Прасковки сладки си хрускаме, АВГУСТ ний бебче ще друскаме!

• 11 835
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Току що ми се обадиха от Пакостник, за да ми кажат, че и при тях са се изчерпали прословутите гащи. И на тях вносителите са им казали, че няма. Пууууу, нямам късмет, ще си джиткам по без....

Абе в никоя аптека ли няма???
Ще вземем да направим един списък тука на желаещи да купят - и ще пратим "доброволец" да купи на едро за всички  Laughing ...като намерим де

# 211
Абе хора,простете за невежеството ,но какви са тия гащи дето толкова ги търсите,т.е. за какво са нужни и може ли без тях да се мине? Embarassed Embarassed Embarassed

# 212
Абе хора,простете за невежеството ,но какви са тия гащи дето толкова ги търсите,т.е. за какво са нужни и може ли без тях да се мине? Embarassed Embarassed Embarassed
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3651 - ето ги!

# 213
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3651 - ето ги!
Мерси

# 214
Нали ви писах, че в Кико ги има тези гащи. Ако кризата е чак толкоз голяма, може оттам да ги вземете  Laughing Аз взех 4 чифта в един пакет, че не ми се даваха толкова пари за еднократни гащи  Rolling Eyes

# 215
Варненските мами, как е водата, става ли за къпане за мен и малкия newsm78?
Aз докато видя....Абе не е много студена , ама чак за малко дете newsm78

# 216
  • София
Гащите ги има в Пигиса аз утре или в други ден ще съм ам и ще си взема ако все още има  Mr. Green то явно много мами ги търсят!
Ади не  е проблема за 1 час ставане по рано но нали знаеш че баб гледам болна и въобще не ми е лесно и първо се оправям и с нея! Но да ти кажа след 16.30 17.00 пак става за разходки така че ако решиш утре можем да се видим за малко по алейката Simple Smile  

# 217
Мегита, друг път викай бе, ние какво сега не можем ли да участваме?Я ни виж всичките какви сме сладурани smile3534 Ама айде тоя път ти да спечелиш -  един глас отмен newsm10
Лулумба, споко, на мен вчера не стига че ми сервираха развалени миди с ориз в един небезизвестен ресторант във Варна, ами на всичко отгоре накрая ми ги включиха в сметката, въпреки че ги върнах. Аз по принцип не съм от най големите скандалджийки, ама тоя път направо кипнах! Тъпата сервитьорка 100 пъти ме пита не искам ли нещо за пиене или десерт, а накрая се оказа, че управителя въобще не знае че има проблем newsm61

# 218
Ребус, кажи къде, че никой да не ходи там  Mr. Green
Аз тук като смръщя вежди само и носят на цялата маса по едно аперитиво накрая / ликъор, грапа/, а пък ако се развилнея гледай какво става  Laughing

Мами от Варна, колко вървят антицелулитните масажи средно?

# 219
  • UK
 Ето ме и меееееннннн  Hug
 Леле момичета имам да ви раправям  Mr. Green
 Бебето тежи 2.500кг  #Crazy и отговаря на 35г.с.  Crazy Доки се бъзика, че вече спокойно мога да си раждам  ooooh!
 кръвното ми е 110/50 горната граница ми е малко висока ама може и времето да ми влиае с кг съм 82кг вече това означава, че съм 14+ Говорехме за раждането и отбелязахме 13-ти но зависи от графика на доки и като излезне графика и ще уточним вече точната дата
 Купих си днес еднократни гащи и хирургически подложки
 За Бургазлийки купих ги от склада до новата поща...

Много благодаря на всички които ме подкрепиха за конкурса  Hug
 ребус може ама вече за другия брой, че този вече излезна и не може   bouquet
 Сиренке браво за изследванията  Hug
 Мариетка честита ви нова кола и безаварийно да я ползвате

# 220
Мегита, браво на бебока, много голям станал   Hug Да ти е жив и здрав!!!

# 221
  • ГОре на черешата...
Мегита, браво за бебчо Peace! Ти беше с планово секцио нали? И защо тогава тази дата 13-ти...

# 222
  • UK
Мегита, браво за бебчо Peace! Ти беше с планово секцио нали? И защо тогава тази дата 13-ти...

Ми и аз не знам... пада се понеделник и самото число 13 ми харесва ама взех да се замислям за 15 заради Богородица ама ме е страх да не тръгне, че каквото е голямо  ooooh!

# 223
  • ГОре на черешата...
Е като тръгне, ще му мислиш. То какво ли да му мислиш, ще си излезе, няма вътре да стои я hahaha.

# 224
За Софийските мами-тези гащи ги има тук в магазина в Люлин,бл.549.

Общи условия

Активация на акаунт