Най-жадуваните плодове настанени са дълбоко в НОЕМВРИйското сърце

• 10 715
  • 282
  •   1
Отговори
# 240
  • София
 welcome  dan4e02    Grinning

# 241
Добре дошла и от мен dan4e02

# 242
  • Плевен

Ние вчера направихме феталната и...цитирам доки "не виждам ташаци, на госпожица ми прилича,но айде да изчакаме още малко..."

Ха и на мен док ми каза същото,но ми каза че засега е 80% мома,щом не вижда ташаци,но таткото още се надява,още повече че бебо беше леко в гръб.
Dan4e02 добре дошла и от мен

# 243
Благодаря за посрештането Grinning

# 244
Кажете ми как да си кача линийка

# 245
Dan4e02, привет!  Peace Браво на вашия татко - "Майсторите ги шарят!" (и момиче и момче)
Valenciq, честит мъж!

# 246
Аз лично ми е все едно само да еживо и здраво на каката трудно го възприема искаше сестричка  Rolling Eyes

# 247
Извинявям се за грешките.Може ли някой да ми каже с какво да си мажа зърната че оште от сега са ми нацепени.Казах на доктора но отговора беше мас а в тази жега newsm78

# 248
dan4e02   добре дошла!  Зърната ли са ти нацепени? Ами мажи ги с лосион,де да знам,нещо по-мазничко....
А за линийката ... каза ли ти някой на ЛС? Щракаш в/у която линийка ти харесва от нашите и ти отваря сайт.Там си правиш линийката (това е лесно) и след това копираш линка,който ти изпише и пишеш      .Това нещо го пишеш в някъде в настройките за личен профил,там където пише подпис... (май така беше  newsm78 )

Дита Simple Smile и на теб ли така са ти казали!  Е ще видим дали накраш и трите ще сме с момичета или някоя ще е сбъркана Simple Smile

А за съвместното бременеене... на никой не си давам бременеенето  Laughing   Laughing   Но това не ми пречи да си тормозия момчето повечко и да изисквам да ми угажда! Не знам,хормони ли са кво са,ама искам да съм важна  Laughing  

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 16:02 от ProstoAz

# 249
Нешто сгреших ще пробвам пак.

# 250
оф ама и аз съм много тъпа Simple Smile   виж какво съм ти написала... ужас,ама гледам,че ти се справяш! Simple Smile

# 251
Здравейте, ноемврийски мами Grinning Вклю4ете и мен,моля в голямото 4акане newsm10 newsm10 newsm10 Мама съм на 2 ве4е малко поотраснали бебока и не съм и предполагала,4е пак ще гушкам беб4е. Иска ми се този път да зарадваме таткото с мом4енце,но ще разберем накрая baby_neutral Термина ми е определен за 03 11
Dan4e02, привет!  Peace Браво на вашия татко - "Майсторите ги шарят!" (и момиче и момче)
Valenciq, честит мъж!
Valenciq, честит мъж!
Valenciq, честит мъж!

# 252
dan4e02 ,не съм имала проблем със зърната през бременноста.но докато кърмих се мажех с Дефламол- гарантирано ефикасно и е безвредно

# 253
Благодаря ти Bobi2mama сте пробвам и сте видим

# 254
ProstoAz сте ме сложиш ли отпред с дата на раждане 4.11.2007 със синьо щъркелче

Общи условия

Активация на акаунт