Отговори
# 270
  • София-Красна поляна
Честит рожден ден 6у6онче!  newsm59
Честито момченце на тоси!  newsm07
Още отсега е жега.Незнам какво ще правя цял ден.Добре че малко остана.
Днес ходих на ЖК и познайте кой видях: Ивка (ГОЦА).Беше излязла да си купи сокче и гевречета, ама не ме видя че бях много навътре в кафето.Не излезнах да я занимавам че май бързаше.Изглеждаше добре иначе.
А моята бебка днес я записваха и е много добре.Все още е с главата надолу и Доки вика че даже гледала право напред към него.  Joy
Питах доки и за Клотримазола и вика да не се шашкам че така действал.  #Crazy

# 271
donsyy мъзрелувай сега, че после и да искаш няма  Wink
И мен много ме притесняват тези жеги... бях си избрала дрешки за изписването, но ако е 40 градуса бебока ще се свари в тях
Явно ще трябва да измисля още нещо за резервен вариант  newsm78

# 272
ЧЕСТИТ СЛАДУР НА МАМА ТОСИ! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ В ЖИВОТА! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА И СКОРО ДА СА В КЪЩИ   bouquet

ШУШОНЧЕ, ЧРД! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ И ЗДРАВЕ!   newsm51 newsm59  party023

Емче, ами то вече си ми наближи времето. Щом и зодийката си дочака, нека се ражда вече Simple Smile Е, може да изчака с такива родители поне на джулая да се роди, ама то вече това си е Божа работа.
Вчера един колега ме пита кога трябва да раждам и една колежка вместо да каже СКОРО, вика - СЛЕД МАЛКО. Такъв смях падна...
Аз да се оплача - тази вечер прасците и на двата крака ми се схващаха тъкмо 3 пъти и то едновременно... Направо щях да откача. Още ме боли дори единия Sad Откак спрях магнезия нещо много зачестиха крампите. Сега ще търся из нета кои плодове са най-добрия източник на магнезий и ще се тъпча в неограничени количества, и дано помогне това.
Хубав ден на всички и избягвайте излизането на слънце  Peace

# 273
  • Sofia
Рени, защо не питаш доки дали не може в минимални дози да пиеш магнезия заради схващанията?

# 274
привет и от мен Simple Smile виждам, че вече ви мъчат жегите - аз се държа с климатик на 20 градуса Wink мъжът ми сутринта не искаше да ме пуска да идвам на работа, но тук опредлено е по-хладко, отколкото вкъщи Simple Smile
снощи обаче каква борба с жегата беше.... докато се прибера се бях изпотила на всички възможни места и като се прибрах веднага си взех душ и цяла вечер си стоях гола, на течение... не че помогна особено де, ако имаше как и кожата щях да си сваля, ама нейсе

утре сме със свекървата и сестра й до някакви магазини на едро за бебешки работи - стискайте палци да издържа и да си имам нови попълнения в бебешкото шкафче Wink

честит рожден ден на шушончето! честит малък мъж на тоси!

# 275
  • София
ЧЕСТИТ СЛАДУР НА МАМА ТОСИ! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ В ЖИВОТА! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА И СКОРО ДА СА В КЪЩИ   bouquet

ШУШОНЧЕ, ЧРД! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ И ЗДРАВЕ!   newsm51 newsm59  party023

Емче, ами то вече си ми наближи времето. Щом и зодийката си дочака, нека се ражда вече Simple Smile Е, може да изчака с такива родители поне на джулая да се роди, ама то вече това си е Божа работа.
Вчера един колега ме пита кога трябва да раждам и една колежка вместо да каже СКОРО, вика - СЛЕД МАЛКО. Такъв смях падна...
Аз да се оплача - тази вечер прасците и на двата крака ми се схващаха тъкмо 3 пъти и то едновременно... Направо щях да откача. Още ме боли дори единия Sad Откак спрях магнезия нещо много зачестиха крампите. Сега ще търся из нета кои плодове са най-добрия източник на магнезий и ще се тъпча в неограничени количества, и дано помогне това.
Хубав ден на всички и избягвайте излизането на слънце  Peace

Трици. За Mg, де.

# 276
  • sf
абе малко,малко , ама тоя ад се не трае. то да имах работа, поне времето щеше да минава по-бързо. викам на мъжа ми, ако цяло лято е такова, с децата и гора на витоша- иначе  #Crazy

за точен цитат, може да се маркира само избраното изречение- така хем е ясно, хем не се натоварва сървъра с дългите постове

# 277
Рени, в бананите има магнезии  Peace
ох, от повече от час съм с някакви тип менструални болки - постоянна тъпа болка, като от време на време доста се усилва. При контракциите не болеше постоянно, нали?

# 278
Честито бебче на Тоси ,да са живи и здрави  ylinfant
Честит рожден ден на Шушончето,много здраве ,любов и късмет bdbaloni

# 279
  • София
Честит син на мама Тоси!  bouquet Само радости да й носи.
Шушонче, честит рожден ден. Да си много щастлива заобиколена от твоите мъже  bouquet
И аз съм станала едно мрънкала, ужас! Не мога да се позная. Все нещо се оплаквам, както вика донсии: "полазили са ме калинките". Имам невродерматит на краката и само се чеша като ненормална, но съм твърдо решена да устискам до края. Crossing Arms
Абе, момичета, замислила съм се (понеже аз съм от малкото дето още не са пазарували) за изписването на тая жега ще им трябват ли на бебета шапки newsm78? В смисъл, да знам какво да подготвя. В този ред на мисли, моля Емчето и Бима като се включат да кажат как си обличат бебоците.
За анти Д - то, ако ще купувате от българския (дано да има производство) непременно се обадете на фирмата да ви обяснят как точно да стигнете, защото мястото е много забутано и дори от картата трудно човек се ориентира - от опит го казвам, купувала съм за приятелки.
мариска, не боли постоянно. И трябва да усещаш втвърдяване на корема.

# 280
Благодаря на всички, които се отзоваха за моя проблем. Сега намерих, че освен бананите, с много магнезий били и кайсии, домати, ядки, сушени плодове, шоколад (а как само не обичам) и зърнени храни. Сега ще ходя да ошушкам някой плод-зеленчук Simple Smile А иначе дори и в малки дози като допълнителни добавки не е хубаво да се пие магнезий в последния месец, за да може матката да си свърши работата при нормално раждане...
Мартина, ако нямаш втвърдяване значи е от разтеглянето на кожата ниско долу. Когато бебчо тръгне да се смъква при първото раждане го имало (или нещо такова каза вчера акушерката на лекцията). Ама ние нали много дърдорихме... нека ни е сега да се чудим  Mr. Green

# 281
Софи Бо, Рени мерси за бързите отговори  Hug колкото до шапките, преди бях чувала, че и през лятото на новороденото е необходима шапчица, но на лекциите на 9 месеца на няколко пъти изрично казаха, че на летни бебета шапки не се слагат...знам ли newsm78

# 282
Здравейте и от мен   bouquet  bouquet
Много жега днес бре  Shocked
Аз за срещата съм пас - мъжа не ме пуска. Пада ми кръвното и категорично заяви, че тая няма да стане  Sad Ама вие да си изкарате много хубаво.  Hug
Честит юнак на Тоси Laughing
Честит празник и на Шушончето  bouquet  bouquet
А ние днес бяхме на ЖК - всичко си ни е наред, само дето плацентата станала вече 2 степен. Дали е нормално newsm78 Тумбака не ми е паднал и малката още не си е наместила главата  Rolling Eyes
Така за Анти Д гамаглобулина - доки каза че е възобновено българското производство. Ваксината я имало вече в Онкоцентъра в Дървеница и в старта АГ болница, която се намирала някъде към Централна гара /аз лично и идея си нямам това къде е/
ЗК не възстановява пари , ако си я купите сами ваксината. Изрично питахме позната която работи към ЗК.
мариска да не би да те натиска бебунчо и от това да те боли  Thinking Дано не е нещо притеснително  Hug
Ей много дълго стана  Embarassed
После пак ще пиша  Hug

# 283
  • Sofia
55

ooooh!  леле тая нощ беше ужасна, голяма жега.

bouquet    на шушончето и от мен бъди здрава и много щастлива.

baby_neutral  на малкия Виктор и гордата МАМА също много щастие и здраве от мен.

Мариса мерси за отговора, ще ги посетя, че и аз като беболинчо - едно ми се струва много дебело, друго много скучно, пък е все пак първия официален момент в живота и се документира и помни, трябва да се представим подобаващо.
Снощи в 12 хванах по програма здраве едно предаване за раждания,  #Crazy   няма да коментирам как ми се отрази, как така не сънувах цяла нощ раждания не знам.

Новите снимки накрая ми са качени ето и линк   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=136318&view=1&photo=25
Та това за шапките и на мен ми е чудене, тази която евентуално мога да сложа ми сеструва много дебела, с бяла дето са като кондом едни грозни залепнали за глаата, не ми харесва, те са ми по скоро за след баня само, не знам....

# 284
  • София
Ехоо, здравейте и от мен, душки добродушки Grinning Много жега днес - гола до кръста съм с боксерките на мъжа ми и с неговите чехли, и с 2 възглавници под бюрото. Успях да изчета почти всичко!

Ура, имаме си ново бебче - да й е честит Вики на мама Тоси newsm51

Шуши, честит ден ден Hug Подаръкът ще си получиш скоро Grinning Кога ще успееш да качиш снимки от понеделник?

Вчера се рових из клюкарника и харесах една обява за работа, за сестричката ми. Стискайте палци - сега от 12 е на интервю. Много е организирана и трудолюбива, с перфектен испански и английски езици, а няма никакво самочувствие, милата. Само й се карам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт