Отговори
# 120
еееееееее айде де марианка... откога те чакаме. липсваше  Heart Eyes Ей срещичката ви с бургаските мами звучи суперрр
При нас новото е, че днес Хари на Лулова се събудил с обриви по тялото /преди дни имаше висока температура/ Докторката е казала, че е 6тата болест...Както си спомняте ние им бяхме на гости преди дни и сега рузелтатът е - Спаси е с температура... Явно сме се заразили и ние  Sad  Много ми е кофти - За половин месец това е второто температурно състояние на Спаси...

# 121
  • Пловдив
Здравейте и от мен!

Ние побързахме да си измислим разхлаждащи занимания за уикенда, защото тук жегата е ужасна!
Вчера бяхме цял ден на басейн на къщата на кумовете ни -  отрази ни се добре, а Стенли се побърка от кеф в своя бебешки басейн! Плака, когато го извадихме от водата, а имахме и малко произшествие - Стенли се наведе и си натопи муцунката във водата, но веднага го извадихме и даже не плака... #Crazy
Днес бяхме на вилата на наши приятели извън града със свекито....люляхме го на хамак....много му хареса Laughing!!!! А и от чистия въздух и много игри си поспа 2 пъти по 1,5ч.

Марианка - добре дошла! Страхотна среща сте си спретнали!
Ирини - дано Спаси се оправи бързо!
e.t. -честит РД на патерица!   bouquet
Доника, и вашето разхлаждане си го бива!
Vessselka , безаварийни разходки с новата придобивка!
ziyah , Кузманка Миши 06 - и аз съм от отбора на некаращите, а имам книжка от достааааа време!

Иначе ние също лазим, вече сме все по-добри! Обикаляме кошарата, ставаме сами от легнало положение, изхвърляме си всички играчки и завивки на пода още щом отворим очи и се опитваме да правим крачки, но все още доста неуверено! Зъби НЯМАМЕ!

Лека вечер на всички!

# 122
МАРИАНКА,много липсваше! Hug

Днес тук беше голяма жега,ние избягахме,като отидохме при сестра ми на гости,те са в къща в едно малко градче близо до Пловдив,там си е доста по-хладно има и лек ветрец,малките поспаха на двора преди обед,а следобед на сянка вътре,където си е хладничко даже.И мама успя да поспи с тях Mr. Greenи съм доста доволна,че си починах малко.Нарадвах се и на племенницата ми,която е на две седмици вече LaughingБеше ми много странно като я взех,всякаш никога моите не са били толкова малки,а те бяха килограм по-малки от нея,чак не мога да си оправя ръцете как да я държа #Crazy
Иначе Дари е цялата в пъпчици от топлото,много и е бяла и нежна кожата и където се поти на вратлето,челото,ръчичките и със ситни пъпчици. ooooh!Има ли друго бебче с подобни проблеми? newsm78
На всички желая лека вечер и до скоро! Hug

# 123
  • София
Привет!
Ние бяхме извън София на хладина за 2 седмици. Днес се прибрахме и оооо ooooh!, не се диша.
За басейнчетата- не смятам да я слагам до годинка.
За пълзенето- ние сме от пълзящите бебета. Вече и стои права много устойчиво, непрекиснато се изправя по дръжките на шкафовете. Пляска с ръчички и маха за чао от време на време. И апетита също е намалял и не сме наддали, седим си на 9500.
За месните пюрета- и аз ги правя на око, но горе долу 30-50 % е месо. Досега съм готвила пилешко, телешко и патешко. Варя месото по 1 час, не е ли множко, вие по колко го варите?

Лека нощ засега, пък утре пак ще пиша.

# 124
Добро утро, сладурки! Grinning
Колко ми е приятно, че съм тук и мога да честитя на минирожденниците ни днес. Grinning
Честита 9-та месечинка на Филип на MariaF, Божидара на Avana и Андрей на Ева77! С пожелание за прекрасно детство, изпълнено с много сбъднати мечти!

Хайде сега, заповядайте за по кафе на моята тераска. Grinning Там сега е супер - хладничко и се носи аромата на прясно окосена трева (снощи мъжът ми свърши тази работа Simple Smile).

Относно шофьорските курсове, аз съм ви най-големият позор тук Embarassed. Изкарах курсовете в Бургас преди 2г. Взех си изпитите от първият път. После беше ред да се запиша на БЧК, което не съм свършила и до ден днешен и... нямам книжка. Embarassed
По въпроса с месните пюрета не мога да говоря от личен опит, защото Веси отдавна е на кухня. Но мисля, че педиатърката в Бон Апети каза, че количеството му трябва да е около 30 процента.
irinii, съжалявам да чуя, че Спаси е болничък. Дано оздравява бързо, миличкият. Praynig Благодаря ти за милите думи. Hug И вие много ми липсвахте.
Благодаря и за топлото посрещане на всички момичета! Hug
diman, предадох поздравите, които изпрати за venush и малката сладурка Иглика.
yoana77, и аз като видя новородено, все това повтарям, моите никога не са били толкова малки. hahaha Да нагушкаш племенницата си и заради мен следващият път. Grinning И Веси е стакива ситни пъпчици, точно на местата, които описваш. А в жегите я държа само по памперс. Thinking
steli-ssd, добре си се разхлаждате вие в тези непоносими жеги. Браво! Искам и аз басейн. Все се успокоявам, че един ден на новата къща ще си имаме. Simple Smile
Бързичко да оздравява и Хари на Lulova! Praynig
dennis, браво на Арен за първите самостоятелни стъпки! Grinning Време е да му спретнеш прощъпулник вече. Май ще е първото проходило септемврийче в отбора. Grinning
Ziyah, винаги страшно се радвам, когато те "видя". Hug Малката е голяма кукличка. Grinning Да знаеш, че и аз явно остарявам, кръчмичките по си ме влекат. Laughing Още нищо не съм купила срещу комарите. Спомням си, че за Мими взимах спрей Off! и бях много доволна. Но това, което ти си купила на Чико, определено ме заинтригува.
Vessselka, малкият Румчо е много сладък! Полюбувах се с удоволствие на хубавата снимка. Каската е чудесен избор, но в жегите не му ли е топличко с нея?
Сега отивам да кипря Мими за градинка Grinning. А после и себе си, защото мисля като я заведа и да вървим направо на разходка с Веската. Докато е още хладничко, че после... ooooh!
Много усмивки днес! Целувам ви и ви прегръщам! Hug Grinning

# 125
 yoana77, аз бях писала преди 2 седмици, и Филип има6е пъп4ици по вратлето от потенето. Ве4ер след баня ги намазах с Бо4ко и на следва6тата сутрин из4езнаха. С добра хигиена, 4есто миене на вратлето само с вода и преминаха. И той е със светла кожа и се поти лесно.
За 6офьорската книжка - имам от 11 години  Shocked но до сега в София не съм карала, по разбираеми при4ини. От както живея тук ве4е карам, но тук е лесно. Има навсякъде сфетофари, 6офьорите спират на зебрите, а пе6еходците не преси4ат насред пътя ...
Комарите гоним с ма6инка в контакта, но сме я сложили в коридора, не бива да е в стаята където детето спи.

Филип пълзи, ходи като се държи за опора, на няколко пъти се отпуска да върви сам, но пада.  Онзи ден пак свър6и беля. Пропълзя до кухнята и светкави4но отвори 6кафа и извади една бутилка зехтин. Аз го грабнях от пода и той изпусна бутилката, която се разби на пода. Моят крак е порязан, но за 6тастие на него ни6то му няма.  Whistling О4ертава се много палав ...
По4ерпете се с лятно мену за месе4инката ни....

Пъпе6 с пу6ена 6унка и 4а6а студено бяло вино ...
Ммммммм

# 126
Ехо,здравейте и от нас!
Ние също имаме пъпчици от топлото,но много ме учудва,че не минават,толкова бързо newsm78Мием се по два пъти на ден,поставям във ваната от Мустелата и след това мажа с Бочко,но не минават,а само леко завяхват,но докторът каза,от жегите е newsm78
Съжалявам да чуя ,че има болни дечица,дано бързо да минава! Hug
За комарите-ние си купихме устройството на Чико и засега нямаме проблеми Peace
За шофьорската книжка-ами аз имам и карам,но в момента ми липсва колата Confused
mari_anka,много се радвам да те видя отново,направо ви завидях за страхотната срещичка,искам и аааааааааз,а и мамите явно са чудесни,съжалявам,че ги познавам само виртуално Sad
За пълзенето-ами ние пълзим,но трудно се изправяме,тежи ни дупето Laughing
Виждам,че всички си прекарвате чудесно и дано да бъде все така,знам че с бебоците ни очакват много приятни моменти!
Исках още да пиша,но в момента малкия си иска своето,ще се включа по-късно....лек ден на всички Hug

# 127
Здравейте и от мен
Ама се позагубих малко........
Имах малко проблеми,но изглежда всичко се подреди вече и както казват след лошото идва и хубавото.
Чета ви редовно,но просто не ми се искаше да ви товаря с проблемите си,а те пък се сипеха един след друг,но най важното е че сме живи и здрави.
За болните дечица Съжалявам,че има такива,но няма как да ги затворим и предпазим от всичко.Надявам се бързо да оздравеят.Целувки
За комарите Ами вкъщи сме с машинка на Райд с изпарител.От години я ползваме и сега я вкллючвам в другата стая за около 4-5 часа.Знам че тези с вълните не са много подходящи за деца,защото вълните им влияели на мозака(ама то има ли вече нещо полезно newsm78)Но ако имах такова бих го използвала.За навън още не съм купила Embarassed
За пълзенетоНеси пълзи,изправя се подскача.Много е пъргава и не седи на едно място.Засега не иска ида прави крачки,но не е казано че няма да ме изненада скоро.
Иначе говори постоянно,смее се ,зачкача се с хората и говори с баща си по телефона.Има 6 зъбчета(2 отгоре и 4 отдолу) хапва си вече доста неща,но все още набляга на кърмата.Понякога маха за чао и пляска.Има си любими реклами всички с жени(за боя за коса,кремове) и на Кола ЛАйт-Аплодисменти.......
Е събуди се щях да пиша още,но...не ме оставя
Лек ден и с епазете от слънцето

# 128

За пълзенетоНеси пълзи,изправя се подскача.Много е пъргава и не седи на едно място.

Kак така подскача, много интересно...? Thinking

Искам да се оплача, на 20 юни ми свърши кървенето, което не се знаеше какво е и сега на 25-ти пак текна... newsm78 Какво може да е това...вече нямам думи... newsm78 Отчаяна съм, толкова кръв се изтече, че... Thinking

# 129
Ето ме и мен с малкото ми снимчици от Бургаската среща, които обещах. Може да ги видите тук: http://alexss.dir.bg/_wm/gallery/?df=309099 .

Извинете, че за сега няма да се включа с коментари, но малкия много се бутува и отивам да го изкъпя, че е омазан до уши с ядене hahaha и като го сложа да спинка се включвам веднага.

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 14:20 от Мамичка Яничка

# 130
Ето така ние се разхлаждаме,като се разхождаме  в парка под дебелите сенки надвечер Mr. Green

# 131

Ехо, здравейте и от нас!
Колко много сте изписали междувременно - голямо оживление и настроение кипи тук, едвам ви изчетах. Завърнахме се и ние от това кратко откъсване от цивилизацията. Ама така се откъснахме, че направо се сляхме с живота край реката, който както каза Димитър е в изобилие. Пълно беше с всякакви видове животинки, но вечер щом се мръкнеше такава красота наставаше - хиляди светулки заблещукваха навсякъде, ама бяха толкова много, че гледката беше невероятна. Йоанчето може да се похвали вече с първото си къпане в река.

Малко я беше страх, ама свикна. Водата беше страхотна, по-топла отколкото в морето.
И така - супер си изкарахме, ама и там беше голяма жега. Тук поне поваляло вечерта, пък там капка не капна. Така е в Странджа - там вали много рядко...
Освен дъжда пропуснахме и тази така дълго планувана бургаска среща, но карай, както се казва срещите ни тепърва предстоят...Тъкмо щях да кажа, че няма снимки още и гледам, че Мамичка Яничка е пуснала.
Големи сладури сте всички....надявам се скоро да се запознаем с повечето бебоци....
mari_anka - добре завърнала се вкъщи... и следващия път по-навреме да се обаждаш за срещички, че да не пропуснем пак.  Hug
Кузманка - ти ходи ли на гинеколог да те види?Много странна наистина тази работа. Дано бързо се оправиш.
irinii - абе каква е тази 6-та болест, дето нападна така толкова септемврийчета? Горкичкият Спаси да се оправя бързичко. А за температурата при жегите, аз знам че се получава при обезводняване. Трябва много вода да пият бебчетата в тия жеги. Йоанка все е жадна - по 300-400 мл изпива на ден.
ziyah - много често срещано явление се оказа това Хашимото.... Казват, че е заради Чернобил. Навремето крили и не предприели профилактика с йод и сега всеки втори е с проблеми на щетовидната жлеза. Лоша работа. Поздрави тази голяма сладурана Софи!
dennis - браво на големия мъж Арен! Ехххххх, ...пораснаха....
Mila84 - надявам се проблемите при вас да са били дотук и от сега нататък само щастие и радост!
Йоанка не пълзи, на по някакъв начин все се добира до места, за които да се хване и да се изправи и в последно време само това прави. С играчки вече да не я занимават. Ей го на, туку се обърна и наща права. Отивам да я спасявам от евентуално падане.
Поздрави сърдечни на всички вас!

# 132
Пак влизам малко да попиша!!!

fibi4ka , сега днес в 16:40ч. съм на преглед. Наистина е много странна работата. Така съм уплашена и притеснена и чувствам някакиви такива тъпи болки ниско в корема. Да видим обаче какво ще каже гинеколога все пак. НЕ си обяснявам на какво се дължи това... newsm78

Аз имах чувството че е на нервна почва всичко това, защото като беше тук свекървата ме ядоса и се скарахме заради нея с мъжо. Стана голяма патардия в къщи, жалко че и Даная стана свидетел, ама тя не разбра де...само гледа. Страшно ме издразни тая глупачка, ще ме прощавате за израза... Дошла ми в къщата да и сервирам и отсервирам и да и гледам смотаната нутра и на всичкото отгоре, свекър ми и забранил да говори с мене. Само ако знаете какви хора има по света. И те са ми роднини ooooh! ooooh! ooooh!... Искам да ви кажа най-новата версия. Свекър ми казал, че аз съм си оставяла детето на кумата ми Нинка и съм ходела да си лягам с любовника си, кой е той не е известно... ooooh! Искам някой да ми каже, как да не обръщам внимание на такива неща, та те прекрачват всякави граници вече... Нали се мъчех да съм търпелива и да не им обръщам внимание , ама....то вече няма на ъде. И така вечерта когато дойде тая чума у нас, се скарахме както казах, само че лошото е че не аз с нея а аз с мъжът си заради нея... И така аз стигнах до нервна криза. Даная спеше, беше 22ч. започнах цялата да треперя, да ми се вие свят, да ми става лошо, получих сърцебиене, ускорен пулс и т.н. Помолих да ме заведе на лекар мъжът ми... Той малко се пооплаши, не и каза естественно нищо на нея. А, тя милата си лежи в леглото, ангелче Heart Eyes #2gunfire. Отидохме в Бърза помощ. Когато влезнах в кабинета и казах на лекаря какво се е случило и защо съм в това състояние той каза, че е нервна криза с пулс 120 удара в минута  ooooh! . Уплаших се още повече. Попита ме дали искам да ми бие инжекция, при което аз отказах...Страх ме е Blush Даде ми лекарства и ми каза, да отида да ми изследват хормоните и на щитовидната жлеза, защото аз казах, че това не се случва за първи път, но просто преди не съм обръщала такова внимание на състоянието си.  И така ...След 2 дена отидох при джипито. Пусна ми изследвания за хормоните и пълна кръвна картина. Исписа ми други лекарства за нервите, които ще трябва да пия поне 4 месеца. Оказа се че имам и увеличена щитовидна жлеза и всичко това искам да кажа е от стреса и от тези нерви заради свекървището и свекъра... Искам дакажа, ако някой има като моите пзете се много от такива хора... Последва после кървенето и ето така е до ден днешен... Незнам вече кой и как ще помогне... Излях си всичко, сега малко ми улекна... Blush

Това е всичко мацки, ще пиша после като мине прегледа и се върна в къщи... Hug

# 133
Здравейте и от мен
Първо искам да  Честита 9-та месечинка на Филип на MariaF, Божидара на Avana и Андрей на Ева77! С пожелание за прекрасно детство,и безгрижни палави игри.

За пълзенето:Мишо вече се справя перфектно.От вчера почна да казва баба иначе сме много енергични за минута не се спира опитва се да върви става сам хваща се за кошарата.
За комарите Ами вкъщи сме с машинка на Райд с изпарител.А иначе го мажа със някакъв лосион за комари купиха ми го от Англия забравих името.И от 2 съм доволна много са ефикасни.
За болните дечица Съжалявам,че има такива,бързо да се излекуват и дано вече никой да не се разболява
Лек ден на всички.

# 134
Здравейте и от нас!!!  Hug
Мари_анка радвам се да те "видя" отново тук. Определено се усеща осезаемо липсата ти във форума.
Йоана77 големи са сладури. Сигурно е голямо предизвикателство да гледаш близнаци, дано има кой да ти помага, че иначе не ми се мисли как се справяш.
Кузманка оправяй се бързо и дано да не е нещо сериозно   bouquet

Ники от два дена има ситни пъпчици по цялото тяло, дано да са от жегата... Пие само сокчета разредени с вода, че само вода въобще не иска. Все още няма нито едно зъбче и изобщо няма никакво желание да пълзи  newsm12 , но поне седи стабилно, а когато го държа прав лепва усмивка до ушите. Навън вече почти не спи, любопитството му надделява и зяпа абсолютно всичко  Laughing

Целувки на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт