Отговори
# 180
Вечке, както zнаеш, от 14 и аz съм на раzположение Sunglasses И бира ще пием, и кебапчета ще ядем, чак ушите ни ще пукат.
А някоя от вас да zнае дали се продават вече по-културни мебели в Бг? имам някои неща, на които отдавна съм се zаканила да ги подменям, та сега би му било времето. Ама не zнам от тук ли да купувам или в София да търся.

# 181
Привет красавици!
На бързо прочетох изпуснатото...
Мамунке, в кой месец си? Казвай си без бой  Wink !
Дианджели, ти и двете бебета ли кърмиш  Shocked ?
Вечи, аз също съм свидетел на близнаци след противозачатъчни. Пожелавам ти да ти се сбъдне мечтата поне за трето!  Hug
Серди, майка ми си поднови изцяло обзавеждането и има много хубави мебели в София! Има и възможност да ти направят от истинско дърво по размер...

Я сега дайте компетентно мнение по един въпрос моля! Защо в Германия децата се раждат толкова тежки и големи? Това на скапаната храна ли се дължи - консерванти, е-та, набухватели  Thinking?

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 13:12 от ZiMa

# 182
Тя бабата със сигурност е щяла да го махне, ама е леко едричка, а и кой да ти чака бебе на тази възраст,
та късно се усетила. Има обаче 3 дъщери и един син, та те щели да поемат грижите.

Лиска, плажа не е наш, ама е малко труднодостъпен, а е и на закътано място.
Много се надявам някоя клечка да не го надуши и да го "облагороди"  Confused
Това е единственото място, където мога да си пльосна дебелия гъз, та даже и без бански  Mr. Green

# 183
Я сега дайте компетентно мнение по един въпрос моля! Защо в Германия децата се раждат толкова тежки и големи? Това на скапаната храна ли се дължи - консерванти, е-та, набухватели  Thinking?

Според мен е до ген. Моите се родиха в горната категория. Акселерация също. За храните - нямам идея.

# 184
Малик пък се роди 49см и 3150кг. Беше едно малко жабче, а и аz, и баща му сме много високи.
Сърфи, все zабравям да ти кажа, че много се смях на асоциацията ти zа мен и Зимето, страхотно си ни налучкала май Wink

# 185
Сърфи, все zабравям да ти кажа, че много се смях на асоциацията ти zа мен и Зимето, страхотно си ни налучкала май Wink
Абсолютно  Peace ! Русата и черната купондийки  Laughing .
Серди, като се приберем в бг, искам да се запознаем! Ние сме си в София, така че няма да е проблем  Heart Eyes !

# 186
До ген е, не съм останала с впечатление обаче, че тук се раждат по-едри бебета...като погледна на Зайче от Януари 2006 чисто българския Николчо, които беше на 8 месеца 13 кг или почти 15 килограмовото кърмаче - годиначе на мама Раче и ... Whistling
Симона се роди 3400, 53 см. Средно бебе, тук съм яла, пила, всичко с Е-та, Б-та и т.н.Витамини вземах през цялата бременност.

Гуини, трепач снимки и плажът и къщата изглеждат адски уютни Peace

Зима, Сердика, подготвих си домашното с вашите образи, мдаам Laughing

# 187
Liska, Wiena-Sofiq 19 EUR   Laughing

# 188

С кво бе, ти се ебаваш.
Това е без летищни такси
Някоя фантомна компания ли

# 189
 http://www1.skyeurope.com/en/   
и
също Köln/Bonn -Sofia и Stuttgart-Solun  с Germanwings .

# 190
...
На бързо прочетох изпуснатото...
Мамунке, в кой месец си? Казвай си без бой  Wink !
...
Другия път чети, моля те, бавно Mr. Green. Около мен са много бременните. Само като вирусопреносил съм набедена.
В прав текст. Не съм бременна. Grinning

По въпроса ти за бебетата. В България е много модерно бъдещите майки да пазят диета и да раждат с пожелано секцио в 7-мия месец, за да не качват много килца.
Така. Едно бебе се беше родило 2004 близо 6 кг., въпреки че майката по време на бременеенето е яла само плодове, пак за да не качва. Нали се сещаш, че това дете имаше вроден диабет, получен от огромното количество плодова захар.

Та къде, казваш, в храната няма набухватели и консерванти?  Mr. Green

Лиске, довечера ще ти кажа, къде има ЙоФтини билети. Но са до Бургас или Варна.

Как сте, мадами? Жежко ли ви е? Mr. Green

# 191
  • Германия
Леле, как не ви е жега точно през юли-август да пътувате до БГ Thinking

# 192
И аz набърzо ви прочетох,че пак не получавам иzвестия като дойде нов отговор или ЛС  #Cussing out Народът неЩо се е zаимал с пари тук.Днес продадох раzни неЩа в интернет,дето от преди 1 месеz съм ги пуснала в адресът,сега от 4 места интерес.
Вечи,как може6 толкова да плати6,бе жена?Е,виж,аz zа 108? на човек,Биба zа 88? на човек.Ако не ти трябва и точна дата...
Има6е оЩе една фирма,но я zабравих как бе6е.Довечера Ще питам съкровиЩето.НеЩо wizz ми е в главата,но не ми се търси иz гугълите.
Дианджели,как се оправя6 с 2 деzа на таzи въzраст?Не ти zавиждам (сега),но по_късно си zа zавиждане,че те сами zаедно Ще играят и ти не трябва да се прави6 на клоун  Laughing
Аz мисля,че бебетата тук са по_малки от в БГ.И мисля,че не е от ген.Мартин се роди 9 дена след термина 51см/3600гр,а Томас 3 дена след терминът 49см/2900гр.Уж братя,едни родители и ето на.А и като си помисля с Мартин в бременността колко стрес имах_работа,апп,ОЩе имахме раzминавания в характерите с мъжът ми,а с Томас бях най_Щастливият човек,имах чувството,че летя,всичко си бе6е на мястото,а той такова джудже се иzвъди  Sad
Сердика,вие окончателно си zаминавате zа БГ ли?ЗаЩо?В темите,когато си вляzла тук аz не си бях тук.
Вечи,мерси zа пенкилера  Mr. Green
По въпросът zа майката на 50 год.Преди 1_2 год.има6е една от Румъния(моите лÜбимzи  Mr. Green ),която бе6е над 60,но не помня 65 мисля.
Нали съм ви каzвала,че zет ми(такъв ли се пада на сестра ми мъжът  newsm78 )е гинеколог.Та той раzкатва преди време zа една на 70 год.като вляzла и каzала"докторе,аz съм бременна  hahaha" и не искала да го чуе(да повярва),като той каzал,че не е въzможно.Подробности не помня,но Ще питам сестра ми какво точно бе6е.

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 17:41 от Чиколина

# 193
Зиме, раzбира се Hug То не бяха тренировки на сухо, не бяха виртуални zапивки, не може сега да се отмятаме.
Чиколина, не окончателно, аzа две години. Мъжът ми намери много хубава работа там и решихме, че сега ако не пробваме, няма кога. Той е вече две седмици в София и е много доволен zасега, и то не само от работата.

# 194
Мойте наблюдения са че в Бг се раждат по-големи бебета. Тук ми се струват по-малки. И като малки деца са едни такива клъощави. Мисля че има генетична обремененост.

Сердика, радвам се че отивате в София. Обади се да пием по едно като свършиш с багажа и подредбата. Ако имаш нужда от педиатър, кажи. Имам близка която е добра.

Общи условия

Активация на акаунт