Отговори
# 150
teletabis2 , Страхотна си!!!  bouquet Силна жена си, личи си, не си като мене. Аз съм страшно чувствителна и тиха. Затова ме мачкат мене. Аз сама си го правя, сама им позволих. Ако се бях опънала от самото начало, щеше всичко да е различно сега... Проклети гадове са тези моите... Нека да стоят там далече в гората, защото нали съм казвала, че сега не са в Симеоновград където живеят, а са на една вила в Разлог пазачи (Домакини) и така...да си стоят там... #2gunfire #Cussing out Благодаря ти за разбирането!!! Силно те... Hug Hug Hug

дА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО АЛЕКСЧЕТО! СТРАХОТЕН Е! СНИМКИТЕ СА СУПЕР!!! baloni baloni baloni

# 151
Кузманка, не се самообвинявай, може би нямаш опит с такива неща- зная че да караш един мъж да избира между майка си и любимата си е грешка, защото и двете са му ценни по различен начин.
Търси си удоволствия които да ти компенсират негативните емоции!
 Hug Hug

# 152
Здравейте, сладуранки! Grinning
Днес не бях на терасата и изпуснах сутрешното кафенце с вас. Понеже жегите тук са непоносими, променихме графика за разходки. Ставаме заедно с Мимката за градинка, водя я до там с Веси. Оставяме я и отиваме на кафе с приятелки. Взимаме на обяд кухнята и се прибираме, че на вън се не трае. Crazy
Днес от 17.30ч. сме на детски рожден ден на едно момиченце от групата на Мими. Ще бъдем на заведение и чакам с нетърпение да седна с чаша студена бира в ръка Mr. Green. Е, ще си гледам и децата, де.
Честита 10-та месечинка на Стефания на bebe_dundi и 9-та месечинка на Михаил на Миши 06! Да са ви живи и здрави дечицата, другото не е толкова важно.

teletabis2, честито ти християнче! Разказът ти е много вълнуващ, а снимките са прекрасни.  bouquet
Кузманка, постарай се свекървата да не е причина за спор в семейството ти. Знам, че е трудно, но не и доставяй това удоволствие. Аз допуснах същата грешка като теб. Не съм конфликтна личност и съм безкрайно търпелив човек. За това все премълчавах и преглъщах обидите и. Тя е невероятно нетактичен човек, властна по характер и много и е криво, че не може да управлява и нашият живот, да бъде в къщата ми (не издържахме и преди 1,5г. се изнесохме на квартира), да нарежда кое и как трябва да стане и т.н. След 5г. търпение от моя страна (макар, че мъжът ми винаги е заставал зад мен), сега като отворих уста и ме гледа като, че ли за първи път ме вижда. hahaha Но разклатените нерви и здраве няма кой да ми върне. Confused
veenii, докато прочета краят на случката и се препотих 100 пъти. Ужасно се притесних. Представям си какъв ужас си преживяла. ooooh! Милата, прегръщам те силно, важното е, че всичко е свършило без наранявания.
Миши 06, прекрасна торта! Ще си сипя и чаша ледена кола. Wink
Момичета, за пъпчиците от горещените много ефикасно средство е мехлемчето Тридерм, който можете да намерите във всяка аптека. Действа почти веднага. Вечер като намажа Веси и на следващият ден пъпките ги няма.
la estrella, и Веси няма зъбки и не пълзи. Не се шашкай. Всичко ще се нареди.
Mila84, дано вече нямаш проблеми и всичко е на ред. Hug Не успях да отговоря на ЛС-то ти, защото го видях едва след като се прибрахме от Бургас. Но се радвам много, че направихме една жена щастлива. А ти си прекрасен приятел! Hug Благодаря ти за милите думи.
Толкова е горещо тук, че смеете ми се, не смеете, преспах Веси в количката в избеното помещение, където е приятно хладно. У дома, на етажа се пържим буквално. И през 5мин. да вися в банята, все тая. Ох, дано скоро ме огрее един климатик. Дала съм си заявката и ще видим. Mr. Green
Целувам ви!  bouquet

# 153
Здравейте и от нас !
Кузманка - Обикновено чета само текущата страничка на форума когато имам време ,но сега коментарите на момичетата ме накараха да се върна и да прочета историята ти.Нямам думи!Не знам какво да те посъветвам,знам със сигурност,че аз не бих понесла подобно нещо.Може би защото съм независима от дълго време и никога не ми се е налагало да се съобразявам с когото и да било.Аз съм на принципа око за око,тоест според мен не трябва да и мълчиш.Обиди ли те тя -обиди я и ти,няма значение ,че е възрастна.Явно с възрастта не е поумняла ,а оглупяла.Друг принцип ,който уважавам е "през едното ухо влиза ,а през другото излиза".Важно е мъжът ти да ти има доверие.В такъв случай може да се из майтапиш дори ,че имаш не един ,а два любовника.Не си хаби нервите за толкова незначителни неща.Хората ,които са те обидили (твоите "роднини" )са едни ограничени и стоящи много ниско хора.Горе главата ,радвай се на лятото и хубавото си детенце.

# 154
Здравейте и от нас, тези дни не сме се разписвали в темата!
Честита месечинка на Стефания на Бебе Дунди и на Михаил на Миши06! newsm51
И нас ни мъчи жегата, но няма накъде да избягаме и си седим в къщи, гледаме от обяд та чак до 7 вечерта да се крием, не че вътре ни е хладно, няма климатик, но пак бива.Затова утре мисля да оставим децата при майка ми за няколко часа, за да посрещнем един приятел на летището, и там на нейната тераска/тя живее в къща/, на сянка да пошляпат малко в басейнчето!
Ави,аз съм за среща в други ден, това ще е първата ни среща с вас! Мястото ни е наблизо, дори агитирам една мама, с която имахме среща тогава и която скоро се е разписала в списъка на родените през септември, да дойде с нас! Супер ще се радвам да ви видим!
Марианка,, добре дошла от моренцето ,липсваше ни много, видях снимките от бургаската ви среща, страхотни сте-и мамите , и бебоците! А ти за каква студена биричка и количка говориш, нали щеше да ме подкрепиш в диетата?! hahaha
Кузманка,не знам какво да те посъветвам, здравето и нервите които си съсипваш с тази история са невъзвръщаеми, аз нямам свекър и свекърва и незнам как е, но знам че не е хубаво да поставяме любимия да взима решение кой предпочита, представи си се на негово място! По-добре ограничи до минимум всички срещи и въобще не говори със свекървището! А за раздяла мисли само в краен случай, на първо място е детенцето ви и трябва да мислите доколко е възможно да си го гледате заедно!
Телетабис2, Честито християнче! Много хубаво сте решили и направили/и изкарали Heart Eyes! И на нас ни предстои това, но още не сме определили кога ще е важното събитие!
Веени, , страхотен ден сте имали вчера Shocked! Добре че всичко ви се е разминало и му няма нищо на Мони, хубаво е че сте били с майка ти, и тя ви е предпазила жената!Много прегръдки от нас и дано нямате повече такива дни!
Бързо оздравяване на Спаси и Хари!Нещо много разспостранена е в момента тази шеста болест!

При нас новото, е че днес видях и четвъртото ни зъбче, а най-голямата новост е че Алекс вече усилено пълзи, много ми е сладък, както казва татко му ,като малко меченце. Много ми е сладка картинката на пълзящо малко бебче, но пък кака му не щеще да пълзи, съвсем малко, и то като проходи. Сега обаче Алекс обикаля навсякъде и пипа всичко, каквото трябва и каквото не трябва, има вече направени доста бели.
Искам да ви питам: какво давате на бебчетата ви за вечеря? Аз давам като последно ядене само адаптирано мляко, но се чудя дали го засища, и дали това не е причината всяка нощ между 3,30 и 6 да си будуваме и храним?! newsm78

# 155
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/30/7285_571.JPG 
mari_anka Заповядай ледено студена кола.

П.П снимката беше с размер 800х800
Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 600 пиксела

Хера.

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 07:23 от Хера

# 156
tzvety, диетата я прекратих, та за това само биричка и кола ми се въртят из главицата Joy. Момичетата на срещата в Бургас казаха, че съм слаба и... ме демотивираха  bowuuhahaha. Е, аз искам да сваля още 5 килца, ама нещо този път волята ми издиша от всякъде. Embarassed
Много хубаво, че Алекс пълзи. Grinning Аз пък никога не съм имала пълзящо бебе у дома. Thinking Нито Мимката ми е пълзяла (направо проходи), нито Веси пълзи. Confused За това пък се насладих на тази гледка в Бургас с бебчето на сестра ми. Grinning
Миши 06, благодаря за колата. Изглежда страхотно и сега изпратих моят мъж до супермаркета.  Joy

# 157
Включвам се съвсем за малко, че трябва да къпем бебчо и да папка, че е много кисел в момента.
Веении - дано не ми се обидиш на инфо-то, но искам да ти кажа, че на станция "Сердика" отскоро има платформа за инвалиди, ние я ползваме, когато ходим до центъра, намира се от другата страна, не към центъра  Hug дано нямате други такива премеждия е бебо   bouquet
Цвети - ами и ние сме вечер само на адаптирано мляко. Преди му слагах и бисквитка, но не било хубаво за зъбите /нищо, че още ги нямаме  Laughing/.
 Hug Hug Hug

# 158
la estrella     мерси за инфото. за какво да се сърдя!!!  Hug

# 159
  • София
Привеееет и от мен Simple Smile
В най-горещия ден от годината за сега аз "получих факс от горе" и му спретнах едно страхотно чистене. Изпрах килима в кухнята и набрала инерция си викам-бе хайде и пътеките от спалнята, па пердетата в спалнята. Е как да сложиш прани пердета на мръсни прозорци-и тях измих...и сега вече съм гроги. #Crazy
Хриси си цопка в басейна, вече става съвсем уверено, прави стъпки, държейки се за нещо, но не лази. И все още нямаме зъби, но е и спокоен.
Кузманка, момичетата са изказали мнение подобно на моето.... newsm10
Телетабис, честито християнче Simple Smile Не се притеснявай за Алексчо...и Хриси се роди с хипер...нещо си на пишлето=сраснала кожичка и като стане на 2 ще го оперират, по-точно обрежат.
Веении, голямо приключение си имала...егати и деня само.
Авиии, много ни е далече мястото за среща Weary. Но нищо-като се захлади ще ви чакаме пред Народния Wink
Мама Меги, може да ви изненадаме в Ахтопол от 01-10.08, но не е много сигурно. Аз ти имам телефона, така че ако сме там ще ти звънна.
Ох момичета. По цял ден мисля-да взимаме ли Хрисчо с нас на море. Хем искам да си почина от нощните дежурства, хем ще ми е адски мъчно за него.Като чета май вие си ходите с бебоците на море. Аз ли ще се очертая най-безотговорната майка и мисля да си оставя детето, за да си почина smile3511

# 160
Здравейте мамчета и от мен в този ужасно горещ ден,направо вече съм  Tired
Иначе и моите бебоци много се изприщват от жегите и днес лекарката ми каза да ги мажа с фенистил гел,незнам дали има ефект,защото съм ги мазала само веднъж.Иначе намерих начин да им намаля потенето,като ги мажа с бебешка пудра за дупе hahaha,то си е талк,веднага им намаляха пъпчиците. Peace
Цвети и аз само адаптирано мляко им давам на моите деца и спинкат добре,сега в жегите се пробуждат понякога.
Вени , историйката ти наистина звучи доста сташничко,радвам се,че сте се разминали само с уплаха Hug
Кузманка,нямам думи просто за твоята история,немога да ги разбера такива роднини,как не им е ясно,че те  вървят против собствения си син,надявам се всичко да се промени към добро и най-вече пази си нервите и здравето и мисли за прекрасното дете,което имаш. Hug
Марианка,наистина нямаш нужда от диети,така че пийвай си смело биричката и аз я обичам,въпреки,че аз имам нужда да сваля килца,ама............сладка ми е ooooh!и в тея жеги вечер като седнем с мъжа ми,много добре ми се отразява. Mr. Green
teletabis 2 честито християнче! Да е живо и здраво и само да ви радва!  bouquet
Момичета мисля да взимам на малките против комари едно кремче на Чико,който го дават за новородени,пише 0 + на него,защото ми казаха,че другите не били подходящи за бебета под 2-3 годинки,като Аутан например.Някой ползвал ли е на Чико и доволен ли е?
Това е за мен засега,сядаме с мъжа ми да вечеряме и да пийнем по една студена бира LaughingЛека вечер на всички! Heart Eyes

# 161
Хай хай девойки:-)
Мнооого ни липсвате на двамата с Яни, но не знам как ще се видим, аз мога чак към 16.30 - 17 ч, то пък е мн жега тогава...ще го орагнизираме някой път
Иначе влизам в някакво темпо с работата, Яни доста тъжеше за мен първите 2 дни, но сегга е по-добре,  аз свалих за изминалата седмица 1-1.5 кг. Иначе и той е като Спаси, почти същите неща, храни ме, дава ми разни играчки, пуска ТВ-то, обикаля по мебелите прав, днес за първи път ходихме до близкия магазин хванати за ръка от 2-те страни с баща му Simple Smile това е то, пораснаха малчуганите.
Телетъбис, честито ви кръщение!!!! Ние чак късно вечерта разбрайхме, че и Ян имал тогава имен ден, големи сме смотаняци с тати. Но  както казват, ченяма нищо случайно, в неделя реших да го заведем на църква, при един наш познат поп, да му прочетат една молитва за здраве и спокоен СЪН.
Кузманка, нямам думи, само Hug
Целувки на всички Simple Smile

# 162
  • Пловдив
Здравейте и от нас!

Тези дни не ми се пише, но пък ви чета.....
Тук жегите са ужасни, по цял ден стои на климатик! Снощи Стенли ми устрои серенада - от 1,30ч до 3,30ч си играхме, приспивахме, търкаляхме...аз го слагам да спи, а той става и говори в тъмното...  Rolling Eyes. Направо ме разби...
Иначе и ние имаме пъпчици от топлото и изпиваме по 250-300мл вода!

Кузманка, гледай да си здрава и да не обръщаш внимание на роднини, който вместо да се радват на внучето си ти вдигат нервите!
Доника , това че имаш нужда от малко почивка за себе си не те прави лоша майка!

На болни пожелавам скорошно оздравяване!

Добре дошли на всички завърнали се от почивка!

# 163
Я да попиша и аз малко преди да си легна...
Ние днес в Бургас сме първенци по температури - 43 гр. Цял ден ден с Йоанче стоим вкъщи на 25 гр и не си подаваме носовете на вън. И това е едва юни месец - за август не ми се мисли....
steli-ssd - дано имате по-малко среднощни забави, че да пишеш през деня - отпочинала и свежа...
Chochy - и аз знам, че Янивците /ако така се казва/ имат имен ден на Еньовден и даже много се чудих, що пък тогава. Карай, догодина вече ще знаете и ще празнувате....
yoana77 - споко от бирата не се дебелее... ако беше така аз отдавна да съм напълняла, но уви не ми се отдава тази възможност, колкото и да искам.
Доника - лично на мен ми е много забавно да ходим насам-натам с Йоанка, защото ми е интересно как опознава новата обстановка и открива нови неща. Но както не веднъж съм казвала - тя е много послушничка и не ме изморява изобщо, а пък това се е доста важно условие, когато става въпрос за почивка. Ако пък решите да си дадете малко почивка, това ще ви зареди с много положителни емоции и нови сили, което ще е прекрасно, както за вас така и за бебока.
veenii - голям йекшън е бил целият ви ден. Добре, че поне всичко е минало без особени поражения в края на деня и дано, наистина не се повтарят повече такива.
tzvety roussimova - и аз мисля, че не е в яденето причината да се буди детето. Пробвай да не му даваш да яде, като се събуди, ами само водичка му дай.
teletabis2 - честито кръщене на малкия юнак. Много хубав ден сте избрали за повода и дано това му донесе здраве и късмет, сега и за цял живот!
Кузманка - не каза, какво стана при док.... а иначе по темата ... мисля, че около нас винаги ще има хора, които не се отнасят с нас така както ни се иска и по някакъв начин ни дразнят. Ако не е свекървата, ще е някоя колежка, ако не - ще е съседката от 5-тия етаж. Освен това - хората винаги ще говорят ... мисля, че го правят за някакво свое успокоение - все едно си казват "аз може да не съм перфектен, ама и тя/той съвсем не е". За съжаление, не винаги можем да ги избягваме и да ги държим настрана от живота си, затова по-добре да се научим да живеем с тях, като просто не позволяваме присъствието им да влияе на състоянието ни. Това естествено не е много лесно, но с много позитивизъм, увереност в себе си и вяра, че "доброто побеждава лошото" се получава. Тях няма да ги промениш, нито обстоятелствата ... ще промениш себе си и ще вдигнеш летвата на дразнителите, които те карат да се ядосваш. Нещо много сложно го обясних, но искам да кажа, че всъщност емоциите и чувствата произхождат от мислите, а те могат да се контролират. Така че, мисли си че си една чудесна млада дама с прекрасно семейсво и хубав живот, с мил съпруг и сладко бебче и че никой и нищо не е в състояние да променят това и то наистина ще е така.....Да вярваме в себе си и в това, че всичко хубаво предстои е най-големия подарък, който можем да направим на себе си.  Hug
Еми айде, казах каквото мисля, пък да взема да си лягам вече...

# 164
  • София
Здравейте и от мен,

Честито ти християнче, Телетъбис! Честит имен ден на патерици на Ян!

Кузманка, освен да избягваш среща с дразнителите като за начало, друго не знам какво да ти кажа. После ще трябва да проведете спокоен разговор, ако това е възможно, и да се изясните. За добро или за зло (по-скоро), това са бабата и дядото на твоето дете и то (те) имат нужда един от друг. Знам ли ...

Доника, действай както го чувстваш. Сигурно ще ти липсва много Хриси, но пък ще си починеш. Аз мисля да направя компромисен вариант - да взема майка и татко с нас, че хем да съм с Мия, хем да се лишавам от нейната компания от време на време.

Мия пълзи навсякъде. Бяхме й оградили един тепих по средата на стаята, постлан с чаршаф, и заграден с възглавници. Отмества възглавниците и тръгва по стаите. Майка като й каже "Бързо, обратно" и тя се претрепва от бързане за да се върне. Разбира. На мен обаче не ми се връзва много. Прави го пак, но неуверено, по-скоро като игра и се забавлява много.

Аз за вечеря я кърмя, като преди това към 20 часа съм дала каша. Но пак се буди през нощта. Обаче не си спомням нищо. Само като я намеря до мен сутринта, разбирам че ме е будила.

Айде лека и хладна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт