Вече правиме покупки за наште септемврийски бубки

• 18 645
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Ани не приемай така нещата бе душа, не може да очакваш, че всички ще харесват дадено още по-малко пък  да се влияеш от мнението им.
Нека няма цензура. Peace Hug
И аз мисля като Ина- едно е да кажеш " Аз не харесвам",  а друго "Не е хубаво".
Аз ще гледам първо да харесва на мен и мъжо, след това и на децата да допада. От там нататък всеки е свободен да мисли и да се изразява по въпроса както му е кеф, мен не ми дреме.  Sunglasses

Лиди, ако не е кокетна госпоИца да не се чудите ако зачезна, че в миша дупка ША СА навра.... да си ближа раните Confused Crazy... заради пазара дето навъртях, не за друго. Laughing

Анири честита ви количка( все забравям ooooh!) , със здраве и кеф да си я ползвате!  Hug

Брей Мацко ти ме изуми с тия цени ... чак не мога да повярвам в Премаман-а да е по-ефтино ! #Crazy

Трекси ето страничка от брошурката относно употребата.

# 91
Айди и аз да кажа за имената. Аз още преди да знам че ще имам бебче съм си ги намислила За девойка се бях спряла на Александра ( което име няма нищо общо с никой - просто ми харесва ) или Симона ( което взема първата буквичка на баща ми ) . И някой беше казал за нумерологията смятах струвах и Александра излезе с по добри - не знам ква дума да използвам за тва праскам характеристики. Обаче в последно време нещо като си го повтарям и почва да ми звучи не толкоз добре колкото си мислих така че ще видим.
За мъжко се бях спряла на Мартин ( 1 буквичка от майка ми ) и до там и едно Данаил ми се мотаеше в главата, ама не знам кой ми беше казал мн. смотано туй име и се отказах. Мъжо за ся съм го склонила и на Алекс и Марти клати одобрително глава ама кой знае аз си мисля че още ще гледам по списъците с имена.
Исках да кажа и забраих вече кой точно спомена тез имена имах една колежка Рая и си мислих колко ме кефи името и и как хубаво и стои и че ако имам дете ще го кръстя така Grinning...
Харесвам мн. и името Габриела, но едно съседче се казва така и не искам да излиза че копирам името ( което е доста тъпо като мислъл ся като се замисля, ама... ) ... На нея и викаха Габи или '' Гъбка '' на галено Rolling Eyes...

# 92
Мами, не ги приемайте толкова навътре нещата. И аз мисля, че всеки има право на мнение, а има и право да си го изкаже. Все ще се намери някой на света, според когото избреното от нас име да не е най-подходящо, но не мисля, че това е голяма драма.  Важното е ние да сме доволни от избора си и да сме убедени, че той е правилен. Повече от нормално е да имаме различни предпочитания и слава Богу, че е така.  Hug

# 93
  • морето и сините вълни :)
верно мноо съм смотана да ви кажа Peace
И аз за ко се убиждам... Mr. Green.Смотана не ами смотана съм си напрао Mr. Green
Верно че все пак не на всеки му харесват дадени имена....ама де да знам какво ми стана взех та са наежих Sick ooooh!

Абе както и да си кръстим бебоцитесамо да са ни живи и здарви....

Аз тази вечер ще вема да сломя мъжлето да измислим нещо по въпроса за малчо за името щото няма да стане така като го няма него и после по телефоните "милооо ко ще кажеш за това име??
Той ще каже ..ааа не неща много смотано ..и само ще се сдърпаме с него и нищо няма да направим ми се струва..та тази вечер да взем ада го сгащя..макар че ще ме нахока ..че бебе нямаме а име мислим #Crazy..Нали и ние сме суеверни от предната бременност  Sick #Crazy..

Бебе-немисля че ако си кръстиш детето Габриела някой ще с еобърне и ще ти каже таз пък си кръстила детето на моето дете..Краднала името..все пак ще си го кръстиш както на теб ти харесва

А относно имената на свекъра или на свекървата ..аз съм на мнение че ние каквото име си изберем такова ще му сложим ,а не някво задължаващо име..което с еполага по мъжка линия..да си гледат работата тея бабини девитини...Ако искат и със свинска мас да си мажа детето...има някой свекърви и свекъри дето не се трая с тез натякващите неща.все пак сега не живеем в праисторията  #2gunfire

Мойта свеки даже ми предложи един ден като си приказвахме ако е момиченце и ако ни харесвало името да ис го кръстим на нас Анна-Никол...така че аз няма д аимам проблеми със свекървата Mr. Green Mr. Green..Мойта печена на бавен огън Joy Joy

# 94
  • София
Мойта печена на бавен огън Joy Joy

E, тва вече ме уби.  rotfImao rotfImbo smile3532

# 95
  • Севлиево
Нищо че мойто май ще е момче аз да ви предложа за момичешките майки едни именца дето ме кефят.Например много ме кефи Яница,Ралица,Димана,Елица особено ми харесва.Може пък да съм полезна с моето скромно мнение.

# 96
Здравейте майчета  Hug Hug Hug
Благодаря на всички за милите пожелания. Понеже няма друг начин ви черпя от нашата виртуална сладкарница   party023 cook cheers
Извинявам се за късното включване, но преди около 40 минути се завърнах от един одит. Нали се опитвам да си събера колкото мога от стажа преди да изляза в майчинство, че нещата се забравят като не се практикуват. Даже още не съм си взела душ, а веднага влязох да видя какво сте писали  newsm53.
Поздравления на бебето за прекрасното оформление, за пореден път  newsm10
Добре дошла на новата мама  newsm51

Оставям ви засега с пожелания за приятна и прохладна вечер и отивам да се бухна в банята   bath1

# 97
Брей Мацко ти ме изуми с тия цени ... чак не мога да повярвам в Премаман-а да е по-ефтино ! #Crazy
да, сериозно, и аз супер се изненадах предвид факта винаги колко са били надути цените там. е, имаше си ги, разбира се, и скъпите неща, дето не си заслужават парите, но ето един прост пример: харесах си една гумена книжка с мечо пух - от тези, дето бебетата ги хапят, гледат им картинките, сещаш се кои имам предвид  Wink, та там беше 5лв., а в едно от магазинчетата на пиротска същата книжка беше 7лв.  #Crazy то и 5лв. е многожко май де, забравила съм вече по колко вървяха, но пък беше много симпатична, а и с мечо пух  Grinning
thumbelina , как върви ремонтът  Wink

# 98
Моренка,какви са тези приказки,мома ще е и още как.Нали не искаш от сега да разочароваш свекървите Laughing Я,какви приказни момци ти отглеждаме Laughing
Пазара си е голяма краста,виждам че пак се вихриш.Браво,само така Hug

Анири,честита количка и от мен.Страхотна е!

# 99
 HugХальо, мамита Simple Smile
Лекси, миличка ... знам как се чувстваш. Аз бях абсолютно същатата като теб с имената.... В крайна сметка твоите родители са тези, които дават всичко за теб, които те обичат повече от всичко на света! Бебчето го носиш ти 9 месеца, ти се потиш в жегите и от тежестта, ти се мъчиш като го раждаш, ти ще прекарваш безсънните нощи да го гледаш и кой ще ти помага!?!?! Родителите ти!!!!!
Така, че мъжа ти да не се държи така!!!!
То верно, че детето е на двамата, но смятам, че името трябва да избере майката!!!!!
Тук е мястото да поздравя моето свеки, че и тя така смята и го каза на моя съпруг.
При нас беше същата история. Те вече имат една внучка от сестра му, кръстена на свеки и сега аз бих искала тази наша госпожица да я кръстя на баща ми, защото изпитвам безгранична любов към родителите си! Отначало с мъжо се карахме, той се цупеше.... В крайна сметка, понеже го обичам до болка и него и си прецених, че е най-добре да стигнем до консенсус и двамата и да изберем име, което ще ни харесва без значение дали е с буквата Б (на баща ми) или някое неутрално.
Седнете, поговорете с господина .... вярвам, че в крайна сметка ще постигнете консенсус и двамата ще сте доволни  Hug

Общо взето и ние умуваме и нищо не ни харесва и както казвате, момичета, то май името ще си дойде с бебчето  Blush
То не пречи да се оглеждам и ослушвам за хубави имена Wink

Ади-санче, невероятен рожден ден ти желая Simple Smile
Пожеланията са двойни заради пълнежа ти  Mr. Green
Да сте здрави, хубави и чаровни  Mr. Green

Целувки на всички   bouquet

# 100
Ади,
Честит рожден ден, мила! Желая ти много щастие и супер преживявания около бебчето ти!
Инче,
Стискам палци да се размине проблемът с малкото сладко бъбреченце. Има все пак доста случаи, когато подобни неща се оправят сами до раждането, стискам палци и с вас да стане така. Не го вземай много дълбоко насърце още отсега, ако ти е възможно.
За имената, при нас е малко като при Ани - нищо не обсъждаме, ама се надявам че мъжът ми има предложения, аз имам също и предполагам ще ги обсъдим на спокойствие като отидем юли на морето. Засега моите идеи са основно Анастасия и Дафина. Първото беше женският ни вариант за Жорко ако беше излязъл мома - името е на една прабаба на мъжа ми, много бойна мъжка мадама и просто ми харесва самото име, а и е нещо дето го има в семейството. Второто пък е буквата на баща ми и също ми харесва като име. А и Георги поради липса на друго готино име в рода го кръстихме на свеки, та сега ми се струва че би било гот да има нещо общо с моята страна на семейството.

# 101
  • София
Здравейте, сладурки!
Извинявам се, че се поизгубих малко, имам си някои проблемчета, но засега се справяме.
Мацко  Hug Бях забравила каква епопея са това ремонтите  Tired Днес ни сложиха паркета и стаята придобива все по-завършен вид, много и се кефя. Във вторник може и да спим вече на нова спалня, чакам този миг с нетърпение. Накрая ще я снимам с телефона, че нямаме фотоапарат, пък ако и разбера как се качават снимки от телефона на компщтъра, ще направя нова крачка в развитието си  Blush
Ади, честит рожден ден, миличка    bouquet   bouquet   bouquet Желая ти само добри резултати, най-здравия и силен бебок и да станеш най-щастливата мама!
Инче, стискам палци да се окаже, че всичко е наред с бебенцето  Praynig Може би наистина е добре да получиш и второ мнение.
Отново сте нападнали имената, виждам  Rolling Eyes Сложна темичка, именно поради факта, че всеки човек си има свое разбиране, а в някои семейства се налага да се съгласуват повечко мнения от тези на майката и таткото  Wink Аз си мечтая да родя на Кръстовден, защото така ще мога да кръстя мъника на баща му (Хачо, арменския Кръстьо  Simple Smile ). Но каквото стане, жив и здрав да е, и като Агоп, пак ще го обичаме толкова  Simple Smile Когато дъщеря ми се роди, я погледнах и тя сякаш ми каза "Здравей, аз съм Анна", така че има нещо...
Сега отивам при нея, че и двете сме болни, а на вас желая хубав уикенд и да се пазите в жегите  Heart Eyes

# 102
здравейте момичета!нямам време в момента да ви чета,но...какво е направила евтерпа?какво в това чудо,явно нещо сте си говорили преди това ли....  Thinking,много странооо,защо е копирана темата?  newsm78 чао за сега,по-късно пак  Grinning Hug

# 103
  • Sofia
Пете, незнайно какво е правила ама разчистих вече. Simple Smile

Ей ме мен след ФМ.
Та влизам и док ме оглежда и докато лягам кима към тумбака ми и пита "Това едно бебе ли е?"....... кратка( само дето на мен ми се видя вековна) пауза и  продължава " ПРМ ?"   Shocked #Crazy Shocked #Crazy #Crazy #Crazy... е добре, че лягах иначе щях да падна, откровенно ви казвам, но пък успях без затруднения да си глътна граматиката и забравих ПРМ Embarassed Shocked newsm78...след малко казвам пелтечейки "датата на ПРМ" усилено напрягайки нЕк'вото там наличие на памет така ли беше newsm78 Rolling Eyes..., тя сметна на бързо и реши, че нормално голям изглежда корема ми според датата. Уффффф...... какво облекчениеееее, нямате си представа.
Та после наЩо шило като си седна на д-то и нещя да мръдне сумати време, но док заключи "Всичко си ви е наред на вас .... момиче изглежда .... досега какво са ви казали " Правихме снимки на 3Дто и накрая малко размърдахме диването и изведнъж тя рече "А ето... категорично девойка " , та и аз видях  newsm44 и съвсем си отдъхнах.  Laughing
Учуди се на дългата ми шийка при положение, че съм раждала, та съвсем сме ОК... дано и на финала така се окаже Thinking Praynig Simple Smile
Та така с моЙта втора и последна ФМ. Laughing

Сега се наградих със снимки на последните ми бебешки придобивки - силно момичешки !!!  Joy

# 104
И аз открих сезона на покупките днес - при това взех едно боди на бебката и един потник на баткото с еднакви десени и картинки, много се кефя.

Общи условия

Активация на акаунт