давай снимки
каквато си висока, сигурно си кожа и кости станала 
Иначе много купони бе момичета
браво на вас, пийте по една вода и за нас
Пък и алпинисти й се прищели на всичко отгоре 

да видите само как ни гледаха докато повтаряхме операцията в обратен ред пред яслата....
закарах я после на ключар , та ми я оправиха- някаква пружина се била
Каня на сутрешно-обедно кафенце
Хубави новини - и децата са добре, и таткото го няма ... мнооого съмнително това с фитнеса и 10-те килограма. Според мен има и друга причина ... Лято е! Може да споделиш
За мен тва не е повод за празнуване 

От днес обаче се усетиха и ни преместиха и нас сутринта с по 20 мин. часовете, та затова и ми остана време за писане.
Дано хомеопатията помогне за пневмонията на Саня и оздравеете по бързо.
Само дето на Венци хич не му харесва положението. Не вярвах че ще е такъв ревнив татко.....
иньче нямам конкретна работа в софия. 
И то като се има предвид, че наште са тук още 2 дни. После оставам сама на пангара, все ще се оправям някакси
Смайли, това донякъде в отговор на въпроса ти кой колко помага. Ще го видим Емо от др. седмица, няма да му се размине помощта
Отделно се опитвам и курсови работи да пиша, мисля септември живот и здраве оставащите 8 изпита да взема, а може и до дипломна работа да го докарам някога. В тази връзка имаме билети за престоя в БГ-за 2 месеца от средата на август 

Нищо... аз ще продължавам да чакам и да паля свещи, току-виж дошли и някой ден в София... 

Препоръчани теми