Отговори
# 270
Ох,момичета взе да става много грозна и неприятна цялата ситуация  Confused  Confused  Confused 
Дайте да спрем с нападките и да няма сърдити.... как се получи целия този скандал?  Shocked До преди няколко часа всички бяхме задружни и се борехме дружно да свалим кг...
Нека просто се разберем да ограничим максимално спама в името на общия мир и да възвърнем приятелсаката атмосфера  Heart Eyes 

Ох, момичета, момичета  ooooh! Кому беше нужно така да се изпокарвате. Всички сте ми симпатични, много сте ми близки и без вас не мога да се боря. Хайде заровете я тази томахавка и да изпушим ЛУЛАТА НА МИРА (по желание марката)! Хич не обичам да се карам с хората и тези около мен да се карат помежду си. Успокойте се, пийнете по едно фрешче и всичко ще мине  Hug

Напълно подкрепям  Peace Peace Нека спрем до тук и да продължим напред в борбата с килограмчетата  Peace

Аз нямам много да казвам по темата защото не правя никаква диета. Единствено мога да се похваля с добри резултати от розовата Дева + Липозан  Simple Smile Наистина добри и вече видими резултати дават. Ако някоя се чуди дали да пие Липозан Скропи ти май още се чудеше  newsm78 Е не се чуди ами действай  Hug

Белинеа Радвам се, че се завръщаш отново при нас. На мен лично доста ми липсваше. Как вървят кг-те ? Преполагам все надолу  Sunglasses

Тринити А ти нищо не казваш за кг ? Диетка правиш ли ? Запиля се и ти нейде  Wink

водка с лед Пропуснала съм да ти честитя дипломирането. Най-хубавата си на снимките. И с много сладурска рокличка, която не стои никак зле на вече позаслабналото ти телце  Heart Eyes Дано и аз скоро покажа снимки от моето дипломиране и бъда поне колкото теб хубава.

И накрая имам едно предложение към Миранди ако е съгласна разбира се. Да се напишат няколко правила, които да се спазват в темата. Да бъдат написани с големи, червени буквучки на заглавната страница. Ние можем да помогнем с идея за тези правила. Така ще има мир и спокойствие.

# 271
sisin4e, кво е тва чудо Липозан. Ще ми разясниш ли? Вече съм тук и ще съм редовна.

# 272
  • София
момичета- реших окончателно- днес като отидем да пазаруваме, купувам и кантар, пък каквото сабя покаже Mr. Green
понеже виждам, че коментирате липозана-аз лично съм пила и не съм доволна, в момента пия друг фет бърнер, от него май съм по-доволна и преди тренировка Л-карнитин (понякога и кафе и упсарин). Ама  Peaceвсеки реагира различно на различните добавки

# 273
  • София
Тринити, прочети ей тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187191.0 Хранителна добавка, която топи мазнини Simple Smile

Капризке, как си ти? Май твоята диетка ще я позабавя във времето  Thinking

# 274
anabella, мерси за линка   bouquet

rali82, съветвам те да си купиш чай "Инхуа", не едобавка, но мисля че ще ти се отрази добре  Peace

# 275
Не съм влизала във форума от 2 дни, възпрепятствана от технически проблеми (нямаше нет в офиса, заради дъжда във вторник) . Не искам да се включвам в този спор (не зная дали е подходяща думата  newsm78 ), искам само да ви кажа, че от както съм тук имам резултати при свалянето на килограми. Всичко изчитам, не съм от най-активните, защото съм нова и все още ви опознавам, но се чувствам много добре като ви чета и освен това и много полезни неща научавам. В началото на таз седмичната тема се почувствах една от вас, а то какво стана .....  Sad
В събота сутрин ще се премеря и ще пратя мерки на Миранди .
Нека всички заедно бъдем  "секси, готини мадами и да преборим излишните ни килограми"
 Hug Hug Hug

Днес сутрин кантара в залата за аеробика показа, че 56 кг ги държа здраво, няма плюсове, което е страхотно!

# 276
Момичета, срам ме е дори да го напиша  Embarassed
Ядох,ядох и пак ядох,не се спрях цял следобяд  Embarassed  Embarassed  newsm55
Ох, от утре влизам в релси,че не мога да се трая  #Cussing out

# 277
Сега като го каза и аз ще си призная. И аз ядох много днес следобед Embarassed
Изгълтах завидно количество карамелизиран слънчоглед Embarassed Поне някаква друга храна да беше, а пък то слънчоглед, че и със захар. Чипса и солетите поне бяха в малки количества, но задоволително солени за сметка на това.

# 278
Ох, от утре влизам в релси,че не мога да се трая  #Cussing out
Миличка не си единствената и аз до преди 30 мин го карах добре ама ме хванаха лугите и си направих пържени картофи сега поръчах на слънцето си един еклер въобще съм ....за  #2gunfire айде от утре почваме сериозно за днес каквото станало станало Heart Eyes
galateia и Миранди радвам се че ви харесва името ми и аз си го харесвам. Една позната ме пита дали съм си го харесвала и като съм с това име дали съм наистина щастлива Whistling защото и тя ако имала момиченце искала така да го кръсти  Party
anabella благодаря за съвета определено ми е от полза  Heart Eyes
Triniti добре дошла от ново отдавна не беше писала   bouquet
Бухтичка явно в деня е проблема Blush хайде утре отначало Heart Eyes
rali82 после да се похвалиш с новото кантарче и да отчита само добри резултати
ane_sim радвам се, че проблема с нета е оправен
Аз ще бягам да пържа картофи и на моя любим, че след малко ще си е в къщи и няма да има какво да хапне Mr. Green викам да не го мъча и него с диети  Heart Eyes Crazy

# 279
Четох, четох, четох... Изчетох ви най-накрая.

Днес бях доста ангажирана и не можах да вляза през деня. Сега едва се откопчих от милото за да мина да ви видя и искрено съжалявам, че прочетох спора в който сте влезли...

Искам да се извиня на всички за няколкото си откровенно спамърски поста, които предизвикаха вълна спам (Проблема с комшийката smile3532). От мен по темата - толкова. Тук сме за да се подкрепяме в борбата с килограмите.

Първо... Миранди, до неделя ще ти дам мерки - няма шанс да се откажа от компанията ви. Благодарение на тази темичка постигнах някакъв успех в борбата с килограмите. А относно тренировките без кростренажор, виж този линк: http://store4.data.bg/theadmin/Videos/Bodywork/ Поци го даде в една от предните теми. Има много добри тренировки с по-голяма натовареност. Предполагам ще си търсиш такива, тъй като съм останала с впечатлението, че никак не щадиш кростренажора  Wink

GlaDneSS, за изгаряне си вземи спрей Panthenol. Това е най-доброто за слънчеви изгарания. Майка ми изгаря зверски на всяка първа баня на плажа и докато не откри това спрейче се белеше като за световно - цялата ставаше на рани...

Ася, дънките ти са страхотни. И аз си купих миналата седмица подобни, но ти имаш къде-къде по-хубави крачета от моите и ти стоят определено по-добре...

Мами, за диетата със залевата супа съм чувала, че не е добре да се прави по-дълго от 2 седмици, защото изтощава организма.

Далал, а не се ли притесняваш, че с толкова малко храна, когато започнеш да се храниш пълноценно ще качиш много бързо?  newsm78 Не можеш цял живот да караш на фотосинтеза...  #Crazy

Бухтичка, Водчице, не се притесявайте - не сте сами. Днес най-безсрамно омотах парче пица... Ама беше вкусно... А GlaDneSS като спомена пържени картофи - познайте какво цвърчи във фритюрника и надали ще оставя любимия да се бори сам с тях... Днес май съм го подкарала яко в джаза... Само че от понеделник май ще съм в табличката на надебелелите, че тея два килограма качени миналата седмица все така си седят лепнати на Д-то ми  Twisted Evil

Оставям ви, че аз днес съм силно семейна.  Heart Eyes Blush Родата замина извън града и сме само двамата с милото в огромния апартамент, та цял ден сами в главата упражненията, които препоръчва Мис Каприз за вътрешната част на бедрата  smile3521 newsm47

# 280
Добър вечер   bouquet
Ох аз тъкмо започвах да се замислям какво да мезна и взех, че се осъзнах! До сега съм изяла 2 праскови и около 200гр джанки. И тоя фреш дето пих от червено цвекло да се оплача - не помогна Sad Довечера ще се пие сена - ясно е!
sisin4e , аз се чудя дали да си купя някое от мазилата на Лиерак. Ти само в домашна обстановка ли тренираш, не ходиш ли нещо на спининг, аеробика?
Всъщност момичета кой на какво ходи? Май най-вече пилатес се практикува тук. Аз до сега не съм ходила... и домашни тренировки и ane_sim ходи на аеробика
rali82 , купи ли кантарче, какво показва??  Rolling Eyes
Triniti , по какъв начин действа чая "Инхуа" - много слушам за него, а идея си нямам по какъв начин оказва влияние
vodka_s_led, Бухтичка, GlaDneSS  , моля  newsm34м оставете яденето - същото се отнася и за мен. Добре че минах през компютъра и като се записах ми дойде акъла в тиквата  hahaha
Smile, много се надявам да успея по някакъв начин после да балансирам храненето. То аз вече съм свикнала на малко храна Sad Прецаках се с едни гладувания преди време. Но сега искам като стана 45 по този начин да отида на някой диетолог, който да ми направи програма с която да си забързам метаболизма. Сигурно в началото ще кача няколко кг, но по-добре да кача след като съм стигнала до мойте килограми отколкото сега върху тези и после да се чудя как да свалям без глад...  Дано успея да се справя, че наистина проблемът е сериозен!

# 281
Здравейте  Hug

Далал Аз само в домашна обстановка тренирам - кростренажор + гирички за ръце, а от време на време разни други упражнения от сп. Джой.  Слагам неопренов клин за повече потене. Иначе това на Лиерак добро ли е ? Сигурно е по-добро от Дева ама и ценичката му сигурно е 2-3 пъти колкото Дева  Rolling Eyes  Някакви отзиви имаш ли за Лиерака всъщност ?  Flutter

Смайл Блазе ти за хубавия спорт дето практикувате....  Blush След 1 седмица и аз чакам мойто мило да се прибере... нещо много сами се отпуснали бедрата от вътрешната част  Wink Мерки трябва да се взимат.

Гладнес Как издържаш да пържиш картофи и да не ядеш от тях  newsm78 Евала за волята  Peace

Водка с лед, Бухтичка Не сте сами  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Бройте и мен в отбора на прегрешилите с много забранени храни  Embarassed Embarassed Embarassed  Ама аз викам утре да направим една лунна  Thinking Ако издържим всичко ще е наред, че даже може да сме надолу с кг  Peace За Бухтичка знам, че не издържа лунните ама Водчице с тебе дай да се мотивираме и да праим лунна  Crazy

Ане_сим Може да си новичка ама имаш много добри резултати  Hug Възхищавам ти се как намираш време и да спортуваш и диети да правиш и детенце да гледаш и на работа да ходиш........ Ти си СУПЕР МАМА  Crazy Flutter Hug 

# 282
За Бухтичка знам, че не издържа лунните ама Водчице с тебе дай да се мотивираме и да праим лунна  Crazy
Аа, имам си няколко успешни лунувания. Просто вече започнах да се отказвам, защото резултатите са малки и често след това съм много изгладняла и се нахвърлям на храна. За утре още не съм решила, но може би ще я направя, часовете ме устройват.

Далал, сега прочетох, че си се прецакала преди с гладувания. Досега все ти се чудих как изкарваш с толкова храна, а като свалиш как ще ги задържиш, все така ли ще се храниш. Но това, което си мислиш да направиш е добре, дано да се получи Peace

А аз тържествено обещавам утре сутринта да започна деня с една кардио тае бо тренировка Mr. Green

# 283
И аз се разочаровах от лунната диета,последните пъти все не свалям  Confused Но за сметка на това утре цял ден ще съм на диня и вода  Mr. Green Почти лунатичка ще съм  Mr. Green
sisin4e колко кг са ти гиричките?

# 284
Водка с лед, Бухтичка Не сте сами  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Бройте и мен в отбора на прегрешилите с много забранени храни  Embarassed Embarassed Embarassed  Ама аз викам утре да направим една лунна  Thinking Ако издържим всичко ще е наред, че даже може да сме надолу с кг  Peace За Бухтичка знам, че не издържа лунните ама Водчице с тебе дай да се мотивираме и да праим лунна  Crazy  

Абе тя лунната е много добра като идея ама а де... Пустата му лакомия край няма...
Утре към 16:15 почва лунната нали?

Имам въпрос към трениращите момичета. Препоръчайте ми упражнения с гирички за стягане на ръцете... Правя уж едни упражнения за трицепса, които ми каза братовчед ми, ама само с тях до никъде не я докарвам... newsm78 Отслабнали са ми ръцете, ама са се отпуснали и разликата в сантиметрите е много малка...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт