Отговори
# 195
Тенкю мами!   bouquet ...за отговорите!

Мамунке, аз прочетох, че около теб има много бременни, но Лиска като каза, че може и нея да я хване...И аз реших, че намеквате нещо  Wink !

# 196
Здравейте! Извинете, че ви нахлувам в темата, но бих била благодарна за малко информация.

Искам на връщане от България към САЩ през есента да се засека с приятелка, която тогава ще е във Франкфурт. Търся си билет на Луфтханза, който да ми позволява да сляза до града и да се видя с нея, евентуално да преспя. Въпросите ми са: колко е на практика далече летището от града, как се стига до там и колко струва? Има ли на самото летище къде да си оставя багажа?

Мерси и лека вечер!  bouquet

# 197
Хеар,аz там бях ´99 год,но не помня zа колко време и колко струва6е пътят.Предполагам,че няма да е голяма раzликата в сравнение с МÜнхен.Тук летиЩето е на около 35_40 км,има на всеки 20 мин 2 СБана,билетът е към 10? на ден,с който може6 да пътува6 1 zял ден до мисля 6часа на другият ден.Значи,ако е с преспиване Ще ти трябват 2 билета,но Ще си навсякъде с тях.Ако си вzеме6 само zа в едната посока НЕ иzлиzа по_евтино.Пак каzвам говоря zа МÜнхен.
Зиме,то може и Мамуната да се е zараzила,а да не zнае оЩе  hahaha Хе,мамунке,да не се раzсърди6  newsm78 Wink

# 198
Hear Again, здравей! Аз съм от Франкфурт. Летището е на около 20км от града. Има метро, рейс и влак, с които за около 3-4-5 евро ще стигнеш от летището до центъра. Ако си вземеш за около 8 евро дневна карта, тя важи до всички точки на града. На летището има къде да си оставиш багажа, но е много скъпо. Има и вариант да вземеш такси. То струва около 20 евро. Нощтната тарифа е по-скъпа. Другият вариант е да си резервираш хотел на летището, но няма да можеш да стигнеш до него късно вечерта с градския транспорт, освен ако не е в петък или събота, когато има нощни автобуси.  Ето страницата на летището:
http://www.airportcity-frankfurt.de/cms/default/rubrik/9/9347.htm
Горе в ляво има опция за смяна на английски...
Ако имаш други въпроси, питай! Може и на лични... Peace

# 199
Hear Again, здравей! Аз съм от Франкфурт. Летището е на около 20км от града. Има метро, рейс и влак, с които за около 3-4-5 евро ще стигнеш от летището до центъра. Ако си вземеш за около 8 евро дневна карта, тя важи до всички точки на града. На летището има къде да си оставиш багажа, но е много скъпо. Има и вариант да вземеш такси. То струва около 20 евро. Нощтната тарифа е по-скъпа. Другият вариант е да си резервираш хотел на летището, но няма да можеш да стигнеш до него късно вечерта с градския транспорт, освен ако не е в петък или събота, когато има нощни автобуси.  Ето страницата на летището:
http://www.airportcity-frankfurt.de/cms/default/rubrik/9/9347.htm
Горе в ляво има опция за смяна на английски...
Ако имаш други въпроси, питай! Може и на лични... Peace

Благодаря, Чиколина & Зима!
Като видях сега цените за полети през Франкфурт и ми се охлади ентусиазмът...  Rolling Eyes

# 200
Добър вечер мадами. Как изкарахте горещия ден? Аз пролях сигурно един литър пот, със сетни сили се домъкнахме до вкъщи преди малко, че и сериалът си изтървах. Малката Мица заспа докато пиеше мляко, днес беше голямо тичане и ловене на мухи. А аз от миналия четвъртък само вода пия. До бира не мога да се добера, пусти задължения. А беше едно време като бяхме бездетни...така и ще бъде това лято, в момента пия малко, за да се подготвя психически за Загорка без ограничение. Само кога ще дойде август.

Гуини, не знаеш колко драго ми стана на душата да видя моя градец. Гласът ми трепери от вълнение, само дето не говоря в момента, но знам, че трепери Wink
Нито за София ме е еня, нито за Пловдив, ни море ме блазни, искам си в моя градец. Хайде спирам, че ще ревна.

Заприказвали сте се за големи бебета. Хм, ние се родихме много дребни. Мойзана беше 46,5см и 3,050кг. Сега на 15 месеца е 76см и 9,3кг. Финна си пада, дреби. А уж ние с таткото сме гиганти. Особено той. Така че това нищо не означава. Другата му дъщеря е 185см.

Мамунке, кога ще пиете вино с Лиска? И един камомбер да опнете, че така се прави с червеното вино   chef

# 201
Мамунке, кога ще пиете вино с Лиска? И един камомбер да опнете, че така се прави с червеното вино   chef

Да ти се оплача, Лиска ме избягва. Страх я било да не я заразя с бебе.
Кърмачка, остави я! Mr. Green Тя да се потрива още, пък ще видиш как ще си похапне камомбер без винце.  Mr. Green

Майтап бе, джанъм, мъдрим го още.

Удари ме и мен отпускарската вълнá. Интересно, но ми се ходи на планина. Може и на сватба. Mr. Green Засега обаче ще почивам пред телевизора.
Докукук!

# 202
Мистик,пак сте гиганти в сравнение с нас.Томи  на година и седем месеzа бе6е 8.4 кг.Тогава тръгнах по иzследвания.Сега е на 2 год.и 1 месеz и е вече Щолzе 9160... Абе манекени Ще ставаме,това е. Confused

# 203
Добър вечер, дами!
Грами и Сопрани ги няма никакви,
та затова няма да ги поздравявам.

От бая време се каня да ви питам за едни
немски особи. Не съм им хванала края. Май
са някакви мюнхенски величия, щото имат
говорни дефекти. Явяват се по телевизията
в ония предавания от типа "Десетте най-".
Винаги са заедно. И винаги се лензят до
ушите. Едни добродушни такива. Лелята е
с къса коса на паничка, чичото е кубе.
Има ги и в една реклама, май на маргарин.
Лелята побива едни щеки. И се усмихва...
Кои са тия смешници, много са ми мили, иде
ми да ги щипна по бузките.

Моето бебе беше прехвърлило 4 кг. Даже две
седмици преди термина родих, можеше и да е 6.

Мистик, ще се пие вино тия дни. Закъде без кезе!
Надявам се, Мамуната да не ми лепне нещо.
Трябва да си отварям очите. И да не пия много.

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 23:16 от Liska

# 204
Хора, не мога да не споделя този ушен оргазъм с вас! Най-вече с госпожа Волайн. Всички могат да се скрият след този уникален хит от едно време. Чирвенити думати и тье  Laughing

Чудна Песен

Текстът трябва да се слуша и да се генийсва с мярка  Laughing Laughing Laughing

# 205
Лис, жената е Рози Митермайер и е екс шилойферин. Ако говорим за същата реклама на маргарин където крачат бодро с нординг валкинг щеки.

# 206
Ей днес голяма жега, голяма врява, чи и гръмотевици. Ама не можеше да се диша. А аз не можех и да ходя.

Мамовци ние си имаме зъбче! Ей... извади ми душата това чудо. То рев, то сополи, то разстройство, то температури. Сега съм в паника, че и другия го гледам е погнал. Пак минахме на безспящата диета. Свалих още 1 кило. Ма много ми е вайх-ай дришльовчото, ве. То от колики едва се отървахме. Тъкмо почнахме да спим... и сега пак се гушим цяла нощ, ревем и подсърчаме..., че и вика "Айайайай...". Дришльо. И гаднярче, иска да го гушкам и да се разнасяме из къщата. Като седна, извие се на дъга и рееев. Не мога да го излъжа. Ама много ми е сладък ве... Като се сгуши на рамото ми и ми иде да го захапя.

За големи, малки бебета и консервати, набухватели и други - Филип се роди 56 см, 3660. Сега не се е престарал с дебелеенето. Плод на вегетарианска бременност. Ядях само плодове и зеленчуци, като отвреме на време си правех пица Маргерита, ама без подправки. Мечтаех за боза и мазна баничка, но не ме огря.
И по мои наблюдения тук се раждат по-скоро малки бебета. Дришльовче беше великанче в родилното. Аве гени. А и да не забравяме, че средната възраст на родилките тук е малко по-различа от в БГ. За сега.

Някакви вести от Марлийската? Утре да взема да й се обадя да чуя клюките?

# 207
Аз доброволно си давам бележника и студентските книжки за двойки. Не мога да се меря по творчески размах  и ентусиазъм с вас. И тема пропуснах, добре че поне на опашката на тази се хванах преди да сте поставили финалната удивителна. И тъй, хвърлям моите два цента в общата каса.

Ще оставя настрана ежедневните пазари - те не са моята страст. Когато реша, се правя на изтънчена готвачка, но не бих искала приятелите ми да ме запомнят основно като домакиня. Не се концентрирам много върху листове за пазаруване, но пресни плодове и зеленчуци винаги има вкъщи благодарение на братята турци. Французи и италианци поемат грижата за виното и мезето ни. Добрата новина на Хамбург е, че се намират места за пазар дори в почивните дни. Но при нас по принцип се яде, колкото да не умрем. Ако питате Хана, на нея й е достатъчен 50-литров фризер със сладолед.
Вчера я водих да берем ягоди. Да прощава Лиска, че споменавам съседите й, но всяко диво прасе би си върнало дипломата при гледката на моята наследница с кошница в ръка. Добре че бях откупила целия ред. Нищо, сега поне знае, че ягодите не растат в Едека.
Аз съм заклет клиент на Боди Шоп и от години се радвам на добра кожа благодарение на техните продукти. Е, и баба Рубинщайн помага понякога.
Хайде ударете ме по носа, че много високо го вирнах.

Завиждам искрено за ентусиазма на онези от вас, които ще ходят в България през юли и август. Аз не бих се подложила на такова изтезание, летни горещини и бели чорапи на организирани туристи ми действат като БОВ. Смятам да се оттегля към прохладния север и скоро ще ви пратя поздрави и снимки от Копенхаген. Ще си оплакна очите с изтънчен дизайн, докато празнуваме третия рожден ден на Хана. От миналата година въведохме принципа да й подаряваме специален рожден ден на специално място. Който е бил вече там, моля не се свенете, споделете.

# 208
Е щом има 5 госта тук, все някой ще каже едно наzдраве, а?

# 209
Мишка, страхотно! Копенхаген е един
от любимите ми градове! Искам го пак!
Има музей на изобретенията, навярно
ще й е интересно, всяко дете можеше
да пипа навсякъде. Тиволи също бива.
Бирарията Карлсберг ме впечатли. А и
Кристиания, сигурно си чувала, хипита,
мипита, джойнт на воля, без снимки.
Покрай старото пристанище е супер.
Има един страхотен сладолед в една
дупка отляво до къщата, дето Андерсен
се е подвизавал. Малката русалка наистина
е малка. Разните му там дворци, накити
и прочее. Аз не съм ходила с деца, та едва
ли ще ти дам адекватен съвет. Може да се
повозите на корабче. Да пратиш поздрави
на моите хора, ай, как ти завиждам, ай.

Неса, какво виждат очите ми? Телефон имаш?
Обезателно й се обади и й прати поздрави!
Кажи й, че не знам как да успокоявам Мамунката,
след като беше прелъстена и така изоставена.

Мистик, верно тая хилеща се особа е точно тази.
Брех, този въпрос не ми даваше мира. Жива да си!

Общи условия

Активация на акаунт