Отговори
# 225
Здравейте момичета  , sohappy

ето да се появя и бързо да се отчета:
Режима наруших , и водка и вино пих
и резулата е налице - пак голова болит и стомах горит.

Но един ден в седмицата може, а и някъде някои беше казал,че след големи нарушания трябва да минат 8часа и не се брои.
Реге пък аз като ти чета плановете ми се струва и направо ми се иска да съм в Морската ...и аз да посрещам July morning. Нухлуха ми спомени за Варна и там как посрещахме.
Дими напълно те разбирам за работата на смените и колко е трудно. Но пък си има и положителни черти - аз например ми харесва, когато почивам през седмицата.
ОдаМей споко, всички имаме издънки, само не трябва са много чести. Но веднъж в седмицата - може. А иначе идейката за един миш-маш(на Тонимирка) на мен ми допада, може би само със сиренце ще го забъркам.
КрасиІВаси аз съм завършила ТУ, а 1/2 ми завърши ИУ - счетоводство и кредит. А за пътуване наистина бебчо е много малък.
Калида трудничко е, когато всички очакват от теб да си на ниво и на работа и в къщи, но мисля че повечето жени го могат това. Наистина сме много силни.ОООПС, Минути за реклама. Току-що ми звънна 1/2, за да ми каже, че съм железна coolcool.Вчера бяхме до 3ч. по заведения, финал разира се на дискотека и тази сутрин станах в 6ч. и съм на работа ей на.
Юзерче сега по пълнолуние са много подходящи да се правят всякакви маски за лице, коса и др.разкрасителни процедури. От мен   Hands Thumbsup

Желая много слънчев юлски ден на всички Hug Hug Hug

# 226
ОдаМей споко, всички имаме издънки, само не трябва са много чести. Но веднъж в седмицата - може. А иначе идейката за един миш-маш(на Тонимирка) на мен ми допада, може би само със сиренце ще го забъркам.

ох Vi4ito, днес пак прегреших. След хубавите разделни капитански пържолки на Ками, си хапнах малко сладолед  cry Но иначе да се похваля, че вече съм с още едно кило по-малко, т.е. -6кг от 16.05 досега. Мноооого съм доволна от себе си

# 227
ох Vi4ito, днес пак прегреших. След хубавите разделни капитански пържолки на Ками, си хапнах малко сладолед  cry Но иначе да се похваля, че вече съм с още едно кило по-малко, т.е. -6кг от 16.05 досега. Мноооого съм доволна от себе си
Момичета, сладоледът не може ли да се третира като отделно ядене, да речем?  newsm78 Joy Сериозно питам!

Аз покрай РХ направих и лунната диета до днес обяд и от вчера до днес съм с 1,6кг по-лекичка  Joy
Започнах и Пилатес, усещам си всички мускули - и неподозираните такива дори... и се чувствам страхотно мотивирана  Party

Някой питаше дали може хляб с домат - може, разбира се! Аз редовно по време на РХ ям хляб с лютеница или циганска баница, когато изпитам нужда от хляб.
Аз мисля, че веднъж седмично нарушаването на РХ не само не е вредно, а и стимулиращо организма, след като си е набавил всичко, което му се е искало.
Важното е да не се лишаваме от това, което ни се яде.
От личен опит знам, че когато не "прегрешим", а залъжем тялото и мозъка с друго ядене, то после човек не се усеща сит.
И какво става? Хем не ядеш това, което ти се иска, хем набиваш, за да залъжеш вниманието си ... и накрая резултатът е покъртителен.

# 228
Здравейте Hug
Калида не сме ходили никъде с 1/2,тази събота и неделя всеки се спасява по отделно Mr. Green,Криса на село,мъж ми в Силистра,а аз по женски Mr. Green.Да си отпочинем взаимно Wink. А колкото до питанката в другата тема-да пуша и понякога прекалявам  Tired.Деминариус съгласна съм с теб,по добре да ми е в корема отколкото в главата,когато ми се яде нещо зверски а не си го позволя не свалям и грам.User 1 и в училище има такива даскалици,навиват децата и върви се оправи после ooooh!.
Мръднах с още-1 кг.  Joy Joy Joy
Най-накрая положителен резултат,ох малко ми олекна.
Линииката трябва да се промени след полунощ .
Лека вечер на всички Hug

# 229
  • Варна
Браво Ани Heart Eyes, много ли ти остават да сваляш или бориш последните кг?
Аз днес прекалих с динята и утре съм убедена,че няма да видя тия цифри, които вчера и днес виждам.Много се подух, а все още не съм започнала да изхвърлям водата. Нищо-поне знам, че не е мазнина
Приятна вечер Grinning

П.П.-чак като публикувах видях лентичката ти-успех  bouquet

# 230
А да ви попитам как стои въпросът с ядене на риба и месо заедно?
Примерно на шведска маса - 1 порция риба и зеленчуци, а следващата порция - месо и салата примерно...  newsm78

# 231
  • Варна
geminarius  от момичета тук знам,че два вида протеини на един прием не се смесват, т.е. риба  и месо заедно не може, както и два вида месо-пиле и свинско примерно също не е добра комбинация.

# 232
tonimirka, благодаря! Simple Smile А бирата с какво може да се комбинира, ако изобщо може, де  newsm78

# 233
tonimirka, благодаря! Simple Smile А бирата с какво може да се комбинира, ако изобщо може, де  newsm78
Според мен с картофи,ориз,тестени изделия.Концентрирани храни.

# 234
ЛСТ, Честита Ти 1- ва Годишнина!

Желая Ви да изкарате още дълги и щастливи години съвместен живот

Софи, успешно работно начало! Много късмет и по- малко нерви Ти желая!
Юзерче, честит Ти нов аватар с малката принцеска. И в крайна сметка какво решихте с градинката- ще ходи ли на лагер или ще търсиш дежурна градина за двете седмици?
Тандури, какви са плановете за 04.07.?
...Мноооого съм доволна от себе си ...
Ода Мей, само така, леко и бавно към целта. Ето така ще се потвърди идеята че по време на кърмене може и да се отслабва. Как сте с нощното, буди ли се Криси или вече започна да спи през нощта?
...сладоледът не може ли да се третира като отделно ядене, да речем?...
Джеми, а защо не, ако мислиш че можеш да издържиш само на него до следващото хранене, но все пак кол- вата са важни?! А за бирата, като течност би трябвало да не е заедно с храненето, защото се разреждат стом. сокове, но по отн- е на питиетата всеки сам си решава. Поздравления за успешното лунуване и загубата на кг. Ей, на Теб Ти трябва само малко мотивация и виж какви резултати постигаш. Успех и занапред. Започна ли новата работа?
Тонимирко, да не забравиш какво си обеща за новата седмица и работата, никакви излишни нерви, нали?!
Ани33, поздравления за кг, наистина е страхотно усещането когато усетиш че усилията които правиш не отиват на вятъра.
...1/2, ...ми каже, че съм железна...
Вичито, а нима не е така- тренираш, поддържаш хубаво тяло, домакинстваш, духовита си, умееш да се веселиш, да създаваш и поддържаш настроението на близките си, едва ли моце за нещо повече да мечтае един мъж?! Кога са Ти почивните седмични дни?
...сряда и четвъртък ще почивам ,а в петък съм от 18,00 часа...
Дими, и с толкоз много почивни дни как ще се справиш, Работохоличке?! Децата ще бъдат облагодетелствани, нали?! Няма ли море на хоризонта за таз година?
РеГе, как посрещна July Morning?
Алексче, много дълга почивка изкара, как минаха събитията покрай Теб?
Любопитке, как минаха почивните дни?
Бифанко, стигнахте ли до Рила?
Исайкова, ДидиП, Мади, как сте с Кристи, Танчето и Силви, Неса, от отдавна не сте се появявали?
Шарли, лунува ли и Ти вчера?

Хубава и спорна нова юлска седмичка!

# 235
  • София
Здравейте и от мен. Продължавам да съм на РХ, като в същото време си задържам килограмите. Надявам се, като го залъжа на тия кила, организма ми да продължи да сваля. Остават още 3кг, но ако смъкна повече няма да се разсърдя.
Калида, стигнахме до Рила още в петък. Опънахме палатката до реката много хубаво беше. Хладно, а вечер даже студено. Детето щастливо, че много си играхме и вчера се прибрахме. Открихме сезона.
Усмихната седмица на всички.

# 236
  Здравейте,мили дами  bouquet
  Липсвахте ми много тези дни HugАз от петък заминах на рожден ден на моя приятелка в Русе-изкарах си страхотно,но за съжаление,се разболях Tired-сега съм с температура и запушен нос;ще отложа "първия си работен ден" Wink за по-нататък.
   Отивам да чета пропуснатото,
   прегръщам ви Hug Hug Hug

# 237
Здравейте, дами wavey
ЛСТ, честита годичнина! Желая ти дълъг и щастлив семеен живот!
Калида, благодаря , изкарах добре почивните дни. С моята 1/2 започнахме рамонта rotfImbo Много ми е забавно. До сега никога не бях мазала врати  Embarassed Laughing Скоро идва времето и на стените. Там ще е голямото мацане newsm44
Иначе гледах да се придържам към разделното хранене. Вчера сутринта мойто мило ми направи сандвич от пълнозърнест хляб с доматки и краставичка.
Ками, Калоян при Теб ли е вече?
Реге, как беше моренцето този weekend?
Момичета приятен ден!

# 238
Здравейте милички Grinning,  затъжихте ли се за мен ,аз за вас- да  Hug!Нямам много време, защото у дома е бъркотия ,имам си гости ,освен това пет дена ме нямаше и разбирате сега какво ме чака Shocked. В София си изкарахме супер, подробно ще разказвам ,обещавам  Naughty.Само ще вметна, че гостоприемството на Мина е безкрайно, ама ме пропи тази жена и разделното ми хранене отиде на кино Mr. Green. Спирам ,защото ако започна да разказвам сега, гостите ми ще умрат от глад .По- късно ще ви пусна и снимки, купонът на щерката на Мина беше невероятен ,децата страхотно се забавляваха. Край, край ,край ,млъквам ,цунки на всички. Чао за сега .

Последна редакция: пн, 02 юли 2007, 10:34 от aleks

# 239
Добро утро мили разделни момичета - кокичета!!!

Нова седмица - нов късмет.
ПО-малко издънки и много свалени килограми пожелавам на всички ви и на себе си.

След вчерашната висококалорична бомба която ометох  Embarassed днес започвам денят с диня и вода, по обяд планирам тараторче, а довечера месце със салатка.

Момичета, колеги ми препоръчаха една книга, казва се "Зоната" чували ли сте я???

Написана е от световноизвестен учен на име д-р Бари Спиърс, който възоснова на откритието на хормоните айказаноиди, отличено с Нобелова награда, разработва ясна и лесна за осъществяване система от хранене, с която цитирам: " 1. Поддържате умствената и физическата си енергия през целия ден; 2. Достигате оптимално тегло; 3. Намалявате до минимум опасността от диабет, атеросклероза, инфаркт, рак; 4. Подобрявате качеството на живота си."

Снощи я започнах и като стигна до съществената част, тоест самата схема на хранене  ще я споделя с вас за мнение, а дотогава ще се постарая да съм разделна Hug

Усмихната, разделна и много успешна седмица пожелавам на всички ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт