На лов за биСЕРи и правописни иЗСцепки - 12

• 33 784
  • 690
  •   1
Отговори
# 660
Цитат
... Каква грах използвате замръзена или стелиризирана ?  newsm78

# 661
Това какво означава преведено?! Rolling Eyes

# 662

Ами аФторката явно пита:

Какъв грах използвате (за приготвяне на домашно пюре) змарАзен или стеРилизиран?

# 663
Еми така е...кой не яде грах се излага...Мерси за превода Hug

# 664
  • София
Мен повече ме впечатлява фактът, че грах е в женски род Thinking

# 665
нещо като прах - прахта newsm78

# 666

Цитат

Как преспивате децата си?
« понеделник, 16 юли 2007, 23:27 »
   ... Интересно ми е как изградихте навика с преспиването нощем с вашите бебовци? Всяка вечр като дойде време за сън и удома започват едни крясъци, писъци, вече и на мен ми се реве.  #Crazy #Crazy #Crazy ОПитвала съм какво ли не и песни и танци, и приказки,и люшкане, и гушкане, на гърдата на мама, гушнат в тати. Абе всичко де-що ми е идвало на акъла, нищо не помага. Трябва да се нареве час-час и нещо и така заспива, напарво лудница. Та да питам при вас как е? Единствените ревльовци ли сме, не сме ли и изобщо как процедирате вие?

# 667
Цитат

Как преспивате децата си?
« понеделник, 16 юли 2007, 23:27 »
   ... Интересно ми е как изградихте навика с преспиването нощем с вашите бебовци? Всяка вечр като дойде време за сън и удома започват едни крясъци, писъци, вече и на мен ми се реве.  #Crazy #Crazy #Crazy ОПитвала съм какво ли не и песни и танци, и приказки,и люшкане, и гушкане, на гърдата на мама, гушнат в тати. Абе всичко де-що ми е идвало на акъла, нищо не помага. Трябва да се нареве час-час и нещо и така заспива, напарво лудница. Та да питам при вас как е? Единствените ревльовци ли сме, не сме ли и изобщо как процедирате вие?
Всъщност това е четаемо. И нервно написано... съжалих я "мама"-та. Laughing   Защото  имам същия проблем, поне през вечер. 

# 668

Ами аФторката явно пита:

Какъв грах използвате (за приготвяне на домашно пюре) змарАзен или стеРилизиран?

Намери се кой да ми поправя правописните грешки  smile3532
Аз хубаво съм се изложила, но ТОЧНО ТИ ли трябваше да ги правиш обществено достояние?!

# 669
  • София
нещо като прах - прахта newsm78

Ще се повторя  Hug Hug Hug

ПРАХ е двуполова дума  Peace
Да знаЙш колко баса съм спечелила  Wink

А горката грах - мръзнЯ  hahaha hahaha hahaha

Ами аФторката явно пита:

Намери се кой да ми поправя правописните грешки  smile3532
Аз хубаво съм се изложила, но ТОЧНО ТИ ли трябваше да ги правиш обществено достояние?!

Че ти що си признаваш - ние не знаехме  Wink Wink Wink

# 670
Полкам, ще се засягаш бе, и мен ме има тука!  Joy Joy Joy

Давай да е весело, какво толкоз?

# 671
  • София
Цитат
чай на Хип за реголиране на храносмилателната система

# 672
  • София
Аде агапи му, моро му, кардя му - ямас  Hug Hug Hug

Кво? newsm78

Иначе за котьо много съжалявам! Sad Аз самата съм горд собственик на този, много приличащ на твоя и ми е болно, като си помисля какво сте преживели и най-вече малката душица колко ли се е мъчила.

# 673
  • Варна
Цитат
А аз какво да кажа.Лейдиту Ди много пиши.Като не и изнася нещо се почва едно яко пишене.....

# 674
   ША рече-хайде,обична ми/любезна ми,гадженецето ми,сърчицето ми-за нас...Ама не е баш правилно изписано по скромното ми мнение..

Общи условия

Активация на акаунт