Хей чертичка, хей ги две, това в отчетни ще ни отведе! (18.06 - 24.06)

• 15 606
  • 335
  •   1
Отговори
# 285
Муш,  Hug Hug Hug Hug Hug

Добре сме, благодаря, че питаш  Blush Blush Blush! Намалих лекарствата, малко по-малко трябва да ги спра до 2 седмици.  Вчера излязоха резултатите от редовните изследвания кръв, урина - всичко в норма! Сега в понеделник пак съм на преглед и ще се реши - ще има ли серклаж и кога. Иначе ми се иска да имам един личен ехограф вкъщи и да гледам какво става с точка непрестанно!  Embarassed Embarassed Ей така да съм спокойна!  Mr. Green

Ти, лудетино, имаш ли скоро път насам? Ще се радвам да видя къдравата ти главица!   bouquet  bouquet  bouquet

# 286
  • Видин
Здравейте!!!  bouquet
Славундерче, честитоооооо!!!Много се радвам! newsm44 newsm44 newsm44Пожелавам ти да запазиш винаги бодрия си дух и продължавай да говориш със звездите, ей! newsm03 smile3521  love001

Момичета имах много работа и не успях да ви прочета всички.Затова успех на всички НЕчакащи, ловуващи и лекуващи!Гуш! Hug Hug Hug

# 287
Славундер ЧЕСТИТО  EFP newsm51Много се радвам за теб ! скоро да се похвалиш и след лекаря!

Жаси,честита рожденничка !да е жива и здрава,
много да ви слуша и само радост да ви носи !

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 13:20 от izabela83

# 288
Морги няма пиле път към София но когато Ели роди ще паля колата и ще ходя да нацелувам бебончо а нея да набия(тя незнае ама ще разбере)и за да и спестя един пост с въпроса що ще я бия отговарям веднага-щото ме забрай нацяло  Crossing Armsта ще си яде боя на 100%
а за теб много се радвам че всичко е ок.не се и съмнявам че искаш ехограф във вас.ако бях много богата щях да ти направя този подарък-лекар с ехограф на 24часово разположение Hug

# 289
  • София
Щи кажа на кой спестяваш пост ти, муно! Crossing Arms Аз лежа тука и бера душа от жегата като кит на сухо, претрепах се та и крака ме боли, онова манечкото дето ше го целуваш ми рови ребрата и ми рита дроба, краката и ръцете ми са с 2 номера по-големи, а ти- ше ме биеш! Искам да ме защити Грин пийс, аз съм изчезващ вид Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 290
Щи кажа на кой спестяваш пост ти, муно! Crossing Arms Аз лежа тука и бера душа от жегата като кит на сухо, претрепах се та и крака ме боли, онова манечкото дето ше го целуваш ми рови ребрата и ми рита дроба, краката и ръцете ми са с 2 номера по-големи, а ти- ше ме биеш! Искам да ме защити Грин пийс, аз съм изчезващ вид Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Оооо, Ели, Душко!!!
  Hug Какво направи, че пострада така?! Как успя? Сега ще лежиш, като не кротуваш иначе!  Crossing Arms Crossing Arms И да те успокоя - не си съвсем изчезващ вид - аз достойно вървя по твоите стъпки! Дори има надежди да подобря вида! Работя усилено по въпроса! Имаш 4 дена да ти минат всички крака и на 26-ти да си на линия, заедно с корем и всичко прилежащо!

Целувки!   bouquet

# 291
МЪДРИ МИСЛИ, които искам да споделя  Mr. Green
В този форум срещам толкова разбиране, мили думи и се зареждам с толкова положителна енергия, че нямаше как да не изразя това, което мисля  Hug
Животът ни е толкова напрегнат, пък и покрай това неуспешно бебеправене сме станали така огорчени и изнервени понякога, че добрите думи м/у нас тук, лично на мен ми действат страхотно!
Много се радвам, че ви познавам, макар и повечето виртуално!
Общуването ми с вас ме прави по-добра и доста по-оптимистично настроена във всяко едно отношение.
Рядко се разнежвам (или поне не споделям особено много...), но искам да ви кажа, че много ви обичам   bouquet  bouquet  bouquet
Радвам се, че ви има!   bouquet
Приятен ден!  Mr. Green

# 292
Благодаря ви много, мили мои прекрасници! Записах си час в Торакс за другия петък. Мъжът има имен ден и много ми се иска да се прибера със снимка на малкото Дуди! Обичам ви много всичките.

И само да ви информирам, че замисълът е следния: след като си видя точката и ми определят термин за Март, отивам там да пускам темички, защото звездите нашепват, че идвате след мен.

Обичам ви, прегръщам ви и силно ви целувам всички мои сладурковци - папурковци!

# 293
  • близо до София
Привет на всички сладки мацки от нашия форум!
Сега да се похваля вече нямам температура, сутринта беше спаднала на 37,2 без да пия нищо , а сега нямам. Гърлото е по-добре и мисля ,че заслугата е на гаргарата с нишадър. Днес ходих на лекар уши ,нос и гърло и алерголог и са ми изписали само един спрей за гърло и някакво мазило за петната. Нямам да взимам повече Аспирин протект. Алерголожката ми направи някаква диета за една седмица, не яж това , не пий онова, ама докато изчезнат петната ще я спазвам, няма как...Та вече съм и с по-добро настроение и естествено по-спокойна след като доктора ме поуспокои ,че нищо няма да му стане на зародиша, ако го има де. 

Славундерче, честито!!!Много се радвам за теб! Леко бременеене и здраво и сладко бебче на финала!

И само да ви информирам, че замисълът е следния: след като си видя точката и ми определят термин за Март, отивам там да пускам темички, защото звездите нашепват, че идвате след мен.

Чул те Господ!!! Praynig

Жаси, Честита ти рожденичка! Да ти е жива и здрава!

Сладка мама, весело изкарване на морето и като се върнеш да уловите яйцето!!!

Алина -Честито плодно сакче! И на теб желая здраво и пухкаво бебче на финала!

Приятен ден момичета и да не стоите много на слънце!

# 294
  • София
ХАЙДЕ ЧЕСТИТО СЛАВУНДЕР!
Лека бременност с много ягоди и сьомга! Скоро да се похвалиш с точка и сърчице Hug

# 295
Славундерче страхотна работа, браво и честито звездичке!  Hug Лека, безпроблемна и много щастлива бременност!
Хри стискам и за теб мила, дано!  PraynigКакто и на всички нечакащи и ловуващи!  Heart Eyes
Жаси жива и здрава рожденичката и много щастие пожелавам!  bouquet

# 296
Славундер, честито!
Морги, много се радвам, че изследванията ти са добре!
Дано някой ден да си имаш личен ехограф, така като забременеем всичките ще киснем само у вассссс!

# 297
Славундер,честито....много се радвам за теб.Лелелееееееее,колко много девойки станаха бъдещи мами от "зациклилите" се в този форум...Няма начин,дано звездоговора ти да е верен и за останалите Hug    Желая ти прекрасна бременност Hug

Тази сутрин се събудих с ужасно главоболие и пих Ацефеин,не издържах...

Хри,стискам ти палци Praynig
Целувки на всички Heart Eyes

# 298
Славундерче, честито, мила! Много се радвам за теб! Пожелавам ти лека бременност, безпроблемно раждане, прекрасно бебче и само положителни емоции от тук нататък!   bouquet

# 299
Честито Славундерче!

Много се радвам за теб
СУПЕЕЕЕР
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт