Хей чертичка, хей ги две, това в отчетни ще ни отведе! (18.06 - 24.06)

• 15 606
  • 335
  •   1
Отговори
# 90
Goldie  Hug взаимно е, винаги с удоволствие те чета!
kalli, радвам се, че паказателите на детенце са добре  Hug, едно притеснение по-малко! На морето пък е страхотно, дано и микробиологията ти да е добра  Wink, че да си изкараш с кеф почивката. Може би на морето бебетата става по-бързо  Wink или поне кеска след плаж е супер  Wink

# 91
  • София
Goldie,ако трябва да идвам на помощ!Какво си мислят те- това все пак е възрастен човек!!Както ми е нервно,така ще ги ошамаря,че........... Twisted Evil
Само докладвай после.Аз съм на линия за един-два рунда #2gunfire

# 92
Всички сте прекрасни  Hug Hug Hug Благодаря ви за милите думи и за подкрепата  Heart Eyes
А колкото до моя ... той май си е прав че без пари не се живее  Confused Но аз толкова много си го обичам 4е не си представям да го няма и ден камо ли няколко месеца  Sad а сега ни предстои да се местим и в ново жилище ... май 6те си се ширим само с котето в него  Mr. Green

# 93
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
добро утро милички и от мен
Най прекрасното кафе се завърна-супер,мерси Голди
аз минавам само да пожелая щастие и късмет на всички мацки и отивам да работя
  bouquet

# 94
Добро утро, момичета!
Голди, мерси за кафето!
Днес бая ме поглезиха в къщи и се наспях   Heart Eyes
Роксанче, я действайте! Вили, грешно съм го написала - точно така е - секс през ден или на всеки втори ден, просто съм спала докато съм писала.
Soul , никакво отчаяние! Може даже и този месец да е станало. И не му се ядосвай, мъжете така гледат на тези неща.  Поне моят  Tired. Като ме изписаха от родилния дом той ме взе и отиде на работа, но което беше по-кофти - 2 дни не дойде да ни види със сина му, след като току що бяха оперирали дребния, защото имал работа и бил уморен (за това още му натяквам като реша да искам нещо и ще е така докато умра  Embarassed)
Хри, защо не си направиш едно тестче?
Кали, радвам се, че изследванията са в норма, остава и доки да потвърди  Hug Praynig. Как е мъникът?
Аз ще ходя чак юли, че да се чуе сърчице. Сега имам едва 5 дни закъснение ( а може и само 3 да са, че цикълът ми се пообърка след раждането и идваше на 30-31 дни). В най-добрия случай ще се види само плодно сакче  newsm78 . Аз си имам пълно доверие на моята акушерка. Вчера като и казах и тя веднага ми пресметна термина, направи план при кои доктори ще ме води и кога и т.н. Тя ми е като близка роднина, не го прави да ме тормози, а да ми спести един преглед, които няма да даде много информация за развитието на бебето. За сметка на това иска скоро да ме види и да ми пусне изследвания, а аз как не ща да ме боцкат  Tired. Май това ще стане заедно с прегледа  Wink
Жаси, честито сърчице!
Бубе, хайде и ти да се похвалиш!  Praynig
Лек ден и  Hug!

# 95
Eй, сладурчета, здравейте и от мене! wavey wavey wavey

bubeto и Hri, дано да ни зарадвате с добри новини!  EFP

Кали, много се радвам, че резултатите на малкия са добри!  thumbsup

Soul, миличка, не се разтройвай! И никакво отказване, ей! Ще ни напуснеш само при едно условие  preggo

Вили и Рокси, стискам ви палци!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Рокси, според мене вярвай на доктора! Супер странно ми стана защо не се е появила 2-ра наситена чертичка и се чудя вече дали да им вярвам на тия тестове.
Аз снощи започнах с ову-тестовете, като си мислех, че след 2-3 дена ще съм в овулация. И за моя огромна изненада още на 1-вата минута се появи ярко наситена 2-ра чертичка и като започнах да броя, да смятам  newsm78 ми не ми излизат нещо сметките. Та снощи и ние се трудихме luvbed
А момичета, искам да ви питам, вие като сте в овулация колко често правите секс, всяка вечер или през вечер. По-надолу гледам Вили е написала, че доктора й е казал през ден. На едно място чета, че трябва всяка вечер, други казват, през вечер ...   33uu
А за списъчето, ако може да ме добавите, че нечакам на 02.07.2007 г.

Много хубав ден на всички, много усмивки и положителни емоции!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 96
Момичета, днес съм настроена като тиранозавър с 32 отровни зъба в устата  Mr. Green Знам, че тъпата роднина е на вратата, ама майната й. Другият месец е моя - и без това не искам още една Риба вкъщи /мъж, сестра и свекърва смятам, че са достатъчно/!

Да ви се похваля - от вчера си имаме нова секция в хола, но двата месеца си заслужаваха чакането. Като довършим къщата, ще пусна снимков материал.

Голди, благодаря за кафенцето!

Гъбке, благодаря ти за стиснатите уши! И аз съм стиснала всичко за тебе - само краката са отворени, че иначе на мъж ми ще му излиза табела "Ерор 303 - Аксес Денайд"

Хри, стискам силно палци, колко дни ти е закъснението?

Соул, за съжаление /колкото и да не ми се иска/ и мъжете участват в процеса по създаване на нова биологична единица! Нека купи човекът кола, нали тези бебета, които идват трябва да ги возите някъде!

Аплодисменти за Захаросана Това беше мног готино. А като имаш положителен ову-тест - и довечера ще работите, и утре ще работите. После пак през ден. Хайде стискаме палци!   bouquet

# 97
  • Видин
Добро утро, дами! smile3525

Голди, мерсаж за кафенцето! Hug
Хри, Бубе, стискам палци и се надявам резултатът да е  EFP
Соул, не се отчайвай! Моят мъж беше година и половина в чужбина, а ние с детето/тогава на 2 год./ сами.Свиква се и не е толкова страшно колкото сега ти изглежда.Кураж! Hug
Рокси, аз бих повярвала на доктора.Успех! Hug
Кали, радвам се че резултатите на детето са добри.Дано и ти се оправиш скоро и да изкарате една стахотна морска почивка!
Вили, дано лова е бил успешен! Praynig
Жаси, честито сърчице!  Hug
Славудерче, честито ви секция! Ще чакаме снимки smile3521 А това за "Ерор 303" направо ме срази! Joy Joy Joy

Няма ли някой да се похвали днес newsm44 Лек ден, момичета! smile3525

# 98
Славундер днес ми е 34 ден от цикъла, но на мен ми идва обикновено между 28-30, айде 31 дни. Обаче нямам вътр.усещане и си мисля, че ще ми дойде. За всеки случай запазих час при моя доки за петък. До тогава ако дойде, здраве да е, тест няма да правя, а ако не дойде, ще видим доки какво ще каже. Моля се на Господ и на Богородица, това да е моят месец  Praynig

# 99
Хри всички сме с теб скъпа, дано Господ изпълни на-съкровената
мечта на всички ни.
И още веднъж изказвам хилядите си благодарности момичета за топлите думи,
с които ми вдъхнахте кураж и сили да продължавам напред  bouquet

# 100
Здравейте, момиченца  Hug

Днес усещам много приятно и ведро настроение!

Roxanne, наистина много трудна задачка ни даде! Аз 100% се доверявам на тестовете, надявам се да не се шегуват с мен!  Crazy

На Хри и Бубето стискам палци да се похвалят!
На всички останали пожелавам скоро да се чудим защо ли закъснява  newsm78

# 101
  • София
Здрасти, банда!
Имам доста работа, но искам да погледна какви сте ги надробили тук, затова влизам....
Мерси за стиснатите палци! Даже и аз си стискам! Praynig Peace
Довечера ще продължим, а дано го хванем туй яйце! Peace Praynig
Хубав и слънчев ден на всички!  bouquet

# 102
  • E-CLM & CH-VD
Рокси, на доктора вярвай. Първо, че тестовете отчитат пик на хормона, второ, след този пик овуто е някъде 24-48 часа максимум. А при теб овуто е всеки момент, т.е. пика на хормона е минал, затова не те лови теста.  Mr. Green А може и да е тест-менте, или да не си спазила инструкциите точно. Успех в лова!  Hug

Кали, успех с микробиологията! Но гъбите се лекуват за 7 дни. Хубавото е, че цикъла не влияе на лечението, т.е. лекуваш си ги въпреки него. Кофтито е, че ще си "подпъхваш" разни неща на морето, но няма начин. За 3 дни ще умориш само най-неустойчивите гъби, другите ще си останат, и не само - ще бъдат "имунизирани" срещу това лекарство.

Хри, стискам силно палци!  Praynig

А за честотата на бебеправенето Laughing (ех, клюкарник) и качеството на плувците, всичко си е индивидуално. Зависи и от издръжливостта им (на спермчовците Laughing, не на мъжете) - ако могат да чакат 2-3 дни да се появи яйцето, може и през 2 дни да се работи. Но ако умират за 1 ден....

# 103
Радвам се, че съм успяла да ви развеселя малко с моите аплодисменти. Ама тая реклама така ми е влязла под кожата, че не се сдържах да напиша нещо в този стил  newsm62

Славундер, благодаря ти за съвета! Тежко им на съседите тия дни!  smile3503
Абе твоята роднина може да е на вратата, ама ти не й отваряй!  smile3513 Пък вие сте заформили едно аквариумче, още една рибка много добре ще пасне!   Animal Tropical Fish
Честита ти секция и ще чакаме снимки!   photo

Абе Хри, миличка, как издържаш без да направиш някое тестче? Не че те подтиквам, ама ти се възхищавам на търпението!  Hug Бъди сигурна, че лелка скоро няма да видиш!  smile3521

# 104
Захарче толкоз отрицателни тестове вече видях, че незнам дали ще издържа още един, за това не правя. В петък съм на доктор, ако ми е писано да не ми дойде, той доки ще каже.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт