Споделете 11.8

• 15 935
  • 584
  •   1
Отговори
# 240
предлагам да се сдобиеш с красива широкопола шапка на цветя

# 241
  • UK
Аз ли? Ако аз, с удоволствие бих, напоследък ми отиват шапки. Simple Smile

# 242
Егати, само аз съм си нямала злобно ЛС! Чувствам се незабележима. Отивам да пуша в знак на протест, пфу!

# 243
Мога те уредя  Mr. Green

# 244
До мюриел (открито ЛС): К'во симислиш, че като си налапала пурата и не ядеш доматите с колците ли. Букет.

# 245
Не се брои, Кейс, и правописна грешка си няма даже. Пура, мура, дискриминирана съм и толкоз  Crossing Arms Отивам да се заяждам из темите, дано някой върже.

# 246
Хм, постарах се... Даже ме домързя да се връщам и да слагам интервал.
Ама, кой ти го отчита, на... Пълно е с неблагодарници, дето само киснат в клюкарника, без социален живот или нещо подобно беше  Rolling Eyes

# 247
Аз ли? Ако аз, с удоволствие бих, напоследък ми отиват шапки. Simple Smile
ти , я! никой друг напоследък не се е оплаквал от слънцеболежка...  Laughing

# 248
А, така е то. Зли жени, хейтърки и садистки. Ама никой никого не споменава поименно, там е проблемът. Букетче?

# 249
Нищо, че съм дърта магарица вече, чакам с нетърпение 7-ата книга за Хари Потър. Днес не издържах и издирих хакерския сайт, в който са пуснали кои двама герои умират накрая... Хем имаше предупреждение да не се чете надолу, за да не си разваляме удоволствието от последния том...
Пусто любопитство...

# 250
Дивана, не ми казвай сайта, моооля те.З нам си че ще го намеря и докато не прочета кой какво, няма да мирясам. Пък ми се чете книгата  ooooh!

# 251
И аз не съм от най-малдите магарици, но днес си купих такова, което прави сапунени мехури...на работа си го пробвах даже...детска радост, бенгалски огън...Колежката отказа да повярва, че е за мен в началото, ама после като изкарах железния довод, че действа успокоително на нервната система се примири  Crazy

# 252
  • UK
Аз не вярвам на тези сайтове. Пишат всичко - информацията е 50% вярна, но и 50% не. Всеки може да напише, че е брат на най добрата приятелка на лелята на Роулинг, и аз мога. Вие, на мястото на Роулинг, бихте ли дали каквато и да било поверителна информация за книгата на човек, на когото нямате пълно и безрезервно доверие и мислите ли, че човек, на когото имате такова доверие би изтичал да разпространи информацията?

# 253
И аз си правя балони, детето има нещо като пистолет дето ги изстрелва.

Напоследък много обичам тримата да играем с водни пистолети. Тъй като се придвижвам като тюлен, аз го отнасям най-много. Ама е разхлаждащо... Grinning

# 254
  • UK
Едно време си правехме форумски срещи на Егмонт с водни пистолети - лятото, всеки зареден с по един два... Кеф голям.

Общи условия

Активация на акаунт