Отговори
# 90
Доника, вашето басейнче каква марка е...То няма значение голямо всъщност за нас, ама искам да знам и дъното ли е надуваемо? newsm78
Аз искам да е с надуваемо дъно!

Арен и Спаси, са големи сладури. Много са сладки на количката... Heart Eyes Да са ви живи и здрави Denis и iriniibouquet

Ох, Даная вече се нахрани и сега легна да спи. Искам да ви попитам вашите бебоци спят ли следобеден сън? Защото Даная спи м/у яденетата по малко за 10 мин. Чак сега като че ли започна да се регулира да спи следобед. Мама Хера ни предложи да ходим на басейн, ама ми се стори достта жега за басейн. Макар, че много ми се ходеше Confused

MariaF, телефонист ли ще става? Или ще е бъдещия президент на Българската телефонна компания... Joy Ама, много е сладък! Joy

Миши06, благодаря за кафето! Искам да ти кажа, че аз заминавам на 08.06. в Пещера. Вие там ли ще сте по това време? newsm78

steli-ssd, мерси за информацията все пак  bouquet

Момичета сега ставам, че отивам да пийна едно следобедно кафенце със сметанка... Coffee А, как ми се спинка и на мене...ама няма.

ЧАО!                                 ЧАО!                       ЧАО!

# 91
Кузманка Ние се очертава да тръгнем на 10.07 ако не ни мине черна котка пътя.Надавам се да се видим аз ти записах gsm ще ти звъна най вероятно ще сме по едно и също време в Пещера.Аз нямам търтени да тръгнем тук вече не може да се живее от жега.Много искам искам и да ида и до Батак на хладничко.

# 92
  • София
Абе мацки, да вземем да заформим среща там. Ние имаме къща в Пещера, но винаги отсядаме в Брацигово, тъй като в Пещера е замразен строеж. А в Брацигово е половината рода на мъжа ми-майка му е от там родом Simple Smile
Кузманка, надуваемо е дъното. INTEX е марката, но не че е имало значение за покупката Simple Smile

# 93
Аз искам да попитам мамите,които ползват басейни, по колко време държите бебоците в тях,страхувам се да не настинат нещо,то е голяма жега,ама все пак на терасата леко подухва,а и си е вода.Благодаря ви предварително,за моите сигурно ще е голям купон,акоо ги сложа двамата  Hug

# 94
 fibi4ka, steli-ssd, irinii мерси за посрещането, ще предам поздрави на DVV.
 A Плами пак забегнала към морето и не може да ми прати снимки от горещо Русе. Голяма жега е там, но в парка е супер. Във Варна подухва приятно и се живее.
 Нашия батко 1 ден беше на градина и вечерта казаха, че имал конюктивит, на мен ми прилича на "компютринит" или "дивидит", въпреки че го ограничаваме.
 Ние имаме басейнче, дъното не е надуваемо,но още не смятам да водя Мишо на плаж. А днес купих тента за плаж на "Bestway" и в неделя май ще се пробва.
 Чао за сега и целувки.

# 95
Доника и Миши06, радвам се много...То докато нямаше с кой да се запозная от форумките, то сега... Много се радвам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Доника, ама и ти ли ще си по това време там? Дано е така, че да се видиме!

# 96
здравейте отпускарки!
Момичета, страхотни са снимките, които сте пуснали - имаме си вече и телефонист  Grinning
уф, много ми е горещо!!! мисля, че ме разбирате ...
Днес бях до офиса, после до Мол-а и после бях на гости на Лулова и Хари. Дребосъците си поиграха няколко часа, а после ги топнахме в една надуваема лодка , която напълнихме с топла водичка, хапнаха и блажено заспаха. Ние с Меги и бъдещта булка пък хапвахме плодове и пийвахме мохито. Уверявам ви, че така жегите минават доста приятно и неусетно. Решихме утре да излезнем по женски  и да повилнеем на хлад - дано нещо не възникне и реализираме плановете си.

Да ви кажа - зачестили са случаите, при които на малки дечица се регистрира повишена температура без явна причина - дължи се на прегряване, т.е . ако ви се случи и не се открие причина -да знаете, че има и такав аопция.

Друго интересно май няма... Лека нощ - отивам да пека сладки

# 97
ehhh, момичета, как бавни върви темичката. явно сте по почивки.
a аз днес оставих марти на баба и дядо и беж по улиците. пътувах в УНИКАЛНИЯ тролей тип катафалка. всички прозорци бяха застопорени да не се отварят, люковете по тавана не можеха да се отворят и като че ли беше пуснал парно(хехехехе, не просто беше адскаааа жега). пуснах вода от къде ли не и като слязах направо ми се стори хладно. пих кафе под дебела сянка с един приятел и после до работата да си взема паричките,че бях на червено,а искам да си накупя дрешки, но все още ми е гадно да кажа на мъжа ми - дай пари за дрехи(голяма овца съм,а!??!) и се разходих по магазините. купих потници за мен, за марти и за пламен, да сме модни. ::lej::
и после се прибрах при моето съкровище. той вече умираше за сън. икупахме го,накърмих го,дадох му ам и излязах да купонясваме на кръчма с приятели.а свекърва ми застъпи сутринта в 9.20,за да отида на плуване и си тръгна в 23.30 след нашата кръчма. да са ни живи и здрави бабите.
а през ноща марти милия целия е мокър. спи само по чувалче с тънка тениска, ама днес го оставих само по пижамка и завит с тензухче.
днес се мерих в работата. ух тез килограми не мърдат и не мърдат. все съм си 61,а май бях малко по-малко. уж ходя редовно(3 пъти седмично) на аквааеробика, ама на...кюфте и половина с корем. направо се нервя, може би защото искам да съм слаба като преди. ама следващата седмичца съм на черешова диета. то аз докато се натуткам черешите ще свършат.
днес си резевирахме места за следващия уикенд+петъка да отидем на русалка,а пламен ще ходи на концерт в каварна,а аз на all inclusive в хотелчето. ухааа.нямам търпение.

# 98
Здравейте сладурки и малки сладурчета  Heart Eyes
Ние рано сутринта заминаваме на моренце    grinning039 Сега започвам да дооправям багажа и проверка всичко ли е по местата. 
Пожелавам на всички по-хладни дни и вечери и много емоции с малките съкровища  Heart Eyes

# 99
за басейнчето - и аз се оглеждам, чудех се дали да не взема с надуваемо дъно, но тези които гледах бяха доста малки, та още се чудя. и наситина по колко време ги държите в басейна навън

# 100
Здравейте мили4ки!
Хубавото време е виновно , а не аз 4е не пи6а Simple Smile
Ние с Мии4ка сме добре,махлосваме много,измисляме си какво ли не и много 4есто ходим при баба - нали записах езиков курс и баб4е я гледка три пъти седми4но следобедите.
Да се похвалим с мерките си  - най-сетне излезнахме от поро4ните 400гр на месец и 1 см и ..Е,само в см..Вече сме 72 и сме цели 8,5 кг!Но заради жегите загубихме апетит и след всяко едно хранене сериозно се замислям да кандидатствам за Витиз Simple Smile
Днес си купихме по-лека лятна коли4ка и ново,ве4е голямо стол4е за кола и сме много доволни.Обзавели сме се и с хиляди джунджурии за морето и 4акаме с нетърпение да дойде юли месец:) Мамите дет ве4е бяхте по моретата - дайте някои напътствия..Ние сме хитри като "ято лисици " и си вземаме баба и дядо с нас  Blush ама и Асан е хора,нали?Добрата новина е че на морето 6те се засе4ем с братов4едка ми от Русия, с която не сме се виждали..ужас..цели 10 години! Та в о4акване на морето София ни е малко тесни4ка и ду6ни4ка..Но нали сме  позитивни!
Мия ме радва с разни нови не6тица..Показва колко е голяма,пее на - ни -на на куклата и я приспива държейки я с главата надолу Mr. Green брависва си се,кат сме на кеф и хей ръ4и4ки ни е в репертуара..а понякога,незнайно за6то си скубе косите..на тия години  CrazyМного сладко показва как кашля дядо и си умирам от смях (така се напъва,4е как не се наа4ква незнам  - 6те ме про6тавате за грубия език  Whistling) Ина4е категори4но сме отрекли пълзенето и малката примадона пробва дали гърба на мама е още в гаранция..При нас е весело,кво да ви кажа.
Стес,днес се препознах в една мама която стра6но прили4а6е на теб..в гръб..и си направих лек крос да "те"стигна и много сладко "те изненадах"..Умрях си от срам hahahaВси4ко пасва6е newsm78
Мами, не съм имала време да ви про4ета вси4ки и няма да мога да коментирам..Дано вси4ки сте пове4е от добре,болни да няма,моля моля и да се пазите от жегите,4е са много коварни..
Аз си наваксах за неписането,6те ме про6тавате Hug
Поздрави и айде да се виждаме ( вторник и 4етвъртък моля  Blush

p.s.направих най-сетне пап4ица със малко снимки от 1ви юни..мислех,4е аз съм за убиване,ама и вие не сте сложили ваш'те

# 101
Добро утро.

Ето и кафенцето, че виждам, че днес никой още не се е погрижил.

По-късно ще пусна снимчици от вчерашната бургаска среща.

Лек ден за сега

# 102
Доника, прати ми на лични и твоя GSM номер...та да можем да се намериме... Heart Eyes

# 103
Здравейте  мацки!
Много жега ейййй  sweating
Не се издържа !

Аз  вчера  почти 3 часа стоях  навън , баш по обяд  да  гледаме една  кола, дето искаме  да я  купуваме и накрая  от  прегряване  ли от  какво  ли ме заболя адски главата Sad Добре, че мамичка гледа  София, аз  се  прибрах и съм спала до  18 ч.  Laughing

(Да се  похваля,  от  понеделник, започвам курсове  по шофиране  newsm01 Най-накрая се  наканих!)

И ние  имаме басейнче, ама май се  оказах да я слагам там за сега, страх ме е да  не  изтине, че  у нас  няма  климатици и всички врати  и прозорци са  отворени и става течение.
Иначе и ние  много  обичаме телефони и особено GSM-а  на  мама  ooooh! Научила се е да  натиска  копчетата  и да  го отваря  и затваря. На мама техничарчето Laughing  А иначе  още  не  може да седи сама, ама  по пипане и бърничкане е  първа  Crazy Сега  баба й я  учи да  маха с  ръчичка за чао-чао, ама тя го прави само кагато  й е  кеф, още не разбира какво точно означава.
От  жегите й е  намалял  апетита и сега  яде  още  по-малко и от  преди, а  на нас това  ние  болна тема. Сега юркам, мъжа  ми да  купуваме  климатици, че  нощем не се спи Sad Горкото  дете спи по боди с  къс  ракав на  отворен  прозорец  и мен все  ме е страх да  не  настине. И ставам  по 5-6 пъти  нощем да  и пипам ръцете  и краката дали са  й топли или студени Tired
Иначе чакам с  нетърпение  юли месец  да  ходим в  планината  на по-хладничко  Sunglasses

# 104
  • София
Привет в таз лятна утрин!

Много приятно настроение струи от вас. Аз също съм заредена с оптимизъм, но малко съм стресната от ниския хемоглобин на малката - 88! Какво правя, не знам, от много страх да не й предизвикам алергия, й докарах нисък хемоглобин, което май е по-лошото. Почвам всеки ден месо и ще взема да готвя, че в готовите пюрета месото ми се вижда много малко - само 8%, т.е. около 15 гр. Вие колко грама месо глагате ако готвите в къщи?

Сега отиваме на гости на баба и дядо на прохлада в къща до София. Бон Есперансе, айде на разходки през седмицата!

Целувки!

Общи условия

Активация на акаунт