Страхотна диета за страхотни тела !!!!!!!

• 16 733
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
Saga    Hug аз днес съм на варени картофи с малко водичка от бурканче с люти чушки (ама много си обичам лютичкото аз Mr. Green) и краставичка  chef + кафе+натурален сок от ананас (щот нямах време да си купя плодове) - аз чая хич не го долюбвам, пия само като съм болна Sick

А за другите две диети - аз мисля като свърша тази, да направя един два дни почивка и да я започна отново и ще я карам докато стана около 60 кг, после ще започна другите, защото момичетата казват в старите теми, че с останалите 2 диети се свалят около 2-3 кг, а на мен ще ми трябват толкова до 58

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 10:38 от galateia

# 166
Ясно, благодаря ти за идейката.
Аз като гледам що ядене е в другите два етапа, мнооого се чудя  ooooh!
Да мине тази седмица - от понеделник ще му мисля.

# 167
  • София
Здравейте  Grinning

galateia , браво!  Peace

.....
Дайте идейки - какво хапвате вие?
....

Закусих с пъпеш и чай.
За обяд картофи + домати. Направих си ги така - вода, 2-3 капки олио, малко сол ,копър , подправка чесън.
16,00ч пъпеш+чай
19,30 картофи+домати.

Това си избрах за днес. Grinning

Не смея да се меря на кантара все още ,за да не се обезнадеждавам....Ще докладвам резултата в края на седмицата.

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 14:37 от StaM

# 168
Браво на теб galateia smile3501 smile3501 Сигурна съм,че ще се справиш и с останалите кг. аз сасега съм на тези -2 кг.,но щом казвате,че на другите диети се свалят общо 2-3 кг. за мен това ще е много добре, защото се целя на 45кг. Днес все още не съм яла, ама и не съм толкова гладна. На студен чай съм едно кафе и вода. Иначе днес съм по график на ябълка и кисело мляко. Дано издържа днескашния ден без да се отклонявам от плана.
Успех на всички.

# 169
Здравейте  smile3525
Днес съм четвърти ден  Grinning и съм доста диетична с моя върл апетит  #Crazy,но чак сега прочетох, че домати не се препоръчват,а аз вчера хапнах два  #Cussing out

# 170
Pipy, това за доматите не го разбрах  Confused
Що бе мила, да не се препоръчват? Аз ги обожавам и си ги хапвам - ми то ако караме само на краставици става лошо  newsm78
Браво на теб, че си режимна   bouquet - аз напоследък съм все в издънка...
Обаче доматитките ще си ги хапвам.

# 171
Май не са забранени, просто е нужно с какъвто плод или зеленчук да почнеш деня с него да завършиш. Това е идеята. Peace

# 172
  • Пловдив
Zдравейте!
Днес мие ден4.Вчера имам лекаиздънка-хапнах 2 филийки и половинабонус с лютеница и 2 колелцасалам,но Скорпи щеме оправдае защотосъм кърмачка. Днес съм на диня с чай и овесени ядки с мнооооооооооого домати. Пипи откъде прочете, че не може домати-аз много ги обичам.
Браво, Галатейче!Радвам се за теб!Карай в същия дух!
Много минусчета за всички!

# 173
Тъй, краткото дневно отчетче - аз днес рижимен - вода, студен чай, сок от ананас (малко), варени картофи и краставици, за довечера - само краставици, че ще се прибера от френча към 10 #Crazy Апетит - никък, цигарки - повечко,  нерви - хич, мноого съм спокоен днеска Party

Saga vev ani_4kaStaM благодаря ви за подкрепата момичета   bouquet без вас нямаше да мога да се справям Hug Hug Hug Hug

pipy доматите не са забранени - те са антиоксиданти и са полезни, просто ако избереш тях за зеленчук целия ден яж само домати (и аз много ги обичааааам smile3521)

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 17:24 от galateia

# 174
  • Пловдив
Oh ужасссссссссссссс!Днес неможах даидържа паъзата 16 -19 ихапнах 3 филий с лютеница-няма даям овесените ядки.

# 175
Добро утро мацки, първа ли съм за деня?  Grinning То е за компенсация, че вчера не можах да се включа въобще изобщо! При мен кой знае какво ново няма - стремя се да съм в режим \с някоя забранена боцка оттук оттам  Mr. Green\ - да ама днес вече видях 7-чка на кантарчето и с помощта на луната се надявам да я забия съвсем - тъй че галатейчетокакто ти писах и в дневничето - бегай че ида  Whistling Whistling Whistling
Saga прочетох по-напред в темичката, че се чудиш за диетата ка да продължиш - галатейчето е писала какво смята да прави - и мен ми се ще да смъквам повече ама си мисля да карам диетата по ред на номерата т.е. 2, 3 .. и тогава ако трябва пак да започна от номер 1 - защото е вярно че в 2 и 3 се хапва, но като гледам за какви количества става въпрос и като изчислих калориите - хич не е много повярвайте - освен това е ставало вече въпрос, че диетата е от диетолог и след като е написано че следва 2 и 3 значи така трябва, за да е здравословно - а не да се изпада в крайности ...- не напразно е написано че № 1 е отключваща - е все за 14 дни + лунуванията отделно трябва да съм се отключила пък мамка му  Joy Joy Joy
pipy ръбай смело домати няма да надебелееш от тях, но е хубаво да им се капва малко зехтин, защото веществото което е особено полезно \забравих как се наричаше точно\ се усвоява от организма, когато има и мазнинка - знам го със сигурност  Peace Сигурно е хубаво само един зеленчук за деня, но аз си хапвам различни, защото в №1 не е упоменато изрично, както е в №2 - там когато трябва зеленчука следобяд да е същия като сутрешния си го пише  Peace Ама как само си тълкувам диетата а  Mr. Green както ми изнася  Joy Joy Joy
Zдравейте!
Днес мие ден4.Вчера имам лекаиздънка-хапнах 2 филийки и половинабонус с лютеница и 2 колелцасалам,но Скорпи щеме оправдае защотосъм кърмачка......
Можеш да си абсолютно сигурна в това миличка  Heart Eyes аз и без да съм кърмачка мушнах вчера 2 колелца Перелик  Mr. Green няма чак пък толкоз да се изтезаваме де !!! И за хапнатото по-късно нямаш чак такъв проблем - гледай поне да е Бонус хляба  и зная че лютеницата трябва да е диетична, но досега не съм намерила такава и се чудя откъде ще я намеря за продължението на диетата  newsm78
До после сладурки, дано работата ми позволи да се включа пак  Hug

# 176
Добро утро сладурки Hug Изпихте ли си кафенцето?  bouquet

Аз вчера бях режимен. Кантарю днес се замисли над 66,8, ама размисли и закова на 67, ама нищо ще го мориме и днеска, той кво си мисли - нема почивкаааааа Twisted Evil

Scorpi бегам душкоооооо  love001

vev аз четох някъде интервю на диетоложката написала тази диета и в него тя казва че при глад може да се хапват филийки бонус с малко лютеница, така че не се кори, забрави какво е ставало вчера и днес действай с нови сили  love001

# 177
Здравейте, Хубавици!
Как сте днес на 13-ти, петък....и джакпота стои - сигурно чака само мен да пусна най-после фиш  Mr. Green
Такаааа, може би е съвпадение, но днес е Ден 13 от моето дието-броене. Краставичка и кис.млекце ще е менюто, а утре ще лунувам.
Scorpi, реших твърдо да изкарам и трите диети. До тук съм закотвила две килца минус (сега съм 62 кг), а искам 55 кг. Не знам кога ще стане, но вече зная КАК.
Положението е сериозно, макар че аз не толкова. Тук ще кривна, там ще карам направо - все ще стигна. Въпросът е в задържането! Но ще го мисля като го доживея  Simple Smile
StaM, ти си моята гордост  Heart Eyes Пий течности, хапвай диня - гледам по пазара цената май само на дините върви надолу  Confused
Това е за сега, мили, ще се "виждаме" днес надявам се!
Лек петък! 

# 178

Аз вчера бях режимен. Кантарю днес се замисли над 66,8, ама размисли и закова на 67, ама нищо ще го мориме и днеска, той кво си мисли - нема почивкаааааа Twisted Evil

Галатейчееее, честитооооо   bouquet

# 179
...   Не знам кога ще стане, но вече зная КАК. ...

Ей това на мноооооого ми хареса Peace

Общи условия

Активация на акаунт