Декемврийското дете, стяга бански за море

• 21 465
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Разбих ги! Имам 6. В събота пак. Ама там ще е по-страшно Simple Smile

# 91
Райка, и аз мисля, че ще се организирам все някакси. С желязна дисциплина и строг тъмничен затвор  Laughing Блазе ви за плажуването! Към края на август в Бургас ли сте си? Този път вече се надявам да се видим  Hug Ние пак сме си на любимата вила на Червенка.
Смайли, да, 2 месеца сме в БГ. Август морето, септември сесия, а октомври сватби ни очакват. Дай някоя шкембарска снимка де!
Браво, Янче!

# 92
  • София
Браво, Янче!

Добре, бе мамка му, само аз ли съм нещо увредена, че ни се влюбвам, ни отслабвам  newsm78 Вчера дадох 120 лв. за някакви хапове, да видим дали психотропни вещества ще помогнат  Tired

# 93
Ние пак сме си на любимата вила на Червенка.
що е то  newsm78

Райка
Смайли е опасна работа, мъжете ги надушва много от далеко  Mr. Green
Много добре за килата  Wink Flutter

Миленке
ай пък ти няма от какво да се оплакваш  Mr. Green

Днес се прибирахме в един страшен дъжт, Емката за пръв път беше на вън при толкова як дъжт, отначало много й харесваше, но после все викаше - искам в къщи, в къщи маминкооо  Mr. Green

# 94
Я сега да видим кой е най-ранобуден?
Янче, гледаш ли телевизия сутрин?  Laughing

# 95
# 96
Тайна  Wink
За протестното шествие срещу недостига на места в детските градини, вчера говорихме с Янче. Нали ми е приятелка, та днес сутринта е 1-ва новина.

# 97
честит имен ден на всички празнуващи днеска. да са живи и здрави и много кьсмет.    bouquet

тук днеска се живее - даже на моменти е хладно   Mr. Green   супер.
Ели, при вас не се ли постопли....
Янче, браво на тебе - казахти аз , че ще ги разбиеш.....айде и в сьбота пак в сьщият дух.... Laughing

искам идеи как да махна нощното пиене на сок. изпива по три-четири шишета на нощ. сутрин е мокьр до ушите. и това не е заради жегите - просто така си пие всяка вечер. искаше ми се СЕГА да махна нощният памперс   ooooh!  но май няма да успея   newsm78

# 98
честито на всички празнуващи именяци и именячки  Mr. Green  bouquet

Монка
ами смени го с вода  newsm78 или най добре просто нищо не давай, за няколко вечери се надявам да отвикне  Blush Grinning

Янче
супер си  Party искаме още  Whistling  bouquet

# 99
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
На Габи го махнахме след посещението при зъболекарката. Тя и  каза,че така в зъбите влизали червеи и Габи се отказа. Сега пие малко вода.

# 100
проблемьт при нас не е в това , че пие СОК , а в това че ИЗОБЩО ПИЕ през ноща. иньче приказката за ЧУК и ПУК я знаем наизуст , както и гадните им физиономии. идвал е с мане на зьболекар и е наясно за какво иде реч. вода категорично ОТКАЗВА да пие - може и да умира от жажда , но не мога да го изльжа. Яна ми пропи вода на три като трьгна на градина. надявам се и марто скоро да я пропие.
мислих си и аз да махна изведньж нощното пиене - няколко безсьнни нощи все ще ги изкарам   Mr. Green  .  но , ако имате и други идеи....сьм насреща да ги чуя    Laughing

ето и малко снимки на мартин. има ме и мене с новата прическа , както и единствената снимка на БОрко на МУШУ , която спасих ( след като изтрих останалите   ooooh! )
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=123426

# 101
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕ!!!
minimo много са хубави снимките, пораснал ми изглежда Марто. Честито ти прическа, много е свежарска. Laughing
И ние имахме голям зор докато махнем нощните сокчета, слава богу успяхме. Първоначално и махнах всички шишета, казах и че е голяма и щом и се пие трябва да пие от чашка и то без сламка. При нас зора, както и при вас предполагам беше навика, а не това че примерно е жадна и и се пие. Като се будеше нощно време я карах да се изправя хубаво за да не се задави и чак тогава да пие сокче, така глътваше няколко глътки но не и цялата чаша и заспиваше отново. Постепенно взе много да разрежда буденията, докато накрая и разказах за ЧУК и ПУК и че щом веднъж си е измила зъбките освен водичка нищо друго не трябва да пие през ноща. Още 2-3 дни продължи да се буди и пие водичка и след това престана. От 4-5 месеца вече и аз се наспивам, рядко са нощите в които се буди. Пожелавам ти и на теб съвсем скоро да забравиш какво е да ставаш посред нощ за сокове. Heart Eyes
Yanche поздравления за изпита, продължавай в същия дух да ги разбиваш. Laughing
Алекс1 какви са тези тайни с Янче. Яни светни по подробно, моляте.  Sick

# 102
Алекс, аз бях на протеста от самото му начало, а Янче се присъедини малко по-късно.
Я кажи къде да гледам снимки, клипове, новини. Снимаха ни от всички страни, Дара даде две интервюта, в които много убедително разказваше как ходи на детска градина и колко е хубаво там  Mr. Green
Мен ме питаха от 2 телевизии - едната беше ЕКК, другата не я погледнах от къде е. Бръщолевих нещо, дано не умра от срам, ако се гледам някъде.
Като цяло протеста според мен НЕ мина добре. Журналистите и полицаите бяха повече от нас  Embarassed Срамно е ... Никакви оправдания от типа, че е работен ден не ми минават, защото проблема е друг - много е лесно да се мрънка докато си седиш с цигарата на кафето, но когато трябва нещо да се направи, всички са ПАС  Twisted Evil
Така ... надявам се поне снимките да са хубави и да не сме се изложили много.

# 103
  • София
Аз незнам дали ви се похвалих ама Мая е и без нощния си памперс вече... Забравих да й сложа в чантата и на Гумощник 1вата е вечер е спала без. След това във Варна пристигнаха мнооого късно и нямало наоколо работеща аптека. И баба ми решила, че щом 2 ечери няма фал така ще продължи + допълнително облъчване колко е голяма и как няма нужда вече от памперс и така... Досега няма нито едно напишкване... Много съм доволна Simple Smile

Мони, колкото до сока - предложената от Марци схема ми се струва много удачна. Щях да предложа същото (макар да не съм се сблъсквала с подобен проблем)

А за нашата "тайна" с Алекс - Ама хич не е тайна момичета. Аз ви писах и рпеид - протест на НДК с/у малкото места в ДГ, Дългите им отпуски и т.н...
Бяхме днес там със Смайли. По-точно тя беше тама на цялото шествие а аз се присъединих пред Общината вече. Каза че много слаба активност. Журналистите били повече от майките... Sad А аз докато напиша тя вече е разказала...

Алекс1, на въпроса ти - Не негледам толкова рано ТВ  Mr. Green Забравяш, че съм в отпуска и вече ставам в 9-10 а не в 7  Sunglasses Twisted Evil

# 104
Marci , да идеята ти е доста добра   Hug . почвам от днеска да я прилагам.  Peace  смятам да сьм твьрда до край и до есента да сме го махнали пампа. той и марто даже не го иска вече - като ме види вечер, че го вземам за да му го сложа и почва една гоненица из апартамента - добре , че  е голям    Mr. Green

Нели, казха ли от телевизиите кога ще ви дават , за да чуем как дара ходи на градина   Laughing  лелеее, големи са фантазьори - марто вчера като взе да ми разказва приказки от 1001-нощ за яслата и направо се стьписах на вьображението му.

Общи условия

Активация на акаунт