Отговори
# 180
Здравейтеее  Hug
Ще видя колко врем е ми е отпуснато, за д ави кажа това-онова...
Първо - добре завърнали се на Стес и Деси! Много се радвам на чудесните ви почивки  Hug Пожелавам ви - по-честичко да си подарявате такова разтоварване. Стес, в коя част на Гърция почивахте, че ние нещо сме се замислили за кратки визити натам?Била съм на доста места, но все без дете...
Мама меги, смях се със сълзи на описанието ти за "походката" на Лаци.  hahaha Провокирана от описаната от теб история - По повод взимоотношения снаха и свекъри - си дадох сметка, че в живота обикновено има някакъв баланс и ето - дори в твоето родно семейство да е нямало такъв, то сега в твоето лично - има. Дай Боже винаги да е така! Слава богу родителите и на моя любим са  интелигентни и свестни хора и дребнави проблеми и намеси няма.
Телетабис, добре завърнала се! Честито християнче. Магията на изживяването е невероятна наистина. Съвсем сериозно - аз вярвам в оброците, които всеки дава дали към Бог, или себе си - затова вярвач, че Алекс ще се радва на чудсно здраве винаги и малките несъвършенства ще се оправят на 100%. И аз искам да ви видя!
Фибичка, от толкова време не съм отваряла Бах. Напомни ми някои чудесни неща, както и Денис - с историята за принца!
Доника, да си починеш добре след това нечовешко чистене, което си си причинила  Grinning

мацки исках ощ енеща да ви кажа, но ням ада е сега. Спаси ту има, ту няма Т. Веч емисля, че н ее 6т аболест, а просто супер жега /въпреки че тези дни през деня е на хлад.../
Сега провокирана от почерпката на МарияФ онзи ден ще се насладя н ачаша ледено вино с пъпеш и прошуто.

# 181
Добро утро мацки

Днес кафенцето е от мен.
Неси ме събуди рано пано и сега тя е на гърнето(не знам дали ви се похвалих,но го използваме успешно вече два месеца и не е пълнила пампа с аромати Crazy) а аз да ви видя как сте.
Кузманка за взаимоотношенията "снаха-свекърва" момичетата са ти казали много точно.Ние с моята не с обичаме,но пък чак трагично не е положението,търпим се в редките случай когато се виждаме.все пак е майка на мжа ми и каквато и да е пак си остава негова майка.Мисля че само заради това е нужно да я уважавам,пък като си седи на далече и не ме дразни(в началото правеше всичко възможно да ме дразни) ми е безразлично какво изпитва към мен.
За скачането на Неси(пак Кузманка ме пита)-хваща се за мен и започва да скача в леглото.Напоследък е много смешна-като види гърдите ми започва да пляска и отваря уста и се насочва към мен.Ако я викна много бързо пъзи.Напоследък суче с дупето нагоре и по корем и само се върти,като кученце е.
Меги много съжалявам че имаш такива проблеми в семейството,но както са казали хората всяко зло за добро.А за пълзенето на Лаци може и нас да научите
Е аз пак ставам че ме вика и да си направя един чай че съм болничка,но по късно пак ще пиша
Целувам ви

# 182
Добро утро,момичета! Hug
Мila 84,благодаря за кафенцето!Ние също сме будни от 6.00 ч.,наспахме се Laughing
Стес и Деси,радвам се,че сте прекарали добре,пуснете малко снимки да се насладим на хубавото моренце! Simple Smile
fibi4ka,много благодаря за припомнянето,наистина имах нужда от тези редове,бях ги позабравила WinkБраво,на Йоанка ,че си поспива,при нас нали това е дефицит,но то детенце се е метнало на нас и ние сме от ранобудните,за второто ще се постараем повече hahaha
Все по-често се замислям,дали пък няма вече някоя мама септемврийка да се похвали с нови две чертички newsm78Толкова е вълнуващо,миналата година по това време,всички тръпнехме в очакване на сладурчетата и тук темичката се изписваше за около 2-3 дни,изпълнена със страхотни емоции.
Днес се очертава да бъде пак топло,вчера доста се поразходихме,взех си една нова рокля и пола,много ги харесах,на малкия взех сандалки!Момичета,искам да ви попитам,вие какви летни обувчици взехте на бебоците и от къде? newsm7
Лек ден на всички,на почиващите-приятна почивка,на работещите-приятна и плодотворна работа! Hug

# 183
Добро утро на всички!
Черпя ви днес със сладки,майка ми има рожден ден!Да ми е жива и здрава,много си я обичкам Heart Eyes

На всички весел и усмихнат ден!

# 184
Добро утро
Mila84 Мерси много за кафенцето.
Ние станахме също в 6.00 ч. бодри за нови подвизи.Днес е малко по хладничко.
yoana77 Честит рожден ден на твоята прекрасна майка.Да ти е жива и здрава да бъде винаги такава добра майка,съпруга,и баба и всичко най,най.Весел празник.

# 185
Пак съм аз
Честит празник на майката на Йоана.Да ти е жива и здрава и много да се разбирате и подкрепяте и за напред.И аз много си обичам моята майка.
Днес ще пропусна срещата,защото и двете с Неси сме хремави(в този ред на мисли дано Спаси и Хари са вече здравички)На Неси за 3 дена и избиха две зъбчета отгоре и вече сме с 4 отгоре и 4 отдолу.Но хремата не ни е от зъбки за съжаление.Май настинахме от вентилатора.
Да ви споделя как ми помага Неси в домакинската работа(Е не като Спаси но пак е помощ)сваля ми дрехите от сушилника и когато ги сгъвам за да ги прибера тя ги разгъва докато не и хареса как съм ги сгънала.
Но има една играчка жирав в който се пускат кубчета в гърлото му и тя успешно и хвана цаката и може с часове да се занимава с нея само да има кой да го държи жирафа изправен и да и вади после кубчетата.
Да ви питам миете ли зъбките на бебчета?Ненадент пастата никаде я няма и се обадих във фирмата откъдето ми казаха да си я поръчъм във която и да е аптека и ще ми я доставят
Ставам че пак мрънка

# 186
  • Пловдив
Добро утро, момичета!!!

Честит РД на майката на yoana77 ! Да ти е жива и здрава!

welcome на Desssy и Стес. Страхотни почивки сте си изкарали!
Аз имам въпросче към пътуващите по-често с бебоците - с пюрета ли ги храните и използвате ли нещо за стерилизиране на шишета, биберони, лъжички и т.н или само ги измивате?! newsm78
fibi4ka , разсъжденията на  Бах много ми харесаха, а също и притчата на dennis .

Не съм в настроение тези дни и не ми спори писането, затова сигурно сигурно съм пропуснала и други важни неща да коментирам - за това следващия път !!!  #Crazy

П.С. Честито християнче на Телетабис!!! Hug

# 187
steli-ssd Аз лични земам четка за шишета и има специален препарат за шишета на чико мисля,че е и ги мия със тях.Не ги изварявам изобщо.Така мисля и да направя и като тръгнем за морето.
Мами искам да попитам можели да сложа няколко снимки на Мишката в албума на септемврийчетата.

# 188
Alexal - какви са тези мисли! айде, малко да поичакаме за двете чертички, че да се посъвземем малко. Simple Smile

Стели - ссд - когато бяхме на морето го хранех с купени пюрето, които той въобще не хареса, но го изкарахме някакси. За стерлизиране - когато съм си в къщи хубаво премивам всичко със сапун и гъба, по същия начин и когато сме на път. Само, че като се върнахме от морето веднага му стерлизирах всички прибори.

Много ми се иска да пусна някоя и друга снимчица, но тук във форума все не успявам. Ако може някой да ми каже как да я пусна ...

# 189
Здравейте, сладурки! Grinning
Днес времето е по-приятно. Пак си е горещо, но поне подухва. Направихме с Веселушка разходката и я оставих на свекърва ми, че трябва да отида да помогна на една приятелка. Купиха си нов апартамент, направиха ремонт и сега иска чистене. А няма кой да и помогне. Бързам да драсна два реда и да отивам да и "ударя едно рамо". Laughing
Честита месечинка на Симеон на Galadriell! Много усмивки, незабравими мигове и здраве! Heart Eyes

yoana77, страхотна почерпка! Да ти е жива и здрава мама! Специално за нея:

alexal, ако нямах забрана от лекарите да не забременявам в близките поне 2 години, щях да ви изпреваря всички. Wink Голям мерак имам, но ще почакам.
steli-ssd, аз отдавна не стерилизирам шишетата на Веси. Спрях още, когато навърши 6м. Мия ги с детски шампоан, четка и гореща вода. И на морето по същият начин. И аз като Desssy, раних малката с купени пюрета и каши.
Миши06, защо питаш, ако можеш, слагай снимки. Албумчето е за всички. Wink Но аз не знам как става този номер, затова не съм качила още. Embarassed
Desssy, добре дошла сред нас! Hug Искам и аз пак на почивка, че то моето почивка ли беше?! Но се радвам, че вие сте си изкарали хубаво. Grinning И честито ви ново зъбче!
Mila84, оздравявайте бързичко с Неси! Praynig И ние имаме същата играчка, но Веси нещо не схваща номера още. Thinking
Момичета, уж само два реда щяха да бъдат, а пак ферман написах. hahaha Отивам, че дружката ме чака. Целувам ви! Hug
П.П. radosty22, пак те хванах да четеш. Laughing Hug Хайде, напиши как сте?

# 190
Здравейте усмихнати мами и бебчета  smile3525!

Черпя ви със весела тортичка за месечинката на моето момченце http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3296168

От дълго време не съм писала , но не  ми остава време , за сметка на това си ви чета редовно.Почти 2 месеца Мони спинка много спокойно през ноща , но за сметка на това през деня е мисия не
възможна спането.Хапва си абсолютно всичко и дори в това топлото време не му е намален апетита.Вече няколко пъти ходихме на плаж , а през деня стои в басейна с батко си http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3296116 .Изправя се  в кошарата и се пуска от едната страна до другата сам.

За сега е това , надявам се да мога по често да се включвам .Поздравявам всички рожденници на патерица и всички септемврийчета с месечинките им.Лек и усмихнат ден на всички   bouquet

Последна редакция: чт, 28 юни 2007, 13:42 от Galadriell

# 191
Здравейте и от нас!

Първо да се извиня на Ави  bouquet, че не успяхме да се организираме за срещичката днес, но Рая след пътуването тотолно си развали режима и заспива вечер в 11,30-12 и сутрин спи до 9-10, не че е много зле, но сутрин организацията ни е мнооого трудна. А и баткото е ваканция и той си иска неговото.
yoana77, честит рожден ден на майка ти. Да е жива и здрава още дълго време, за да се радва на внуци и правнуци!
steli-ssd, при пътуванията храня Рая  с готови пюренца и отдавна не стерилизирам шишетата и бибероните. Измивам ги с гъба и сапун. По-трудно беше с попарата, но в колата имаме хладилник и там бях сложила всичко необходимо, както и кисели млека, за да не се развалят по време на пътя, а в хотелите има хладилник и не е проблем. Въпреки че в ресторанта храната беше разнообразна не исках да рискувам.
Ирини, благодаря за пожеланията! Heart Eyes Дай Боже всекиму! В Гърция ходихме за кратко  и бяхме в Солун, където не е добре за по-дълга почивка, особено ако си с деца. Е, топнахме се все пак в моренцето, но по-важното поне за мен беше, че  се отядох на охтоподи и калмари. А тук бяхме във в.с. Русалка - Варна. Мястото е разкошно за семейна почивка, особено за децата има много развлечения. Управлението на курорта не е добро, но въпреки това игнорирахме дребните неудобства  и прекарахме страхотно. За началото на септември сме си обещали пак кратка почивчица в Гърция, но още не сме решили къде.
Mila84, оздравявайте бързо и двечките с Неси!  bouquet
За снимките - днес по-късно ще кача няколко в албумчето ни. Desssy - на първа страничка Ирини е сложила линк към албумчето ни, където избираш име на албума  и след това добави снимка, качваш избраните от теб снимки.
Хубав ден! Heart Eyes

# 192
Ето малко от днешната срещичка:

Качих няколко снимки в албума за неуспешното пеене в Борисовата градина, тъй като не знаех точно къде, моля не се сърдете Hug!Първата снимка подред са: моя Алекс/кака му Иви не пожела да се снима/, Сашко на Ави, Калина на мама Силвия, която се регистрира в рожденни дни, но още не се осмелява да пише тук Heart Eyes, и Андрей на Ева!
Честит празник на месечинките днес и Честит рожден ден на майката на yoana77! newsm51

Последна редакция: чт, 28 юни 2007, 16:16 от tzvety roussimova

# 193
Ето ни и нас:

# 194
на всички !!!

Днес времето тук е далеч по-добре, дано се задържи все така. След малко ще отидем и да се поразходим с малката сладурана.

yoana77 - ЧРД на твоята майка - здрава и щастлива да е!!!
mari_anka - ето тук има напътствия, как се качват снимки в албумчето http://www.snimka.bg/help.php. Дано се справиш!
Миши 06 - слагай, без да питаш. То нали за това е албумчето, да се пълни със снимки...
steli-ssd - ама още ли не си в настроение ти? Ееее, ако трябва и други разсъждения на Бах ще пускам, само да се оправи положението. Laughing Иначе за шишетата, казвала съм, ама пак да кажа, аз изварявах само първия месец. От тогава просто мия. Мисля, че организмът трябва да се учи да изгражда антитела и да гради имунитет, за да боледуват по-малко фъстъците впоследствие. Пюренца, като ходим някъде купувам готови, но взимам и пасатора да правя и там - най-вече плодови.
Galadriell - снимките не се виждат, за съжаление - потърси албума по име и тогава пусни пак линк..., че да ви видим.
alexal - Йоанче няма летни обувки - всичко маха и си ходи боса. Като бяхме на вилата даже и на вън побяга босичка, защото с обувки много се спъва. Имаме едни на КиК, съвсем обикновенни и с тях ходи на вън с паяка, но това се случва рядко.
Mila84 -  бързо оздравяване на теб и Неси!

Ох, да ви кажа какво видяхме вчера в коридора вкъщи - скорпион Shocked. Аз за пръв път в живота си виждам такъв на живо и хем ми беше мн интересно, хем страшно. Йоанка както ходи боса, колко му беше да я клъвне по сладките краченца. Те тези дето са в БГ не са така опасни, като чуждоземните, но все пак са отровни. От къде се е взел, все още не мога да се начудя. Димитър му видя сметката набързо с един пантоф, ама какво да правим не можехме да си позволим да го пуснем някъде и той до влезе пак в някоя къща. Сега само вървя и се оглеждам по земята  Grinning
    Ние утре пак отлитаме - този път ще ходим в Сливен при другите баба и дядо на Йоанка. Димитър обаче ще ходи на имен ден на кума ни - на палатка в балкана и ще ни изостави със сладураната за една вечер на чужда територия. Много не се радвам на този факт, ама какво да го правя - нали съм бяла и добра...
  Айде, ние щяхме да се готвим за разходка, пък Йоанчето пак полегна, милата... Карай по-късно ще е.
ЧАО на всички и до скоро!

Desssythumbsup

Общи условия

Активация на акаунт