Как сте, девойки-французойки?! Гледам наистина много ваканционно го раздавате - само така! Ивелинче - страхотно изглеждаш. Много ти отива да се излежаваш в джакузи
Пожелавам ти голяма част от живота си да изкараш все така - слънце, плажове и глезотии 
Върджин /страшно е порастнала малката

Зия, винаги се радвам страшно много, когато се разпишеш. Честито първо политане на Софи. Браво на смелото и супер красиво момиче. Пожелавам ви страхотно лято!!!

Щастливке, с тез идве фурии в къщи, представите ти за екстремно е нормално да са попроменени
За забравянето - няма шанс да те забравим,а ти д ане забравиш да се върнеш 
Фибичка, готови сме да ви кавалерстваме на 100% - и Спаси тества биричка и си поиска още даже, но викам за сега да я консумира само през кърмата. Много арт е вашето семейство. Страшно се радвам на хора, които от рано приобщават децата си към хобитата си - било то спорт, изкуство или пътешествия

Кузманка, съжалявам за проблемите, които имаш. Надявам се да са наистина безобидни и бързо решими
Моят цикъл дойде благополучно за втори път - 45 дни след първия. До днес беше доста обилен
, но пък аз м усе радвам, защото това е сигнал за нареждане на хормонки, а оттам и за сваляне на килца.Риба - давала съм на Спаси. Тогава все още имаше апетит и си я хапна макар и без въодушевление.
При нас новото е, че фризирахме отново Спаси - вчера и днес ходи като истински пънкал - с огромен стилизиран с бейби гел гребен. За съжаление обаче без гел тази "подстрижка" стои доста...хм... нестандартно, да не кажа по-силна дума, с която да обидя стилистите и днес хванах машинката и го... дооформих
Аз освен ежедневните ангажименти тези дни пийвам и по някое и друго мохито в приятна компания на дружките ми. Вчера изкарахме лежерен ден с булката и едната шаферка, а днес - с друга приятелка- шопинг, италиански обяд, мохито... Спаси не се държи особено прилично, но няма избор мечока - трябва да свиква отрано и с женските ни програми и удоволствия - иначе след време ще му тежи повече...
Утре съм на работа
още нещо исках да ви кажа, но... май коктейлите ми дойдоха в повече
Само ме притеснява дали ще уцелим номерчето

Ние сме добре,растем и дебелеем,направо се чудя как да му намаля малко храната,голям лакомник е! 

Но аз си имам една хитринка , давам малко мляко с бисквити от това на нестле и тя веднага пак заспива и така до малко по-нормалното 7 часа.
Днес сутринта я гледам набарала термометъра за температурата на стаята и го смуче от едната страна, после той показваше 37 градуса