Аз искам да е с надуваемо дъно!
Арен и Спаси, са големи сладури. Много са сладки на количката...
Да са ви живи и здрави Denis и irinii. 
Ох, Даная вече се нахрани и сега легна да спи. Искам да ви попитам вашите бебоци спят ли следобеден сън? Защото Даная спи м/у яденетата по малко за 10 мин. Чак сега като че ли започна да се регулира да спи следобед. Мама Хера ни предложи да ходим на басейн, ама ми се стори достта жега за басейн. Макар, че много ми се ходеше
MariaF, телефонист ли ще става? Или ще е бъдещия президент на Българската телефонна компания...
Ама, много е сладък! 
Миши06, благодаря за кафето! Искам да ти кажа, че аз заминавам на 08.06. в Пещера. Вие там ли ще сте по това време?

steli-ssd, мерси за информацията все пак

Момичета сега ставам, че отивам да пийна едно следобедно кафенце със сметанка...
А, как ми се спинка и на мене...ама няма. 

Сега започвам да дооправям багажа и проверка всичко ли е по местата.
ама и Асан е хора,нали?Добрата новина е че на морето 6те се засе4ем с братов4едка ми от Русия, с която не сме се виждали..ужас..цели 10 години! Та в о4акване на морето София ни е малко тесни4ка и ду6ни4ка..Но нали сме позитивни!
Много сладко показва как кашля дядо и си умирам от смях (така се напъва,4е как не се наа4ква незнам - 6те ме про6тавате за грубия език
) Ина4е категори4но сме отрекли пълзенето и малката примадона пробва дали гърба на мама е още в гаранция..При нас е весело,кво да ви кажа.
Вси4ко пасва6е 
Добре, че мамичка гледа София, аз се прибрах и съм спала до 18 ч.
Най-накрая се наканих!)
Научила се е да натиска копчетата и да го отваря и затваря. На мама техничарчето