Отговори
# 135
А чухте ли днес по новините - някакъв камион се блъснал в автобус на края на едно щау и го запратил на майната си - 13 загинали и 63 ранени  Sad

Да бе, егати ужаса Praynig.

Мистик не се хили, но съседката ми е лежащо болна и всяка вечер в детската количка ми остава половин килограм списания_Бунт, Гала, Наzнам си какво, чета 1/6та от тях и вече мисля, че zнам кой кога е пръднал по света и у нас Rolling Eyes

# 136
мистик, zнам, че има такава мафия. гадна работа. Гледах също един филм, zа хора , с пресадени  ръце . Пишеше, че дори и при пресаждане и покаzана поносимост, доброто съсътояние не тряае много дълго. За няколко години органиzма "иzхвърля" чуждото тяло ... Не zнам как можеш да убиеш човек, zаради временен ефект и няколко години повече. Айде болен човек по раzбирам, но малко дете  Sick Sick Sick

# 137
Мами,давали ли сте на децата си Pastinake?И какъв вкус има този зеленчук? newsm78

Гледахте ли вчера вечер РТЛ и по- точно предаването на Вера?
Aз си поплаках от сърце.. Cry

# 138
Мами,давали ли сте на децата си Pastinake?И какъв вкус има този зеленчук? newsm78
Да, вкусът е сладникаво пикантен като на ряпа. Иzобщо не го хареса.

# 139
Весе, опитай го, бре, кво ни питаш нас.
Все една лъжичка можеш да си пъхнеш
в устата, няма да подядещ малката хиена.
Моят бебок не му стана фен на това чудо.
Набива кренвирши. И обича киви.

Мистик, в Клюто имаше огромна тема за
това шоу с донорите. Сердика е пооплела
конците, донорката е актриса, пък тримата
болни са си истински болни, чакащи за органи.
Телевизията е комерс и място за чувства няма.
Предаването е имало гледаемост, значи си е струвало.
Друг е въпросът с донорската мафия. Аз също смятам,
че случайните изчезвания на този или онзи не са случайни.

Казах ли ви добрутро?!

Вчера ме нямаше, щото не бях на кеф. Имах тежка нощ.
Пък денят ми почна с една анкета в Клюкарника, дето
трийсетина души бяха кликнали върху малоумния отговор
"Аз съм Лиска и съм расистка". Да. Било в името на поезията.

# 140
Лиска дръж се. Голямо драzнене пада в клюто  Laughing

# 141
То само в клЮто да беше с мед да го намажеш Rolling Eyes

# 142
Аз съм щастлива, откакто не влизам в Клюто.

# 143
Да ви кажа, стана ми жал.
Съседите кюндигвали жилището,
щото си харесали някакво друго.
Обаче човекът от Фервалтунга си
бил камшика, не отговаря ни на
телефон, ни на нищо. Съседите
са посърнали, търсят като луди
друго жилище. Изпродадоха си
що мебел имаха, вече си мислят,
че са изпързаляни за новото жилище.
Поставих се мислено на тяхно място.
Много гаден номер.
Ние пък вече година се борим с едни
доставчици на вино, дето пратиха два
кашона, без да сме поръчвали, дали ги
на съседката (как ме е яд, че не съм си
била вкъщи, като са идвали), и пращат
сметка след сметка. По закон имаме право
да не ги връщаме тези бутиклки, няма как
и да докажат, че сме поръчвали. Мамка им,
много хитреци се навъдиха в тая Германия.

# 144
Лиске, теб поне с вино, мен ме zариваха с гащи от един каталог Мирелле ooooh!. Раzбрах ме се накрая, но беше ходене по мъките. Представям си, ако някои ме иzработи така zа нещо голямо като къща.
Много терсене zа съседите Whistling.

п.п. Тук има един готин сайт zа вина Peace

# 145
Лиске, теб поне с вино, мен ме zариваха с гащи от един каталог Мирелле ooooh!. Раzбрах ме се накрая, но беше ходене по мъките. Представям си, ако някои ме иzработи така zа нещо голямо като къща.
Много терсене zа съседите Whistling.

п.п. Тук има един готин сайт zа вина Peace
Я дай линк за тоя каталог. Сигурна ли си, че така се пише?
Ще водя война за авторски права за името!

# 146
Мистик, в Клюто имаше огромна тема за
това шоу с донорите. Сердика е пооплела
конците, донорката е актриса, пък тримата
болни са си истински болни, чакащи за органи.
Вярно, че беше така (пляс по челото).
Темата, zа която спомена, беше толкова отвратителна, че няма накъде. Все се zаричам да не чета такива теми и все любопитството надделява. Най-лошото е, че някои от откровените расистки ми се струва, че съм ги чела преди със сравнително интелигентни мнения. Толкова по въпроса доколко човек може да си съzдаде представа zа някого от нета.

# 147
Вечке иzлъгах друго било, не Мирелле, спи спокойно Rolling Eyes

# 148
Лиске,а zаЩо не сте го върнали ка6онът,като сте го получили от съседката?  newsm78 Ако директно се върне мисля,че няма6е да плаЩате ниЩо.
Мен ме иzгабосаха с хендито.Исках да си сложа един тон.Речено сторено.От интернет го качих и си мислех,че след като един път ми вzемат от сметката пари всичко е приклÜчено.Преди да zабраменея с Мартин много се zанимавах с хендита,мелодии и т.н.,та съм го правила и zа мен и zа колежки и приятелки беzброй пъти.Никога не е имало проблем.След половин год. или повече ми свър6иха парите,имах към 80? и не говоря иzобЩо.Заредих пак.Пак свър6иха.Бясна се обадих на Д2 да им вдигна скандал.Установи се,че теzи иzроди са ми направили або и всяка седмиzа си теглили по 2.99.Това почети 1 год.  #Cussing out Спрях абото,но и там има6е проблем,всичко на банд и каzват,ако искате да го прекратите натиснете еди кое си копче.Да,ама не стана така,та седнах да иzчета zялата страниzа,zа да намеря как и къде става.Вече zнам,да внимавам.
А по върпосът с апп.И ние имахме подобен случай.Отиваме да видим един апп.Каzват ни,че Ще го получим.Говорихме и с хаусфервалтунга.Обаждаме се да питаме само неЩо миитерите и те учудено,вие Ще получите толкова бърzо договор?Ами ние оЩе не сме намерили къде Ще се иzнесем,съответно като чуха от хаусфервалтинга това не подписаха договорът.Те момче и момиче,тя беz работа и искали неЩо по_малко и евтино,zа това искат да се иzнасят и преди да са намерили къде пускат обява  #Cussing out Та zнаем,че преди да е подписан договор zа новото жилиЩе не подписваме кÜндигунг.

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 16:47 от Чиколина

# 149
Друг сайт за вина:

www.thrakien-weine.de

Има български и други.

Общи условия

Активация на акаунт