Споделете 11.8

• 15 952
  • 584
  •   1
Отговори
# 225
Аа. Амортизация, начи. Че нали затова си им плащала наем?

Не че мога да направя друго, освен да поразсъждавам на темата, но оформянето на договорните отношения би трябвало да е грижа на възложителя, в случая - наемодателя.

Моят съвет - отсвири я - да е мислила навреме (освен ако не са ти останали вещи там).

# 226
От два дни нямам нет, и какво направихте с тая тема!?!  Shocked Кога се създаде, кога стана ...найсе страници...
За номерацията нищо няма да кажа  Mr. Green

Споделям, че детето беше два дни с температура 39 и кусур, джипито ахна и каза, че имал гнойна ангина. Хъм. Тя лекувала това с антибиотици. Ми хубаво. След вчерашното посещение при хомеопат и първия прием на лекарството, ни температура, ни две, щурее наоколо, и ме побърква.  Laughing

Иначе искрено и неблагородно завиждам на всички, които живеят на морето, и също така на госпойцата Бу, която също отпраши за там... ние останахме да гълтаме прах и да се пържим в собствен сос  Cry

# 227
  • Paradise
Ай, Лиске, не подхожда на жена като теб да се афектира тъй!

# 228
о , Лиске, честито ти първо злобно ЛС. Доста време го чака Simple Smile

МГМ и Бухтичке, тази писобелла не е свършила никаква работа всъщност - освен адресите на книжарниците, другото е старо инфо.

# 229
Чесън, и аз така разсъждавам. Ама знам ли?
В договорът има клауза да освободя помещението във вида, в който съм го получила. За една година не се промени вида, ама за пет лекинко се амортизира и има нужда от освежителен ремонт. Та затова питам дали изтеклия договор преди 4 години важи сега  Thinking

Иначе, и аз давам под наем и си поемам ремонта, когато се наложи.

# 230
о , Лиске, честито ти първо злобно ЛС. Доста време го чака Simple Smile

Видяхте ли, имало и добри хора!
Който чака, дочаква. Казвах ви. Laughing

# 231
  • Варна
Споделям: Just a perfect day!  Grinning
Плаж, секс, детето на ясла, интервю за нова работа, ще ходим и на цирк ( с детето, де)  Laughing

# 232
Лиска, а второ подобно ЛС получи ли?  Wink

# 233
Даф, и довечера като го вземеш детето от яслата, да не ти кажат, че Ния спинкала и папкала, докато мама правила секс. Нали знаеш, че те четат  Laughing

Лиске, старият ти подпис беше по-хубав. Да ме смениш заради едно бабче  Crossing Arms

# 234
  • Варна
Хахаха, леле, верно, шпионите от яслата!  ooooh!
Пука ми, и ний сме хора.

# 235
Лиске, как можа 2 години само с едно злобно лично съобщение. Аз на втория ден имах 2. И то с такива правописни грешки, че са си направо за "БисИрИте".

Малко се тревожа за тази потребителка, която ми ги прати. Изгуби се, спря да пише, дано е добре.

# 236
  • UK
Тити, знам, но никой не се нае да иде да провери, и Стоян трябваше да действа радикално с "молбата" и съответната "награда". А Писоарата е неприятна. Прави ми се на важна.

# 237
Мърморанич, мина ли ти главата?

# 238
Ура! Най-сетне получих кофти лично съобщение.
да ти е честита новата придобивка!

# 239
  • UK
Мина. Без лекарства, снощи пих, но тая сутрин още ме болеше, взех си леден душ и мина. Дори излизах почти без проблем със слънцето. Wink Още я усещам... на косъм да заболи, който го е изпитвал знае за какво говоря, но мисля че ще мине съвсем. Напоследък се престара, от слънцето е. Мерси, че попита. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт