Отговори
# 240
Здравейте и от мен отново!
Доника много е гадно това което ти си е случило,но важното е че всичко е минало добре.имам една любима мисъл,която е много подходяща за този случай"Здравето не  е всичко,но всичко без здравето е нищо"може да звучи много травиално,но има много истина в нея.
Мари_анка това със съня на майка ти много ме развълнува и мен.
Това за двете черти се отнася не за сестра ми ,а за сестрата на мъжа ми,но това няма такова значение ,колкото смелоста и.
Иначе за мен,тук ми е малко скучно,както и на Жори,защото липсва средата ,но всичко го правя в името на семейството.Така или иначе тук сме временно.
Хайде лека нощ на всички,и всички бебчовци да спят непробудно.

# 241
Честита месечинка на всички празнуващи днес! Да са ни живи, и здрави, и да растат много щастливи!!!

Мари_анка, благодаря за честитката по случай месечинката на моя малък разбойник   bouquet
Съжалявам за случващото ви се напоследък. Ако ти кажа как ме е страх да пресичаме улиците, че карат всякакви некадърници, пък и са супер нахални на всичкото отгоре, но ... Знаеш ли, и аз вярвам, че има живот след смъртта, в смисъл, че душата ни не "умира". Съчувствам за загубата на баща ти, сигурно ужасно ти липсва  smile3518, но ти бъди силна.  Hug

# 242
Привет моми4ета,
sladur4e*2, и аз за това подкарах отново кола, за да може да пие мъжа ми, пък аз на сигурно да возя детето. А и тук нямаме наблизо магазини, до големите хипермаркети само с колата се стига. Голямо е удобство...
Ави, добре е Филип ве4е, венеца заздравява трудно, но не кърви както в на4алото.
Ина4е и той пада, става, пълзи и ходи насам натам като се придържа. Ходим на плуване в закрит басейн, има 3 бебе6ки басейн4ета и е пълно с родители и бебоци. Забавляваме се об6то взето.
 Пазете се на пътя, 4е като гледам Българската ТВ, всеки ден катастрофи с жертви ...  Sad

Лека и спокойна но6т на вси4ки .

# 243
Добро утро, момичета!!!  newsm51

Не мога да ви почерпя кафенце, защото не знам как се вмъква картинка и откъде се взима Rolling Eyes

Някой може ли да ми каже как да си сложа моя картинка на аватара? /май така му се викаше  newsm78Grinning Благодаря!

Лек ден на всички!!!!  Hug

# 244
  • Пловдив

Вместо la estrella ще пусна едно кафенце! Мен Марианка ме осветли по въпроса!

В това хубаво време темичката ни е пуста!
mari_anka , големи неволи си имала само за 1 ден! Дано скоро не ти се случва!
MariaF , и Стенли вчера си разкървави устичката, но така и не можах да разбера къде точно! Той въобще не ми дава да му гледам в устата. Дадох му малко водичка и повече не прокърви... newsm78
 mama_meggie - Лаци станал голям палавник. Май ще имате нужда от каска!

Лек ден на всички!

# 245
Ние след малко отиваме вскусно, вкусно да похапваме.

Има ли някой който да дава вече по цял жълтък на бебко?

Тия дни започнах да си мисля за яслите. Някой смята ли от есента да записва бебко на ясла и ако да какви предпочитания имате, ако не какви са ви мотивите за това?!

# 246
Ние след малко отиваме вкусно, вкусно да похапваме.
Блазе ти, аз трябва да съм на диета, че съм слон  Sad имам да свалям 10 кг.

Аз още не давам жълтък, а пък за ясла не е ли късно да се запишеш? Май това става месеци по-рано  newsm78 Аз бих го записала, защото май ще трябва да работя, от друга страна си мисля, че още е малък за това.   bouquet

# 247
 Heart Eyes Здравейте! Heart Eyes

nbirthday ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА РАЯ, ЯНА И БОРИС! бЪДЕТЕ ЗДРАВИЧКИ И СЛАДКИ ДЕЧИЦА, КАКВИТО СТЕ И СЕГА!
Как сте?

Исках да споделя, че ние нямаме още зъбченца и сега много я мъчат. Станала е много неспокойна, през ноща проплаква на сън даже... Дадоха ми един гел, но не мисля, че вършат голяма работа геловете. newsm78 Поне на нас. Чудеме се какво да правиме, пак става горещо и неможем да я караме както преди по цял ден по улиците и градинките. Идваме на хладно у майка ми и това е. Flutter Ама ще се кара както и да е , нямаме избор. После като дойде зимата, пак в къщи ще сме, направо ужас. Сега поне топло, а тогава студ. тази зима дето мина не беше студена, ама тази дето идва не се знае каква ще е.

Чудя се дали в супите в кухнята слагат жълтък? А,  не ми е удобно да питам. newsm78

steli-ssd , сутринта щях да ти благодаря за кафето, ама ми се наложи да излезна и неможах да пиша. Сега Благодаря  bouquet Не е лошо някой да пуска сутрин по едно виртуално кафенце... Grinning

Доника и Миши06, в сряда заминавам за Пещера. Вие като дойдете звънкайте ми!!! Ще ви чакаме! Heart Eyes

ТОВА Е ОТ МЕН! ЧАО И ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ!!! Hug

# 248
Здравейте мили мами и сладки бебчета! Hug
В тея жеги и на мен нещо ми секна музата за писане.Иначе сме добре,малките не се спират и за миг,много са подвижни и пъргави,изправят се за секунди на кошарките,хвърчат  с проходилките.
Каня се да ги водим на море,малко се чудех,защото ще стана там Crazy,ама нали съм умна и упорита Mr. Green
Марианка,точно преди да прочета какво си написала,че е станало на ВСИ-то един приятел също ми разказа случката и той е бил там,някаква акция по сигнал за наркотици било #CrazyБлагодаря за поздравленията за месечинката ни,никога не ни забравяш Hug
Кузманка,аз попитах дали слагат яйце в детската кухня,казаха ми,че супите се застройват с яйце,но количеството,което се падало на една порция било много минимално и пак да си слагаме допълнително жълтък,аз все забравям Embarassed,а пък и в тези жеги малко ме е страх да купувам яйца.
Надявам се всички,които са на почивка да си изкарват супер и бебковците да са добре.На тези като мен,които са си по къщите още,да се включват по-често да си правим компания. Hug
Хайде лека вечер на всички и утре ще ви чакам на кафето тук  bouquet

# 249
едно късно разписване и от мен...
Много работа имам напоследък - на-вече покрай къщата - върви най-важнат апоследна довършителна част - интериор! Това изисква както присъствието ми, така и ангажираността по намиране на специалните материали за изработването на това-онова, а помякога и личното участие - уикенда боядисвах керемидките на оградата - а тя е мноооооооооого дълга.  Shocked Също така помагахме на булката по подготовката на сватбата, а освен всичко аз гледам да с ивъзвърна формата  - фитнес, козметик, фризьор и т.н.

Спаси тези дни го гледаха бабите и мн ми беше мъчно, но трябва да свикваме.  Rolling Eyes

Прегледах набързо постингите ви и  се радвам, че като изключим шофьорите-изроди  по пътя сте добре!  Heart Eyes

хайде лека

# 250
Здравейте и от мен Sunglasses
Днес съм изключително щастлива че се престраших и си направих гастроскопия(изследване на стомаха със сонда) и то без упойка!!Така сложих край на няколкомесечни притеснения за моя нащастен стомах-имах гадене,което не ми минаваше и в резултат доведе до притеснения от непрекъснатите мисли за него..Но днес се престраших ,защото аз (като видна хипохондричка,хихи)знам че без сигурно доказателство няма да се оправя!Гадно беше,но бързо-2 мин!Нищо особено нямам-лек гастрит и разни бла-бла...
Бебчо е добре,ще мога пълноценно да се грижа за него,че черните мисли ми пречеха понякога да му се радвам.

Аз не съм от шофиращите,страх ме от такива ситуации по улиците,но все пак се надявам някой ден да изкарам книжка за кола-срамота е Wink

За почивка на море-още се чудим къде-най-вероятно в Сл. бряг(все там отиваме след дълго мислене всеки път)
P.S Аз съм върло против ясли!Мисля че детето трябва да се гледа поне до 3 год от майка си.Мисля че е тежко преживяване за малкото детенце-аз лично съм се хвърляла от леглото..Имах 1 книга,която трябва скоро да прочета-Мъдрата обич-в нея имаше нещо  за т.нар.Придобита душевна нещастност-или нещо подобно.И как всичко тръгва от детските ясли..Имам смътни спомени като съм я разглеждала,но имаше хубави неща(тогава вятър ме вееше на бял кон,да имам дете беше далечно бъдеще;)

Стели:не е задължително да ядете каша при вашия добър прираст  WinkИли може да даваш плодово пюре с 1 лъжичка каша,има кус-кус на плазмон,грис.Но не е фатално да кара и без кашите..може да е временно.Може да пробваш тези за лека нощ на Хипп- вкусни са Heart Eyes

Последна редакция: пн, 02 юли 2007, 23:38 от Vessselka

# 251
Привет мамчета,

Да се разпишем и ние, че отдавна не сме драсвали два реда, ама знаете как е по морето  Sunglasses
Веселка, радвам се за добрите резултати, поне да си спокойна вече!
Йоана, кузманка, жълтък слагат в супата или в основното - поне тук във Варна е така!
Деси, аз въобще не съм се замислила още за ясли и градини, имам желание да си гледам малката поне 3 години, но ще видим...
Мари-анка, Мама-Меги, да внимавате с талибаните по пътищата, че да многооооо!
Между другото и Стефи като Лаци е винаги гладна, чак се притеснявам, че яде по много пъти на ден...и суче 3-4 пъти на денонощие освен твърдите храни.

Ние се чувстваме супер на варненска територия, само за таткото ни е мъчно, но той този уикенд ни навести и чакаме следващото му посещение с нетърпение  Heart Eyes
Исках да попитам - купили ли сте някакви образователни или развиващи играчки на малчовците и какви? Аз на Стефи последно й взех конус с рингове за нанизване.

Хайде лека от нас

# 252
  • Пловдив
Добър вечер на всички!

Vessselka , радвам се че си добре! Това, което са ти правили е доста гадничко!
irinii - и аз съм се отдала на процедури за подобряване на формата, но не става толкова бързо колкото ми се иска..... newsm78 Confused нали и ние сме сватбари в събота!
Кузманка -  и аз мисля, че слагат жълтък. Нямаш грижи за кафето, аз сутрин без него не мога да си отворя очите.. Sunglasses
Аз жълтък давам отскоро и  още само по 1/4, а на ясли няма да го давам - ориентирала съм се към гледачка.

Искам да ви помоля да ми дадете идеи с какво да заместя кашата, защото Стенли въобще не иска да я яде от 1-2 седмици...и кашите сменях и пюре слагах вътре.... #Crazy newsm78

Спокойна вечер!

# 253
Привет и от нас  с Дари Hug Hug Hug
Ето ни и нас след околу 3-месечна липса Blush-ужасно ни липсваше вашата компания но обещава оттук на татък редовно да се отчитаме Wink
Изкаме да честитим всички мини празничета на малките сладурчета които изпуснахме-много целувки на всички Heart Eyes
Ще се опитам да изчета старите темички-сигурна съм че сте ги изпълнили с много лятно настроение и прекрасни моменти с мъничетата от които сигурно някои вече се опитват да ходят,говорят и много хубави новини околу вас Hug
А покраи нас общо взето нищо ново-все още си нямаме зъбчета,имаме проходилко но не обичаме да стоим в нея и така мама неможе нищо да свърши.Дари обича да се върти всичко околу нея и недоволства когато се опитам да обърна малко внимание и намъжа ми а за мен да неговорим Wink
Хаиде  няма да ви досаждаме още от сега така че ви пожелаваме сладки сънища на сладурчетата и на вас също Simple Smile

# 254
Добър вечер, сладурки! (то май си е за "Добро утро" в този час newsm78 hahaha).
Но не мога да не се разпиша.  Wink
Бързам в последните минути да честитя 10-тата месечинка на Борис на ivakrasiva, Яна на Ви и Рая на Denise! Да са здравички, щастливи и палави! Heart Eyes

Момичета, някой им ли инфо какво се случва с vakrasiva  и Ви?
Забравиха ни мацките, ей!
sladur4e*2, предай специални поздрави на DVV от мен! Липсва ми особеното настроение, което създаваше. Wink
radosty22, така се радвам, че се завърна! Hug Дано вече е за постоянно. Май малко пооплесках чия сестра е бременна Embarassed, за което се извинявам много. В кой град живеете там? Предполагам колко ти е скучно там, превичките са други и хората са малко студени (поне така съм чувала). Но поне ще видите свят, както казват хората, а и щом приятното може да се съчетае с полезното, става супер комбинация. Simple Smile
la estrella, благодаря за прекрасните думи! Ти си злато! Hug
За картинките, ще ти пиша на ЛС. Peace
steli-ssd, чудесно кафе си ни спретнала, но в тези късни доби няма да мога да се възползвам от него, че цяла нощ ще се пуля така Shocked hahaha Тези дни ще идвам в Пловдив и много ми се ще да се видим, ако имаш възможност. А за кашите, спокойно може и без тях, щом Стенли наддава добре на тегло. От както съм я записала на детска кухня, те са изцяло изместени от кремчета, кисели, мляко с грис, ориз... Но в неделя, когато няма кухня, купувам от кашите в бурканче "Лека нощ" на Ганчев. Веси ги обожава, аз също. Embarassed
Desssy, аз съм много против яслите. Няма да я записвам, определено. Ще се опитам да си я гледам Веселушата до 3г. и направо ще върви на градинка. А какви са ми мотивите? Ами наслушала съм се на достатъчно страховити истории. Възползват се добре лелите от това, че дечицата още не могат да говорят и да си казват какво се случва там. Няма да забравя как преди години една приятелка записа малката на ясли (наборче е на моята Мимка и сега са в една групичка). Понеже децата са твърде малки и доста болезнено преживяват раздялата с мама, нейната сладурка се късаше от рев. И един ден лелката, която се грижи за децата, я посъветвала да си купи бром от аптеката 9нещо, което е много вредно и отдавна отречено), за да дават на малката за успокоение и за сън. Думите и били: "Едно време по комунизма, задължително се изписваше на детските ясли бром за децата, ама с тези промени..." Какво да кажа, освен Shocked. Не знам как стои въпросът в частни такива заведения.
А на другият ти въпрос - не съм давала още жълтък. Само това, което се съдържа като застройка в супите от детската кухня.
Кузманка, поне при нас, супите се застройват със жълтък. Предполагам, че на всякъде е така. Приятно изкарване в Пещера!
yoana77, чудесно решение за морето! Е, не е никак лесно с две деца, но ако съпругът ти е с вас, ще се справите. Peace
irinii, наехте ли си дизайнер по вътрешно обзавеждане или ти ще си решаваш кое как да бъде? Възхищавам ти се (казвала съм го не веднъж и дано не съм банална вече), че успяваш да се грижиш и за добрата си визия. Grinning Това е чудесно! А на мен ми е толкова трудно да си организирам времето. Embarassed Иначе мераците са ми големи. Rolling Eyes
Vessselka, запиши ме и мен в отбора на хипохондриците. Същата история съм и аз. Simple Smile Радвам се, че при теб всичко е на ред.  А тази книжка, дали може някъде да се намери? Искам и аз да я прочета.
bebe_dundi, радвам се, че се чувстваш прекрасно във Варна. А спретнахте ли си варненска форумска среща? За играчките, освен книжки, май друго образователно не съм купувала. Embarassed А си има нужда вече.
Днес изгубихме Мими и малко остана да потърсим помощта на полицията. Close Седнахме, след като я взехме от градинак, семейно на едно заведение. Двамата с мъжът ми сме и бебката. Нали съм ви разказвала за хиперактивността на Мимката. Постоянно тича и изчезва за секунди. Сигурно 20 мин обикаляхме двамата района да я търсим. Имаше разни цигани в парка и аз много се изплаших. Питах кого ли не, дали не е виждал момиченце с плитки и къси оранжеви панталонки. Никой не я беше виждал. С Васко си разделихме района. Той на ляво, аз на дясно и на всичкото от горе, нося Василена на ръце. Как се изплашихме само! Добре, че града е малък, бързо се разчу, че я търсим и едно момиченце я доведе, обясни, че била стигнала близо до завода Shocked. Никога до сега не е изчезвала така. Винаги се е връщала след минутка, където и да се е скрила. Съжалявам, че не ми издържаха нервите и вместо да си я нагушкам, аз я пляснах. Embarassed После у дома се сдобрихме и двамата с баща и се опитахме с простички думи и кратки изречения да и обясним, че не бива да се отдалечава от мама, че много сме я търсили и притеснили. А какво ме чака като проходи и Веси... Crazy
А тя усилено напира. Не дава да я вземеш на ръце дори, иска постоянно да крачи. ooooh!
Стига толкова за днес. Утре пак, целувки от мен! Желая ви спокойна нощ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт