МАРТ 2006

• 11 235
  • 277
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте!

Хайде и ние да се запишем! Много благодаря, Тася!   bouquet

Аз напоследък чета често, най-вече от работа, и прочитам малко "по диагонал", че има много работа от 2 седмици насам.

Криси вчера се сдоби със сандали най-после. До сега бяхме с едни гуменки на Денди. За говоренето - не можем да се похвалим с кой-знае какво. Казва някои неща, имитира животните как правят и си говори на бебешки основно. Но пък в танците сме номер 1  Laughing То си й е малко ген (от мене), колко съм скромна само  Embarassed Върти се, кълчи дупе, прикляква, изправя се, прави някакви чупки с ръце, върти си рамената, абе пълна програма... И си го прави в такта на музиката, не безразборно  Laughing

Аз вкъщи оставям Криси по блузка с късо ръкавче и панталонки или с рокля  Laughing Ама от най летните. А караката - в чорапки или боси. У нас е доста топло.

За падането - аз съм нещо средо между Калина и Мила. Когато виждам, че няма опасност да се нарани, а виждам, че ще падне, я оставям да си падне, а тя сякаш разбира и отново подобни опити не прави. Когато обаче има опасност от нараняване, не я оставям, Обяснявам й надълго и широко как може да се удари и да плаче. Дано ме  разбира, иначе гледа много разбиращо  Laughing Когато прохождаше, я оставях да си пада (отново, ако няма опасност от нараняване), за да се научи да пада. Тя в началото падаше като дъска, после след 2-3 такива падания и рев, се усети как трябва да пада, без да се удари и така... Иначе се качва на дивана и фотьойлите, табуретките, столовете и си се обръща по корем, за да се изтласка към пода. Това я научих да го прави преди да може да се катери още  Wink

Много се увлякох да пиша, но така е, който не пише дълко време  Crazy

Лек и прохладен ден ви желая!  Hug

# 16
Танита Heart Eyes Честит Рожден Ден  bouquet  bouquet  bouquet
много щастие,здраве и любов
Благо сладура само да те радва  bouquet  bouquet  bouquet

Деси  Heart Eyesаз някъде бях чела,че не било добре да се обяснява надълго на децата как може да се ударят и как ще плачат ,защото щели да изградят въображение за страшни неща -ох и аз как го обясних.Надявам се,че ме разбра
На мен например баба ми все ми обясняваше,как като тичам дяволчето щяло да ме спъне и т.н. и аз имам доста въображние към страхотиите,винаги си представям, какви ли не ужасии ,които могат да станат #Crazy
Ази  Heart Eyesпоправи ме ако греша-нали си завършила и детска психология Heart Eyes
Мики Heart Eyesмного са ти готини и двамата на мотора Heart Eyes
Безмерна  Heart Eyesхубаво да се поразнообразиш Heart Eyes
Кали Heart Eyesда за един мъж би било добре да не обръща внимание на болката,но на мен ми е жал и не мога да оставя Б да го боли
а и той много се жали,леко да се спъне и е толкова обиден,че тича при мен да го цункам и утеша Hug

днес подстригах сама Бобата пак с бебешката ножичка за нокти-половината докато тичаше из стаята,другата докото спеше
за тези обстоятелства прическата е направо професионална Joy
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3188717
ама нямах избор защото като влезнахме във фр.салон той така ревна,че се изнесохме

Тасинка Heart Eyes,възхищавам ти се
никога не би ми хрумнало да направя торта
ще взема обаче да се постегна и макар със заспало на едната ми ръка бебе да нямам много варианти какво да правя освен да ровя из интернет,ще пробвам по малко да съм в нета и да мисля проекти за илюстр.на един роман който отдавна са ми поръчали Embarassed

# 17
Деси  Heart Eyesаз някъде бях чела,че не било добре да се обяснява надълго на децата как може да се ударят и как ще плачат ,защото щели да изградят въображение за страшни неща -ох и аз как го обясних.Надявам се,че ме разбра

Хехе  Laughing, разбрах те, аз като казах "надълго и нашироко" имах предвид, че казвам напр., че ако продължава да не внимава, може да се удари и после ще я боли или пък, че ако дърпа кабела на ТВ, той ще спре и после няма да има къде да гледаме Boogie Beebies, Телетъбис и рекламите  Laughing и пр. Надявам се, че сега ти ме разбра, защото аз така хубаво го обясних, чееее .....

Танита, честито! Много щастие и любов ти желая!  Hug

# 18
Танита, честито и от нас! Пожелавам ти здраве - защото по-ценно няма на света и щастие, защото винаги не достига, и многоооо късмет! Весело изкарване!
Като гледам кави сте ги писали, имам чувството, че моето дете е много изоставащо: казва само мама, баба, деде, биби (биберон) и бебе; че кучето вика "ау-ау" и май е това! А за ходенето вече се оплаках веднъж, че е много страхлива и не иска да се пусне, но...
Пожелавам лек ден на всички

# 19
Мила, абе аз не съм такава лоша майка Joy. Кало не реве като се удари. и не го боли толкова. за това го оставям. но от малък още имахме политика в това отношение. не позволявах на нито една баба да ахне и ухне около него, когато се удари. случи се веднъж и той се разрева и се уплаши. от тогава ние не реагираме, и той също.

Бобата е страшен пич!

# 20
Танита ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЖЕЛАЯ ТИ САМО ХУБАВИ НЕЩА, ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ  Hug

За падането: Илин при всяко падане си става сам, изтупва си ръцете и продължава. И аз като Калина още от началото забраних на всички да издават каквито и да е звуци при падането му, може само да му се пляска с ръчички, че голям ще порасне  Wink даже като сме в парка и постоянно има хора които тръгват до го вдигат и ме гледат много сърдито, че не му помагам, ама не знаят как при всяко негово падане и сърцето ми спира, да няма лоши удари  Praynig Иначе когато падне сериозно и се удари естествено че не го оставям да лежи  Wink

Мики много са сладки дечицата  Hug

Мила и новата прическа на Бобчо е супер, как се справяш  Heart Eyes

Исках да попитам, дава ли някой корнфлекс и с какъв започнахте, че като гледам повечето или са с какао или с мед, а тези храни ще ги забавя  newsm78

# 21
преди няколко дни Кало с тати били на разходка и кало паднал. 3 девойки се втурнали към него да го утешават и да госпасяват, и той бил адски очуден и не знаел какво да прави. мъжо каза, че си паднал от змях.

корнфлейкс съм давала. но не го кефи много. има един без нищо на Cerbona,  ж Пикадили го продават. 2-3 лева е, така че на долните рафтове го търси. На мен ми е много вкусе и е по-мек от останалите.

# 22
Здравейте и от нас аз много отдавна не сам писала,ама нали се гледаме сам сами и все време не остава.
Гледам снимките и немога да повярвам колко големи да станали всички дечица.Бобата направо пич от класа ще го крадем  Laughing
Моите моми и те пораснаха вече станаха по 10кг.имаме по9-10зъба.Малко са дребнички ама нищо.Доста са палави и на двете колената им постоянно ожулени,немогат за зараснат,катерят се,бягат,викат крякат,тропат с крак,абе страшно взе да става.Водихме ги на Флорида,морето им се видя голямо и нещяха да се капят,ама пясака виж е дтуго нещо доста си хапнаха Mr. Green иначе в детските басейни и във ваната са като жабоци.

Танина Честит Рожден Ден!

# 23
Танина Честит Рожден Ден и от мен с малко закъсненеие ,пожелавам ти много здраве ,късмет и щастие  newsm51
Zhana  ,наистина не си писала много отдавна  Hug ако имаш време пусни ни малко снимчици на двете сладурки  Heart Eyes
Момичета какви детски пускате на децата и по конкретно телетъбисите се чудя от къде да намеря  newsm78

# 24
От тези Телетабиси ми е писнало,ама те като зяпнат да гледат  #Crazy
Иначе ние имаме канал на кабелната с  филмчета като за тях,Телетабис,Томас влака,Драконски истории,Каю дето варви по цял ден и те зяпат.Иначе купих и ДВД-та на Дисни,Пепеляшка,Алиса в страната на чудесата,Бамби тях никой не им обръща внимание още,само ако пеят тогава,нали сме музикални.София е луда по пиано и йоники,само и дай да свири поцял ден е като обезумяла,има едно детско пиано малко и с него заспива,с него се сабужда,оглушах вече. #2gunfire

# 25
да ,много са олигофренични телетабисите ама помня ,че Симона като бебе а и на разни приятелки децата много ги гледаха ,но сега не съм засичала да ги дават по някои канал и незнам дали някъде се продават на диск/погледнах на 1-2 месста ,но не ги намерих/

# 26
Тука има дискове по магазините ама няма кукли аз търсих да купя на мойте.

# 27
А тука кукли колкото щеш всякъкви размери и видове ама дискове незнам ,днес пак ще потърся и дано намеря ,че за 5-10 мин. ако се загледа ще съм доволна  Grinning

# 28
Добро утро на всички!

Мики, по BBC Prime има много хубав детски блок от 6.30 до 9.30 мисля че беше. Ние го хващаме на цифровата ТВ. Там дават Телетъбис, Tweenies, Boogie beebies, абе много яки шоута има. Криси ги гледа в захлас. Друго, което от време на време пускам, ако има да свърша нещо, е Baby TV. Иначе си гледа реклами с удоволствие... По принцип избягвам да пускам ТВ заради Кристина, предупредила съм и детегледачката й, защото тя се забива в него и всичко друго спира да я вълнува  Confused

Juji_, има един корнфлейкс - Никола - няма никакви такива вкусове на "забранени" неща. Криси не го харесва много, но си хапва от него с плодово кисело мляко или с пр.мляко.

# 29
  • София
Здравейте  Hug
Танита, честит рожден ден на патерици   bouquet Много щастие ти желая   bouquet

Иначе на Ема аз не й пускам да гледа филмчета - а и тя не се заглежда особено по телевизията, освен ако не дават някое животно  Heart Eyes По-добре да се занимава с нещо друго, телевизия тепъра има да гледа и по-добре сега да й я спестя. Не че не пускаме телевизор  пред нея, просто не й даваме целенасочено да гледа  Rolling Eyes
За падането - и  аз не давам никаква реакция от околните когато падне. Ема е смела и като падне се поослушва и после става, изтупва се и протегля Simple Smile Е, ако я заболи заплаква, ама  като я гушна и бързо й минава. Множе сама да слиза от високо - обръща се по корем и с дупето надолу Simple Smile Това я научихме още преди да започе да се катери Simple Smile / залсугата е на гледачката основно  Blush /

Разгледах и снимките - Мики, Мила, страшни сладури са дечицата  Heart Eyes
Като ми остане време ще пусна и аз малко снимки на Ема

Корнфлейкса и Ема не го харесва особено, иначе съм й давала от този без нищо - леко безвкусен е

Общи условия

Активация на акаунт