Най-жадуваните плодове настанени са дълбоко в НОЕМВРИйското сърце

• 10 731
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Всички сте много следки на снимките...ама тези ноемврийски мами се очертават да са най-много красавици на едно място Simple Smile

Качих и аз снимка на корема. Като гледам старата снимка, май не е порастнал много Thinking

Лек ден и умната в горещините  Simple Smile

# 211
Хайде да ви покажа нещо да се посмеете: www.lemonbaby.blog.bg/viewpost.php?id=34878
Искам отзиви дали ви е харесало.

Коремът е ниско - да, в петите...  Joy
Умрях от смях  Laughing Всъщност на моето момченце to be пулсът му е момичешки - 144.
НИе с Иво след малко излизаме да хванем сутрешния хлад.

# 212
  • София
Здравейте мами Hug
Пак сте изписали "Война и мир" Grinning
Аз влизам само да ви кажа, че днес в 2:30 съм на преглед и после ще вляза да ви пиша как е моето човече Praynig
Хайде до после Peace

# 213
  • Sofia
здравейте аз мисля да ходя на море но малко ме е страх
заради горещините но от друга страна трябва да събера витамин д
 но чакайте да ви кажа пред каква дилема съм аз
термина ми е на рожденият ми ден но дали да не избера друга дата
анелия

# 214
Добро утро и от мен на всички! Аз в тия жеги не мога да спя,снощи пак откарах на филми и пръхтене цяла вечер..И аз като TIHA VODA,очаквам с мене да бременнее цялото семейство и най-вече милото,но уви Confusedкато усетя бебка да рита го викам и му е интересно,но компютъра го зове....

# 215
момичета-кокичета, според вас ще ми се размъти ли главата до морето в автобус на 42-ро място?? май, май.. още не мога да разбера как така билетите за събота са на привършване.. вече 1 месец предварително ли трябва да запазиш място.. егати..
пътят е около 6 часа и добре, че ще пътуваме вечерта, че поне да поспя..
всички роднини са против отиването ми на море и още по-малко на палтака, ама като кръвта ми е такава - какво да направя? мен на хотел или на квартира не ме свърта.. да не говорим, че тая гмеж вечер по улиците на курортите ме убива направо.. за това - на палатка под звездите и на пясъка 24 часа в денонощието.. няма по-голям кеф!
и на вас пожелавам готина почивка и безпроблемна..   bouquet

# 216
  • София
Привет и от мен!

Ох, как ми се почива, ако знаете. Ама няма. Отпуската ми ще е чак от края на юли. Затова пък ще я пусна дълга-дълга, чак до 10 септември. Планирам седмица на Витоша. И ако всичко е наред, септември малко Гърция. Но палатките не са за мен - то като съм нормална не ходя на палатка, та камо ли сега с тоя шкембак! Peace

Слава Богу, моят мъж не е пристрастен към компютъра. И да, очаквам да споделя моята бременност и да ме глези повече, да ме щади и да поема по-голяма част от къщните задължения от мен. За радост имаме жена за чистене, но то не е само чистенето, ами съдовете всеки ден, ами готвенето, ами грижата около малката. Благодарна съм му, че е толкова посветен на мен, но когато сам не се сеща да направи нещо, хич не се свеня да го подканя, а пък той никога не се сърди! Hug

# 217
момичета-кокичета, според вас ще ми се размъти ли главата до морето в автобус на 42-ро място?? май, май.. още не мога да разбера как така билетите за събота са на привършване.. вече 1 месец предварително ли трябва да запазиш място.. егати..
пътят е около 6 часа и добре, че ще пътуваме вечерта, че поне да поспя..
всички роднини са против отиването ми на море и още по-малко на палтака, ама като кръвта ми е такава - какво да направя? мен на хотел или на квартира не ме свърта.. да не говорим, че тая гмеж вечер по улиците на курортите ме убива направо.. за това - на палатка под звездите и на пясъка 24 часа в денонощието.. няма по-голям кеф!
и на вас пожелавам готина почивка и безпроблемна..   bouquet
И аз съм така, когато става дума за море.Опитвали сме всякакви варианти, но ние и компания не сме нито за квартири, нито за хотели... Тази година на море ще ходи само малкия- на лагер, а ние се спряхме на почивка на язовир-почивна база Сушина,на бунгала. В компанията ще има съвсем малко детенце, така че счетохме, че това е по-удобния вариант и за него, и за мен.Тежат тия +10 килограма, заради които само като си се представя надупена в палатката и ме хваща смях hahaha

# 218
Здравейте  и от мен майчета!

Наистина много сладурски снимки сте качили...
Аз съм на преглед в сряда вечер, така че в четвъртък ще Ви кажа
данни и от мене...и бебо!

Моито мъжле само мога да го хваля и ще си мълча - ще кажа: "Пу-пу да не са му уроки"

Хубав ден ви желая!
Днес дават пак ГОЛЕМИ ЖЕГИ...така че се пазете много!  bouquet

# 219
Не мога да разбера, защо всички считате, че постовете ми за семейството  са заредени с оплакване и недоволство? Така ли звучат? Ако е така- съжалявам, не съм се изразила правилно! Не мисля че в 21 век човек трябва да хвали съпруга си, защото нощем проявава нежна грижа!Не се спирам на тези подробности за хвалба, защото това е една малка-мъничка част от грижата, която е нормално да проявяваме един към друг винаги. Когато хората се обичат, нежната грижа е абсолютно нормална, а на този етап всяка една  от нас е доста обичана ,нали?Вие също завивате съпруга си нощем, когато се е разгънал, предполагам, а той не е никак бременен-ето за това си говорим? Леле, ноистина се пазете, жегата и страшна, и не изпускайте чашата вода от ръцете си!

# 220
  • Варна
Здравейте момичета  Heart Eyes

Дес слагай синьото щъркелче и на мен  stork-boy

И аз се включвам към мъжките мами. Таткото е изключително щастлив и доволен от себе си. Иначе бебето е добре по всички показатели и си отговаря на термина. Но е много шугаво - спортистче като майка си  Mr. Greenили не обича да го снимат като баща си. И засега като че ли се отказах от БХС. но има още две седмици да реша.

По повод семейството - при нас иронията е че съпругът ми пострада преди два месеца и сега не само че не може да ми помага и глези ами аз си имам още едно голямо бебе. Но ... ще се оправим някак си.

И тъй като почти никъде не мърдаме заради инцидента аз съм без претенции къде и как да се почива - харесва ми от удобствата в хотел до палатки. Въпроса е само да ида на каквато и да е почивка. Искрено завиждам на тези дето вече са ходили или имат планове. Аз все пак се надявам до края на лятото и мен да ме огрее Praynig

Хайде лек ден и да не излизате днес много много.

# 221
  • София
Здрасти на всички!   Peace
Отдавна чета писанията във форума, сега и аз да се включа към ноемврийските мами. Терминът ми е на 30.11 и в момента съм в началото на 18г.с. Докторът вчера беше много сигурен, че е момче, но утре съм на фетална морфология във "Фемина" и ще видим дали ще се покаже   Simple Smile

# 222
термина ми е на рожденият ми ден но дали да не избера друга дата
анелия

Какво искаш да кажеш? Ако ще раждаш нормално не виждам как може да избереш друга или въобще каквато и да е дата - то не е концерт по желание, бебето само тръгва да излиза, когато си реши. АКо ще раждаш секцио, определено няма да е на термин, а минимум една седмица предварително.

# 223
Здравейте и от мен.
Голямо писане е паднало тия дни. А снимките са направо страхотни. Ей сега се обадих да се запиша за лекция и УЗВ в Тина Киркова. Записаха ме за 20.07. на лекция и 01.08. за УЗВ.
Не мислите ли вече е време за втора срещичка?

# 224
mariana_75, и аз мисля, че му е дошло времето за нова среща. Ако искате не тази събота и неделя, а следващата (7 или 8 юли). Така ще има достатъчно време за всички да си направят плановете.
Момичета, навън е ад. Сега ходих до пазара за зеленчуци и беше голяма жега. Добре, че в офиса е по-хладно. Забърках си едно салатище, гребнах пет пъти и май се заситих. Но ще си изям салатката, защото съм лакома Crazy Ако нямате спешна работа не излизайте навън... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт