Всички мами АВГУСТИНКИ, кръгли са като маслинки!

• 11 506
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
А да питам, с какво си мажете отеклите крака?   newsm78

Моите оттичат от глезените надолу, не ги мажа с нищо специално само вечер като легна с един крем на Гарние за крака или с някакъв овлажняващ лосион, че кожата почва много да ме опъва и боли.
И моите оттичат като за световно. И ръцете и лицето също. Приличам на поничка. Когато много ме заболят краката ги мажа с "Фастум гел" да ви кажа ПОМАГА. Ама оттоците така и не минават ефекта е временен, но поне болката се потушава.

# 181
Последно включване, вчера нямахме ли булка от мамите августинки, или се бъркам  newsm78 #Crazy

Ако става дума за Манчева, май щеше да се жени на 30 юни ако не се лъжа и аз  newsm78
Абеее, булки, студентки...голям екшън  Laughing с тези тумби  Crazy

# 182
сладкишче, лекарят ти знае ли, че отичаш и по ръцете и по лицето? онзи ден из нета четох, че краката е нормално да отичат, но яко има отоци по ръцете и лицето, трябва да кажеш на док да ти назначи изследвания.
моя мъж снощи си изкара ъкъла като му казах, че бебето е застанало напречно и даже пожела да прочете в книгата за бременни дали не е опасно. за пръв път такъв ентусиазъм проявява, много мило ми стана  Heart Eyes

# 183
Добро утро!

Още един път благодаря за пожеланията. Ние си изкарахме супер снощи, кумата ни беше на гости. Получихме страхотни подаръци!  Sunglasses
Тези жеги направо ме подлудяват, немога да спя по цели нощи, краката ми постоянно са подути!  Sad

Беличка
-ще стискам палци за изпитите! КЪСМЕТ!

Сонита-откровено казано на мен ми харесва най-много Давиде. Имах огромното желание за името Давид, но мъжа не го харесва, а и казва, че било еврейско има. Право на мнение!

Приятен ден на всички!   bouquet

# 184
сладкишче, лекарят ти знае ли, че отичаш и по ръцете и по лицето? онзи ден из нета четох, че краката е нормално да отичат, но яко има отоци по ръцете и лицето, трябва да кажеш на док да ти назнаич изследвания.
Знае, знае и ми каза, че вероято имам албумин, та ми даде направление за изследвания и в сряда (ако ми дадат отпуска) смятам да ходя да си направя изследването. Майка като е била бременна с мен също каза, че така се е подувала и е имала албумин, така, че явно ще трябва да се примиря.
А някой зне ли какво е това албумин? Като попитах лекарката, тя каза, да види дали имам пък тогава ще ми кажела какво е? Щом така казва, предполагам, че не е нещо страшно, пък и майка каза, че като са и го открили не е пила нищо. Ама все пак! Rolling Eyes

# 185
  • Видин
Добро утро и от мен  Hug
Беличка, стискам палци за изпитите.  Praynig
Сонита, на мен най-много ми харесва Андреа.  Mr. Green
Ние за малкия за сега сме избрали Матрин (Петров). Много добре ми звучи. Обаче съм казала че каквото ми дойде в родилното това ще е. Все пак ние най-много ще се измъчим и ние заслужаваме да кажем как ще се казва.
Екатерина, благодаря за бързия отговор   bouquet.
Гита, имам едно предложение за заглавие на темичката, като се роди първото бебе. "Август вече наближи и първото бебе се роди". Не е кой знае какво, но на мен ми харесва.  Blush
Приятен ден за сега от мен

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 09:16 от Niya_Petrova

# 186
ами не знам дали се пие нещо, със сигурност би трябвало да те наблюдават по-изкъсо. мисля, че ако почнеш да вдигаш кръвно тогава има вероятност да стане по-страшно. 
нашият бебо ще се казва Станислав  Heart Eyes само че аз все викам Слави и почнах сериозно да се притеснявам като отида да раждам в притеснението си да не кажа да го пишат Слави, вместо Станислав  Crazy

# 187
А някоя мама ще ходи ли в неделя в комплекс "Царско село" за да дадат духовно име на бебето и? Свами Шивамурти ще е за няколко дни в БГ и ще благослови бъдещите мами и ще даде духовно и напътстващо  име на санскрит на бебетата, които още не са родени.  Аз ще ходя, ама питам, че може и друга мама да знае за този семинар и да ходи. Rolling Eyes
herelina при мен е обратният вариант с кръвното. Непрекъснато ми е ниско и пада рязко. Последният път беше 100/65, а пулса ми е доста учестен достига до 90-100 удара в минута. Имала съм някакво прескачане на сърдечният ритъм. Ми то в тия жеги, не прескачане ми направо удар може да получи човек.

# 188
Абе защо никой още не е сервирал кафе?
Екатерина, още преди месец ме сложиха на една  диета - абе почнаха да изреждат какво не трябва да ям и аз накрая жално попитах "а какво всъщност мога да ям?". та в последно време ям черен хляб smile3515, домати, краставици, тиквички и череши. Всякакви там мои любими тестени, мазни, пикнатни, кашкавалени, местни и др.подобни чревоугодни специалитети са персона нон грата в ежедневното ми меню. В резулат на това съм 63кг, (общо 11 отгоре) които не мърдат в последните 5 седмици.Аз лично не виждам никакъв смисъл в спазавнето на такъв тип диети, защото те само ме стресират. Освен това аз не си стоя вкъщи цял ден ,а работя като луда от което се чувствам доста изтощена.
Сонитка, верно ли  е това с краката и крема? Аз всяка сутрин се събуждам защото ми се схващат прасците(това ми се е случвало и преди, защото спортувах), ама това е ужасно болезнено. Иначе не знам дали  ми оттичат краката или просто глезените и са станали прасешки smile3506
Ivy, как е малката, оправяте ли се?

# 189
ей, Ребусче кофти работа. баш сега като може да се яде с чиста съвест да ти слагат такива забрани. аз така сладко май отдавна не съм си хапвала, някак сега не ми е чак толкова до килограмите и си казвам - после ще му мисля.
а ти щом не качваш, значи отслабваш всъщност  newsm78

# 190
Добро утро!
Аз нещо цяла нощ не можах да спя. Много ми беше топло, а прозореца беше отворен. Имаме климатик, но ме е страх да не изтина и нощем не го пускаме. Мъжът ми много се ядосва за това, защото и той не може да спи от жега, ама ме търпи какво да прави милия  Rolling Eyes
Сега ставам, но нещо ме боли гърлото много яко. Баща ми до вчера беше болен, дано не съм хванала нещо, а просто от прозореца да съм изтинала лека.
Нашето име окончателно е Кристиян. Като казах на майка ми тя много се зарадва, защото е искала брат ми да кръсти така едно време, но дядо ми се е разсърдил, понеже искал да е на него и накрая така  е станало.
Сега отивам да си направя кафенце и пак ще дойда да ви чета!
beli4ka Успех на изпита! Няма начин да не го вземеш!   bouquet

# 191
Gera, не си единствената в такова объркано положение с местоживеенето. И аз съм така, само че в Карнобат. Мъжът ми от 4 месеца работи там и пътува за събота и неделя до София. Аз също ходих няколко пъти за по седмица, но вече смятам да си седя в София, докато родя, пък после дружно ще пътуваме насам-натам. При теб все пак е по-добре, в Бургас има повече занимания от Карнобат. Но какво да се прави, това е животът.

# 192
ей, Ребусче кофти работа. баш сега като може да се яде с чиста съвест да ти слагат такива забрани. аз така сладко май отдавна не съм си хапвала, някак сега не ми е чак толкова до килограмите и си казвам - после ще му мисля.
а ти щом не качваш, значи отслабваш всъщност  newsm78

Ми не знам. newsm78 ама направо ми се плаче понякога. вчера даже точно моя мъж се оплаква на една приятелка, как той много обичал спагети, а аз не съм му говтела в последно време. е как да му готвя, като и аз умирам за спагети? Горкичкия, той е 68кг и яде като мен само черен хляб smile3506, добре че поне кашавал и сирене може да яде,че иначе ще се стопи съвсем. Иначе аз си се чувствам все така дебела, така че полза от диетата.....Пък и сега в осмия и деветия нали ще качвам най много уж smile3516

# 193
добър ден от мен  Simple Smile сега севръщам от консултация хихихихи 66 и половина килца това си е СУУУУПЕЕРРР САМО 2 КИЛЦА ЗА ПОСЛЕДНИЯТ МЕСЕЦ  Mr. Green 12 кила съм на наддала голям кеф  Joy РЕБУС ще те водя на обяд   bouquet

# 194
Пък и сега в осмия и деветия нали ще качвам най много уж smile3516

Не е задължително. Някой качват най-много в началото, а в края може почти нищо да не качат (така беше една моя приятелка с втората си бременност).
А и аз между 7 и 8 месец съм качила няма и 2кг.

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 10:41 от teddy_

Общи условия

Активация на акаунт