Споделете 11.8

• 15 979
  • 584
  •   1
Отговори
# 135
Аз съм черен силен медиум.
Ако си помисля или говоря за нещо лошо, се сбъдва.
Ако е хубаво - не. Оня ден давах съвети на съфорумка с кърлеж.
Утре ще си действам по съветите, които давах.
Аз пък имам кърлееееж, ей тъй - на!

# 136
  • UK
Аз си губя времето. Направих си обувка от алуминиво фолио. Това ми е любимия материал, всичко може да се направи с него. Е, не може да се стъпва в обувката, защото нямаше какво да сложа в тока за да е устойчив, но стана мн сладко. Wink Преди това направих от любимите си дървета, дето само един от клоните му отнема около два часа а му трябват поне 5 - 6 клона, ама е готино Simple Smile

# 137
снимай и покажи, до сега дори не съм си представяла, че може да има обувка от фолио  Grinning
ама не се съмнявам, че може, помня твоите изящни кутийки за подаръци.

# 138
Четох преди малко темата за сутиените и там госпоицата Бу споменава Дона. Къде е Дона?
А аз ако трябва да споделя ще е, че ме боли глава и ми се спи, но не ми върви да легна още по светло...

# 139
  • Варна
Дона е в отпуск.
В подписа ли да си го сложа?  Laughing

# 140
Споделям, че днес съм ужасно самотна - духовно. И все ми се плаче, а причина няма.

Стига де, хайде по-весело! Hug   bouquet
Ами те поетите, по принцип са чувствителни души, за да напишеш стих, трябва да имаш голяма душа. Пусни си някоя весела песничка, и може да се усмихнеш. Hug

Гледам дигнали сте мизата. Mr. Green Вече се търсят не 50 лв., а 200 лв.. Crazy Joy Joy

Wolf, верно ли имаш кърлеж? ooooh!

# 141
Мен само 50 лв ме оправят, ама никой неоткликна.  Sad

# 142
Дафо, сори, пропускам вече ... забравям  Crazy
Защо дават д-р Хаус толкова късно или по-точно защо ми се спи още в 8...
А купих си книгата за войната за капака на тоалетната чиния и там има един такъв лаф: Каква е разликата между жена в ПМС и терорист? - С терориста може и да се споразумееш.... Laughing

# 143
Дааа, имам. Още не сърби и  е плосък. Отзад на лявото бедро, между коляното и гъза. Аз съм стегнат, до утре няма да изсмуче кой знае какво. Утре ще ме барне мед. сестра.

# 144
Дааа, имам. Още не сърби и  е плосък. Отзад на лявото бедро, между коляното и гъза. Аз съм стегнат, до утре няма да изсмуче кой знае какво. Утре ще ме барне мед. сестра.

Ти да не го хвана нарочно тоя кърлеж, зарад медицинската сестра? Mr. Green Joy

# 145
Браво Мърморанке Grinning
Уф аз само мога да се оплача,затова ще си замълча Confused
Прохладна вечер на всички Grinning

# 146
  • UK
снимай и покажи, до сега дори не съм си представяла, че може да има обувка от фолио  Grinning
ама не се съмнявам, че може, помня твоите изящни кутийки за подаръци.

http://i50.photobucket.com/albums/f343/nea_orlean/Picture077.jpg
Наживо изглежда по добре. Simple Smile

# 147

Уаууууу, ами тя като истинска, браво! Аз където имам претенции, поне по образование, че съм сръчна с ръцете, не съм много сигурна, че бих могла да я направя. Crazy Hug  bouquet

# 148
  • UK
Мерси. Simple Smile

# 149

Айде, покажи и дръвчетата, не се срамувай. Сигурна съм, че са страхотни! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт