Хей чертичка, хей ги две, това в отчетни ще ни отведе! (18.06 - 24.06)

• 15 606
  • 335
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, момиченца Hug

Честито на evelinar!  baby_neutral

Темичката е наистина много сладурска и дано ни донесе само усмивки и късмет в лова  Wink

# 61
  • Варна
Днес ходих на доктор и се видя точката,а живот и здраве на 02.07.ще ходя да чуя сърчицето.
Ето снимки от Варненската срещя:javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=144850');

# 62
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
честито,ЖАС
и мерси за снимките
ама много сме готини бе  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet

# 63
ей мацки много сме готини  Laughing жеси честито мило много се радвам  bouquet

# 64
  • София
Здравейте и от мен момичета!

Първо ЕДНО ГОЛЯМО ЧЕСТИТО(тихичко) на Евката! newsm51
Лека и безпроблемна бременност и едно малко и сладко момиченце както каза Roxxane25,за да има равновесие в семейството!

На всички останали желая от все сърце скоро мечтите ни да се превърнат в реалност и видим заветните 2 чертички,та дори и някой като мен с проблеми.

Аз днес бях на доктор,но не при старата в Щерев.Реших да я сменя и отидох по препоръка на elpet в Тина Киркова. Много съм доволна от обърнатото внимание, но за мен резултата за сега не беше много обнадеждаващ.Sad
В момента съм на Диане 35 за премахване на кисти,но се оказа,че кистите за сега съм ги махнала,а задържам фоликули(за момента един на лев яйчник). Поради това най-вероятно док смята,че имам удебелени стени на яйчниците и ще трябва да се почва с по-сериозните изследвания и най-вероятно ще се стигне до лапаро.Но аз все пак не губя надежда и се радвам , че ви има и мога да споделя с вас моите проблеми.
Благодаря ви момичета и лека, безпроблемна и успешна седмица на всички. newsm10

# 65
Влизам да  честитя на новите бремелинки ! newsm68 newsm68 newsm68
Искам да им пожелая лека и безпроблемнна бременност и най - хубавите бебета !
На останалите стискам палци и желая УСПЕХ !!!

Специално искам да благодаря, че все още си стоя в списъчето на НЕ чакащите .
Може да е суеверно, но си мисля, че така ми е на късмет .

Целувки на всички !

Прегръщам Ви !

# 66
Честито Евелинар!Лека бременост и здраво бебче на финала    bouquet

Диди, с теб сме, ще стане  Hug

Лека и успешна седмица на всички!

# 67
И аз да се разпиша, че отдавна не съм писала. Чаках омразната лелка да си замине и тази седмица ще ловуваме яко luvbed и на 07.07.07 се надявам да не дочакам  EFP и после  preggo и  smile3504, ноооооо засега само надежда...
Иначе на Евелинар и Жаси тихичко честито. Желая ви лека и безпроблемна бременност и накрая хубави сладинки бебоци  newsm30 , а на всички ловуващи (като мен) УСПЕХ !!! Hug

# 68
  • София
Евелинар честито и от мен, а Малечка ше й тегля ушите че нищо не каза Naughty Чакам си инфото.
Роши къде си пиле?  bouquet

# 69
на мен ми става едно такова еуфорично като ви чета  Party  зареждам се с много положителна енергия и си мисля, че този път може и пък да е станало. ами това е всъщност, исках само да кажа, че сте много готини!!

# 70
  • близо до София
Здравейте, момичета!!!

Честито на evelinar!    Hug Здраво и сладко бебче на финала.
Мацки може ли от Дуфастона да има болки долу ниско, че мен нещо лекичко ме приболва, ама не смея да се надявам, на друго че после ми е още по-гадно?
Аз от утре заминавам ковандировка за три дни така че до четвъртък вечерта няма да съм с вас ,и още от сега ми липсвата. Докато се върна да има още куп нови бремелинки!!! Амин!

# 71
  • София
Здравейте момичета, ама колко се радвам че настроението се завръща в седмичната тема  newsm68  smile3521

Еве, честито мила лека бременност ти желая от все сърце  pregnant
Диди, другия месец ще е твой и на всички момичета който не успеят този  newsm10
Малечка, стискам палци всичко да се размине и опасенията на док да са погрешни  thumbsup
Жаси, честито сърчице мила  newsm51
и накрая, но не по важност ама много сте ми хубави бе варненски моми   love001  smile3521

# 72
Аз май ще се отказвам от бебеправенето   Sad Ве4е нямам сили а сега и мъжа ми ми сервира 4е иска да заминава в чужбина... Cry Толкова зле се чувствам... и корм4ето ме боли Най-вероятно и този месец ни6то не е станало а моя го интересуват само парите и това да си купи кола  Cry Може би е за добре 4е няма бебе  cry

# 73
Соул не се натъжавай мила. Когато трябва ще стане, не се отчайвай. Мъжете са безотговорни същества по принцип, така че не му се ядосвай на твоя. Запиши се на аеробика, занимавай се с нещо и остави нещата на свободен ход и ще видиш как всичко ще се нареди.
Стискам ти палци още този месец да е станало, дано опасенията ти са напразни  Hug

# 74
  • София
Здравейте, милички!
Нямам време да ви изчета, но забелязвам, че добрия дух и настроение са се завърнали!
Аз днес, въпреки напрежението в работата се чувствам добре. Ходихме до болницата да видим щастливото мамче, бебето не можахме, но майчето изглеждаше много свежа   yes, както и букета страхотни и уханни лилиуми, който й подарихме!  bouquet
Момичета, не знам дали имам основание или не, но преди малко си направих О-ву тест и имаше две еднакво наситени чертички! Сигурно ще кажете- какво толкова, но това за първи път ми се случва и съм много щастлива от този факт! Освен това имам и ЦС, а Т ми сутринта пък беше много ниска..... Тези дни ще се отдадем на  luvbed и  fertilization. Въпреки че не знам има ли надежда... Weary  В четв-к док ми каза, че фоликулчетата са много малки и нямам спонтанна О-я, та не знам...... Освен това днес ми е 15 ден, а последните ми Ц са по 35-37 ден, та не знам дали не е малко раничко.... newsm78    но  пък няма да спирам да се надявам! Praynig
На вас как ви се струва? newsm09

Общи условия

Активация на акаунт