Отговори
# 255
Честито бебенце на tosi! Да е жив и здрав малкия Виктор!   bouquet
Честит рожден ден, Ели! Много здраве и щастие желая на теб и семейството ти!   bouquet
Теди, признавам си изключих  Confused а добре щеше да ми дойде де се измъкна за малко от приготовленията. Прати тел. номер на лични и аз ще ти пратя моя  Wink
Деси аз пазарувах и от премама преди две седмици (някои от покупките са ми оттам) - имаше сладки неща, но тогава за момченца сякаш беше по-слабо заредено. Миналата седмица обаче бяха заредили нови неща, но не съм ги разглеждала  Laughing
Ели много сладко столче Hug аз взех на Мариса бебешкото столче, което е много хубаво и е синьо на цвят. Като гледам обаче сестра ми как го е "пазила", може и да се наложи да купувам ново.Все пак ще го изчистя и изпера да видя прилича ли на нещо...

# 256
  • Бургас
Добро утро  Grinning Имала съм изненада  Heart Eyes Благодаря за пожеланията, тъпкано да ви се връщат  Hug

Хайде на торта

Опс щях да забравя  Embarassed честито бебенце на мама Тоси, здрав и силен юнак да порасне   bouquet
Дааааа от днес всички са рачета, така че може спокойно да пускате кълките вече  Crazy

# 257
  • София

newsm59 newsm59 newsm59
Адашко, честит юбилей! От здраве да не се отървеш поне в близкия век век и нещо! Късмета да те преследва във всичко, любовта ви да е като пълноводна река, а малките немирници да са много здрави, умни и полсушни за радост и на мама и на татко!
Давай ся тортата, че тамън съм гладна нещо сега Mr. Green

Честито на мама Тоси и синчето да е винаги победител (като името си де) Peace  bouquet

Емче, туй с миризмите го избегнах- сложих по първи съвет зеле ида ви кажа не знам дали от зелето или какво, обаче след 2 компреса днес почти нямам болка, просто внимавам като стъпвам Peace
Марти, да ти кажа ако имаш отде по-добре вземи столче, няма сми да купуваш ново, много са скъпи. А и бебуните не ги ползват дълго, макс годинка според мен и после минаваш на варианта столче за по-едричко. Нашето е ползвано, май писах, и е запазено, ама му е вече по-светла дамаската. Аз се кефя максимално че е памучна изцяло, защото в тия жеги а и зимъска, дупето да му го слагам на синтетитка не ща, нищо че ще е облечен Peace

# 258
  • Sofia
честите бебенце на Тоси! да са живи и здрави и да ги слуша Simple Smile.
6u6on4eto, да си жива и здрава! много да те обичат и ти да обичаш! а като се роди бебко - да си най-щастливата мама Simple Smile!!!

# 259
Честито момченце на Тоси де е жив и здрав малкия Виктор.  bouquet
Честит рожден ден и на  6u6on4eto и скоро да си получи най хубавия подарък.  bouquet
Днес при нас е малко по хладно и се чудя дали да не взема да се поразходя малко. newsm78

# 260
  • в мечтите си
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА 6У6ОНЧЕТО !! БЪДИ ЖИВА ,ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!!   bouquet

# 261
Оле сега погледнах че Тоси е била с термин 2 07 значи дойде и нашия  ред.

# 262
Бях сигурна, че днес ще имаме ново бебе и щастлива мама!!!
Да й е жив и здрав на мама Тоси малкия Виктор!!!!!!! Hug

Весело изкарване на празника на шушончето и скоро да получи най-сладкия подарък  newsm07

Вчера вечерта пратих мъжа да ми купи диня и пъпеш и днес съм подготвена за жегата! Joy
Цял ден ще си лежа пред телевизора, ще си мързелувам и ще тъпча шкембето с вкусни плодове! Joy

# 263
  • София
Ника, аз вчера нагънах едни праскови и докато се усетя не знам колко много съм изяла обаче се издух и после познай- една пътечка до тоалетната, поизтърках плочките  Grinning

# 264
  • Sofia
според мен при нас повечето бебета ще идват на термин, изключая плановите секция Simple Smile.
не знам защо - просто такова ми е предчуствието.
днес да стоите на сянка и хладно, че казват ще са големи жеги!

# 265
  • София
Шушонче, честит Рожден Ден! Много здраве, щастие и скоро да гушнеш здрав и сладък бебо!

Аз днес си чакам каката да се прибере от лагер и от сега съм я замислила как ще пътува на тия жеги....

# 266
  • София
sandcastle, все още се поема от ЗК и според акушерката, която идва на лекциите на 9 месеца в болниците разполагали с анти Д. Рядко се случвало да няма и тогава се налагало да се купува. Имало си и българско производство, което било само за болниците. Попитай преди да родиш дали имат в наличност и ако нямат се поинтересувай къде продават от вносния. Той наистина е с цена към 160 лв. Дано не се налага да си го купуваш  Peace

И след това касата възстановява цялата сума, нали?  Mr. Green Има хора, на които това им е месечната заплата! не могат безотговорно да принуждават хората хем да си плащат цял живот вноски в тази каса, хем после и да си плащат договореното лечение. Т.е, не бива да го допускаме... Ако се стигне до там, sandcastle, искай писмен отказ да за поставяне на договорената ваксина и фактура, когато купуваш от вън... И ги съди после за неизпълнение на предварително заплатена поръчка. Касата, де. Това си е безобразие! А и съм сигурна, че има хора, които изобщо не могат да си го позволят. И какво, осъждат ги да не могат да имат повече деца!? Съвсем наскоро инкасаторката ни ми разказа историята си - точно такава - имала много тежко раждане, приспали я, изпаднала в кома и се събудила след 70 часа чак - попитала за ваксината и й казали, че не са й сложили или, понеже - ми то след такова раждане едва ли ще се навиеш за второ, и защо да я хабим... Пък тя искала - т.е, и сега иска. Жената е на 40, дъщеря й е на 21. И определено е искала и още поне 1... Но са я лишили от правото й сама да избере.

# 267
  • sf
много ми е криво днес. не можах да спя. в тая жега място не мога да си намеря. писна ми от книги, телевизия, интернет. направо - не знам- не е нормално това. да бях в нормално състояние, да идем я на басейн, я на Витоша, а сега..... като затворник  #Cussing out

хайде, спирам да се оплаквам

# 268
Донси, споко, малко остана  Simple Smile Голяма скука, ама после сигурно ще ги търсим тези мързеливи дни  Thinking

Честит рожден ден шушонче, да си жива и здрава, усмивката да не слиза от лицето ти.   newsm59

# 269
Честит рожден ден, Шушонче! Много здраве,щастие,любов и прекрасен бебок!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт