Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли да правя тестове за овулация, ако имам кафяво зацапване?
Какви са симптомите на овулация?
Какво представлява базалната температура и как се измерва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли да правя тестове за овулация, ако имам кафяво зацапване?
-
Какви са симптомите на овулация?
Симптомите на овулация могат да включват коремна болка, повишено сексуално желание, увеличено производство на цервикална слуз и други. Въпреки това, симптомите могат да варират значително от жена до жена. Симптомите на овулация включват повишена секреция на цервикална слуз, болки в долната част на корема, повишено сексуално желание, повишена чувствителност на гърдите и повишаване на телесната температура. Тези симптоми могат да помогнат за определяне периода на овулация при жените.
-
Какво представлява базалната температура и как се измерва?
-
Какви са симптомите на бременността?
-
Какви са препоръките за измерване на базалната температура?

и на 07.07.07 се надявам да не дочакам
и после
и
, ноооооо засега само надежда...
, а на всички ловуващи (като мен) УСПЕХ !!!
Чакам си инфото.
зареждам се с много положителна енергия и си мисля, че този път може и пък да е станало. ами това е всъщност, исках само да кажа, че сте много готини!!

Толкова зле се чувствам... и корм4ето ме боли Най-вероятно и този месец ни6то не е станало а моя го интересуват само парите и това да си купи кола
, както и букета страхотни и уханни лилиуми, който й подарихме!
. Въпреки че не знам има ли надежда...
В четв-к док ми каза, че фоликулчетата са много малки и нямам спонтанна О-я, та не знам...... Освен това днес ми е 15 ден, а последните ми Ц са по 35-37 ден, та не знам дали не е малко раничко....
но пък няма да спирам да се надявам!