Отговори
# 105
ziyah , завиждам ти, че си се наканила да караш курсовите за шофъор... Аз така и не се наканих, защото ме плаши движението в Стара Загора. Да ти кажа честно всеки си кара , както си иска и на жени никой не дава път или предимство. Само им свирят и ги притискат , като видят че кара жена колата. Незнам как е при вас, но аз в тази обстановка не бих се навила да карам кола.

Днес реших да и сготвя на Даная супичка, стана много вкусна. Сложих чушка, магданозче и малко оризче с масалце и сиренце... Сега ще видим дали ще я яде. Не ме бива в готвенето на детска месна супа и затова реших да е постна, защото не бях сигурна дали ще се справя..;.

Мами ставам, че отиваме да пием йкафенце у леля и на Даная, т.е. сестрата на мъжа ми!

ЧАО               ЧАО                 ЧАО                Hug

# 106
Здравейте момичета и от мен.
Днес във Разград са рекордни жеги и реших да си останем у нас навън е 42 C Направо е ад няма грам въздух.
ziyah , Браво за смелото решени аз имам от 2002 но така и не се навивам да карам както каза Кузманка само докато видят жена да кара я побърка ват свирят,викат направо ад затова си останах само пътник.Приятен ден на всички

# 107
  • Русе
Ей,привет мацки ! влизам само да споделя с вас,че още сме наоколо,нищо че не шишем толкова често като преди,но никакво време не остава при нас.
Ема също тотално е отрекла пълзенето и само ходимй наведени (аз ходя наведена,де  Crazy)
Ние заминаваме на море на 20.август..........следователно ще празнуваме на Ема рождения ден и моя,които е на 2 дена след нейния Mr. Green на морския бряг! Ще й поръчам пясъчна торта  Joy Joy
Почти ви изчетох и се радвам ,че всички сте така щастливи и един позитивизъм лъха от постингите ви.
Ема ходи с едни сандалки на Колев.отпред са с процепи,а не напълно отворени като сандал,розови с цвете,има ги в сайта.С тях стъпва много добре и стабилно и иска само да ходим,и да се люлее на люлки.........само това правим навън.Вече неиска проходилка,иска мама да я води Tired
Ще сложа малко снимки в албума,да ни видите колко сме се променили.
Целувки на всички форумски мами и техните дечица ( нали вече имаме деца,а не бебета,което може би е малко тъжно-пораснаха миличките Heart Eyes Heart Eyes)

# 108
За  курсовете  и мен малко ме е  шубе да  карам, но все  пак ще трябва. Тука просто на  никъде  на  мога да  мръдна с  малката без  кола. На  мъжа  ми му стегнаха  каишката  Wink и повече  не  може  да  отсъства дулго от работа , за да  ни кара  насма натам. Надявам се да не ме  "притискат" много шофьорите  мъже. Те да  не се  правят  на  много  по-добри  шофьори, защото най-много катастрафи са  предизвикани именно от  мъже , а не  от  жени  Naughty Ние жените сме  къде, къде  по внимателни на  пътя, и най-вече  не  кареме  пили и/или с  бясна скорост по малки градски улички, като тях! Но това е една тема, която е  по-добре  да  не  подхващам , че ще се  омаже темичката  ни  Wink

diman, ние  в  6ти месец  имахме  нисък хемоглобин също и на  София  й предписаха по 7 капки дневно малтофер за  бебета. На  вас  предписаха  ли ви  нещо?
Иначе , аз давам на Софи всеки ден готови месни пюрета на  обяд, в тези, които са  от  8 месеца има  повече процента  месо, по 9 -10 % мисля Wink

# 109
hellooooooooooo

Зия, Софи расте и се променя с дни - направо снимката, която е на аватара ти - леле какв оголямо момиче. Май цялото септемврийско отборче, а и като цяло поколението на дечицата ни е такова, че се раждат научени да работят с техника. Спаси, например от 5тия си месец знае за какво е дитанционното - взима то, насочва го към тв и чака да се промени картинката или да се появ итакава. Така прави и като аз държа дистанционно  Grinning За шоф книжка - ЗАДЪЛЖИТЕЛНА Е - пожелавам ти от раз да я вземеш /че и комуникацията с учители по кормуване е натоварваща често пъти...  Confused/

Домашни месни пюрета - правя ги на око. От опит да ви кажа - за да е вкусно месото не бива да надвишава 25-30%.
От началото на седмицата сме с предпазители по ръбовете и ъглите на масите и току що разбрах защо постоянно се отлепят - Спаси минава и едно по едно гризейки ги маха!!!! Дано не реши да прави това, когято ъгълът е без предпазител, защото... не ви се мисли  Shocked Shocked
Днес ходих да нося едни фризове до къщата, после в София Сити поиграх със спаси в детския център, пихме фрешове от пъпеш, круши и банан. Спаси понанка, а з блажено си изчетох едно списание отпивайки ледено кафе-лате в кафетерията.
Сега започвам да се оправям, че нали е  ladys night tonight  Grinning Grinning Grinning
Хайде до утре

# 110
 bye Привет на отбора!
Ехаа какво добро настроение лъха от тук въпреки температурите.Обичам да е топло,но днес май ми е в повече.
Похвалвам ви се веднага.Арен днес ни шокира с първите си самостоятелни 5 крачки насред хола докато с татко му си говорим и пием ледена кола.Останахме ей така  newsm09  и сме мноого щастливи от малките постижения и успехи на порастващото тигърче. newsm44
Бяхме и на консултация,че лекарката ни беше забравила.Мерките са 76см.височина ,което е +5-6см.за последните 2 месеца и 9900гр. за моя най-голяма изненада е само +100гр,за яденето драстично се е увеличило и се хапва до дънцето на чинийката.
Ходихме по женски в четвъртък вечер до Тетевен и Рибарица голяма красота и прохлада е.Замислям се,дали ходенето на планина не е по-добре от това на море.Макар че няма нищо лошо да се посетят и двете  Wink
Зия стискам палци и вярвам,че ще се сдобиеш с книжка скоро и разстоянията няма да са проблем за теб и красивата Софи.
Муцката хубав подарък е моренцето за рожденият ден на Ема,че и на майка и   bouquet
Ирини супер ,че сте спретнали подобна вечер.Страхотно изкарване
За месните пюренца - на око са ми всичките съставки .по простата причина ,че съм зле с цифрите и смятането,особено в проценти  Laughing
против комари какви мерки сте взели? Купих -" off " днес.
Хубава вечер на всички  Hug

Последна редакция: сб, 23 юни 2007, 20:23 от dennis

# 111
Здравейте или както испанците се поздравяват по това време на годината-Мучо калор(много топло)
Бяхме на пикник в планината-на хлад- не се живее в града ooooh!.Да живеят климатиците иначе не ми се мисли..
При нас-расте трето зъбче,имаме си каска за прохождане Laughing,че много взе да пада.Колко ще е полезна-тепърва ще разберем.Взехме и каишки,но засега не вършат работа.Те са по-скоро за проходило,още нестабилно дете...

# 112
  • София
Зия, предписаха ни, и то по 16 капки (8 кг. * 2) на ден, но още не съм дала. Вдигна ли ви се хемоглобина след капките и колко ви беше преди? Аз реално месо почнах да давам преди около месец и то не много редовно, та си мисля дали ако почна всеки ден, няма да се оправи положението без Малтофер? Едва ли.

И аз трябва да изкарам курсовете преди да почна работа, че после ще стане невъзможно. Тъкмо да се поопразни София през лятото. Нещо не се виждам шофьорка, та да видим.

# 113
Диман , хемоглобина  й беше  98. Пихме  капките  1 месец  и после  спряхме, такава  беше схемата. Но не са  й взимали кръв повече  за  проверка  и незнам дали има  резултат  Thinking
Аз те съветвам да даваш месно пюре по-често. Аз както  писха на  мойта  й давам всеки ден и няма никакви негативни ефекти, надявам се само позотивни Wink Ама  тя  и не яде  по много , по около 100-130 гр.

За комарите , аз  съм взела ЗАНЗА на  чико, наистина  има  ефект, даже  и върху мен  Wink Не е нужно да се  покрива  навсякъде, аз  по малко слагам около крачетата  и ръчичките, то самата  миризма  прогонва  комарите  Laughing Или поне  така си мисля ...

Ирини , къде е тази ladys night ? Simple Smile
Аз май вече  остарявам , защото  предпочитам да заседна  на ресторанче с  хубаво  вино, отколкото  да  ходя  по шумните  барове  Crazy

И ние  ще  ходим на Рибарица, чакам с  нетърпение. От  7 до  15 юли сме там, ако ни хареса  пак  ще  ходим и през  август, че тези жеги не се  издържат. Ние сме  запазили в Евъргрин палас, по впечатления  от  интернет  Wink

# 114
  • София
Привет мацки и бебоци Simple Smile
Да ви покажем как разхлаждаме тия дни Simple Smile Сори, за лошото качество Sad

# 115
Доника , това се вика разхлаждане вече... А, ние не сме ходили изобщо наплаж, мъжо все не иска...Тежък случай, и Даная само я примокряме на чешмата в банята за малко. Ама, на нея и е хубаво де.

За месните пюрета, да ви кажа честно аз не съм правила такива до сега!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!  bouquet

# 116
Здравейте, мацки!
Вчера имах рожден ден и искам по случая да ви почерпя с една зеленчукова торта, че нали е лято... Wink

Нека са здрави и усмихнати всички малки мини-рожденици!
dennis, браво на Арен за първите стъпки! Аз все още не съм купила нищо провив комари - те по мен идват гадинките и вкъщи рядко има други ухапани Tired, но ето какво намерих във форума - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=198644.0;all
ziyah, София е прелестна! Да ти е жива и здрава!  Hug
irinii, аз взех някакви предпазители за ъгли на Canpol - Калина веднага видя новопоявилите се неща и, тъй като лепенките им се оказаха много слаби, си ги свали всички едно по едно, за да си чеше зъбите, като последният път успя да си навре единият предпазител в устата и започна да се задушава - извадих го и веднага ги махнах всичките ooooh!, дано на вашите лепките да са по-здрави! Hug
Месни пюрета - правила съм с телешко месо само и Калина го изяде - първият път беше с картофи и моркови, а вторият - и с тиквичка - и аз дори бих ги яла  chef
Аз съм от "пишман-шофьорите" - имам книжка, мога да карам, ама толкова ме е шубе от останалите идиоти, яхнали автомобили, че почти не съм карала... Може би все пак ще трябва да преодолея този страх и да прокарам, че с малката ще ми е много по-удобно, отколкото по някви таксита да се мъкнем.
Лека вечер от мен, отиваме да си приберем отрочето, което беше на почивка при баба и дядо, за да можем ние да празнуваме до 4ч. сутринта Whistling
 Hug

# 117
 e.t. , ние с комарите се справяме с такава машинка, дето за комари, сешташ се нали? Купихме си само нов пълнител и така няма грам комар в къщи, а навсякъде е отворено и няма комарници на вратите и прозорците, обаче не влизат. Flutter

Ходихме малко на разходка с Даная до кумовете и сега се връщаме, а Дани беше наакана до ушичките Laughing. Сега е легнала по корем и се мъчи да лази. Исках все да питам и забравям, кой хлапета лазят от връстничетата ни??? newsm78 Много ми е интересно да зная... Ние не лазиме де, само опити правиме. Тук сега, то даже цял ден полъхва един вятър, бих казала доста силничък и е добре, ама нали виждате утре и други дем го дават адски жеги и от сряда захлаждане...Чакаме го с нетърпение, да можем да бродим по цял ден из уличките на града, и градинките. Flutter После почивката в Пещера и направо всичко това го чакам с нетърпение Flutter Hug АМИ ТОВА Е ЗА СЕГА МАМИ!

ЧАО             ЧАО                 ЧАО

# 118
Здравейте, сладурки!
Толкова съм щастлива, че съм отново сред вас! Grinning Hug И пак ще пием кафенце сутрин рано по хлад на тераската. Laughing
Преди да запона с писанията, искам да честитя на всички минирожденници, които съм пропуснала през изминалата седмица. Честит рожден ден и на e.t.! Бъди ни жива и здрава и мноооого щастлива! Hug
Обожавам цветята и си гледам у дома, но моят мъж е пропуснал да ги полива цяла седмица и половината вече са изсъхнали. Thinking
Завърнахме се от едноседмичната почивка при мама и сестра ми в родният ми Бургас. Ако кажа, че беше почивка, доста ще ви поизлъжа. Laughing Успяхме да отидем на плаж 3 или 4 пъти. Единият път, когато майка почиваше и гледаше Веси, аз заведох Мими. Прекарахме си чудесно двечките. След плажа седнахме на едно крайплажно кръчме - тя на сокче и картофки, а мама на биричка и скаридки. Mr. Green Добре, че през уикенда нашият тати беше с нас, че и Веси видя морето. Обаче голям рев му удари. Ужасно се страхува от водата. Simple Smile Дори в басейна не искаше да влезе. Има ли и други страхливи като нас?
Моята майка работи, сестра ми си има бебче и нямаше кой да ми помогне грам с децата. Наистина видях зор. Така, че, момичета, които предвидливо сте включили бабите в почивката, чудесен ход. Simple Smile Че нали знаете, да отидеш с деца на баня.... hahaha
Спретнахме си чудесна среща с бургаските момичета. Липсваше само fibi4ka, но дано следващият път имам шанса да се запозная с нея. Седнахме на едно приятно заведение в морската градина и пийвайки биричка, се отдадохме на сладки приказки. Grinning А бебчетата на всички са порастнали страшно много. И са толкова сладки... Heart Eyes
Плениха ме големите, красиви очи на Мими на Алина (да ти е живо и здраво момиченцето). дилИпилИ е невероятно чаровна жена и много усмихнат човек. Трогната съм от добротата на venush, която ме изпрати до таксито и ми помогна да се кача с целият си антураж Wink. Мамичка Яничка е голяма хубавица, ама и какъв голям юнак си има. Heart Eyes Vesana e изключително добронамерен човек. А teedy ме впечатли със силният си дух и красивата усмивка. Тук във форума се запознах с прекрасни хора. Благодаря на всички ви от сърце и се надявам един ден да ви видя всички. Hug
И аз направих снимки, но ще ги кача, когато мъжът ми се поосвободи, че хич ме няма в тези работи. Embarassed
Сватосахме сладурката на Vesana с юнака на дилИпилИ. Heart Eyes А Мамичка Яничка заключи, че всички останали моми (те определено преобладаваха Grinning) са за нейният сладур. Joy Май се очертава Дон Жуан Wink.
Веси още няма зъби, не иска да лази, но много обича да върви и кръстта вече ме боли. Е-е-е, аз цяла рима направих. hahaha
Момичета, бързах да се похваля, че съм си вече тук и признавам, не съм ви изчела. Сега отивам да го направя и ще се включа по актуалните теми.

Последна редакция: нд, 24 юни 2007, 23:30 от mari_anka

# 119
mari_anka , аз искам да попитам ти къде се губиш в последно време... Че не съм разбрала. Липсва ми сутрешното ти кафе. Hug

Общи условия

Активация на акаунт