Най-жадуваните плодове настанени са дълбоко в НОЕМВРИйското сърце

• 10 725
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
  • София
mimi22, писала съм го и друг път - досега не съм чувала Мазнейкова да греши, особено щом се е изказала по толкова категоричен начин! Дай Боже и този път да е права! Hug

# 76
Kanela, понякога ми се иска и моята свекърва ей така за разнообразие да ми звънне да ме попита поне как съм. Но пък от друга страна  факта, че не го прави ме освобождава от всякъкви ангажименти за по-нататъшни близки отношения с нея и свекър ми, което ме устройва идеално Laughing Права си, че не можеш да предпазиш бебчо от всичко, но аз мисля че ако имаш парите си е престъпление да не замразиш клетки. Тук в България стандарта на живот е доста по-нисък затова и малко хора за сега го правят, но се надявам след време този вид услуга да стане по-достъпна за хората.
ДЕС и КЛЕР, идеята за списъка с необходими за бебчето вещи ми допада много. Сигурна съм, че по този начин ще си спестим куп ненужни разходи. Добре, че има майчета които са минали по този път и са готови да споделят опита си.

# 77
мамчета и аз съм съгласна за списъка за вещи за бебо.но да ви кажа кое ме тревожи мен.аз ще купя най-необходимото,но ще дойде свекърва ми и ще донесе куп ненужни и скъпи неща.тя много се изхвърля и се тревожа че след години ще обърка детето ми с нейните глупости.като му купи нещо което аз примерно нямам възможност или съм сметнала за ненужно.смятам на всеки да дам списък и да кажа по него да купуват.

# 78
  • София
Здравейте момичета,
Мойта свекърва току що ми се включи в кюто да пита как съм  Simple Smile
За ненужните и скъпи неща - много е трудно да спреш бабите да купуват, особено пък ако им е първо внуче, и те се радват заедно с нас.
marusj това със списъка е добра идея - ако иска свеки да купува нещо скъпо, поне да е това от което ти ще имаш нужда  Wink
Да ви питам за стволовите клетки - някой ходил ли е лично да говори с лекар и да му обяснят точно за какво иде реч? Чудно ми е с какво са толкова по-различни тези стволови клетки от пъпна връм например с тези от носа  newsm78 Мисля другият месец да ходя да си говоря лично с моя лекар и да ми разясни туй онуй, но ако някой вече е ходил и може да ни светне, може да излязат и други въпроси.

# 79
каде зачезнахте мамчета?която не е на работа сигурно е на разходка.  Grinning

# 80
  • София
каде зачезнахте мамчета?която не е на работа сигурно е на разходка.  Grinning
А, в тия жеги на разходка...може да си подремват вкъщи на хладничко  Simple Smile
Хайде нещо освежаващо от мен

# 81
чували ли сте нещо за репелент ПОДХОДЯЩ ЗА БРЕМЕННИ???

# 82
........репелент ПОДХОДЯЩ ЗА БРЕМЕННИ???
Реплент...направо се разрових да видя какво значи  Rolling Eyes
Ами аз използвам Famili на Аутан.
Пише, че не е опасно...дано е така.

Пожелавам Ви спокоен уикенд и много много хладина....  bouquet

# 83
Jutoo мерси за питието.всички от това имаме нужда.в тези жеги тежко се издържа.аз преди се разхлаждах със сладолед  но доктора нали ми забрани заради килцата и сега пия само сокове.не че ми е много зле но друго е да си хапнеш с................  ooooh! дано не ви се преяде.
а scorpia  нямам представа за какво питаш.

# 84
Здравейте , как сте в тия горещини. Аз цяла сутрин обикалям из София , че брат ми ще кандидатства  - ходих за ъкъл и подкрепа   .........и едвам дишам.
Та по въпроса за стволовите клетки..
Аз не съм се интересувала обстойно , но разгледах предложенията на Шейново  и на клиника Малинов. Освен че е ужасно скъпо , нищо друго не ми стана съвсем ясно. Ако някой има по- подробна информация  ,нека да я сподели.

# 85
Jutoo, страхотно коктейлче... Simple Smile
Аз досега спах... EmbarassedСЕга ще готвя, че моето момче се прибира довечера и искам да му приготвя нещо.
Спокойна вечер и до утре! Hug

# 86
Здравейте, аз само за малко се отбивам, не мога да ви изчета, толкова много сте писали. Да ви се оплача - сина ми е с варицела от понеделник  Sad , кара я доста сериозно с много пъпки  Cry жал ми е да го гледам - само на личицето има поне стотина  Cry На всичкото отгоре не иска да яде, кара само на вода и айрян. Днес за първи път хапна картофено пюре.

Бабите ме вбесяват - и двете само ми звънят и се тръшкат, къде за детето, къде дали не било опасно за мен и т.н. Хем съм я карала пустата варицела и уж бях спокойна за мен и за бебето, а сега вече почват да ме психясват. Като толкова се притесняват - ми да бяха взели те да го гледат докато е болен, а не само да ми се тръшкат по телефона.

Ох, оплаках ви се и май ми поолекна малко.

# 87
  • София
Приказливка, не се ядосвай! Всичко ще се оправи. Няма страшно, щом си я карала!

Абе, какво става?! Епидемия от варицела ли има?!

# 88
Scorpia, използвай репелент ако имаш алергии към ухапвания или ако не можеш да ходиш с подходящи дрехи (дълъг ръкав и панталон, но в жегата...). От тов което съм учила знам, че гадинките са изключително приспособими, много устоичиви и доста бързо развиват резистентност, затова за себе си съм убедена, че не може да има съвсем безвреден репелент, а ако е толкова безвреден - няма да е ефективен и пак ще те нахапят. Но от друга страна и въздуха в по-големите градове е вреден, а плодовете и зеленчуците ако знаете какво съдържат... Sick
Vasiags, ще потърся материалите които събрах при моето проучване относно стволовите клетки и ще ти пусна информация на лични.

# 89
  • София
Vasiags, ще потърся материалите които събрах при моето проучване относно стволовите клетки и ще ти пусна информация на лични.

Имаш ли нещо против да ми ги пуснеш и на мен? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт