Отговори
# 60
Здравейте и от мен!!! Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БАЩИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСЕОТДАЙНИ! smile3525
Как прекарвате в тези жеги? На мене лично ми е много горещо, но и в къщи не се стои. даная полудява...ако не я изкарам. Така, че си намираме някоя дебела сянка в градската градинка и там седиме. Сега пак отивам на разходка с майка самоче. и после ще ходим с мама Хера някъде да харнем.

Чао мили мами, до скоро!

# 61
# 62
  • София
Куку, привет и от нас.
Аз...спах цял следобед Embarassed Оставих Хриси на баба му и полегнах, че едвам гледах. Тази нощ почти не сме спали. На него му беше много топло и пиеше само вода. Дори и не пожела да си изпие млякото за вечеря.
Днес и Хриси се сдоби с нови сандали. Тръгнахме да търсим КиК, но по пътя ни пресрещна баба му, която видяла някакви и му купила. Оказаха се на Матстар и са доста сладки. Гледахме и едни на Капчица, но все ни бяха големи, а тези имаха и 17-ти номер дори. Харесах му е идни, които бяха червени за един червено бежов костюм, но бяха прекалено женски....
Ирини, Меги... аз съм фен на мента с мляко, но сега в жегите, а и вече като не кърмя си правим с тате джинче с тоник-много добре охлажда Drunk
Чочи, честито ти завръщане на работа....и мен ме спохождат разни такива порочни мисли, но Мартин и дума не дава да става smile3506 Стоенето вкъщи нещо ме депресира напоследък. Не че ми е лошо де да се гушкам по цял ден с Хриси. Много гальовен е станал - легнали сме на дивана и той ми ляга на корема и се гали-голям сладур е...и женкар от сега. Оня ден бяхме в една пицария и по едно време се разплака. Тръгнахме на разходка из заведението, за да спре и той видя 2 мацки и като пусна една усмивка...все едно не ми беше проглушил ушите. С всички се закача и им вика, ако не му обръщат внимание.
Сега отивам да сложа жабчо в басейна Simple Smile
Лека...

# 63
  Момичета,  драсвам на бързо , че не ме оставят на мира тея мъже... особено голения.. Утрее ще пеем от 10 , коюто желае да каже... иначе с Диман сме там, надявам се и Лилиша и Марти да видим...
Ирини, Доника и всички други , ако тоя път решите да дойдете да извием глас  пишете , за да ви чакаме или да обясним къде ще сме...
 Диман , много са смотани тея там, наистина, ама хубавото е , че си се оредила ,а и ми смениха каишката..
 Чочи, много се радвам  да ви видя... супер , че сте си искарали добре, много искам скоро да се видим, но.... ние пак ще пътуваме за Ах и така живота е живот щом е на колела...
Ако мога после пак да се вкл с удоволствие, но сега работата, че през дните , в които сме тук задачки, разходки и т.н.....

# 64
Здравейте момичета!
Днес ставаме на 9 месеца(това си е една цяла бременност Wink)Ето да почерпим по случая

Наддали сме 450 гр и нито 1 см според лекарката,но според мен е пораснал1 см,защото го премерихме вкъщи няколко пъти и е 74 см-8650гр.Екстра!
Тепърва започвам да го уча къде е лампичката,че бях позабравила че трябва EmbarassedМисля че разбира "ела",и като започна да му пея Дий-дий конче-започва да се тресе много смешно-все едно ми е на коляното,нооо когато има настроение само..Май повече сам се занимава от както го оставям извън кошарата да щъка из стаята,заобиколен с играчки и мен ме оставя намира.Но ще се стегнем и ще учим кое е това,онова,кой кой е и така Sunglasses

За питиетата-аз не съм любител на алкохола-не ми е вкусен.Аз пия напоследък айс-кола и фрешове,като последната ми мания е ягоди с портокал.Има едно хубаво малко кафене на главната,но за съжаление ще го затварят,а такива хубави безалкохолни коктейлчета си пийвахме там...

# 65
  • Пловдив
Здравейте отново и от нас!

ЧЕСТИТ ДЕН НА БАЩАТА! МНОГО ДА ПОМАГАТ!

Веселка , много апетитно изглежда това сладко изкушение.....! Много са ви добри мерките! Hug
mama_meggie   и аз преди много обичах да пътувам, но да си призная сега със Стенли малко се притеснявам... newsm78 И приятно пеене утре!

Нашите мерки от днес са 10 кг 100гр, на височина сме пораснали 0,5 см - 73,5см! Меренето на височината повечето пъти ми се вижда доста относително...особено сега когато не могат да стоят на едно място!
Тук жегите са ужасни, от няколко дни през деня пускам климатика на 25г!
Иначе аз обичам да се разхлаждам с Бакарди брийзър! Hug

# 66
Честита месечинка на Мартин на мама Светлодара, Румен на Веселка, Никола на Стефи, Стенли на Стели-ссд, Иоана на Фибичка
Да са живи и здрави  и много да слушкат!

Нещо имам проблем с клавиатурата и не мога да си наглася буквите, ще пишем утре

О, виждам че Марианка ни чете, дано се включи с морски новини и да си прекарват добре на морето!

# 67
Здравейте! Grinning
Липсвате ми и мноооого ви обичам! Hug Heart Eyes
Бургазлийки стягайте се за среща! Grinning Утре ще ви се обадя. Мислете за подходящ ден. Grinning
В неделя се прибирам и обещавам да съм многословна. hahaha
Целувки! Hug

# 68
Mama Meggie,  ще пеем и ние с вас. пък сме поканили и една септемврийска дама, ама не форумска и една дама на 1г7м.

# 69
Хеиии мами и сладки беборани!
от почти две седмици не съм се мяркала тук.не успявам да ви изчета, нито да се разпиша  Embarassed

както по-рано ви споменах, местим се в ново жилище. но... е тудно с бебе под ръка  Wink

Благдаре на всички ви за моралната подкрепа  Hug Мноооого се радва, че ви открих.
ето, виждате по кое време намирам пролука за да споделе това-онова с вас  Crazy

някой беше питал за майка ми - е, значително по-добре е. но, ме ядосват работодателите й, които я товарят с двойно повече работа ... в резултат на което реших да й прехвърля майчинството след някой-друг ден.

Марти е добре, много. но...много трудно заспива. Вече има 6 зъба  Mr. Green Вода не иска да пие, но аз съм упорита. Трудно напредваме със захранването  ooooh! вече хапва почти всички зеленчуци, скоро дадох млечна капа бананова и за мое учидване нямаше резултат  Peace завчера й дадаох 1 бисквитка на Плазмон с глутен. умете я без проблем.

От време на време й давам млечна каша за лека нощ - отново без негативен ефект.

Много съм щастлива!

Искам п.с. да кажа, че според мен тези тестове за алергий при бебета не дават показателен резултат #2gunfire

надявам се скооооро да ви пиша от новото място и да досадя да мамите в района за разходки /АВИ/   bouquet

# 70
Айде да изпреваря всички тази сутрин и да ви разсъня с ароматно кафенце

и нещо за закуска

Лек ден за сега!

# 71
Привет и от нас!
Мамичка Яничка, страхотна закуска, ще се възползвам ммм!
omnipresent, добро решение е това с майчинството  Hug и нас ни чака живот и здраве преместване към края на годината, та може да споделиш опит  Wink
steli-ssd, Веселка - страхоти мерки на бонбоните!
Чочи, липсваше ни  Hug
Мари-анка, хайде и теб те чакаме с нетърпение, че не е същото без твоите постинги сутрин...

Ние сме супер при баба...правим среднощни разходки в морската градина и най - важното Стефи се чувства невероятно добре в компанията на леля си, баба си и дядо си - можете да си представите за какво разглезване става дума!
Хайде целуваме ви   bouquet

# 72
здравейте набързо и от нас
чета си ви всеки ден и мн ви се радвам, но нещо време и истории за писане няма много
Бях на работа. Започнах един много интересен проект и общо взето върша дейностите си с удоволствие. Дава ми някакъв незаменим тонус и сякаш се връщам повече към "предишния" си образ на малко по-пъвоценен човек  Wink Но проблемът с детегледачка е на дневен ред. Не мога и не мога да си намеря жена и това е  Crossing Arms
Иначе в тези горещини Спаси не спи особен оспокойно и сутрин си доспива до 9-10 часа. нямам нищо против късното ставане, но тези среднощи походи са ми в повече...
Омни, добре дошла в квартала!!!
чочи, добре завърнала се.
мамо меги, мента -тоник - снощи това ни беше питието - мнооого свежо. Чак сега видях постинга ти за днешното пеене. Ако ми остане време в тзи жега, ще ви преслушам по тел. по-късно да кажете къде сте.
Веселка, честити 9 месеца. Наситина колко по-бързо минава времето когато са извън коремите ни

вчира се разходихме с арен
и купих на спаси машинка за сапунени мехури - хахаха
ох ставам

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 09:56 от irinii

# 73
 Здравейте момичета!
 Снощи се върнахме от гостуване при баба и дядо. Няма да пиша много защото още разопаковам багаж, а седна ли на компютъра и Мишо веднага влиза под бюрото и прави ремонт на принтера.
 Да не забравя да се похваля за срещите си с Плами и Тонита(ще пусна снимки), а сега очаквам и bebe dundi  да се появи на компютъра за да уредим една варненска среща.
 Приятен ден на всички.    love001

Oh, щях да забравя да предам поздрави от DVV. Както знаете правят ремонт и тя е при майка си.

# 74
 Grinning Привет септемврийска дружина  Hug
Не съм писала цяла вечност,хвърлям по някой поглед когато мога.Как лети времето,чак не ми се вярва.Моето юначе е на 10 месеца   party023 Черпим ви с добро настроение.
По цял ден сме на вън .Арен крачи като го държа за ръка и откривателства света край себе си,кляка,става,пълзи из заведения и паркове,рови из пясъчници,изправя се по разните катерушки и се опитва да се закача с по-големите деца.Има 3 зъба който избиха за 4-5 дни ,просто се появиха без да разберем.Целенасочено ни вика с "мама" и "татииии",но като цяло е мълчалив.Много смешно се е научил да клати глава когато чуе музика или е доволен от нещо.Обожава игрите с дечица и Спаси ни е голям другар в белите.За мерките сме в пълно невидение,не сме били наконсултация от 2 месеца и утре ще посетим педиатърката.За хапването,вече е преминал на нашата кухня и храна.С апетита въпреки жегите нямаме проблем.
Зия,страшно се радвам че те "виждам" Много е красива Софи  Heart Eyes и ранобудна девойка е.За зъбките не бързай.
Омни добре дошла в района  Hug
На всички пътуващи -Лек път и страхотна почивка.На роботещите -спорна работа.На останалите пожелавам много хубав ден и усмивки

Общи условия

Активация на акаунт