Споделете 11.8

• 15 942
  • 584
  •   1
Отговори
# 210
  • UK
На мен ми влияе. Ама поради липса на пари я карам на макарони, понеже струват по 15 стотинки на порция...

Интересно, не виждам нито една тема "СЛАВИ ТРИФОНОВ СЕ ВРЪЩА НА 9 ЮЛИ!!!".

# 211
Аха! Открих защо има ранг! Много съм добра.
А ще споделиш ли Mr. Green

И един въпрос - защо жегата не влияе на апетита ми? newsm78
Винаги съм се чудела на хората, които казват, че през лятото отслабвали. Свързвам го с топлината и намаляване на апетита, леките храни, но пак не ми е ясно защо при мен никога не се получава. Даже май повечето пъти все лятото съм напълнявала.

# 212
Аз ли съм пълен наивник или нещо дълбоко греша не знам но ми иде да се  smile3538 smile3538 smile3538

Тресни се по главата, и утре пак й направи услуга, бъди добронамерена, и чакай да ти благодари! Mr. Green Тя ти е благодарила всъщност, много деликатно, зад гърба ти! Mr. Green

Не съм сто процента сигурна, но не виждам друг повод който да оправдае конското, но и да се тряскам по главата пак ще ми е трудно да се променя, наивна съм си ми е трудно да се отрезвя за повече от няколко дни

Искаш ли да ти кажа какъв ще е евентуалния край на случката? Така ще извърти нещата, че накрая тя ще е наивната и невинната, а ти ще си лошата. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ако интуицията не те лъже де, и случая е такъв, какъвто подозираш. Hug

# 213
Един приятел ще се жени на 25 август. Сега ми се обади да сподели. Леле, размазвам се от кеф.  Grinning Толкова е хубаво хората да се женят. После имам още едни приятели, които ще се бракуват на 1 септември. Ех Simple Smile Искам пак. Laughing

# 214
Няма проблем. Разведи се. После пак се омъжи.
      Ще бъдеш булка. И ще си в бяло.

# 215
  • При хората, които обичам
Еее, Волф, пепел ти на устата /клавиатурата/.

# 216
Няма проблем. Разведи се. После пак се омъжи.
      Ще бъдеш булка. И ще си в бяло.
Joy Ц. Аз са същия мъж искам. Т.е. без крачката с развода. Аз съм го измислила - на петата годишнина, а ако сме си оправили материалното положение, може и на третата още. В някоя крепост тука, ще си харесам, и ние двамата в средновековни одежди. Гости даже (щот на предната нямаше много Mr. Green) И огромна трапеза, пировска, с печени пилета и грозде. И златни чаши с червено вино Crazy Няма да е и за петата май, с тия златни чаши Laughing

# 217
  • UK

Цитат на: Albus
Задачата:
Някой да разпита из по-големите книжарници в София къде със сигурност ще има среднощна премиера на седмата книга на английски език на 21 юли, каква ще е цената, ще има ли намаление, ако си я платим по-рано (защото в Бургас "Хеликон" предлагат книгата за 40 лв ако си я платим до 8ми юли, 50 лв ако си я купим след това и обещават среднощна премиера) и всичко останало. Моля, тези, които свършат това, да дойдат тук, да постнат резултата в пост със спретнат вид + името и адреса на книжарницата, в която ще се състоят тези така емоционални събития.

Наградата:
Ранг по избор за първия, който задоволи любопитството ми докрай. Плюс автограф от мен върху книгата, ако желае.

Ако това се случи до края на утрешния ден:
Ще изпълня три желания на успелия, стига да са в рамките на морала, правилата на форума и добрата ми воля. Simple Smile

Смисълът:
Да си направим едно велико форумно ХП7-парти като за последно, да сме всички заедно, да споделим емоцията и да се отрепем от кеф. Simple Smile

Айде. Simple Smile

Цитат на: Pisobella
Излизането на английското издание на "Harry Potter and the Deathly Hallows" ще се състои на 20 срещу 21 юли точно в полунощ в книжарници "Хеликон".

Така най-запалените фенове на Хари Потър ще могат да се сдобият с последната част още в ранните часове на 21 юли – заедно с феновете по целия свят.

Книжарницте "Хеликон" ще бъдат отворени цялата нощ, за да могат най-нетърпеливите първи да си закупят книгата. 

За всеки предплатил книгата във веригата книжарници между 8 юни и 8 юли ще има 10 лв. отстъпка, анонсират от "Хеликон". ---(Купи предварително само за 39,95 лв. до 8 юли!)

адреси:
София

бул. "Ал. Стамболийски" №17
Тел : 02 9884029
E-mail:officeeubcc@helikon.bg

София - книжен център

бул. ул. "Н. Ракитин" № 2
Тел: 02 9439021
Факс: 02 9439024
E-mail:c_sklad@helikon.bg

София - Витоша

бул. Патриарх Евтимий № 68
Тел: 02 9871919
E-mail:bigbookshop@helikon.bg

п.п.само за поръчката на книгата(дали ако искаш си я поръчаи от Бургас например и като дойдеш да си я вземеш) не мога да погледна сега - но мога да го направя утре Simple Smile доволен ?
Wink

# 218
Четат ли тук юристи? Да ми помогнат и да не пускам тема само за това  Grinning

Имам питане: Ако договор за наем е сключен за една година (от 01. 01.2003 до 01.01.2003 да речем) и в него пише, че се сключва за период от една година, но няма клауза за продължаването му след това, дали този договор престава да действа след изтичането на срока или автоматично се подновява? Наетото помещение продължава да се ползва и след тази дата и е ползвано още 4 години без да има анекс към горепосочения договор.
И важат ли клаузите от договора след изтичането му на 01.01.2003?

Благодаря  Hug

# 219
Ако няма клауза:
Цитат
Ако след изтичане срока на договора, страните продължат своите взаимоотношения по начина описан в настоящия договор, то същият се счита продължен за неопределен срок.
- не се подновява автоматично.

Но в твоя казус - след като става въпрос за вече минали години, и договорните отношения са продължени, можеш да считаш, че срокът на договора е автоматично подновен. Което се разбира от само себе си, де.

Ама не съм юрист, да знайш. Ше гониш някого или теб шъ та гонят?

# 220
  • в Низината
Споделям....денят ми започна с едно обаждане, което чаках от много време. Сега се чувствам страхотно. Резултатите ги чакам другата седмица! fingerscrossed

# 221
И аз не съм юрист, но при нас, когато сключваме договор за аренда или наем на зем. земя, договорът важи за точно определения срок. Когато изтече се изисква ново подновяване или анекс към стария, нотариално заверен. Ако не е направено това, договорът отпада.
Нотариус ми каза, че даже и да има клауза, която за автоматично подновяване на договора, ако има желание от двете страни, пак трябвало да се завери нотариално.

# 222
Ама не съм юрист, да знайш. Ше гониш някого или теб шъ та гонят?

Няма посочена клауза за автоматично подновяване след изтичане на срока.
Ами, преместих се вече, но имам проблем с предишното хазяйство, относно амортизацията на помещението и чия грижа е подновяването. За пари става въпрос. Simple Smile

Договорът НЕ е нотариално заверен.

# 223
Ура! Най-сетне получих кофти лично съобщение.
Юзерката babche ме уважи. Даже ми написа
"Уважаема Лиске", но обясни, че не защото ме
уважава, а защото така било прието. Лицемерно, а?!
После ми сподели, че й дошло до гуша от такива
провинциални комплексарки, но не уточни кого
визира. Дали тези, които пишат "уважаема" на хора,
които не уважават, но понеже така било прието.
Или какво. Както и да е. По-нататък ми предложи да
изчакам на гарата в Угърчин и като видя чист влак, да
се кача. Което от своя страна е едно разумно предложение.
Никоя от вас не се сети да го предложи първа. А уж сте отракани.
Жалко обаче, че бабче си мисли, че не допускам, че човек с моето
ниво може въобще да я впечатли. Допускам, как да не допускам!
Всичко допускам. Но защо ми дава заповеди да махна указанието
от личния си профил "скоро в Мбабане". Това пък какво я дразни.
Щели да се объркват хората. Ми да се объркват. Някои са така родени.
Ох, изпразних се. Олекна ми.

# 224
Да ви споделя, че нямам хляб, като тръгнах да купувам се оказа, че няма асансьор. Забраниха ми да се качвам и слизам по стълби докато родя и сега съм заточена като една принцеса на седмия етаж.

Сега в тази жега трябва да правя спагети.

Веднъж ми се случи пак да няма асансьор, но бяхме на първия етаж и моя приятел ме занесе на ръце до седмия. Горкинкия не можеше да си каже името после. Още ми е мъчно за него.

Общи условия

Активация на акаунт