МАРТ 2006

• 11 260
  • 277
  •   1
Отговори
# 90
здрасти милички
Бобко нещо си измества режима на сън и луда ме направи ,пак се приспиваме на ръце Sad
сега спи от 15.30 до към 17 следобед Shockedпосле чак в 21 а сутрин от 10.30 до 12 Shocked

Весенце Heart Eyes радвам се ,че се обади
айде дай снимки на прическата
(за другарчето-твърдо не,повярвай даже вчера мъж ми нещо намекна за дъщеричка,че някой да приличал и на него ,но му казах ,че край приключих с бременеенето:35:)

Дейзи Heart Eyesаз си спомням ,че Бори беше пуснала някакво инфо как децата боледували около рожденния си ден newsm78
то почти всички тогава изкараха вирус-аз също му отменях датата на Бобко

Тасинка Heart EyesЗоичка има работа сега,за това не пише  Hug

Калаза Heart Eyes много пораснал Ники и толкова сладък  bouquet

Нук  Heart Eyes и снимките ти страхотни и модела ти красив,че и пясъчника готин(толкова чист не съм виждала ) bouquet

Констанс  Heart Eyesстискам палци да оздравява Тино Hug

по темите-аз на гърне сложих веднъж Б,той ревна и от тогава съм го скрила и не правя опити
-зъбите не мия,струва ми се безсмислено като така или иначе имаме нощно кърмене

# 91
  • Варна
здрасти милички
Бобко нещо си измества режима на сън и луда ме направи ,пак се приспиваме на ръце Sad
сега спи от 15.30 до към 17 следобед Shockedпосле чак в 21 а сутрин от 10.30 до 12 Shocked

Преслав е с такъв режим от месеци. Бобко до сега как спеше? Аз се чудя няма ли да мине на едно спане вече. newsm78
За миенето-и на мен ми се струваше безмислено, след като той още си пие млякото в леглото преди да заспи, но реших поне сутрин да ги мием, да свиква с манипулацията. Peace

# 92
Катенце Heart Eyes преди спеше сутрин от 9 до 10,следобед от 14 до 15.30 и вечер в 20
много по нормален режим

# 93
  • София
Ема спи вече само веднъж - от 2 до 5. Вечер заспива към 9. Зъбите мием с цел да свиква с процедурата и да придобива някакви навици. Освен това й харесва  Laughing

А да ви питам аз, какво закусват вашите дечица? Ема ядеше основно попара, ама напоследък май й писна и не иска  Sick И още нещо - давате ли пържено на децата?

# 94
То и ние мием зъбите със цел изграждане на навик, а пък и на Иван също много му харесва.
Пържено не съм давала още, само варено, печено, задушено и MW.
Дечко закусва главно каши, все още купувам бебешките овесени, от елда, пшеничени, оризови и царевични, яде ги с удоволствие, приготвят се много бързо и ми улесняват живота Grinning

bouquet

# 95
Ема спи вече само веднъж - от 2 до 5. Вечер заспива към 9. Зъбите мием с цел да свиква с процедурата и да придобива някакви навици. Освен това й харесва  Laughing

А да ви питам аз, какво закусват вашите дечица? Ема ядеше основно попара, ама напоследък май й писна и не иска  Sick И още нещо - давате ли пържено на децата?
Михаил закусва плодово кисело мляко с бисквити или плодово пюре, понякога десерта от кухнята от предния ден, много рядко попара и почти винаги не я изяжда   Mr. Green
Пържено съм давала да опита например пържени картофи, филенцата от kfc голям фен им е, но по принцип избягвам, в интерес на истината вече давам почти всичко, друг е въпроса че той отказва 50% от предложените му нови храни  Simple Smile Дори и шоколад дадох да опита  Embarassed засега хареса само белия линд  Wink
Зъбите всяка вечер по време на баня първо аз после той си взема четката и се прави че ги мие  Joy
Иначе преди обяд много рядко придремва в количката ако е на разходка за 10-20 минути, следобяд спи около час два, всеки път е различно, а вечер ляга около 21:30.
На гърне не съм го слагала, прибрах старателно на високо, купеното му такова от баба му, която държеше още на 9 месеца да започна да изграждам този навик   Joy а и не смятам да го правя в близките 2-3 месеца.

# 96
nyc,много хубави снимки,а малкия какви хубави очи има  Hug голям е чаровник! Мила,а ти защо така неискаш госпожичка  Wink И моя мъж,ако го питаш ще каже че иска още едно дете,но на мен две ми стигат  Grinning Отчела съм се подобаващо  Joy Пък и ние най вероятно до две год ще се местим в Англия,стига и аз да си разреша едни задачи  Simple Smile А там с малките ще ми е доста по трудно,без баба,та само трето ми липсва... Whistling konstans,стискаме палци Тино да се оправи  Peace Айде чакаме и ти да ни изненадаш с бебче! Grinning

# 97
nyc, много е хубав Иван  Heart Eyes

Криси хапва за сутрешна закуска царевичен грис с масло и сирене, кус-кус, попара с пр.мляко и сирене, попара с чай, масло и сирене. Веднъж съм давала запечена филийка с кашкавал. Хареса й, но беше малко суха за нея.
Пържено съм давала инцидентно за да опита, ако има нещо такова на масата - пърж.картофки най-вече. Но избягвам. Аз също като EkaterinaM мога да кажа, че давам от всичко вече. Аз обаче не съм давала шоколад още, че после отърване няма. Дадох от малките кроасанчета с ванилов пълнеж и сега само ми сочи шкафа, където седят обикновено и тропа с крак, бърборейки нещо.

# 98
Маги закусва, като Криси - кус кус, грис, овесени ядки, ечемичени ядки, жито, сварени с прясно мляко и прибавям плодово пюре. Давам и кис мляко с бисквити и плодово пюре, каша, попара, корнфлейкс без разни вкусове /в интерес на истинат давам Фитнес на Нестле/. Пробвах веднъж да закуси с топъл сандвич с кашкавал, но не хапна повече от няколко хапки. Определено не си пада много по сухите неща, което и целта ми.
Пържено не съм давала. Нещо сладко различно от плодово пюре също не съм давала. Решила съм да й дам нещо резлично, когато сама си го поиска  Mr. Green От "залъгалките" й давам само солети и обикновени бисквити. Изключително рядко й давам зрънчо и то само, ако е от този само с масло. Просто от към храна много внимавам да се запознае максимално късно с всечките боклуци, с които обичат да се тъпчат децата. А и, като гледам колко не пълни, а направо затлъстели деца има по улиците, съвсем не искам да й давам такива неща.

Аз се чудех за АМ. Маги продължава да пие всяка вечер преди лягане по о/о 300мл АМ. Аз се чудя не е ли време вече да го поотказва  newsm78 Но тя си го пие с абсолютен кеф. А и вече ми тежи, като я храня. Аз все още си я храня, като новородено - гушкам я в мен в полулегнало положение и така й давам млякото.

Да ви споделя и една моя чуденка. Нещо си мисля да си сменям лятната количка с някаква с малко по-голями колела. Но не смея дори да спомена за тези мои мисли на мъжо, че ще ме бие  Mr. Green А тази ми е доста трудно да я бутам по супер разбитите улици на Младост и по всякакви камъни и дупки вместо тротоари  ooooh! А и се чудя дали да си купувам въобще нова, като Маги вече е на 1.3 год  newsm78 Пък и аз със сигурност няма да си взема някое Чиполино, защото съвсем няма да изкара на тези терени  Tired Т.Е. пак ще си е допълнителен разход и не искам да е безмислен  newsm78

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 20:04 от veselina_s_p

# 99
И Юджи сутрин и вечер пие АМ,така си е свикнал и е абсурд да му давам нещо друго,категорично отказва! Laughing  Весе,да ти кажа аз още си возя Юджи в плея,невероятно му е удобна и е много маневрена  Peace Нашите улички в квартала са предимно павета и искам да ти кажа,че почти не се усеща да друса.За мен тази количка е пърфект  Wink  само е тежка за носене...ама то угодия няма нали знаеш  Mr. Green

# 100
милички черпя ви виртуално-днес имаме годишнина-5 години от как сме женени Hug
пада се дървена сватба Joyи аз нищо дървено не ми хрумна да взема,но мъж ми ми подари бамбук и каза,че 100 години щели сме да го отглеждаме (той вече е пуснал корени)
освен това ми каза да приготвя багажа на мен и дечко и отиваме някъде (изненада Heart Eyesхем спасение от жегите)ще се възползваме от сутрешния сън на малкия
обичам изненадите въпреки,че така тръгване без подготавка малко ме шашка:love:-не знам, кога ще си дойдем, но ще ви мисля всичките Heart Eyes
много ми е романтично настроението Heart Eyes

Весинка  Heart Eyesот колички ако някой разбира това си ти

за закуската-още се кърмим,малко по късно пробвам с безмлечна каша,но почнах да добавям малко захар,защото иначе не ще(понякога хапва малко сурова краставичка,пъпеш ,препечена коричка хляб)

# 101
Mila , честито!
Да сте живи и здрави ви наистина да го отгледате тоя бамбук още 100 години  bouquet
Веси, аз не съм си сменила количката точно зарди по-големите гуми. Учудващото е ,че е Чиполино ,този модел се казва Лола и е като на Чико Pick up , но съм супер доволна. Аз подходих малко с недоверие и с убеждението,че като мине зимата и ще я сменя, но е много добра и още не съм се огледала за нова. А то май и докато се мотам , няма да има за кога да купувам нова. Имам лятна от каката и излизах на кратки разтояния с нея , но определено на детето , а и на мен ми е по-удобно с голямата,макар и по-тежка. За съжаление с тези улици, това е положението.С лятната може по алеите на морската за да не друса, но по тротоарите , е ужас.
Оф , отплеснах се. Отиваме при педито да види дали сме по-добре, че от тая Т  вече ще откача.

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 08:22 от elly_G

# 102
Здравейте, милички! Поздрави от слънчева и прохладна Москва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Накратко - пътуването ни беше прекрасно, Катерина се отегчи повече от чакането да се качим на самолета, отколкото от самото летене. Заспа в мига, в който усети движението, но за жалост спа само 40 минути. След това пяхме песни и четохме книжки и така почти неусетно кацнахме. След първоначалното й объркване че й казвам да види деди, а тя търсеше познатия й деди, доста лесно се отпусна в отношенията с баба и дядо. Това потвърждава приказката, че кръвта вода не става Laughing
Самата Москва е прекрасна - чиста, подредена, поддържана и ОГРОМНА. Тук човек се чувства малък сред тези огромни пространства и сгради, но...чувството е невероятно. Такова уважение към постигнатото рядко се вижда Naughty
Засега разглеждаме забележителностите отвън, чакам скоро да пристигне и съпруга ми, когато ще направим големите туристически разходки. Вече организирахме и пътуването си до Санкт Петербург, мисля че спокойно ще мога да оставя Кати на баба и дядо за 2-3 дена, за да отидем да разгледаме и там Heart Eyes
Ето ги и снимките дотук.
Успях да попрочета, че много от малките боледуват - дано бързо оздравяват Praynig Praynig
Мила, честита годишнина.   bouquet  bouquetДано наистина имате възможност поне 100 години да отглеждате това бамбуково дърво с много любов и задоволство  bouquet  bouquet Весел празник!
Целувки

# 103
Привет мами!

Мила  Heart Eyes честита годишнина! Да сте много щастиви и многоооо да се обичате !!! Приятно изкарване ! И да кажеш после къде си била Simple Smile

Констанс, дано Тино се оправи  Praynig

Веси, според мен няма нужда да си купуваш нова количка вече - Маги е голяма Simple Smile Аз моята количка вече почти не я ползвам, само за придвижване на дълги разстояния (за спане изобщо не я позлвам от много отдава), иначе си ходим за ръчичка.

За закуска: ние ядем попара, кисело мляко с бисквити, кус-кус. Мляко вечер пие малко около 150 гр изпива и не иска повече, аз и го давам в леглото и тя сма си пие, като не иска повече си го оставя на шкафчето. За спането: спим от 2 месеца само веднъж на ден от 2 до 4 горе-долу, вечер ляга към 9:00 и става през седмицата към 8:00-8:30, а уикенда може да спи и до към 10 понякога  - което е направо прекрасно за нас, щото сме супер поспаливи

Лили - супер, че Катеринка е понесла пътя без проблеми. А Москва е един от най-красивите градове със сигурност - много искам да го посетя Simple Smile Приятни изкарване и чакаме снимки Simple Smile

Цунки!

# 104
  • София
Здрасти, милички,
По въпросите:
Гърне не желае дъщеря ми и няма да я насилвам.
Закусва попарка или ювка.
Иначе аз отричам пържено, панирано, газирано, солено, сладки, чипсове, шоколади и т.н. за себе си, а за дъщеря ми и дума не може да става дори и да ги опита.
Режим вече има- става към 8.00, следобяд спи около 2 часа, а вечер заспива в 9.00.
На всички болнички деца пожелавам бързо оздравяване!
Честито на всички празнуващи с пожелания за още по-прекрасни семейни празници!
Мила, пожелавам ти най-романтичната годишнина   bouquet
По този повод имам две неща да ви споделя- едното е, че ненадейно на моя шеф му стана нещо и ми вдигна тройно заплатата, заедно с едно промърморване, че отдавна е трябвало да го направи  Embarassed, което ме трогна безкрайно, не само заради парите, ами самият той е много пестелив на думи и емоции, независимо, че винаги е намирал подходящия начин да ми покаже отношението си към мен.
И второ, мисля, че съм бременна, но отлагам да си направя тест, защото се притеснявам от резултата много. Аз не искам други деца, поне за сега, за това ако опасенията ми се окажат правилни, ще изпадна в много кофти ситуация, защото след раждането на дъщеря ми нещо ми стана и само мисълта за аборт ме кара да настръхвам.

Общи условия

Активация на акаунт