Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за количката Puky?
Какво е мнението за столчето за кола на марката Chicco?
Къде мога да намеря сладки бебешки дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за количката Puky?
Количката Puky е високо оценена от потребителите на форума. Една от тях споменава, че моделът има кошче и е подходящ за деца до 4 месеца. Друга участничка споделя, че в магазина мебелите са много сладки и с гумени кантове, което я кара да се надява да роди поне в началото на август, за да си вземе количката Puky.
-
Какво е мнението за столчето за кола на марката Chicco?
-
Къде мога да намеря сладки бебешки дрехи?
-
Какво е мнението за помпата на AVENT?
-
Къде мога да намеря промоция на Mustela?

, домати, краставици, тиквички и череши. Всякакви там мои любими тестени, мазни, пикнатни, кашкавалени, местни и др.подобни чревоугодни специалитети са персона нон грата в ежедневното ми меню. В резулат на това съм 63кг, (общо 11 отгоре) които не мърдат в последните 5 седмици.Аз лично не виждам никакъв смисъл в спазавнето на такъв тип диети, защото те само ме стресират. Освен това аз не си стоя вкъщи цял ден ,а работя като луда от което се чувствам доста изтощена.
сега севръщам от консултация хихихихи 66 и половина килца това си е СУУУУПЕЕРРР САМО 2 КИЛЦА ЗА ПОСЛЕДНИЯТ МЕСЕЦ
РЕБУС ще те водя на обяд