Рапанчета и мидички събираме и в БУРГАСкото море се чипкаме!

• 19 285
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
  • По света и У нас
 Wink

# 226
Момичета, включвам се в темичката ви, за да ви кажа за една добра възможност за всички запалени по спорта :
http://www.letsgym.com/2007/06/26/club-iliana-burgas/
Поздрави от горещия Пловдив. Всички тук благородно ви завиждаме, че сте на морето Simple Smile

# 227
Момичета, здравейте!Разбрах, че събирате дрешки за деца от домове.Моля кажете малко повече подробности - какви по-точно, може ли носени, за каква възраст.Би ми се искало да се включа, но не знам дали това което имам отговаря на представите за помощ.Ще чакам отговор.

Да Наде, можеш да се включиш! Погледни в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=198833.0

Аз пък да ви се похваля днес момичета: имаме си малък кум тази сутрин! Сутринта докато пътувах за работа и мъжа ми се обади и много ме зарадва! Така хубаво тръгна деня с тази радостна новина и нямах търпение да разбера подробности та се обадих веднага на кума, мамата още била под упойка в Сливенската болница, а бебчето е добре и тежало цели 3900кг. То затова се наложило и в последния момент секцио!
Та черпя :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=201828.msg4309626#msg4309626

# 228
  • България
Моето майче днес става на 1 мес. много е вълнуващо да си припомняш ка кво е било точно преди месец  Heart Eyes да се отчета. бяхме на консултация 700г и 4 см.  аз съм доволна и лекарката каза , че е мн. добре , тъй като имах малко проблеми с кърмата в началото. Не може да се мери с кг. на Симеон ама все пак тя е госпожица и трябва да е фина, въпреки, че каквато е лакомница  Laughing
зуза мила, наистина много неприятно това със свекървата. А и ти сега със сигурност си много по чувствителна, аз поне съм много  и затова не исках бабите да ми помагат, да не се караме. Желая ти успех с местенето и да знаеш сами ще ви е много по-добре.

# 229
bubi4ko, много добре, че крачето на Деничка е наред. Кой доктор я гледа?
[
Гледа я доктор Челепиев в Св. Николай Чудотворец.
Мерси за съпричастността момичета!

# 230
Моето майче днес става на 1 мес. много е вълнуващо да си припомняш ка кво е било точно преди месец  Heart Eyes да се отчета. бяхме на консултация 700г и 4 см.  аз съм доволна и лекарката каза , че е мн. добре , тъй като имах малко проблеми с кърмата в началото. Не може да се мери с кг. на Симеон ама все пак тя е госпожица и трябва да е фина, въпреки, че каквато е лакомница  Laughing

Еми честито!!! Да ти е жива и здрава!!!

# 231
Някой има ли отзиви за д-р Сийка Караджова, джипи и специалист детски болести?

А нещо за д-рите Жени Стоичкова и Жени Бербенлиева, също специалисти детски болсти, имат съвместна лекарска практика в бившата Втора поликлиника и в "Изгрев"?

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 23:53 от Лилита

# 232
Някой има ли отзиви за д-р Сийка Караджова, джипи и специалист детски болести?
кабинета на Левски някъде ли е?

и аз се колебая между нея /ама ми е малко далеч/ и Джендова

Люси може да ти разкаже за Караджова ако за същата става въпрос. Дано се включи скоро, че няма време - за смяната имаме още три дни май  newsm78

# 233
Караджова е на ул. Левски 103, номера се пада между улиците Калоян и Дебелт, лекарска къща Възраждане.
Ние сме при нея. И съм доволна. Веднъж се наложи спешен преглед на малкия посреднощ и тя се отзова без проблем, но се е случвало 2-3 пъти да не ми вдига телефона в събота и неделя. Сами си правете извод. Внимателна е!

# 234
Благодаря, да, същата на "Левски". Наистина няма време.
Пък тя ми е най-наблизо и освен това пише, че прилага и хомеопатия Peace

# 235
О, да. Прилага. Последния 2 пъти с хомеопатия ни лекува и добре се справи

# 236
Чудесно, още утре отивам да запиша Ева Peace

# 237
  • По света и У нас
За д-р Сийка Караджова, за момента мога да кажа само хубави неща  Peace /особено щом смених 1вата ни лекарка - Ганчева  ooooh!/ ... ДжиПи на малкият е от декември ... Винаги когато съм имала нужда, съм я откривала на мобилния /събота и неделя съм избягвала да я безпокоя/... Когато се е налагало не е било проблем да ми пусне изследвания /микробиологични/ или да ми даде направление  Peace ..... Доста често е използвала и хомеопатия по време на лечението  Peace
bubi4ko наскоро също се прехвърли при нея и доколкото разбрах до момента има също добри впечатления  Peace
Щом си се спряла на нея, те съветвам да отидеш преди обяд, някъде към 11 ч. тогава не е чак толкова натоварено, между 13 и 15 ч. остъства /домашни посещения/ , в късния следобед има много ДК и други  Wink

# 238
Уау, мерси, много ме обнадеждихте! Hug
Дано да няма проблем да ни запише.
А между другото, какво се носи? Аз имам само здравна книжка на Ева. Формуляри има ли при нея?

# 239
Чудесно, още утре отивам да запиша Ева Peace
давай да ходим двете /ама аз утре сутрин няма да мога/  Hug

Общи условия

Активация на акаунт