Най-жадуваните плодове настанени са дълбоко в НОЕМВРИйското сърце

• 10 715
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
И аз искам да си направим нова срещичка Simple SmileМога и осте тази седмичка ако искате Laughing

# 226
Вие също завивате съпруга си нощем, когато се е разгънал, предполагам, а той не е никак бременен-ето за това си говорим?
Joy TIHA VODA, ще ме спукаш от смях..  Joy

# 227
Аз също мога и тази и другата събота и неделя. Лошото е че няма на кого да оставя малкия. Моят е на работа и събота и неделя. Ще го измъдрувам някяк си.

# 228
Mariana 75 с теб сме заедно на лекция - 20.07.

# 229
  • София
Момичета, а от колко часа са тези лекции в Тина Киркова?
За срещата...на мен ми е по-удобно май тази седмица... Simple Smile, но ако се реши за другата...ще се опитам да дойда   Grinning

# 230
  • Плевен
Може и да не съм права, но не очаквам докато съм бременна, с мен да бременее цялото ми семейство. Преценила съм, че мога да се справя с бременностт почти сама, , понеже той работи по 12-15 часа, от него аз очаквам други неща, не да идва с мен до магазина-мое мнение Peace
Аз съм момичето което спомена за ходенето до магазина и не мисля че има нещо лошо в това че той е проявил желание да дойде с мен,моят мъж излиза сутрин в 7 и се прибира в 21 часа-14 часа,и не очаквам от него да бременее с мен,старая се да му осигурявам максимално удобство,защото според мен прави повече от достатъчно за нашето семейство.И въпреки всичко мисля че една бременна жена има нужда от повече внимание и обич,не виждам нищо лошо мъжа да засвидеталства загриженоста си в малко помощ за най обикновенни неща,още повече ако той сам изразява желание,не мисля че трябва да го изолирам по някакъв начин,само защото съм сигурна че ще се оправя сама с бременеенето,това е нашето дете и мисля че той иска да е съпричастен със всеки момент от бременноста и да знае от какво точно имам нужда.
Просто изказвам лично мнение.

# 231
  • София
Момичета, мир! Peace Всеки да си живее както намери за добре. Има различни модели на семейството - за някои е нормално мъжът нищо да не пипа вкъщи, защото работи много навън, за други пък е задължително споделянето на всички задължения. В едно семейство всичко се прави заедно, в друго мъжът и жената си имат свои собствени, недостъпни за другия територии. Важното е, обаче, и двамата партньори да са щастливи. Ако нещо ви прави нещастни, значи моделът е сбъркан. Ако обаче се чувствате добре, живейте в мир и сговор! Hug

# 232
  • Варна
Момичета, мир! Peace Всеки да си живее както намери за добре. Има различни модели на семейството - за някои е нормално мъжът нищо да не пипа вкъщи, защото работи много навън, за други пък е задължително споделянето на всички задължения. В едно семейство всичко се прави заедно, в друго мъжът и жената си имат свои собствени, недостъпни за другия територии. Важното е, обаче, и двамата партньори да са щастливи. Ако нещо ви прави нещастни, значи моделът е сбъркан. Ако обаче се чувствате добре, живейте в мир и сговор! Hug

thumbsup

# 233

thumbsup

# 234
  • Плевен

thumbsup
Peace Peace

# 235
Здравейте бъдеш ти мами от доста време ви чета но не можех да се включа.Аз Също сам една от вас с термин 4.11.07 и засега казват че е момченце моля да ме включите и мен към вашия списък

# 236
Привет!
Valenciq,честито мъжле!
Ние вчера направихме феталната и...цитирам доки "не виждам ташаци, на госпожица ми прилича,но айде да изчакаме още малко..."Така, че за сега май да не слагаме още щръкле.Иначе си имаме много хубаво и активно бебче. Heart Eyes Гледахме мозъчето, сърчицето, броихме пръстенцата,така хубаво беше опънало крачета,показа ни игръбче...абе послушко!Докторката вика-ама много възпитано това бебе,бе!Викам -ми как!Ние вече сме почнали с възпитанието! Mr. Green Татито прави клипчета с телефона и сега си го гледаме и се смеем.
Момичета, понякога като се замисля какво щастие ни чака...емоцията която ме обзема е много силна!!!Наистина..това е неземно изживяване за всяка жена! Hug

# 237
  • Варна
Момичета, понякога като се замисля какво щастие ни чака...емоцията която ме обзема е много силна!!!Наистина..това е неземно изживяване за всяка жена! Hug

Така е Ditta А аз нали си ходя самичка по прегледите не се сетих за варианта клипче с телефона. Имам си само 2 снимки на които с богатото ми въображение трудно различавам нещо.

пожелавам ти следващия път да се види това което желаете.

# 238
Аз вече имам една госпожица на 4 год. и 10 месеца.

# 239
Засега съвсем ясно му се видя пилето и нашия тати е на седмото небе от штастие

Общи условия

Активация на акаунт