ПЛЕВЕНска лятна и гореща

• 10 923
  • 274
  •   1
Отговори
# 210
  • Плевен
Люси, какво има в твоя подарък?  Laughing

Изненадка, от онези с оскъдното и подчертаващо бельо  Mr. Green помня, че Валенцето ги хареса  Heart Eyes

# 211
  • Разпиляна във въображението
Леле момичета много сте изписали.
Вчера се върнахме от морето. Беше супер. Вики страшно много й хареса и с големи мъки я изваждахме от морето. Големи скандали. Само да я оставим малко и тя става и към морето с висока скорост. Искаше ми се още, но засега толкова.

# 212
Имате много поздрави от Валенцето. Hug
  А къде е самата рожденичка  newsm78
 Miriel, добре дошла  Hug Давай снимки  Grinning

# 213
  • София
 Hug Hug Hug
Много ви благодаря!Ние сме във Враца.Успях да се докопам до един съседски компютър.Много ми липсвате всички!
Поздрави!  bouquet

# 214
  • Разпиляна във въображението
Преди малко ги разтоварих от апарата. Посмяхме се на няколкото клипчета, които бях направила. Утре ще смаля няколко снимки и ще ги кача в албума.
Лека нощ

# 215
ох,вашите деца нервни ли са в тези горещини? моите ме побъркват,по цял ден мрънкат, нито на ръце се укротяват нито да се заиграят искат Tired А навън адска жега - излязохме към 5 часа и не се търпеше та набързо се върнахме. Утре май наистина трябва да излизаме чак в 7. Дано по-скоро преминат тези жеги.

# 216
о,забравих да ви питам - някой има ли представа защо може да ми е изчезнал аватара без нищо да съм пипала? Или само аз не го виждам ?

# 217
  • плевен
Djina и аз не ти виждам аватара,но нямам представа защо е изчезнал.Тези жеги са непоносими.Марио нощем се буди поне 5 пъти-мрънка и пие вода.Преди малко плака.Не знам вече какво да го правя.
Да ви се оплача-от 02.07 яслата ни е в ремонт.Днес ми го сервираха.И аз се глася да почвам работа ако ми се обадят.Да ама не знам дали ще стане.Моите всички не могат да си вземат толкова бързо отпуски и май с Марио ще си се гледаме.Много ми е кофти.То може и изобщо да не ме вземат де,но аз предварително си се ядосвам.

# 218
няма ли някъде сборна група да го оставяш там? Поне нещо такова ми обясняваха. Все пак ще е кофти да те одобрят и да трябва да се откажеш. Но ако се налага,няма как Rolling Eyes

# 219
Цитат
natalia_viktorovna гласувах за joe  за конкурса "Детски смях навред звъни". НАс също ни има там,но да ти кажа аз съм малко разочарована от тези сайтове. Там оценяват не детенцето на снимката,а снимката на детенцето. Аз си мислех,че ще гледат кое сладурче се харесва най-много,а то било важно как е направена снимката,какъв е фона, светкавицата и разни други глупости. Че аз като не съм професионален фотограф това значи ли,че мойте деца са по-малко красиви ? Заради това те ще са на последно място,а някое дете,чийто родител е спец в областа ще спечели само защото разбира от фотография. Много се ядосвам като се сетя. Ето и твоя сладур има само 4 гласа (вече са 5 :0 ) ,а аз мисля,че заслужава награда. Още в началото като разглеждах снимките на плевенските мами той ми направи впечатление,но не знаех,че е твой син. Искам да ти кажа,че направо ми е слабост  Hug Стахотен сладур,макар да не съм го виждала на живо.На колко годинки е?
Джо е на 1г.3м.но в момента прилича на изпаднал германец,аз по примера на Анатоли да пострижа малкия,не че го правя за първи път,но всеки следващ е по-трудно,добре че е къдрава косата  Mr. Greenа вчера паднал не от ходене а от сядане,това е любимото занимание в момента,да сяда на всичко на което може да се седи, опита се да седне на първото стъпало,но не можа да уцели правилното място и е охлузен по веждата,над и под нея и по слепоочието и челото.
Цитат
natalia_viktorovna, как е Джо, дано не се е рабзолял в тези горещини!
Не мога да кажа че е болен,но има сополи.И аз повече от него  Sick
Не знам за вас в тези жеги,но на мен апетита ми е по-голям и все ми се прияждат разни вкуснотийки  Joy
Атракция къде ги намираш тез мъже бре ? #Crazy
За Валенцето

Лека и спокойна нощ на всички  smile3524

# 220
о,забравих да ви питам - някой има ли представа защо може да ми е изчезнал аватара без нищо да съм пипала? Или само аз не го виждам ?
Моят аватар беше изчезнал защото беше приместен адреса от където го бях взела,влез в профила и направи го отново и да не забравиш отдолу опция"запази промените" Peace

# 221
Атракция къде ги намираш тез мъже бре ? #Crazy
Интернет е голяма работа  Wink А и Валенцето имаше такъв голям мерак за подобен подарък, та как да не поровиш  Grinning  Вярно, че го искаше и на живо, но за догодина обещавам  Mr. Green

# 222
  • Плевен
Не е избран правилния адрес (URL)  към снимката. Най-вероятно пак правят промени в снимка.бг. Направи си аватара отново и ще се получи. :peaceя

# 223
  • Плевен
Мили мами, кажете от къде да си купя бял панталон (за предпочитане лен). Ходих да търся преди няколко дни, но не намерих по-големи номера. Гледам, че Дикси има такъв, а може и някоя друга от вас. Споделете от къде ги закупихте. Praynig А и в тази жега не ми се обикаля по магазините.

# 224
Valia, аз също искам бял панталон и ще се възползвам от отговорите на твоето питане Wink .
Как мина първия ден на Вики в градината и плака ли отново днес, като го отведе?

Общи условия

Активация на акаунт