Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли да посетя педиатър преди или след раждането на детето?
Какви са симптомите на контракции по време на бременност?
Какво представляват контракциите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли да посетя педиатър преди или след раждането на детето?
Когато решавате дали да посетите педиатър преди или след раждането на вашето дете, има различни мнения. Някои родители избират да се срещнат с педиатъра преди раждането, за да изградят връзка и да се запознаят с него, докато други предпочитат да изчакат след раждането. В крайна сметка е важно да изберете педиатър, на когото имате доверие и който отговаря на вашите нужди и тези на вашето бебе.
-
Какви са симптомите на контракции по време на бременност?
Контракциите по време на бременност могат да се усетят като втвърдяване или стягане на корема, често с дискомфорт или болка. За да разпознаете контракциите, опитайте леко да стиснете корема си; ако усещате болка или дискомфорт и след това се отпусне, това може да е знак за контракция. Важно е да се консултирате с лекар при всякакви необичайни симптоми.
-
Какво представляват контракциите по време на бременност?
-
Какво представлява серумното желязо и защо е важно да се изследва?
-
Какво представлява болничният отпуск по време на бременност?
!?
) Тъкмо започнах да й изнасям тирадата си, госпожата на нашата група ме видя и изпрати Стоил, та не можах да изпусна парата
Много се дразня от жени, които не ми влизат в положение!

Аз хлебарки не съм виждала от както ги сложихме, а иначе всяка вечер ги срещах когато отивах до тоалетната.
и после да се разплуем на Пико-то - жените на айрян, мъжовете - на мастичка с таратор

А ние си се пържим тук
ама пусто като не харесвам желетата, дето ги продават за сладко в магазините.... а и зимъска с палачинки ...мммммммм
хич да не ти пука колко вода ще изместиш, ако ще и цунами да се вдигне
А и нещо мъж ми не може да ги "мотивира" да си вършат работата майсторите и първо ще
него, а после и тях
!!!