Споделете 11.8

• 15 800
  • 584
  •   1
Отговори
# 75
  • При хората, които обичам
Ааа, като любяща майка ще трябва да уважиш избора им. Пък и к`во - я виж един пожарникар до къде стигна...

# 76

Боу, хич неам нерви за такива оргазми, ако се
сещате за спадане на кое либидо става въпрос.

# 77
Само този клип намерих!  Hug  bouquet

Where Will You Go

# 78
Споделям, че изядох целия сладолед на детето - имам нужда от абдоминопластика в момента Rolling Eyes

# 79
  • При хората, които обичам
Той нали и без това не го иска...Няма да ходи зян, я Mr. Green

# 80
Споделям, че изядох целия сладолед на детето - имам нужда от абдоминопластика в момента Rolling Eyes

Е това е, горкото дете! Mr. Green Joy Joy Joy

# 81

Да бе, горкото дете! По-скоро - горката му майка!

# 82
  • UK
Тео, да, това е песента. Тя си няма клип. А тази, дето я е качила във ВиБокса, ми е приятелка.

# 83

Да бе, горкото дете! По-скоро - горката му майка!

Горката му майка, да е мислила, преди да изяде сладоледа на детенцето. Ние майките в парка, си имаме един лаф за нас: Майки гаднярки!!! Mr. Green Ама това не е за теб, ние сме такива! Mr. Green Joy Пиеме си биричка, а на децата, къш, къш....!!! Mr. Green  Mr. Green

# 84
Тя ако мислеше, нямаше да изяде сладоледа Embarassed

# 85
Тео, да, това е песента. Тя си няма клип. А тази, дето я е качила във ВиБокса, ми е приятелка.

Да видях, за това я пуснах, много е хубава, текста е страхотен. Тъжен е, ама е истински! Hug

# 86
  • UK
Всичките им текстове са тъжни и истински. Имат може би една или две оптимистични песни. Обожавам тази група, толкова е... Истинска. Мда. Simple Smile Ейми Лий е за мен... Перфектната жена.

# 87

Какъв съвпадък. Пътьом с Янето си купихме сладолед. На мама две топки, на Янето - една. Ама то не било топки като топки, а сериозна работа. Аз мойте топки си ги облизах до капка, че и на детето помогнах. Много се мразя днес.

# 88

Какъв съвпадък. Пътьом с Янето си купихме сладолед. На мама две топки, на Янето - една. Ама то не било топки като топки, а сериозна работа. Аз мойте топки си ги облизах до капка, че и на детето помогнах. Много се мразя днес.

Ама нямаш нужда от абдоминопластика, нали?

# 89

Ама нямаш нужда от абдоминопластика, нали?

Напротив, имам. Аз съм цялата един абдомин, от врата до коленете.

Общи условия

Активация на акаунт