Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е състоянието на сина на Сверир?
Какви са критериите за оценяване на преразказа по БЕЛ и колко точки носят въпросите от теста?
Какви са мненията за многодетните майки във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е състоянието на сина на Сверир?
-
Какви са критериите за оценяване на преразказа по БЕЛ и колко точки носят въпросите от теста?
-
Какви са мненията за многодетните майки във форума?
-
Какви са най-новите новини за Елли и Криско?
-
Как да помогна на детето си, ако има висока температура?
.Защото е записано до две годишна възраст за всяко 1-2-3 и до 6 м за 4 и следващо.Според мен са след тези 9м -най логично е.А друг е въпроса ,че това е малко и,че е подигравка.
.Аз карах курс преди 4 г и мога смело да заявя,че това ми беше най кошмарното преживяване през живота ми.Оттогава всеки божи ден карам и все още ,не се чувствам много сигурна и общо взето не ми е страст.Може би си зависи от инструктора,пък и като стане човек на повечко годинки може би е по трудно

Иначе при нас се случи нещо много специално - на Софи и падна първото зъбче Какво направихте със зъбчетата вие ? Спорен и успешен ден на всички

,а сега за наказание,че дълго не си писала - една снимка и от вас - актуална........Радвам се,че прописа!

Ще й стискаме палци, Мамче, пък ти й предай нашите поздрави и пожелания за скорошно оправяне