МНОГОДЕТНИ МАМИ 19

• 17 305
  • 313
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте мами
Благодаря за пожеланията на нашия тати Ники Hug и честито на другите рожденници на патерица smile3525
Нямах време вчера да пиша Sad Големият батко тренира лека атлетика и трябваше да стана в 5 сутринта и да го закарам на гарата.Състезанието е в Сливен и днес ми се обади ,че е взел медал в бягането на 60 метра Hug и после цял ден с близнаците по площадките се изпържих Embarassedи сега пак се пържа- пържа тиквички от 2 часа, но това е да си многодетна мама Naughty Вчера ,като се прибрах сутринта от гарата си направих кафе и си викам-днес ще си почина и ще се наспа хубаво smile3524 бях забравила за близнаците в един момент и си помислих че съм сама. Кога ли ще почина наистина  newsm45
Лили малкия Криско е страхотен newsm51 Целуни го от нас

# 211
Вие сигурно сте свикнали но на нас сутринта ни беше първата разходка аз и тримата малчугани Grinning Беше забавно кака караше тротинетка батко с пистолет и бебето спеше а и трябва да свиквам кака и батко са почивка 1 месец и сме поцял ден четиримата Joy
И въпреки лудницата смятам че е страхотно да имаш три деца сега разбирам какво щях да изпусна!!!

# 212
Браво на баткото на близнаците от нас Hug
А относно тиквичките гадна работа  Simple Smile Аз ги пържа във фритюрника преди да си сменям олиото Grinning

# 213
Бебочко е днес по-добре, на няколко пъти ходих да слагат превръзка, защото той я маха с зъби...последно му увиха руката като боксова ръкавица, ама и това гризе, незнам как ще се опазим  newsm78 Иначе е МНОГО капризен .... предполагам това е в реда на нещата. Дразни се,че е едноръкия Джо ...

Габи  Hug  Дай Боже скоро и Давид, и Арти почнат да говорят и осъзнават и да ни стане малко по-лесно.

Мадлена купона да имаш 3 деца под 9 годинки започва, когато най-малкото почне да ходи. Така,че се наслаждавай сега на спокойствието си  Mr. Green

# 214
Lilibon, немога да си представя как се чувства дори.... аз за едно пръстче толкова оревах, а милото ти бебоче  Cry  Аз направо се глезя като казвам, че ми е трудно.... А за лекарствата дадоха му 2 капки валериан - спа като заклан Shocked За първи път не се събуди 199 пъти да суче.

Чудя се дали да не пробвам да дам на малкия батко newsm78

# 215
 [desi] да питам аз, едно служебно питане....как виждаш нещата...Имаме ли шансове многодетните да се обособим в самостоятелен подфорум?????Да ни обясниш малко повече по тази идея????
И едно любопитство - с мерцедеса какво стана? Ако не ви трябва - аз съм насреща!!!! Mr. Green

# 216
Цитат
ivata ,natalia_viktorovna -дръннете ми и на мен,аз утре съм сама /без деца/с кола съм и мога да дойда където кажете.
Голям купон се очертава утре в Русе  newsm68 има ли още желаещи? SunglassesДано да е по-хладничко.
Деси аз пак ще питам за маймунската тема  Mr. Green моля,дайте линк

# 217
  • София
Момичета,благодаря за съчувствието  Hug И аз изпращам моите поздрави на всички,които имат нужда от подкрепа. Бог да ви помага,мили майки  Praynig

Днес една жена,която беше в Смолян с Мони ми разказа какво е станало.Мони е паднала не просто на сцената,а е паднала от сцената и е била в безсъзнание,т.е. не е могла по никакъв начин да реагира и да се предпази от наранявания-най-малко от 1м. височина  #Crazy БЛАГОДАРЯ НА БОГ,ЧЕ Я Е ОПАЗИЛ!!!!!!!!!!!!!!!!! Видимо няма никакви рани или подутини.

А за моето майчинство,продължавам да задавам въпроси,след като Маня писа,че не е възможно да е само 6 месеца. Ето какво ми отговориха:http://www.mlsp.government.bg/bg/faq/faq.asp?qid=35900
Мислите ли,че това което съм попитала е вярно? Дали ще имам 15 м. майчинство?  newsm78

# 218
Момичета, вижте това: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=202595.0

Какво ще правим сега?

# 219
Ани,задължително ще ти звъннем.И благодаря много за куража за кормуването - дано си права! Hug
Близнаци - нашия тати е бивш вече състезател в тази категория.Много хубаво,че момчето ти има желание да спортува,моите момчетии още към нищо свързано със спорт не проявяват желание,а така ми се иска.Големия ми има заложби  и са го казали треньори това,ама той...Каквото си решат - това е най-важното според мен,само да има желание!
Феичке,мен не ме притеснява как ще ги вържа в столчетата(както пишеше в темата),ами колко пари ще заминат за въпросните столчета....От друга страна ,аз съм за такова обезопасяване,защото ти можеш да си караш колата внимателно,ама някой малоумник,дето си мисли,че всичко му е позволено и правилата не важат за него,ако те помете,в някакъв процент тези столчета могат да помогнат много.Ама в нашата изостанала Българийкаааа

# 220
Мама Цоцоланка ,  не сам питала админите, но преполагам, че няма да стане Simple Smile ,3,5 или 10 - все сме си за в нашите деца Simple Smile Нещо като бъдещи и настоящи майки - немогат да се разделят на бременни и родили  Wink Така или иначе и 2те групи ще пишат и в двата форума и темите ще се дублират

За столчетата - аз все още се учудвам на списъците за новородено, където има неща като плот за повиване а столче НЯМА. И за това, че нямало нужда, понеже като ги вземат от родилното ще карат бавно Shocked Пищи-непищи в стола и това е.

тедивас, много сте преживали  Cry

а моята одисея продължава...още съм сама с децата, ходих да взема големия си син от училище сега - Пребит. Виновника ще го изключат, ама на моето дете какво му е то си знае. Видял да бият някакво дете - не ги познава децата, ама почнал да им крещи да спрат. И биещия го сваля на земята и почва да му скача на корема и да го рита с крака...всичко това пред погледа на учителите, които се обръщат когато сина ми почва да им вика да спрат да бият детето. Побоя над сина ми е продължил минута, докато са дотичали да ги разтърват, но е било страшно - учителката ми каза, че се е превивал на земята докато го ритат и крещял "SOMEBODY HELP ME"...не е толкова наранен , колкото изплашен. Но пък имам и радост - първенец е във випуска си  bowuu - днес завършват 2ри срок /от общо 4 срока/

На малчуганчо му взех парацетамол с кодеин да му дам преди да заспи да не го боли. Дано работи. А малкия батко е усминат до уши и играе в неговия си свят. Понякога си мисля, че най-важното е да е щастлив, а това, че не е като другите не е важно...

# 221
Ужасно е това,което се  е случило на големият ти син!Нямам думи....Писна ми от агресия и насилие!Дано се възстанови по-бързо и малчуганчо също!Поздрави за отличния успех!

Феичке, купуваме столчета и това си е! За добро е!

# 222
Аз всъщност имах предвид къде ще слагаме столчета - за едно или две деца - ОК, ама за 3-4 и повече? Питах дали трябва да си купм автобус, отговориха ми, че и миниван ще ми свърши работа  Twisted Evil

Деси и Теди, чак сега прочетох какви ужаси са ви се струпали на главите.  Hug Дано по-бързо се оправи пръстчето на бебчо. А за Мони и Арти - дано нещата се развият във възможно най-благоприятната посока.
Също и за Давид на Габи.
А големият ти син - боже, нямам думи, Деси! Възпитаваме ги да помагат на тези, които са в беда, но като попаднат в такава ситуация.....

newsm51

# 223
[desi] и при вас ли има такава агресия и насилие бе?Ужас направо!!!Дано преодолее шока ,че наистина е ужасно...
Феичке,права си,ама реално много са малко случаите когато ще ти трябват3-4 столчета. PeaceА като са толкова отворени да поеме държавата половина сума на мини вана и всичко ще е ОК Mr. Green

# 224
  • Варна
тедивас,аз го разбирам така - тези 315 дни се водят отпуска поради бременност и раждане ,а не майчински  само , че при теб платеното майчинство ще е плюс 6 месеца след като изтекат тези 315 дни ,а не до навършване на 2 годишна възраст на детето .

Общи условия

Активация на акаунт