Рапанчета и мидички събираме и в БУРГАСкото море се чипкаме!

• 19 334
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
  • По света и У нас
Ние за момента цирка ще го пропуснем  Rolling Eyes - май сме все още твърде малки  Thinking .....

madllen - имаш много готин аватар  Peace ... Ивчо изглежда гооооолямо сладурче  Heart Eyes ....

mama21 - вие наистина сте рекордьори  Hug , на кърма ли сти или на АМ  newsm78 ... и бързо на детенце да му минават страничните реакции от ваксината  Hug

AngelsFallFirst - бързо хващай Ало Бургас и прегледай частните обяви  Peace

# 136
Цитат
AngelsFallFirst - бързо хващай Ало Бургас и прегледай частните обяви
Да, но най-добре в понеделник, при това възможно най-рано Peace

# 137
и аз вчера им се издразних много. Нямат асансьор и ми казват да съм оставела количката долу, на партера  - буквално на улицата, хайде бе. И ми обясняват половин час, че не мога да си запиша детето на педиатър, без да ми кажат, че мога да го запиша при семеен лекар. Сякаш педиатрите не работят с деца.
Аз ходих директно при Ангелова /педиатър/, от регистратурата ме пуснаха, но тя ме отсвири  Rolling Eyes Колкото до количката - наистина е така и добре че бях с майка ми, че тя седна на кафето на Дядо Благо да паркира количката и да пие едно кафе.

Цитат
AngelsFallFirst - бързо хващай Ало Бургас и прегледай частните обяви
Да, но най-добре в понеделник, при това възможно най-рано Peace
  Peace вече в събота излиза понеделнишкия брой на вестника - още утре го взимай

# 138
времето се оправи и май като се събуди малаката сме на плажа, а и едни капани после ще направим. ако има желаещи да се присъединят към нас, свиркайте

# 139
  • Бургас
Привет,
само минавам, после ще чета

# 140
Амелия - точно за Ангелова питах и аз, обаче на регистратурата едно презрително отношение, ай мерси. Колко струва преглед в тази болница?

# 141
  • UK
 Ама вие защо ходите на регистратурата когато отивате при д-р Ангелова  newsm78
 попринцип тя няма нищо общо със Света София качвате се горе в кабинета и си чакате реда и толкоз... няма какво да се занимавате с тия глупаци на рецепцията  Naughty

# 142
а аз откъде да знам Simple Smile
като няма нищо общо със Света софия, защо преглежда там Simple Smile аз вчера за пръв път влязох в тази болница и съм учудена.

# 143
Момичета, спешно ми се налага да се изнеса на квартира. Ако случайно чуете или пък знаете за гарсониера под наем, моля да ми дадете повече информация. Единственото условие е да не бъде в Меден Рудник.

До какъв наем?

# 144
  • UK
а аз откъде да знам Simple Smile
като няма нищо общо със Света софия, защо преглежда там Simple Smile аз вчера за пръв път влязох в тази болница и съм учудена.

Ползва им кабинета и са се договорили да поема спешни пациенти за прегледи ако се налага.... Аз ще съм на стаж от другата седмица при нея и ако искаш ела да те вкарам  Peace

# 145
 попринцип тя няма нищо общо със Света София качвате се горе в кабинета и си чакате реда и толкоз... няма какво да се занимавате с тия глупаци на рецепцията  Naughty
ами нали трябваше да разбера кой й е кабинета - затова. Лично аз се отбих до регистратурата  Sunglasses иначе момичетата бяха любезни  Peace
както писах и преди - тя ме отсвири

# 146
Амелия - точно за Ангелова питах и аз, обаче на регистратурата едно презрително отношение, ай мерси. Колко струва преглед в тази болница?

Ооо, тия на рецепцията на Св. София са голямото добрутро Close Когато съм ходила там все ги чакам по 5-10 мин. да се наприказват и да ми обърнат внимание.

Значи Ангелова не приема нови пациенти, така ли?

# 147
  • UK
ами нали трябваше да разбера кой й е кабинета - затова лично аз се отбих до регистратурата  Sunglasses иначе момичетата бяха любезни  Peace
както писах и преди - тя ме отсвири

Ми не знам защо е направила така  newsm78 Казвайте, че аз ви пращам и ще ви приема  Mr. Green
 Да ви кажа честно защо ви е отпратила... превишила е лимита за пациенти и всеки месец я глобяват... но ако настоявате ще ви вземе... сигурна съм... тя и за направленията я глобяват, че ги надвишава ама пак ги дава  Peace такъв лекар не познавам ooooh!

# 148
Megita , благодаря ти за отзивчивостта, но аз смятам да търся друга лекарка след вчерашния ни разговор

# 149
има ли желаещи за плаж пак да питам че си търсим компяния

Общи условия

Активация на акаунт