Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява коремната снимка и как да създадете албум в snimka.bg?
Какво представлява протекторът за бебешки матрак и какви са цените на бебешките матраци?
Какви са причините за болки, подобни на менструални преди бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява коремната снимка и как да създадете албум в snimka.bg?
-
Какво представлява протекторът за бебешки матрак и какви са цените на бебешките матраци?
-
Какви са причините за болки, подобни на менструални преди бременността?
-
Как се използва противонапикаваща подложка за бебешко креватче?
-
Какво трябва да се направи и какво е препоръчително да се използва за облекчаване на подути глезени по време на бременност?

Е, може да изчака с такива родители поне на джулая да се роди, ама то вече това си е Божа работа.
Откак спрях магнезия нещо много зачестиха крампите. Сега ще търся из нета кои плодове са най-добрия източник на магнезий и ще се тъпча в неограничени количества, и дано помогне това.

колкото до шапките, преди бях чувала, че и през лятото на новороденото е необходима шапчица, но на лекциите на 9 месеца на няколко пъти изрично казаха, че на летни бебета шапки не се слагат...знам ли
Дано не е нещо притеснително

леле тая нощ беше ужасна, голяма жега.
на малкия Виктор и гордата МАМА също много щастие и здраве от мен.
Много жега днес - гола до кръста съм с боксерките на мъжа ми и с неговите чехли, и с 2 възглавници под бюрото. Успях да изчета почти всичко!