Отговори
# 195
Съжалявам много   Embarassed , ама ми е за пръв път , ще се реванширам някак.

http://images18.snimka.bg/003296116.jpg -снимката от басейна 

http://images18.snimka.bg/003296168.jpg   - и почерпката

# 196
Привет моми4ета...
За от4ета - днес ходихме да се премерим - на 9 месеца сме 10 070 гр и 76см  Shocked Да ми е жив и здрав, големия разбойник. Онзи ден си разби устата. Паднал е някъде и си е сцепил венеца отгоре.  Аз като го погледнах, устата му в кръв, а той ми се смее.  Mr. Green Прималя ми, но няма на къде. Герой без рани не може...  Mr. Green Измих го, по4истих рани4ката и  сега стой с бибата постоянно  baby_neutral , за да не нарани отново рани4ката. Но пък то4но там го сърбят венците, за6тото никне зъб4е отдолу ...  За 6и6ета и лъжи4ки , и аз мия добре с 4етка и веро, а веднъж дваж в седмицата, когато сме си в къ6ти ги изварявам.  Когато пътувахме 14 4аса, бях взела 4 - 5 лъжи4ки, 2- 3 6и6ета - едно с вода, едно за сока , за6тото по паркингите няма топла вода да ги измивам добре.   Когато сме тук правя пуренца, когато не сме - не правя . Август ни предстой  път 3 дни, 6те вземем уреда за подгряване на 6и6енца за колата, както и каната за варене на вода. Подгрявам вода и  с нея 6те мия вси4ки прибори. 
Лека ве4ер

# 197
  • София
Привет и от мен в този късен час...
Приспах Хриси, Мартин е нощна, което ме подсети-Сладурче, май разменихме смените нещо... Joy
Днес Хриси преживя първия си пожар.На него лично му беше много забавно и интересно, но като ме видя, че плача и започна да ми бърше сълзите милото и да ме гушка...Седим си с него най спокойно в едно кафенце близо до вкъщи и чувам сирени, ама ми дреме ...И ме вижда едно момче и вика, абе къщата ви гори, дойдоха пожарните. Казвам ви омаляха ми краката. Момчето ме закара до вкъщи, аз хукнах без да си платя сметката дори(е утре ще мина) и гледам 3 пожарни пред къщата и гаража гори. А Мартин заваряваше гърнета на една кола и беше в канала. Не го виждам в тълпата, пожарникарите не ме пускат да мина-викам къде е мъжа ми, аз живея тук. Те само спокойно няма жертви...И като го видях да идва към мен в паниката се разревах с крокодилски сълзи. Колата, която правил избухнала от жегата и то точно в момент, в който един приятел го викнал да го пита нещо. Сега целият гараж е изгорял заедно с всичката техника вътре, колата, която трябва да плати на собственика....документи, телефони, всичко е изгоряло. А единия му телефон беше служебен и бюрократите във Вивател се чудели как да го бракуват. Сега ще търсим 6230ска да я пообгорим, та да я върне. И без друго там сега ще им дават 3G телефони за тестване на мрежата, но....
ДОбре, че на къщата само един прозорец е изгорял и огъня не е влязъл вътре, че както сме с дюшаме...Само е опушено, а тъкмо вчера изчистих всичко най-старателно...
Като ни е тръгнало от 2 месеца само назад и това е...
Благородно завиждам на всички починали си и почиващи, но ...както е тръгнало почивка няма да ни огрее newsm45

# 198
Дони мила най важното е че сте живи и здрави всички.Дано е последното лошо нещо,което ви се случва.Прегръщам те и наистина съжалявам много.Ще ти помогна пак да измиеш прозорците(дано си се усмихнала)

# 199
Господи, Доника, какъв е този ужас дето сте преживели? Миличката. Радвам се, че съпругът ти е жив и здрав. Това е най-важното. Голям късмет е имал. Представям си колко си се уплашила. Докато те четох, много се притесних. Нека Бог ви закриля и неприятностите останат зад гърба ви. Praynig Прегръщам те! Hug

# 200
Добър вечер от мен! Благодаря на всички за поздравите за рожденния ден на майка ми.Тя в момента помага на сестра ми за бебчето и я няма при нас,но ние успяхме да и направим приятна изненада,благодарение на това,че татито ни се върна на време от работа ( не се случва често) и отидохме с децата при тях с един хубав букет,много я зарадвахме,а и  малко отдъхнахме на по-хладничко там.
Доника,направо настръхнах,като четях какво си написала,най-важното е,че всички сте добре,на почивка пак ще отидете Hug
Мария ф, чудесни мерки,наистина юнак без рани няма,дано поне на всички бебоци им се разминава с леки поражения Mr. Green
Фибичка, добре,че тази гад не е ухапала моята адашка HugПак се разминахме за Сливен ние ще сме там в началото на август чак,ама то пък вие може пак да ходите тогава.Като дойде времето ще видим,кой на къде ще е  Grinning
Десси, много сте сладки! Hug
Аз спрях да стерилизирам шишетата преди месец,мия ги с гъба и сапун.
Цвети,  снимките от днешната ви среща са страхотни! Hug
Стели-ссд, хайде слагай си усмивката и да минава лошото настроение! Hug
Стига съм писала,че трябва да спя,че моята Дари нещо взе да спи неспокойно тея дни и днес още от 6 е запяла Crazy
Лека и спокойна нощ на всички,а утре пак ще черпя,ще ви кажа защо сутринта Wink

# 201
Здравейте момичета не съм писала може би от както съм родила,но този път не можах да устоя на поканата на mari-anka да напиша някой ред за нас.Наистина съм много несериозна в писането,но за разлика от това редовно ви чета-да не кажа че съм прочела почти всичко.Така че съм запозната и стриктно следя развитието на септемврииските сладори.
Искам да разкажа за  нас на кратко,но си мисля че е невъазможно все пак са минали 9 месеца.Жори е едно много емоционално,жизнерадостно дете,което иска постоянно внимание.И ние си имаме репертоар-пляска с ръце,показва колко голям ще стане,казва чао,казва как прави баба меца ...... и други лудурии.Станал е много забавен,добре че са тези моменти да се зареждам защото вечер не спи ,а през деня пищи като не му обръщам внимание #Crazy
От три месеца живеем в UK мъжа ми работи тук  и нали сме в европеиския съюз,и ние се дотътрихме  тук,че да сме заедно.Почти вече свикнахме ,но много ми липсва BG,прекрасните разходки там и разбира се помоща на моята майка.
Относно двете черти Grinning искам да споделя че сестрата на мъжа ми роди и тя септемврииче,а сега чака октомврииче Grinning
Много искам  да съм вече постоянна в писането,но с това дете което иска 100% внимание и няма кой да ми помага ще ми е май трудно,но ще се постарая.

# 202
Добро утро, сладурки! Grinning
Слагам кафето и отивам да се приготвям, че по-късно ще водя Мими на градинка. Ама аз да съм готова, че три мадами трябва да се киприм. hahaha

Хайде на терасата! Grinning После ще ви изчета и ще се включа пак. Освен това и аз имам повод да почерпя днес. Flutter

# 203
Добро утро,и от нас
mari_anka Мерси за кафенцето много е хубаво.Ние отново станахме рано рано.Днес пак се очертава по хладен и приятен ден за разходки.Мерси много на всички мами.Сложих малко снимки и на моя юнак в албумчето. Лек и усмихнат ден на всички

# 204
Добро утро на всички! Моят мъж се казва Петър и днес има имен ден!Заповядайте на моята виртуална почерпка! HugИма ли други именници?

# 205

Честит имен ден на всички именяци днес и на Петър на Йоанна/така и предположих от снощи, като каза че имаш пак да черпиш/
Честита и месечинка на празнуващите днес!
Това е и за Марианка, ощене разбрах за какво ще черпи, но ще мога да се включа чак довечера, че сега отиваме към майка ми , да погледа децата за 2-3 часа преди работа, че и аз да си свърша някои задачки!
Желая на всички празничен и хубав ден!

# 206
Честит имен ден на всички именници! С радост и гордост да си носите името!

Благодарности на МАрианка за кафето  Simple Smile  bouquet
Лек и успешен ден от мен!

# 207
Честит имен ден н авсичк ипразнуващи днес. Сред тях е и моят баща, за което ви черпя с и с френска мастика

Доника, ужасна история! Наистина най-важното е, че сте живи и здрави, но не може да не се замисли човек, защо му се случват такива неща - с какво ги е заслужил или пък за какво го предупреждава съдбата. Пожелавам ти много бързо да разрешите битовите загуби и емоционално да се успокоите.
Мила84, аз на Спаси му мия зъбките от дъжд на вятър. Купила съм му пастата за зъби на Чико - има я на много места и ако имаш нужда ще ти купя?! Дано Неси оздравее бързо!
Фибичка, направо  Shocked ето така гледам... Какви скорпиони и от къде!!! Както ще ходим да живеем в къща започвам да се замислям с какви ли гадини ще се срещнем из двора. Приятно изкарване в Сливен и повече никакви срещи от трети вид!  Hug
Деси, чудесно изглеждаш.   bouquet
Стес, благодаря за инфото. Говорейки за Гърция си мисля да се отбием до един остров - мисля че Скифис се казва. Моя мн близка колежка ходи чест отам с приятели, които са с деца. От Солен се взима ферибот и за кратко се стига в това райско кътче - отдават се вили и апартаменти както на хазяйни намала така и като част от комплекси на брега на морето. Много идилично и красиво било. Щ видим...

Аз тези дни съм горе-долу добре - спортувам, имам някакви служебни казуси, които тежат... Снощи пък имахме гости и мнооого с еразведрихме. Спаси нещо няма много апетит - пие много мляко, но твърдите храни като количества ги е свел до 50%

# 208
  • Пловдив
Добро утро и от мен!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!

Аз също искам да почерпя за моите именници - моя племенник и свекърва ми!

radosty22 , радвам се че се престраши да пишеш. Заслугата е изцяло на Марианка  Wink
Доника , лоши емоции са това, но все пак е добре, че любимите ти хора не са пострадали! Пожелавам ти да се отървете вече от този лош късмет!  Praynig
MariaF - много големи и палави сте станали!  Wink
fibi4ka , горе-долу взе да ми се възвръща настроението! Благодаря за подкрепата!   bouquet

Благодаря на всички за инфото, относно пътуването - много ми помогнахте!

Стенли е добре, на път е да си счупи кошарата за игра от бутане, катерене и опити за излизане....показва вече къде са лампичките и любимата му думичка е ...МА-МА /повтаря го по цял ден като развалена плоча - предполагам че е неосъзнато/!!!

П.С. Снимките са ви страхотни момичета!

# 209
  Доника, прегръщам те, така ми се вси сърцето като четях... Много ми олекна като каза, че мъжа ти е не е пострадал, а и хриси е такова сладурче , как всичко разбира.. Радвам се , че сте добре, всичко което може да се купи с пари не е важно, добре е , че вие сте добре.. Не се притеснявай след буря винаге изгрява слънце, и при вас ще е така.. Hug
 Ние да се разпишем, вече сме в Троян, Лаци "чисти" печката, а майка ми му се кара... лази и се завира по всички дупки, е сега и кампа иска да ми вземе...
 Отиваме да се покажем на града
Целувки

Общи условия

Активация на акаунт