МАРТ 2006

• 11 237
  • 277
  •   1
Отговори
# 255
Катеее, прегръщам ви!
Утре ще се обадя ако мога да помогна с нещо!

# 256
  • София
Зоуи ето го Денито Peace
Там е и бабката Wink

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=150963

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 21:43 от ketito

# 257
  • София, център
Благодаря, утре ще ходя да взема тоя камшик...

целувки

# 258
Кате, много ми е гадно пак да прочета, че сте болни  Sad Дано се оправите скоро окончателно.

Дейзи, много хубава и амбициозна идея сте подхванали. Но трябва и да си дадеш ясна сметка, че в началото ще е работа до дупка. Остави проучването на конкуренцията и ремонта. Ами после да търсиш персонал, пък да намериш нещо свястно е доста трудно вече. Да се оправиш с доставчици. Абе, докато се канализират нещата ще има доста работа. Но това е така с всяко ново начинание, така че няма начин. Дано да успеете, защото има много чакащи деца и родители в главоблъсканица  Crazy

Аз вече писах, че не давам на Маги такива "гризалки", както им викам аз. А и повечето около мен дават основно бисквити и солети, така ме и с черпенето нямаме проблем  Grinning

Констанс, ти както се пазеше от 7-ия месец с Тино, сега май нямаш проблем с това къде и кога ще родиш  Laughing Я се похвали какво купи за бебка  Grinning

Герда, и моят целулит на д-то ми се е увеличил безобразно. Но да ти кажа, като се фризирах, поотслабнах, купих си някое ново парцалче и се почувствах много добре. Всички около мен ми казват, че много съм се променила. Така, че важно е да направиш нещо, за да се почувстваш ти добре и ще ти се промени просто самото излъчване. тогава няма значение колко целулит имаш  Peace

# 259
     Кате, много съжалявам, че сте болни  от тези гадни алергични болести.   smile3518   
       И аз се напатих от тях .Каката  - направи в последния ден на морската почивка преди две години масивна кожна алергична реакция. Тогава така и не се установи причината. отначало сметнаха,че е хранителна алергия и около месец се мъчих с вашата диета.Тестовете за алергени не показват нищо, а в същото време разви алергичен тип астма проявяваща се само докато боледува.За огромен мои ужас преди месец и малката получи уртикария,но при нея слава богу отшумя за 4 -5 дни диета.
     Дано се оправите скоро окончателно, стискам палци и без повече рецидиви!. newsm10

Да се включа и аз в темата за храненето - предимно давам солети и обикновени бисквити.
    Но " пустите му баби" винаги ме издебват - за малко да им оставя детето и веднага се заемат да я захранят с нещо ново  smile3511
   Така прояде постепенно всички тестени лакомства приготвяни от свекървата - баница,кекс,сладкиш със сладко от сливи, курабии,бухти.
   Върха бяха бисквитите Траяна - които опита по този начин на 8 месеца за мои ужас.Но след острите ми забележки сега съм я сварвала да дегустира само - локумена вафла и кроасан/без крема/.Покрай каката и чипс си е опитвала.
   А моето дете нищо не отказва да пробва!Както се шегуваме - света може да изяде!
   Сладолед обаче,шоколад и мед не съм давала и смятам да поизчакам с тях.
  Иначе вечер е с нас на масата - трудно е да бъде удържана само на нейната супа със сухар, когато на масата има най различни лакомства - пържени картофи,кюфте, салата от краставици, запечена филия с кашкавал и други от този род. Види ли кака си да дъвче нещо строява се и тя там и се започва едно " ДАЙ АМ АМ "!Няма отърване!
  Та от моите амбиции за здравословна храна на практика май вече нищо не остана за съжаление! Blush

# 260
кате, стискам палци бързо да се оправи. Много е неприятно това с болестите.
За разтройство може да се дава нормофлор - 2*1 брой б в момента това давамб. Хидрацек 10 мг 3*1 таблетка, като хидрацека може да е в комбинация с Хидрацин алфа по 1 прахче на ден. То е за оводняване, че да не стане беля в тея жеги. Хидрацина и хидрацека могат да се сават и заедно с ентерол, ако полоението е лошо. Ентерол 1 прахче и хидрацека по 1 три пъти дневно. Също от бабините деветини ефикасно нещо са чай от листа от дюла или листа от мушмола. сока на хип за диарии е помощно средство, както и лечебната хумана, милупа и т.н. и е съмнително, че от тях ще се излекува.

Последна редакция: сб, 07 юли 2007, 14:22 от Ger4o

# 261
Привет милички! Hug
Моите малчовци нещо неискат да спят на обяд и е малка лудница в къщи.. Crazy Юджи само дремна за 30 мин. и до довечера ще е... Joy
Кате,айде най-накрая да се отървете от гадните болести  Praynig Ще стискаме палци Преско бързо да оздравее! Hug
Ние утре сутринта заминаваме,на всички пожелавам весело доизкарване на лятото  Hug
Целувам Ви  Heart Eyes До скоро..! Hug

konstans,леко раждане ти желая!  Hug

# 262
Мерси на всички за съчувствието  Blush Heart Eyes
Като давате сиренце още ли го обезсолявате?

# 263
Ketito не ти се отварят снимките,всъщност излиза на4алната страница на снимка.бг newsm78

# 264
Аз обезсолявам, ако е солено. Но последния път купих На баба и си беше съвсем добре саламурата. Само го облях на чешмата с вода и направо го сложих в манджата. Като се има предвид, че тя е почти без сол, стана съвсем добро, дори безсолно ядене. Според мен вече не са толкова малки да ги пазим чак толкова от такива неща. Със солта просто не трябва да се прекалява. Но Маги напоследък отказва да яде ядене, което няма вкус на манджа. Онези безвкусни бърканици вече не ги иска  Whistling

# 265
Веси и аз така мисля  Peace затова питам, да си сверя часовника  Grinning, на няколко пъти и давах от нашето сирене и се чудя да не би да е рано. По принцип не и давам сирене защото го плюе като усети  в манджи и пюрета и не обезсолявам. Мисля си че много съм го занимарила това дете относно яденето. Не й правя нищо по-специално а само кухня яде, но в редките случаи когато съм и правила - пак не иска и аз така и престанах с кулинарните напъни.

# 266
Ей, голяма скука в нашта тема Wink
GerDa памперс-бански имаше на гаражите по пазара и в Метро.
Я кажете как сте с танците? newsm68
Катя много обича да танцува. dance Вече си има няколко отработени движения и ръцете нагоре вдига, изобщо е много смешна и сладка. Има ли други танцьори?

# 267
ЗДравейте маминки. Аз отдавна не сьм писала. Иначе ви чета от време на време. Звяра вече втори месец е на ясли. Много сьм доволна. Направо имам чувството ,че расте с дни това дете. Всеки ден е научил нещо ново.Госпожите казаха ,че е по-добре,че сьм го пуснала от по-мальк ,защото свикна без проблеми. Яде си всичко,почнаха и на гьрнето да го слагат там-в началото не искаха,че да не го стресирали. Опитва се да пее като чуе музика. ПОказва как ще му дьрпам ушите,ако не слуша ooooh! И като чуе нещо да звьни тича като обезумял и вика: Ало,ало. Иначе вчера с нашето другарче има правихме плаж на терасата в басейн. ГОлям купон беше-даже се опитва да плува-ту по грьб ,ту по корем Laughing. МНого си играха и вечерта беше капнал. А аз сьм в сесия Sad-изпити колкото си искаш,а време за учене никакво . И работата сьм зарязала. Правя планове за море през септември.но да сме живи и здрави до тогава.
КАтенце дано вече ви подминават тея неприятности Hug
Ели нашия не танцува ,ама поне се пробва да пее,та можем да сформираме една група от танцуващи и пеещи малчовци.
КОнстанс пиши как сте.
Ние миналата седмица с мьжо направихме белята,та сега от няколко дни само за това си мисля-дали сьм бременна. И чак не смея да се надявам,да не е като ми дойде да сьм разочарована. Много искам второ детенце,ама поне да завьрша пустия университет.Хем ми се иска,хем не ми стиска Confused
Целувки на всички ви.

# 268
    И моята Ники е голям фен на музиката. Танцува още преди да проходи/е то си беше по-скоро подрускване тогава/.Сега се върти,прикляква,вдига ръце,хваща кака си и се въртят и през цялото това време и си пее. Голям е образ.То танцуването явно и е в кръвта - аз съм голяма почитателка, макар и само любител - баба и е танцувала балет, а каката вече 3 години ходи на латиноамерикански танци!
   Най ми е сладка обаче като вземе микрофона и започне да върти дупе и да пее:на,на,на.......Отскоро и рецитира на нейния си език,но е голяма кипра - докато изнася представлението постоянно следи с очи каква ми е реакцията и напоследък като види,че нещо ме разсмива и започва да го повтаря.

# 269
Я кажете как сте с танците? newsm68
Катя много обича да танцува. dance Вече си има няколко отработени движения и ръцете нагоре вдига, изобщо е много смешна и сладка. Има ли други танцьори?

Има има  smile3521
При нас са едни чупки в кръста, на народната музика играе направо с ръцете на кръста и нагоре. На разни по-модни парчета даже се и върти, гледа през рамо, кляка, става, въобщееее големи танци падат  Laughing А като пуснем нещо по-твърдо и тя се подрусва на едно място  Laughing И при нас има ген за танците - моят, по-точно  Wink

Общи условия

Активация на акаунт