на всички! Hug

# 36
alexal, колко килограма сте?

# 37
Добро утро.
Мерси за кафенцето

А от мен са кифличките

# 38
  • София
Добро утро мацки,

Днес малката ме буди в 4 часа, после - в 5 и накрая в 7. Така е почти всеки ден. Имаме поне едно среднощно будене. Не знам на какво се дължи това. Като гледам вашите май са по-спокойни.

За обувките - имаме летния модел на буйките на Колев и Колев, но ги ползваме по-скоро за декорация и за ... чесане на венци. Обувки са нужни само навън, защото няма начин - има стъкла, кърлежи и прочие. Докато детето не ходи навън регулярно, обувки не са необходими, според повечето експерти. Ходенето босо не само помагало да се укрепят свода на стъпалото и мускулите на краката, но и било по-лесно на бебето да балансира, защото по-лесно усещало повърхността върху която стъпва.

За нашите постижения: казваме вече "чао-чао" и махаме с ръчичка. Веднъж обаче се обърка и когато й казаха "чао-чао", тя отвърна с пляскане на ръчички ... Другото е че пускаме кубчетата в жирафа на Фишер-Прайс. Разбира и предназначението на щипките - държи щипка и сочи простора. Иначе щипките са й от най-любимите играчки.

Килограмите й са 8,150 гр. (+ 600 гр.) и височина 70 см. (+0). От вчера яде пъпеш, но нищо не може да замени банана. Само като го види и побеснява. Яде го цял и едва успявам да махна корите. Иначе и тях би загризала.

Приятно моренце на плажуващите, а на "континенталните" бебчета - приятни разходки! Ние по традиция ходим на моренце през септември и мисля да я вземем бебка. Сигурно няма да е точно почивка, но не мога да си представя и ден без нея! Айде до скоро!

# 39
Има мини рожденици днес, ние сме!
Черпя ви!

Честит празник още и на Филип на мама Куки, Мартин на мама Катя Хр, и Калина на мама Силвия!

Ох, отиде ми диетата! Wink

# 40
 Привет и от нас от родно софийско... днес Лаци закуси кус-кус на размон със сирене и масло и за десерт почти цял банан директно от банана на цели огроомни хапки, но се справи успешно... много му хареса закуската и ако не беше банана да го дозасити щях да отнеса един рев за ОЩЕЕЕЕЕ
 Направо съм в шок, не мога да се отделя и на метър от моя шушко, защото вече твърде смело, бих казала, се изправя по всички подходящи и не мебели и се опитва да се привдихва, така ме е страх да не падне назад... аз уж да го оставям на пода за по сигурно, а то.. по опасно.. най- сигурно се оказва ... в кошарата! Naughty
  Иначе странна нощ, вчера заспа в 7:30 и така до 9... после 9:30 баня и рееееев до 11... направо ни побърка, за награда се събуди в 4:45 и росле в 7 и такаааа.. бебешка му работа
 Ирини и аз съм фен но мохито и мента с тоник... мммм
 днес ще отида на консултация... после ще докладвам...
Хубав ден

# 41
Добро утро и от нас   Flutter

Ммм , много  вкусни кроасани и кафенце Wink

Ние днес се събудихме  в 5.50 Simple Smile Но аз си имам една  хитринка , давам малко мляко с  бисквити от това на нестле  и тя веднага пак заспива и така до малко по-нормалното  7 часа.

Момичета , за плажа на  бебоците , аз съм чувала , че  децата до 3 години , не  могат  да  хващат още тен и за това за тях не се  препоръчва да се  излагат  на слънце  Rolling Eyes Аз при всяко излизане  мажа Софи отгоре до долу с 50ти фактор  на  мустела ...

За зъбките , и ние  още  нямаме  зъбче  Rolling Eyes. Незнам и кога ще й излезе  иначе си чеши венците с къде  що свари. Всичко ново, което пипне  трябва да се тества  и на вкус  Grinning Днес сутринта я  гледам  набарала термометъра за температурата на стаята и го смуче от едната страна, после той показваше 37 градуса    Crazy

Иначе и моят  втори  мензис  закъсня бая, незнам  с  колко, но с около10-14 дни, вече си мислих, че ще  прескочи един път, но си дойде  и беше  бая  обилен ...
Кузманка , стискам  палци при тебе да се  оправи бързо и да не е  нещо серионзно  Praynig Иначе  и аз  съм с  хашимото, завишен хормон на  щтитовидната  жлеза, пия л-тироксин и ходя да  ми следят  хормона 2 пъти в  годината. Искам да ти кажа, че  по време  на бременността  ми хормана се поповиши доста , а сега  пак се е  нормализирал. Бременността, раждането , кърмето си оказват влияние  на щтотовидната жлеза. Може , като мине  малко време  да ти се  оправи от само себе си Simple Smile

# 42
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ.ЖИВИЧКИ И ЗДРАВИ ДА РАСТАТ

Кузманка стискам ти палци да не е нещо сериозно и бързо възстановяване.

# 43
tzvety roussimova,честит ви празник!И благодаря за почерпката! Hug
Мамичка Яничка,на последната консултация бяхме 9100 и 74 см.Но това беше преди 1 месец,в четвъртък ни е другата консултация и ще докладвам! Grinning Peace

# 44
Олееее, ама вие сте нищо в сравнение с нас - ние сме 10.740 кг. и сме 74 см., а пък и сме по-малки с половин месец от вас. И за това си му казвам кюфте на Алекс

Общи условия

Активация на акаунт