Декемврийското дете, стяга бански за море

• 21 454
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
ООО  РАЙКА
давай снимки  Flutter каквато си висока, сигурно си кожа и кости станала  Grinning

Иначе много купони бе момичета  Party браво на вас, пийте по една вода и за нас  Wink Mr. Green

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 12:38 от Eli_cz

# 76
  • София
Райка, чудесни новини, надявам се и Саня бързо да се оправи! Влизай по-честичко, липсваш ни!

Смайли, на каква череша Ше се качваш, бе душо? Ей, туй горкото мъжле не случи на майка - то не пушИ, не се въргалЯ пияна-заляна по купони, то не вилня по концерти, сега и на черешата Ше се качва... Wink Пък и алпинисти й се прищели на всичко отгоре  Mr. Green

Ели, Ша те "осигОрна" аз тебе, ама де да видим  Mr. Green Как е нашата любима приятелка Емката? За четвъртък аз съм пас, но нищо не се знае, може и да ви изненадам по късна доба, ако се съберете де.

# 77
Ели, Ша те "осигОрна" аз тебе, ама де да видим  Mr. Green Как е нашата любима приятелка Емката? За четвъртък аз съм пас, но нищо не се знае, може и да ви изненадам по късна доба, ако се съберете де.
Айде редактирах се  Mr. Green
Нашата приятелка тук си прави къщи и гаражи, и кара с количките - ходи на работа  Mr. Green
Къде ще ходите с колата вие обаче не разбрах  Sunglasses

Голям студ при нас бе хора, дайте малко жега  Grinning

# 78
....- тя как е във Франция впрочем?).....

Неви,  ми добре е . даже много е добре. и там , както писа Ели било доста студено.

голямата новина при нас е , че мартин официално е приет в градината , в която исках ( т.е. в на яна градината). вчера видях списьците.  newsm44

Янче, успех на изпитите. не се сьмнявам , че ще ги разбиеш....

ако правите мамешката среща другата седмица , може и аз да се домькна.
райка, добре завьрнала се.  Laughing

сутринта трьгваме с марто за яслата и не мога да си отключа колата. централното нещо блокира и ни отключва ни заключва. яно вече беше отпрашил с другата кола , а ние закьсняваме....свалих гюрукьт( отзад е с цип ) и през резервната гума отзад се намуших в колата. после издьрпах и мартин оттам. абе цирк отвсякьде  Joy  да видите само как ни гледаха докато повтаряхме операцията в обратен ред пред яслата.... hahaha  закарах я после на ключар , та ми я оправиха- някаква пружина се била
скьсала.

Нелка, алпинистите ще идват ли и днеска.... Mr. Green

# 79
Тук са алпинистите, споко. От една седмица висят, не знам още колко... те бавничко работят  Wink Каня на сутрешно-обедно кафенце  Mr. Green
Резииииллл ... разкарват се тука някакви мъжлета, а аз съм безопасна игла  Close

Райккааа, по твойта логика трябва някъде към септември да те очакваме пак  Joy Хубави новини - и децата са добре, и таткото го няма ... мнооого съмнително това с фитнеса и 10-те килограма. Според мен има и друга причина ... Лято е! Може да споделиш  Mr. Green

Не знам, Миме, те мойте може и да не са случили на майка, ама тва Бояна и Мая са най-зле да ти кажа ...
Едни приятели си празнуват /забележете/ ДВЕ години от сватбата. Булката Ша прави изненада на младоженеца, сюрпрайззз парти един вид. Чудят се вече кво да измислят  hahaha За мен тва не е повод за празнуване  Whistling

Янче, нищо му няма на четвъртъка, хубав ден си е, особено за поредното преяждане в Мр. Пица  Crazy

Пускам пак Отчаяните съпруги. Страшно се зарибих  #Crazy

# 80
  • София
Ами айде и четвъртъка, а можце ид ругата седмица пак ако Мони е тука и аз не съм заминала. Кога ще идваш Монка?

Смайли, твойте не са случили на майка, а моите и на баща... Горките Wink
Ше взема да дойда да ти върна кутията от кекса някоя сутрин а? В колко почват алпинистите ?Wink

# 81
  • 42.016399,23.101179
Чудех се аз защо Смайли не идва насам през ремонта, а то каква била причината - гледката. Laughing
Eli_cz  завиждам ви за студа, тук едвам дишаме вече страшна жега е, мозъка ми се разтече чак. До вчера бях на работа 2 смяна, можете да си представите как сме учили в класни стаи без климатик, в които цял следобяд пече слънцето.  #Cussing outОт днес обаче се усетиха и ни преместиха и нас сутринта с по 20 мин. часовете, та затова и ми остана време за писане. 
Райка, появявай се по често, моляте. WinkДано хомеопатията помогне за пневмонията на Саня и оздравеете по бързо.
Виктория ходи с желание на ясла само когато гаджето и е там. Не може да си представите какви са сладки, държат си се като истински гаджета. На всякъде ходят заедно хванати за ръчичка,
Косьо я пази и кавалерства и постоянно се гушкат и целуват.  Heart EyesСамо дето на Венци хич не му харесва положението. Не вярвах че ще е такъв ревнив татко..... Joy

# 82
  • София
Ауууу, ама аз незнаех че Вики си има гадже Simple Smile

Хора в нашата градина ОЩЕ няма списъци!!! Това на какво прилича ми кажете!!! От общината още не били ги дали... И това го слушам от края на май до сега. ПИСНА МИ! Май навсякъде другаде са излезли само при нас не... Мога лид а направя нещо? Май не... Освен да чакам...

# 83
Ами айде и четвъртъка, а можце ид ругата седмица пак ако Мони е тука и аз не съм заминала. Кога ще идваш Монка?

ми аз мислех да дойда специално за срещата   newsm78   иньче нямам конкретна работа в софия.

# 84
Здравейте девойки, Heart Eyes
не остава време за писане... Grinning И то като се има предвид, че наште са тук още 2 дни. После оставам сама на пангара, все ще се оправям някакси  Wink Смайли, това донякъде в отговор на въпроса ти кой колко помага. Ще го видим Емо от др. седмица, няма да му се размине помощта  Grinning Отделно се опитвам и курсови работи да пиша, мисля септември живот и здраве оставащите 8 изпита да взема, а може и до дипломна работа да го докарам някога. В тази връзка имаме билети за престоя в БГ-за 2 месеца от средата на август  Heart Eyes
Диана е в добра фаза, слага биберона на Емма, гали я да се оригва, пита я много сладко "е, какво има сега? Защо плачеш?"  Laughing От миналия понеделник можех да я дам на градина следобядите, но предпочетох да е след прибирането ни от БГ октомври. Ще бъде от 14 до 18часа...не е много, а и следобедния сън най-вероятно там ще отпадне, но няма друга възможност из градините тук. За догодина уж нещата трябва да изглеждат по-добре, дано!
От няколко седмици я водя на танци в една група и се забавлява прекрасно детето.
Неделя правихме погача, малко по-рано от обичая, но исках и майка ми да е тук. Качих няколко снимки.
Гледахте ли Шрек? Вчера имах тази възможност, супер е, а и да не забравя да се изфукам, че петък съм на концерт на Ред Хот Чили Пепърс  Hug
Пращам ви много целувки!
Смайли, дръж се, не остана!  Hug

# 85
  • София
... а и да не забравя да се изфукам, че петък съм на концерт на Ред Хот Чили Пепърс  Hug

Лелеееееее как ти завиждам! Мен така и не ме ограя да ида до Белград вчера, щото пък тях не им се идва в София... Sad Нищо... аз ще продължавам да чакам и да паля свещи, току-виж дошли и някой ден в София...

# 86
Шоши, за да се почувствам малко по-добре, не трябваше да споменаваш за концерта на РХЧП!  Mr. Green Зеления оттенък на лицето не ми отива въобще  Twisted Evil
Наистина ли ще сте тук цели 2 месеца? Пак ще бутаме колички заедно май  Grinning

Миме, бях на маникюр. Имате си ново Фифче  Whistling

# 87
  • София
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Ти баща, ти майка  Laughing Laughing Не знам как ще ви се отплащам!!! Направо си изберете времето и мястото за фамилни тържества по повода!

newsm20 newsm20 newsm20

# 88
  • Бургас
Здравейте! Hug

Бяхме на преглед при хомеопатката и ни обявиха за здрави! От събота можем да плажуваме.

Ели, докато стана кожа и кости ми остават още 10 кила, но началото е добър стимул. Смайли веднага ме разконспирира - имам и друг стимул, нов колега дето ме преследва с влажен поглед из училище - не са ме задиряли така от ученичка  Laughing Много добре ми се отразява на самочувствието.

Значи вашите декемврийки вече въртят гаджета! А моята защо е такава срамежлива като майка си...  newsm78

Шоши, като останеш самичка, знаеш ли колко бързо ще се организираш и ще си подредиш деня. Ще се почувстваш по-добре, уверявам те! Много са сладки двечките ти момиченца на снимките!

Притеснихте ме с тези списъци за градини. Аз откакто подадох молбата повече не съм ходила. Трябва май да проверя на място, дали всичко е наред.

# 89
Смайли веднага ме разконспирира - имам и друг стимул, нов колега дето ме преследва с влажен поглед из училище - не са ме задиряли така от ученичка  Laughing Много добре ми се отразява на самочувствието.
Знам аз, зннааааммм как се свалят 20 кила Simple Smile
Хубавото е, че и на мен скоро пак ще ми се наложи Simple Smile

И Дара се е залюбила с един Криско от музикалната ни група. Всеки четвъртък са заедно и прекарват уроците в натискане по диваните. В началото й е кеф да я гняви, после се размрънква и вика "помоощщ", след малко тя отива, кани го на танц, той пък я гали, прегръща ... смешни са Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт