Ще видя колко врем е ми е отпуснато, за д ави кажа това-онова...
Първо - добре завърнали се на Стес и Деси! Много се радвам на чудесните ви почивки
Пожелавам ви - по-честичко да си подарявате такова разтоварване. Стес, в коя част на Гърция почивахте, че ние нещо сме се замислили за кратки визити натам?Била съм на доста места, но все без дете...Мама меги, смях се със сълзи на описанието ти за "походката" на Лаци.
Провокирана от описаната от теб история - По повод взимоотношения снаха и свекъри - си дадох сметка, че в живота обикновено има някакъв баланс и ето - дори в твоето родно семейство да е нямало такъв, то сега в твоето лично - има. Дай Боже винаги да е така! Слава богу родителите и на моя любим са интелигентни и свестни хора и дребнави проблеми и намеси няма.Телетабис, добре завърнала се! Честито християнче. Магията на изживяването е невероятна наистина. Съвсем сериозно - аз вярвам в оброците, които всеки дава дали към Бог, или себе си - затова вярвач, че Алекс ще се радва на чудсно здраве винаги и малките несъвършенства ще се оправят на 100%. И аз искам да ви видя!
Фибичка, от толкова време не съм отваряла Бах. Напомни ми някои чудесни неща, както и Денис - с историята за принца!
Доника, да си починеш добре след това нечовешко чистене, което си си причинила

мацки исках ощ енеща да ви кажа, но ням ада е сега. Спаси ту има, ту няма Т. Веч емисля, че н ее 6т аболест, а просто супер жега /въпреки че тези дни през деня е на хлад.../
Сега провокирана от почерпката на МарияФ онзи ден ще се насладя н ачаша ледено вино с пъпеш и прошуто.

) а аз да ви видя как сте.
Браво,на Йоанка ,че си поспива,при нас нали това е дефицит,но то детенце се е метнало на нас и ние сме от ранобудните,за второто ще се постараем повече
Толкова е вълнуващо,миналата година по това време,всички тръпнехме в очакване на сладурчетата и тук темичката се изписваше за около 2-3 дни,изпълнена със страхотни емоции.

на Desssy и Стес. Страхотни почивки сте си изкарали!

И ние имаме същата играчка, но Веси нещо не схваща номера още. 
!