Споделете 11.8

• 15 978
  • 584
  •   1
Отговори
# 150
  • UK
Трябва да го сглобя... Сега е на части. Wink

# 151
Трябва да го сглобя... Сега е на части. Wink

Добре! Hug  bouquet

Наздраве! Flutter Mr. Green Joy

# 152
# 153
  • Пловдив / София
Споделям,това както и мин. лято започвам пак да работя на 8-часов раб. ден за няколко месеца. Ама мн. го мразя това раб. време. Чувствам се като парцал. Crossing Arms
Зимата ми е добре-нощни, дневни, празници, както дойде.  Crazy
Споделям още, подариха ме една рокля, панталон, сако и две блузи. Blush

Браво на МГМ. Аз с тия неща до утре да се мъча пак нищо няма да направя. Мн. уважавам сръчни хора.

# 154

Красиво е! Още повече, че е направено с любов и желание! Hug  bouquet Hug

Не мога да повярвам колко кОлтурно пиша, след спамо-чата и псувалника.......... Mr. Green ooooh! ooooh! ooooh!

# 155
  • UK
Сръчна - друг път. Не мога да лакирам собствените си нокти в нещо друго, освен безцветен лак... Simple Smile

# 156
Ти да не го хвана нарочно тоя кърлеж, зарад медицинската сестра? Mr. Green Joy
Ако беше нарочно, щеше да е на друго място кърлежът.
Все пак ще мисля върху идеята.
Трудно се намире кърлеж, ако го търсиш.

# 157
Ти да не го хвана нарочно тоя кърлеж, зарад медицинската сестра? Mr. Green Joy
Ако беше нарочно, щеше да е на друго място кърлежът.
Все пак ще мисля върху идеята.
Трудно се намире кърлеж, ако го търсиш.

Като ти гледам готиния аватар, си мисля, че няма да ти е толкова трудно да откриеш каквото и да било! Mr. Green Joy Joy Joy

Мърморанке, аз мога да си лакирам ноктите както си искам, с рисунки, без рисунки, ама ни такава обувка мога да направя, ни таквоз дРЪво! Joy Hug  bouquet

# 158
  • България-Швейцария
Аз съм черен силен медиум.
Ако си помисля или говоря за нещо лошо, се сбъдва.
Ако е хубаво - не.
Доста такива моменти имам и аз, само че и в двете посоки Rolling Eyes.
Общо взето на другите нося късмет, на себе си - по-малко или никак.
По-близките ми приятели обаче определено са ми забранили лошите мисли Wink.

Тръч Laughing утре бързо да го махат кърлежа, последствия няма да има Peace.
Обаче, бррр, настръхвам аз при таквиз новини, защото се сетих преди време как се бях сдобила със 17 нашественика #Cussing out.
Всичко се оправи, но 'селският туризъм' е затворена страница за мен, вуйчо ми ме загуби и като шофьор, и като работничка по градината. Как пък от 6 човека, дето седяхме на една маса в двора точно мене нацелиха гадинките, и то такава бройка ooooh!.

# 159
Много, много, много, много, много, ама много мразя да ставам толкова рано!!!!!!!!!!

Не можах да се сдържа, споделих го! Mr. Green

# 160
Мърморано, събра ми очите с тези неща Shocked Жестоки. М/у другото в Мола на Стамболийски си търсят човек за опаковане на подаръци. Има един щанд на 1-ви етаж(или както му казват някои - партер), под един от ескалаторите. Ако още си търсиш работа и това представлява интерес за теб - виж го.

# 161
МГМ, иди виж за работа, за която ти е казала Дуци. Много е приятно местенцето.
Много хубави работи правиш.
Аз да споделя, че ходих на зъболекар рано-рано  Tired Еб*си зъба, вече втора седмица го "лекуваме".
Следобяд съм на интервю за работа, трето интервю ми е изобщо....много било трудно бе  Crazy Искат ми поне 2-3 месеца стаж, а аз нямам  Rolling Eyes Хъх, даже не ме интересува заплащането, просто ми трябва около година стаж, за да вляза в час и да почна да работя за себе си  Crazy

# 162
  • Paradise
Стоя вкъщи и чакам да минат да ме вземат за работа.
И се чудя им ли сми изобщо да ходя.... тъй или иначе имаме фирмена сиеста - докато стигна до офиса, ще е станало време да се прибирам....

# 163
Мърморанке, чак сега успях да вляза тук. Много готини неща, обувката е истинска направо, жалко, че не може да се обуе.
 Grinning

Днес спахме до 9 часа  newsm44

# 164
Мърморано, събра ми очите с тези неща Shocked Жестоки. М/у другото в Мола на Стамболийски си търсят човек за опаковане на подаръци. Има един щанд на 1-ви етаж(или както му казват някои - партер), под един от ескалаторите. Ако още си търсиш работа и това представлява интерес за теб - виж го.

Тъкмо за мърморана! Дано стане, хем да се види с някой лев през лятото!

Общи условия

Активация на акаунт