Отговори
# 150
Четохте ли това?
Größte Frau Asiens bringt großes Baby zur Welt

Die größte Frau Asiens ist 2,21 Meter groß. Sie lebt in Nordindien und heißt Svetlana Singh. Auch ihr Ehemann überragt so manch anderen Mann mit stolzen 1,98 Metern. Die beiden sind jetzt Eltern geworden und auch der Nachwuchs der „Riesen-Familie“ hat schon stolze Maße: Der neugeborene Junge ist 60 cm groß und wiegt 5,5 kg. Im europäischen Mittel sind die Kinder rund 51 cm groß und wiegen rund 3,5 Kilogramm.
Aber, so die Mama: ob groß oder klein: Hauptsache gesund !
  Shocked

# 151
Два и двайсе, не е zле, породиста кака Laughing, а детето...не е чак толкова голямо, на фона на майката и бащата на наши приятели хлапето се роди 5 100 и 58 см.а те и двамата са под 1,70 и 80 кг. Whistling

# 152
Че това не е кой знае колко дълго за бебе от гиганти. Моята Робиниа се е родил 61см, а днес е 192.

И аз в клюто не влизам, там темите се раждат като гъби след дъжд, шапка им свалям на такива като лисицата, които имат времето и нервите да ги следят. Не разбрах обаче кой се е осмелил да засегне русокосата животинка?

Аз днес гледах един филм и като ревнах накрая, ревах с глас 10тина минути, последно съм ревала така на погребение, просто съм изумена. Хормоните ми са болни, няма оправия.

Вечке, ако можеш да ми помогнеш за АВ, пак да пробваме да ми пратиш файла, ще съм ти много благодарна! Но утре няма да стане, ще ходя при майка.

Оф, моята Мойзана е много активна. Хиперактивна. Скапана съм. Спи ми се. Жега, жажда, мишешки хиперактивитет и разбъркани хормони.

# 153
... една анкета в Клюкарника, дето
трийсетина души бяха кликнали върху малоумния отговор
"Аз съм Лиска и съм расистка". Да. Било в името на поезията.

Кой така ти каза? Модераторите?

Привет, мадамами!

# 154
Мамунке, ти, откакто Марлийс те прелъсти
и изостави, пощуря, сменяш картинки, летиш
през вековете, епохите, лудостите и идеологиите...
Тотално превъртя! На мене обаче ми мина от вчера.
След като ми се извиниха. Заради поезията. Ще им дам
аз една поезия. Журналистчета с журналистчетата му.
Винаги съм се отвращавала от това жалко племе, мда!

Мистик, ето ти два сайта, поразгледай ги, може да са
ти полезни в борбата за кирилизация на компютъра ти:
http://injinera.bgplus.com/na4alo.htm
http://www.2cyr.com/

Чико, по закон не сме длъжни да връщаме виното. Наглеците
от маркетинга на въпросната фирма знаят, че много от хората
не го знаят това, а са съвестни граждани, та използват базата
си данни и пращат на всеки свой някогашен (в нашия случай бивш)
клиент по някоя и друга бутилка вино плюс сметката. Нашата сметка
е към 300 евро, и разбира се, няма да я платим. Нямаме против да се
видим пред съда, ако им стиска изобщо да повдигнат процес. Край
обаче с клиентстването ни там, да си търсят други генисери.

Сърфи, благодаря за линка с вината, ще предам на виномана.

# 155
Лиске, отворих инжинера, но пак ще трябва да ми обясниш кое да изтегля. Утре не съм онлайн, но в четвъртък ще ти се натреса за помощ.

Аз затварям очи и се виждам на тераса в Бг., Загорка, мириз на евтина мръвка, улично куче наминава покрай масата, неучтива сервитьорка ми носи цацата, а на мен ми е кеф. Кеф е да мечтае човек, да.

# 156
Здравейте, мами! Вече сме в Берлин, но за съжаление няма как да наваксам с последните теми. Гледам първо със спането да наваксам, пък другото - здраве му кажи. Е, няма да се засегна ако някой все пак ми конспектира какво съм изтървала за тези 3-4 седмици Laughing Sunglasses
Муни, най-после се видяхме с Джесика и съм много впечатлена от нея. Светъл лъч в тъмната немска козметична действителност. Обаче като гледам е вече в 9тия месец и едва ли скоро пак ще практикува.  Rolling Eyes

# 157
5,5 кг не е толкова голямо бебе. Аз поне имам опит с 5,100кг и 56 см.

Уфф, тука голяма жега.

# 158
Лисунке, как няма да се отдам на лудостта като ме подлудихте. Mr. Green Тръгнах да се женя - края го знаеш. Ти не можа да ме познаеш, пита дали съм аз на аватара. Сложих очилата - били сме близначки с една от Клю-то.  За капак Чикото каза, че Че не я кефи.  Mr. Green
Ха, сега да видя кой какъв кусур ще ми намери. Показала съм се от истинската ми страна. Mr. Green
А и Ж. П. Белмондо беше казал, че който не се променя - умира. Така че, проблеми некви? Mr. Green

Приятелке, кога се видяхте? Ти защо досега чака? И тя ли още чака? Може вече да е родила. На 15-ти се чухме, не беше още. Ако остане в Берлин ще практикува.
Много бременни около мене, че някои са и три в едно. Юху. Много се кефя.  Grinning
На Мишока добре ли му се отрази престоят в България?

Бискара, твоят опит с това бебе-гигант личен ли е? Grinning

Лека и плодотворна, девочки!

# 159
Някой ще си ходи ли към Бг след 10 юли?
Ако - да, да сподели в кой край ще пребивава и дали можем да си чукнем среща.

# 160
Мистик, ако не може да заспиш, клинки тук:

http://injinera.bgplus.com/dloadmnu.htm

И чети. Някъде трябва да има и файлове за инсталация.
Аз самата не съм го пробвала инженера, но съм чувала,
че там била истината за кирилизацията. Вечка сигурно знае.
Аз съм само един постен мултипликатор.

Мамун, бременеенето е заразно. Стигнах до този извод.
Ха, да им е честито на всичките бъдещи родители наоколо.

Приятелке, добре дошла в Берлин! И ха, наздраве!

# 161
Кое бе, коте?
Ако си мислиш, че отбирам от РС, жестоко се лъжеш. Един специалист в семейството стига.
Аз съм горд пенкилер. hahaha

# 162
Муни,мерси,че го смени.Предният ми боде6е очите. Rolling Eyes Но тактично ти го каzах,а?  Mr. Green
Вечи,ние Ще си ходим преz ваканzията,почва последната неделя на Üли,но нямам календар пред мен,май 26 бе6е  newsm78 . Тогава тръгваме,с колата сме,2 макс.3 дена сме в Плевен и после Поморие.Ако си някъде на блиzо каzвай.Там е малко вероятно да си гледам поЩата,че на Плевен не стига времето да се видим,а на Поморие не ми се ходи на интернет кафе.Но има оЩе много време до тогава.
Какво е пен от пенкилер?  newsm78 И манга не ми писахте какво е  Crossing Arms

# 163
Приятелке, кога се видяхте? Ти защо досега чака? И тя ли още чака? Може вече да е родила. На 15-ти се чухме, не беше още. Ако остане в Берлин ще практикува.
Много бременни около мене, че някои са и три в едно. Юху. Много се кефя.  Grinning
На Мишока добре ли му се отрази престоят в България?
Ами ние си бяхме направили среща преди да ходим в България, но нещо се разпадна. Затова като се върнах - веднага при нея. Чакаше всеки момент да роди, аз направо щях да падна като я видях  Laughing
Ама да не стане недоразумение като при Татянка - за Джесика става въпрос и за други познати на Мамунката, които бременеят! Laughing
На Мишока му се отрази добре България, но нещо се зъби в момента и едвам се изтрайваше през последните няколко дни. В тази връзка, горещо ви припоръчвам цветовете на др.Бах или Bachblüten. Дават се Notfalltropfen на всеки 10 минути докато подейства. На Мишо му подейства на втория път. Все едно го бяха сменили детето. Часове наред се лигавеше, мрънкаше и не беше доволен нито на ръцете ми, нито като суче, нито като играем, да не говорим сам да се заиграе! След Notfalltropfen все едно беше друго дете - ухилен, играе си сам, удря с крачета по пода от радост /това му е любимото занимание, чудим се още как по пода няма вече дупки  Laughing/.

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 22:35 от Priyatelka

# 164
Чико, те ти тука, булка, манга. Женски род на "манго". Сериозно ли питаш за пенкилер?
Специално, за да ти е гот останах няколко дена с Избождащия.  Mr. Green

Лисунке, а бременеенето по кръвен път предава ли се? Mr. Green Или само пчеличките по въздуха го носят? newsm78 Давай тогава да се виждаме, докато не сме се заразили и ние. Grinning

Приятелке, за Джеси ще те държа на течение.

Та както вече споменах - лека!

Общи условия

Активация на акаунт