Отговори
# 75
Какво се прави в НОИ..  newsm78

Ами как миже да ми стане хубаво за такова нещо  Laughing бих се зарадвала ако кажеш, че нямаш никъде  ooooh! Ама после ще се мажем с Контатубекс
 Ама да питам боли ли когато се нацепи кожата  Laughing

не мен поне само ме сърби и като се мажа ми олеква  Peace

# 76
  • ГОре на черешата...
Мегита аз имам стрии на корема и не ме боли нацепенто но е адски гнусно и изнервящо  Rolling Eyesсамо като се погледна на огледалото и ми става лошо.... ooooh!
Айде, айде, да не ви показвам моят корем какъв стана от Калоян ooooh!...свиква се. Цял бански и това е Peace.

# 77
Димяни, за лятно бебе е по-добре да вземеш млякото за тяло  Peace

За стрии не ми се говори, обезобразен ми е целия корем още от предния път, сега не знам изобщо дали има на къде да се цепя повече  Confused

# 78
  • София
Ребус,вдигаш кракта на бюрото и започваш да се разпореждаш като шеф  Laughing.А сега сериозно,аз не се изразих правилно в предния постинг.Ако можеш си занеси в офиса едно ниско столче и си го сложи под бюрото и крачетата върху него.Много помага Peace.
Димяни,аз бях взела и мляко и олио и ги редувах,но Дани е роден декември.Сега мисля да взема само мляко.Ако му е много суха кожата,тогава ще взема и олио.

# 79
 Пиванов,  дните не ти се губят! ти излизаш в болнични. можеш да си ползваш отпуската или пради, или след това. някои така си смятат, че първо взимат отпуск и после - в болнични /като знаеш точно от кога ще ти издадат болничния/
аз смятам да ползвам отпуск след болничните. т.е. догодина, като ми изтекат болничните, си пускам отпуска за 2007 и 2008, който ми се полага. така ще си удължа престоя в къщи. мисля, че същото важи и ако си ползваш майчинството - може след това да си ползваш отпуска, който ти се е наптрупал
за стрии и целулит избягвам да мисля, че много се депресирам

# 80
  • София
Мерси за инфото ще взема млякото на Бюбхен Peace
А за стриите и аз все викам на моя че и на плаж няма да отида повече  Confusedсега са долу ниско на корема ама до края ще се дигнат сигурно а гледам от седмица и на краката отпред няй горе има малко но са много тънки и бели не като тези на корема дебели и лилави Confused

# 81
  • В светлината на слънцето
Пиванов,   дните не ти се губят! ти излизаш в болнични. можеш да си ползваш отпуската или пради, или след това. някои така си смятат, че първо взимат отпуск и после - в болнични /като знаеш точно от кога ще ти издадат болничния/
аз смятам да ползвам отпуск след болничните. т.е. догодина, като ми изтекат болничните, си пускам отпуска за 2007 и 2008, който ми се полага. така ще си удължа престоя в къщи. мисля, че същото важи и ако си ползваш майчинството - може след това да си ползваш отпуска, който ти се е наптрупал
за стрии и целулит избягвам да мисля, че много се депресирам

Еха, ако можех и аз така.  Whistling Имам над 250 дни отпуска, която да ползвам. При нас е взето решение - каквото не си ползвал, се трупа за следващата година. А аз нали съм си работлива и много-много не почивам.  Mr. Green

# 82
Аз да не казвам голяма дума, ама съм по-добре сякаш, дано не се повтаря  Praynig, че си изкарах акъла  Confused С този стрес напоследак покрай изпити и луди професори..

# 83
Rebus-става въпрос за следното нещо. За тази година ми се полагат 20 раб.дни, но така или иначе няма да ги ползвам. Въпроса ми е дали могат да се платят от работодателя?

Както вече казах(сега и проверих де)
"Минималният срок на платената годишна отпуска не може да се замества с отпускане на парична сума, освен в случаите на прекратяване на заетостта"

# 84
Момичета благодаря ви за отговорите. Само никой не ми каза адреса на Пигис Хаус. Гледам доста от вас ходят там, та искам и аз да го навестя. Мисля, че не му видях адреса на първата страница  newsm78

# 85
# 86
Ребус,вдигаш кракта на бюрото и започваш да се разпореждаш като шеф  Laughing.
Това със столчето е добра идея. Иначе за разпореждането - аз и без това го правя и в това е лошото. Малко е гадно да си виря краката, когато трябва да давам пример за добро поведение.
като си помисля само досега каква съм била скрипя за бременните девойки в тоя офис(две на брой)....как ли са ме нареждали...в смисъл аз не че нещо съм ги тормозела, ама хич не давах да се лигавят и все им обяснявах, че ако не се чувстват добре по-добре да излязат в болничен и да си стоят вкъщи отколкото да ми хленчат тука. Embarassed
Че за това сега мълча и стискам зъби.Ама то всичко се връщало де.

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 16:33 от rebus

# 87
# 88
  • София
Теди на мен специално магазина ми хареса Peace
Аз утре ще ходя на там Simple Smile

# 89
  • В светлината на слънцето
Ех, току-що научих блага вест - на един колега му се родила днес щерка.  Grinning С нея родените момичета от началото на годината в колектива ни става 5 или 6. И нито едно момче. Май аз ще поведа мъжкото хоро. Шефката ни обаче се майтапи, че трябва да ни връчат орден за борба с демографската криза. За тази година вече имаме 5 или 6 бебета, чакат се още две. Миналата година бяха пак толкова.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт