Отговори
# 135
Пак влизам малко да ви покажа ние как изкарваме в тези жеги!!!
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/26/6432_352.JPG

Когато го искарам орева света искаше отново в басейна но вече утре.Лека вечер на всички ние отиваме на бира със цаца в парка черпя ви по една студена бира.

НАЗДРАВЕ

Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 600 пиксела

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 07:29 от Хера

# 136
Здравейте септемврийки!
Мила84, силно се надявам проблемите ти да са напълно разрешени. Чудех се защо не пишеш и се надявам оттук насетне да ни държищ в течение с новостите при вас - пък били те понякога и недотам добри!  Hug
МарияФ, направ отака ме изкуши, че сега ще извадя от хладилника оставенот ооще преди седмица ракацители и ще пия за здравето на Филип  Heart Eyes а иза всички празнуващи днес!
АлексаЛ, действително жегите се отразяват доста зле на сладурите ни. На нас откакто се е родил Спаси му избиват едни червен ипетънца на влратлето, но за тях док каза, че ще отминат към 3тата годинка. А иначе все още мастните пори работят по-добре от потни и заради това избивали пъпчици.
Фибичка, продължаваш да ни радваш и да вдъхваш свежа романтика в редиците ни, за коет оти благодаря  Hug
Кузманка, въпреки, че аз винаги съветвам дразнителите да бъдат изтрити от съзнанието ни и да си забраним д адолавяме негативните им вибрации, те разбирам! Наистина е ужасно неприятно да живееш с този стрес на явно неодобрение от страна на роднините ви. НО здравето ти е най-важно, а също и детето, което заслужава други тип пример и семейно възпитание. Поговори с мъжа си, обясни му, че представите ти за семейни отношения са различни и или той да даде ултиматум на родителите си - или те приемат и се държат добре, или просто не ви виждат. Ако това не помогне му кажи, че колкото и да го обичаш не можеш да свикнеш с подобни унижения, заради което отказваш повече да ги виждаш. Пък те нека си комуникират. /Ну помня само заедно ли живеехте.../ Млада си и не бива отсега да позволяваш да мачкат психиката и здравето ти!
Йоана77, страхотна идилия сте си тримцата.
 Party
Поздрави за чудесните снимки и съвети за разхлаждане.

Ето какво направихме днес - отидохме на Витоша /на онова нашето място/ и пих дъъъълго кафета и ледени сокове. Край езерото имаше няколко самотни майки на почти новородни бебчета, които кротко си четяха книжки, докато бебетата подремваха, но Спаси отдаааавна не е бебе. Той вилнее непрестанно - обича да кляка и да се изправя, ходи крепейки се по различни предмети. Премества разни неща на купчини на едно място и после едно по едно си ги връща. Други неща, които умее - храни ни - подавайки ми храна, после и той си хапва; сваля очила и ги слага обратно на глават ана баба си, сваля шнола за коса /заедно с кичура  Laughing/ и се опитва да я закачи обратно, вади ми дрехите от пералнята и ми ги подава... Абе 100% другарче.  После обядвахме при баба му, където цари климатизиран апрохлада. Оставих го да подремне, а аз отидох на едни двучасов масаж   Crazy

# 137
  • София
Браво, как добре се спасявате от жегите. ние днес бяхме на рожден ден на едно едногодишно детенце в детски клуб. Забавлявахме се чудесно, Вики забрави майка си и игра вътре при другите деца и 2 какички, които ги пазеха. А майка и пийна една студена биричка на спокойствие.
Кузманка, направо не знам какво да кажа, на твое място също би ме хванала нервна криза. Най-добре е да не се срещате.
Хайде, чакаме първото проходило бебе  Grinning Как бързо мина времето, скоро ще ги водим за ръчичка...

# 138
Хейййй,м , как сте? Нещо много са редки редиците Simple Smile
Ние се обявяваме, че сме в София и днес се върнахме от Варна, където кръстихме Алекс на Енъовден! Вече сме християнчета и много послушни оттогава...Simple Smile Щ е ви покажа снимки по-късно и ще разкажа ако има любопитни
целувки от нас
Е.Т. Ч естит рожден ден на патерици! Любов и щастие!

# 139
Добро утро! Днес кафето е от мен,заповядайте! Hug

# 140
Телетъбис, честито християнче!!! Разкажи как мина кръщенето.
Била си на варненска територия и не свиркаш?!
Сутринта пихме кафе със Сладурче и Мишо, ама голямаааа жега...
И ние вчера бяхме на рожден ден на едно едногодишно "бебе" и беше луд купон  Crazy

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 12:05 от bebe_dundi

# 141
Добро утро и от нас!
yoanna77,мерси за кафенцето,имам нужда!
teletabis,нареждам се първа в очакване на разказа за кръщенето и за прекарването ви във Варна,хайде пиши Hug
Кузманка,това хич не е за подценяване,спокойната среда за живот е по-важна от всичко! PeaceПоговори с мъжа ти и смятам,че трябва да ограничите контактите,психическото натоварване не е за подценяване Naughty,опитайте се да се разберете с добро,поговорете и със свекитата,ако не става-просто отстрани дразнителите,докато е време,отстоявай позициите си,здравето е по-важно от всичко! Peace
Мила 84,радвам се,че си сред нас,пиши,много пъти съм казвала,че на този свят не се случват само хубави неща,тук сме ,за да те изслушаме и ако има възможност да помогнем с нещо,винаги съм насреща! Peace Hug
Миши 06,страхотно,и ние така разхлаждаме,но нещо тези жеги,хич не ми понасят,явно годинките си казват думата ooooh!
la estrella,всичко с времето си,не се притеснявай,че нямате зъбчета и не пълзи!Сигурно обривът е от жегата и ние имаме,но нещо не минава newsm78ще го водя пак на лекар,да ги види отново тези пъпчици! Sad
fibi4ka,супер сте си изкарали,радвам се за вас! Grinning
Лек и прохладен ден на всички!

# 142
Здравейте и от мен.
yoana77 Мерси за кафенцето
Честита 9-та месечинка на всички бебоци

Хайде и ние да почерпи за нашия мини рожден ден.

# 143
Време е и аз да попиша малко.

Честити месечинки на всички бебчета днес!!!

yoana77 ,   bouquet за кафенцето!!!

за комарите и ние сме с машинка Райд, но с таблетки. А за навън сме само с комарник на количката. Не съм го мазала с нищо още.

Кузманка , не си мисли, че детето не разбира. Те вече всичко схващат и избягвайте да се сдърпвате пред нея, защото е опасно за психиката й. Ние с моя мъж напоследък често се дрънкаме на висок глас и като се усетим, млъкваме, защото знам че не е хубаво. Дано не е нещо сериозно това с кървенето и бързо да се оправиш.
Дано всички тези проблеми бързо се разрешат. За жалост аз си нямам свекърва (почина 5 дена след като се роди малкия, вчера бяха 9 месеца), но тя беше добричка. Свекър ми също е добър. Не мога да се оплача. И на двамата родата ни са на далеч. Та поне това си го спестяваме.

irinii искам и аз такова другарче  Hug Звучи ми мноого сладко.

А как добронамерено завиждам на всички цопкащи в басейнчета бебчета. Мисля си сега, че кооперацията ни има заден двор, който е вечено огрят от слънце и че мога на напълня на Алекс басейнчето там да поцопа малко, че плажа ни е далече и не може даже и сутрин рано да се докопаме до там.

Пожелавам на всички болни слънца бързо, бързо да оздравяват, че да не изпускат цопкането.

Честито християнче и от мен на teletabis2 .
Добре дошли и на всички завърнали се!!!

За пъпчиците, ние си нямаме много, само по едната ръка тук там и едно доста стари на едното рамо, от преди месец, още не са се махнали.

Да се похвалим: без да усетя на Алекс са му изникнали два зъба, като ги видях бяха вече доста пораснали. Само, че не са предните резци, а вторите.
И да се оплачем: с леко зачервено гърло сме, но не знам на какво се дължи, може би на сладоледа, който му дадох. А като казах на доки за това, тя само: "Ех тези майки....." Иначе Алексче е станал много гальовен и миличък един такъв, но и нещо не мога да му угодя напоследък, не иска в проходилката, не иска да седи, не иска да лежи и често се случва да се гушкаме, ама ...

Марианка, много хубаво си преразказала срещата ни. Много ще се радвам, ако следващия път е за по-дълго време и с повече майчета и бебчета.
Сега остава само и вие да покажете снимки, че моите са малко!

Спирам за сега да пиша. Пожелавам лек и прохладен ден на всички!

# 144
Здравейте!

Много благодаря за подкрепата, просълзихте ме... smile3518

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ДНЕШНИ МИНИ РОЖДЕННИЧЕТА!!!
irinii, за съжаление искам да ти кжа, че сме говорили с мъжа ми и той иска да не сме с е карали. Понякога си мисля че е за тях а не зад нас  с Даная. Такива мъжеее.... Защитава майка си , а не мен в скандала... Ужасно е. Говорили сме да не се виждам аз с тях, ама той не иска и пак иска да ходим. МИсля че няма да издържа и колкото и да ми е трудно ще предприема крайни мерки и ще му кажа да избира мен или тях и ако не му е приятно с нас а с тях да се разделиме... Сега не съм в настроение и ставам... Благодаря ви още веднъж. Hug

# 145
Кузманка
Напълно те разбирам какво ти е но горе главата и по малко и обръщай внимание.И аз имам проблеми със такъв звяр ама не и позволявам да идва в нас и да вижда Мишката и да ми  трови нервите със нейните простотии .Е тя не ми е свекърва ама майка и на свекървата ама тя ми стига за 10 свекърви.Да ти кажа като и обръщах внимание и аз така бях като теб непрекъснато треперех от нерви Но сега вече съм добре далеч от нея и нейните глупости девиза ми е като е близо до мен много се дразни.

# 146
Еххх, девойки Simple Smile много хубаво беше във Варна, ама за кратко...

За кръщенето- случи се като магия...защото бях си наумила Енъовден да е заради символиката на магическия празник и заради това че е рождението на Свети Йоан-Кръстител...беше ми много важно да е този ден защото си бях наумила, че ще се реши един здравословен проблем ако е на този ден кръщенето. Няма да крия причината- Алекс се роди без да му е слязло едното тестисче и това ми беше голямата болка, все още имам надежда че това ще се реши без операция...но както и да е...та казвам беше като на магия, защото кръстника, който му избрахме/ изключителен човек и личност/ съобщи че няма да е свободен в този ден и в последствие така му се промениха нещата, че се оказа там и на разположение, без да настояваме Simple Smile Simple Smile
Ритуала- беше в църквата където се венчахме преди 5 години с любимия и при същия свещенник, а Алекс не ревна нито веднъж, дори се смя на попа и на всички гости...като го топиха се смя със глас- обича си човека водичката..
Ресторанта- беше великолепен рибен -Вила Буров- във морската градина, препоръчвам ви го- със разкошна градина и люлки за децата ето малко снимки- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=117787&view=1&photo=9/ в папка кръщенета са ако не се отварят/.... и гледката към морето сега само си мечтая да съм там.... Simple Smile Сладурче, Бебе Дунди блазе ви че сега сте там!

Алекс получи много подаръци и падна голяма игра с децата на тревичката, а най- изумителното е че оттогава се държи доста разумно и спокойно, въпреки че в апартамента на баба му няма климатик и горкото се обрина в ситни пъпки от топлото...
Сега колкото и да ви звучи наивно съм в очакване да му слезе тестисчето, ако не се случи до година и половина ще трябва да го оперираме....

Бебе Дунди щях да ти се обадя ако знаех че си там- званях на Сладурче- дай тел на лични. Иначе престоя ми беше само за уикенда, защото в понеделник имах работа в университета- нали станах доктор.... Simple Smile та сега трябва и това да правя..

Кузманка разбирам те напълно, защото аз също не мога да понасям свекърва ми- има такива хора! При мен също е нетърпимо защото моята е супер негативна личност  и така е програмирана да търси проблем за да се заяжда със хората.... Решението е - по-далеч да си от нея, а а ко не е възможо-  или си на хапчета или се равеждаш....или каквото ти е писано - когато свърши. Странна житейска ситуация- всеки се справя според възпитанието си, капацитета на нервите си и разбиранията си!

Алексал как сте скъпии? Simple Smile хайде да се разхлади и да се видим Simple Smile
Денис  нямам търпение да разкажеш как Арен напредва. Имам да ти разказвам за валдорфската детска градина/ извинявам се ако не е правилно написано/
Сега ще тичам, че имам среща с изнервящата ми дизайнерка на апартамента... и доскоро- целувам малките съкровища  Hug

# 147
Привет и от нас със Сашко в този горещ ден! Ние бяхме избягали от София, уж на хладно..., но отново сме тук.

Честито кръщене на адаша! Честити месечинки на всички бебковци! Честит рожден ден на Е.Т.!   bouquet

Предлагаме среща в четвъртък в 10:30 часа в градинката зад обредния дом на Хиподрума. Има много хубави сенчести пейки и може да се стои там с часове. За хапване може да си вземем нещо от Била и да го обърнем на пикник. Миналата седмица косиха тревата.

Завиждаме ви за хубавата бургаска среща! Сашко също се плацика в басеинчето, което му купих. Дъното също е ненадуваемо. Не засичах колко точно седи там.

Спаси, Хари - бързо да оздравявате!

За свекървите акъл не мога да давам, но за съжаление често мамините момченца не осъзнават, че са изградили собствено семейство и то би трябвало да е над всичко...

Всички снимки са превъзходни! Много горещи целувки за всички ви от нас!

# 148
Честити месечинки на всички бебчета днес!!!
ние вчера имахм ден пулен с емоции!!! Сутринта тръгнахме с майка до центъра да си търся тоалет за на сестра ми сватбата и се качихме на метрото защото преди седмица си продадох колата! На последната спирка  Сердика  слезнахме и там става страшно защото цялото метро се изпразва. Ние предвидливо изчакахме да минат всички и тогава се качихме на ескалатора( защото на тази спирка няма асансьор). Та качваме се ние с количката  и сме вече на средата и гледаме отгоре един старец се търкаля по ескалатора отгоре към нас, торби хварчат ужас!!! От там помита една жена която беше малко над нас и двамата летят към количката!  Shocked Shocked Shocked Майка ми задържа стареца да не ни повали и нас надолу и в резултат на тва ръката я боли и днеска! А аз се искрясках "Детето ми!!!" и някакси предпазих жената да не го удари и ние да не тръгнеме надолу!  Просто не искам да си представа какво 6те6е да стане ако и ние се бяхме залетели надолу с количката с детето!  ooooh! ooooh! ooooh! А през цялото тва време няма някой който да спре ескалатора и горе дето се мушкат стълбите става пак меле 6тото тоя пенсионер и жената немогат да станат и застанаха на земята дето свършват стълбите и ние всички през тях!!!! Слава богу на Мони нищо му няма защото има като масичка отпред на количката и жената се спря в нея, само се изплаши и  то най-вече аз като викнах! После 1 час не можах да се успокоя и ми трепереха краката! Добре че се разминахме с малко!  Praynig
10 минути след тва едно момче по надолу така ме удари като мина покрай мене а аз бях спряла да оправа нещо по количката! И та на него си го искарах и се развиках, а той като сложил едни слънчеви очила и като кон с капаци - нищо не вижда и ме блъска и си отнинава!!!  newsm61
И за капак на деня Мони падна от спалнята по лице преди да го сложа да спи снощи и си разби носа. Потече му мъничко кръв и устичката леко му се поду , доста го заболя и едвам съм го успокоила, а после още половин час след като спря да реве хълцаше от рева и се гушкаше в мене! 
Дано няма повече такива дни!!!

# 149
veenii,това е ужасно,дано всичко е наред,направо изтръпнах при прочитането на разказа ти,съчувствам ти,горката!Дано няма повече такива лоши дни! Hug
teletabis2,страхотно преживяване,супер,вярвам че проблемите ще се решат бързо!Честито християнче,да ти е жив и здрав и много да те радва!За среща-ти си знаеш,че съм на линия,само кажи кога и дано е малко по-хладно! Peace
Ави,страхотно предложение,но нашия тати си е взел малко отпуска и тази седмица ще е посветена на него!Може би ,няма да имам време! Sad

Общи условия

Активация на акаунт